BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
azricax
#11276 Re: BHTelecom All About
Stvarno mi nije jasno zbog cega se svi mi bunimo, pogledajte Kinu i njihova ogranicenja, samo pojedini bogati ljudi imaju internet i mobitel sa osnovnim funkcijama i mogu pozivati samo u lokalu, a ne medjunarodne pozive.
Hahahahahahaha salis se, ne.?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Provjeri sam, ako meni ne vjerujes.
Hahahahahahaha salis se, ne.?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Provjeri sam, ako meni ne vjerujes.
- ala7
#11277 Re: BHTelecom All About
bitno je da su iz BH Telecom-a odabrali neradni dan, praznik pred vikend kako bi manje radili i ujedno im bila to izvlakusa za povecanje brzine interneta.. ukrasce tri dana korisnicima..
trebali su staviti "povecanje pristupnih brzina od 3.3.2013. godine"
trebali su staviti "povecanje pristupnih brzina od 3.3.2013. godine"
-
quarterback
#11278 Re: BHTelecom All About
banda lopovska !
ukralo nam tri dana !!

ukralo nam tri dana !!
-
pathyeshme
-
kakaljin
#11280 Re: BHTelecom All About
Povećanje brzine netFlat i mojaTV
Planirana povećanja brzine u periodu od 01.03.2013. do 10.03.2013. godine, po direkcijama:
Direkcija Sarajevo:
Bjelašnica, Bačići, Bostarići, Dub, Gazin Han, Hotonj, Gladno Polje, Ilijaš, Kasetići, Kasindolska, Kazina bara, Kobilja Glava, Osenik, Rakovica, Rakovica polje, Sokolje, Sokolović kolonija, Svi VDSL uređaji na Dobrinji, Briješće, Butmir, Gora, Lokve, Raštelica, Šip, Širokača, Osijek, Čengić vila, Dobrinja, Svi korisnici koji gravitiraju glavnom razdjelniku Dolac Malta i Alipašino polje, Hrasnica-Kovači, Dobrinja C4, Kasindolska, Osjek, Unis Pretis, BH Bau, Grbavička 20, Tibra Stup nukleus, Domoinvest, Burevići, Industrijska zona Vogošća, Pofalići 1, Velešići 2, Nahorevo-Poljine, Binježevo, Nahorevo 3, Boljevići, Bojnik
Direkcija Bihać:
Bihać, Cazin, Ćoralići, Ključ, Sanski Most, Velika Kladusa, Bosanska Krupa, Bužim, Cazin, Bosanski Petrovac
Direkcija Travnik:
Bugojno, Donji Vakuf, Fojnica, Gornji Vakuf, Jajce, Kaonik, Novi Travnik, Travnik, Turbe, Vitez
Direkcija Tuzla:
Babići, Malešići, Zahirovići, Brezovača, Višća, Lukavica rijeka, Obodnica, Donja Miričina, Malešići 2, Devetak, Treštenica, Rainci gornji, Vražići, Mosnik, Kiseljak 2, Kiseljak 1, Stjepan polje, Turija, Špionica donja, Repnik, Aljkovići, Šibošnica, Brijesnica, Lukavica, Ljepunice, Miladije, Slavinovići, Gornja Tuzla, Ljubače, Dobrnja, Mramor, Dragunja, Pasci, Par selo, Šerići, Oskova, Kalesija, Kamberi, Klokotnica, Bukinje 1, Lipnica Centar, Babice, Sjever 2, Nukići, Kovači, Šahići, Litve, Vida I, Kerep, Zelinja Donja, Biberovo polje, Vučkovci 1, Mionica III, Kula, Goli Brijeg, Vukovije, Rainci donji, Vučkovci, Gornji Lukavac, Bukinje 2, Kiseljak, Dokanj, Korzo, Džakule, Gnojnica, Memići, Ratkovići, Prijeko brdo, Džanani, Lohinja donja, Poljice gornje, Poljice donje, Miljanovci, Jelovče selo, Ši selo, Moluhe, Gračanica jug, Orahovica donja, Orahovica gornja, Orahovica rijeka, Soko, Škahovica, Piskavica, Rašljeva
Direkcija Zenica:
MZ Asim Čamdžić, Babino, Bajvati, Bakici, Bijela Ploča, Biljesevo, Bočinja, Breza, Brnjic, Broda, Bukva, Čatići, Dobrinje, Donje Moštre, Donji Kakanj, Dubravica, Jablanica, Jelah, Kakanj, Klek, Klopče, Kosova, Krivaja, Liješnica, Lokvine, Maglaj, Matuzići, Meokušnice, Misurići, Mošćanica, Moševac, Mulići, Nemila, Novi Šeher, Očevija, Olovo, Papratnica, Pepelari, Podkamensko, Podvinci, Pojske, Poljice, Puhovac, Raspotočje, Ribnica, Ričice, Rujnica, Slapna Gora, Slivno, Stari Grad, Starina, Stranjani, Striježevo, Šije, Šljivići, Trepče, Tršće, Tujnica, Ulišnjak, Vareš Majdan, Vareš, Visoko, Vjesolići, Zenica, Župča, Željezno Polje
Direkcija Goražde:
Cijelo područje
Direkcija Mostar:
Cijelo područje
http://www.bhtelecom.ba/5353.html
Planirana povećanja brzine u periodu od 01.03.2013. do 10.03.2013. godine, po direkcijama:
Direkcija Sarajevo:
Bjelašnica, Bačići, Bostarići, Dub, Gazin Han, Hotonj, Gladno Polje, Ilijaš, Kasetići, Kasindolska, Kazina bara, Kobilja Glava, Osenik, Rakovica, Rakovica polje, Sokolje, Sokolović kolonija, Svi VDSL uređaji na Dobrinji, Briješće, Butmir, Gora, Lokve, Raštelica, Šip, Širokača, Osijek, Čengić vila, Dobrinja, Svi korisnici koji gravitiraju glavnom razdjelniku Dolac Malta i Alipašino polje, Hrasnica-Kovači, Dobrinja C4, Kasindolska, Osjek, Unis Pretis, BH Bau, Grbavička 20, Tibra Stup nukleus, Domoinvest, Burevići, Industrijska zona Vogošća, Pofalići 1, Velešići 2, Nahorevo-Poljine, Binježevo, Nahorevo 3, Boljevići, Bojnik
Direkcija Bihać:
Bihać, Cazin, Ćoralići, Ključ, Sanski Most, Velika Kladusa, Bosanska Krupa, Bužim, Cazin, Bosanski Petrovac
Direkcija Travnik:
Bugojno, Donji Vakuf, Fojnica, Gornji Vakuf, Jajce, Kaonik, Novi Travnik, Travnik, Turbe, Vitez
Direkcija Tuzla:
Babići, Malešići, Zahirovići, Brezovača, Višća, Lukavica rijeka, Obodnica, Donja Miričina, Malešići 2, Devetak, Treštenica, Rainci gornji, Vražići, Mosnik, Kiseljak 2, Kiseljak 1, Stjepan polje, Turija, Špionica donja, Repnik, Aljkovići, Šibošnica, Brijesnica, Lukavica, Ljepunice, Miladije, Slavinovići, Gornja Tuzla, Ljubače, Dobrnja, Mramor, Dragunja, Pasci, Par selo, Šerići, Oskova, Kalesija, Kamberi, Klokotnica, Bukinje 1, Lipnica Centar, Babice, Sjever 2, Nukići, Kovači, Šahići, Litve, Vida I, Kerep, Zelinja Donja, Biberovo polje, Vučkovci 1, Mionica III, Kula, Goli Brijeg, Vukovije, Rainci donji, Vučkovci, Gornji Lukavac, Bukinje 2, Kiseljak, Dokanj, Korzo, Džakule, Gnojnica, Memići, Ratkovići, Prijeko brdo, Džanani, Lohinja donja, Poljice gornje, Poljice donje, Miljanovci, Jelovče selo, Ši selo, Moluhe, Gračanica jug, Orahovica donja, Orahovica gornja, Orahovica rijeka, Soko, Škahovica, Piskavica, Rašljeva
Direkcija Zenica:
MZ Asim Čamdžić, Babino, Bajvati, Bakici, Bijela Ploča, Biljesevo, Bočinja, Breza, Brnjic, Broda, Bukva, Čatići, Dobrinje, Donje Moštre, Donji Kakanj, Dubravica, Jablanica, Jelah, Kakanj, Klek, Klopče, Kosova, Krivaja, Liješnica, Lokvine, Maglaj, Matuzići, Meokušnice, Misurići, Mošćanica, Moševac, Mulići, Nemila, Novi Šeher, Očevija, Olovo, Papratnica, Pepelari, Podkamensko, Podvinci, Pojske, Poljice, Puhovac, Raspotočje, Ribnica, Ričice, Rujnica, Slapna Gora, Slivno, Stari Grad, Starina, Stranjani, Striježevo, Šije, Šljivići, Trepče, Tršće, Tujnica, Ulišnjak, Vareš Majdan, Vareš, Visoko, Vjesolići, Zenica, Župča, Željezno Polje
Direkcija Goražde:
Cijelo područje
Direkcija Mostar:
Cijelo područje
- van helsing
#11281 Re: BHTelecom All About
Radiostar,thx za info.
Kao sto rekoh,necu traziti nista,cisto info.
A zasto se navalili na povecanje brzina,mislim nekoliko dana ne igra ulogu,neka bude i za 15ak dana bit ce ok.
Sto se tice Kine,negdje sam procitao da je to najvece trziste mobilnih telefona,a cenzura ide prema nekim web sajtovima,google cini mi se.
Tapatalk 2
Kao sto rekoh,necu traziti nista,cisto info.
A zasto se navalili na povecanje brzina,mislim nekoliko dana ne igra ulogu,neka bude i za 15ak dana bit ce ok.
Sto se tice Kine,negdje sam procitao da je to najvece trziste mobilnih telefona,a cenzura ide prema nekim web sajtovima,google cini mi se.
Tapatalk 2
-
quarterback
#11282 Re: BHTelecom All About
naravno al bitno je prvo pljunuti u pravcu telecoma i reci da su lopovi pa onda sve ostalovan helsing wrote: A zasto se navalili na povecanje brzina,mislim nekoliko dana ne igra ulogu,neka bude i za 15ak dana bit ce ok.
-
visocicaguy
#11283 Re: BHTelecom All About
u koliko sati ce povecati meni?
-
iceman2010
#11284 Re: BHTelecom All About
Prvo, treba znati citati:
Drugo, povecanje brzina na radiusu ide danas.
Trece, Vecini korisnika u Sarajevu (ne mogu govoriti za druge regije ali kolege i tamo rade na tome) je profil na DSLAM portu promjenjen. Svima ce biti gotovo u prvoj radnoj sedmici marta.
E sada me nema do 16:00 kako bi vas sto vise dobilo brzine jos danas, a ne za 5-6 dana.
Sretno kada ocepi. Valjda ce sve proci u najboljem redu. Ipak se tu radi o blizu 150.000 korisnika Interneta i razvoj dogadjaja nakon pustanja brzina je totalno nepredvidiv.
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5abfdab53a4.htmlPlanirano povećanje pristupnih brzina BH Telecom će realizirati automatski, tj. bez prethodnog podnošenja zahtjeva od strane korisnika. Realizacija povećanja brzina vršit će se u fazama za pojedine regije na kojima je kompleksnije primjeniti nove pristupne brzine, a o čemu će korisnici na tim lokacijama biti redovno obavještavani putem web stranice BH Telecoma. http://www.bhtelecom.ba.
Drugo, povecanje brzina na radiusu ide danas.
Trece, Vecini korisnika u Sarajevu (ne mogu govoriti za druge regije ali kolege i tamo rade na tome) je profil na DSLAM portu promjenjen. Svima ce biti gotovo u prvoj radnoj sedmici marta.
E sada me nema do 16:00 kako bi vas sto vise dobilo brzine jos danas, a ne za 5-6 dana.
Sretno kada ocepi. Valjda ce sve proci u najboljem redu. Ipak se tu radi o blizu 150.000 korisnika Interneta i razvoj dogadjaja nakon pustanja brzina je totalno nepredvidiv.
-
kakaljin
#11285 Re: BHTelecom All About
ne znam ni kada ce meni povecati, povecace kada dodjem na red.visocicaguy wrote:u koliko sati ce povecati meni?
- drug_profi
#11286 Re: BHTelecom All About
A sto se tice poklona i paznje prema staaarim korisnicima:
"ako nas se sete na dan telekoma, sete se. Ako se ne sete, nikom nista"

"ako nas se sete na dan telekoma, sete se. Ako se ne sete, nikom nista"

- Halcyon
#11287 Re: BHTelecom All About
Jel ovo na radiusu važi za sve BIHnet korisnike ili, kao i za DSLAM profile, samo za regiju Sarajevo?iceman2010 wrote:Drugo, povecanje brzina na radiusu ide danas.
Hvala na obavijestima, kralj si.
- veljaca
#11288 Re: BHTelecom All About
Imam ADSL na poslu - NetFlat 6 i sada izmjerih brzinu:
Download : 3,15 Mbps , Upload: 0,52 Mbps ....
Da ovo povecanje ne ide "unazad" .....
- irac300
#11289 Re: BHTelecom All About
Evo brate link, pa se nadjite.
Ovdje su oni kojima će se brzine naknadno povećavati, čestitam sretnim dobitnicima, i ja sam među njima.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#11290 Re: BHTelecom All About
Medju prvima sam pa je ok, ali brate nigdje veze...... ako se kaze prvog onda je prvog.irac300 wrote:Evo brate link, pa se nadjite.Ovdje su oni kojima će se brzine naknadno povećavati, čestitam sretnim dobitnicima, i ja sam među njima.
![]()
Pa ko da ce ici od kuce do kuce i povecvati brizne pa im treba 10 dana
- Filter
#11291 Re: BHTelecom All About
veljaca wrote:Imam ADSL na poslu - NetFlat 6 i sada izmjerih brzinu:
kod nas spustili na 1,4 down
negdje ce stekati, negdje ce proci ok... jbga. bice rihtanja jos makar dvije hefte poslije ovoga
- SONY_91
#11292 Re: BHTelecom All About
Yahel wrote:Medju prvima sam pa je ok, ali brate nigdje veze...... ako se kaze prvog onda je prvog.irac300 wrote:Evo brate link, pa se nadjite.Ovdje su oni kojima će se brzine naknadno povećavati, čestitam sretnim dobitnicima, i ja sam među njima.
![]()
Pa ko da ce ici od kuce do kuce i povecvati brizne pa im treba 10 dana

Eto tih mjesta nema na listi povećanja pa zbog toga piše možda da treba 10 dana, moraju sada možda u centrale ubaciti novu opremu ili šta već
-
iceman2010
#11293 Re: BHTelecom All About
Za sve Bihnet korisnike.Halcyon wrote:Jel ovo na radiusu važi za sve BIHnet korisnike ili, kao i za DSLAM profile, samo za regiju Sarajevo?iceman2010 wrote:Drugo, povecanje brzina na radiusu ide danas.
Hvala na obavijestima, kralj si.
-
iceman2010
#11294 Re: BHTelecom All About
Sto se tice direkcije Sarajevo vecina ovih pobrojanih ce brzinu dobiti vec danas, odnosno kako u obavijesti stoji od 1.3.irac300 wrote:Evo brate link, pa se nadjite.Ovdje su oni kojima će se brzine naknadno povećavati, čestitam sretnim dobitnicima, i ja sam među njima.
![]()
- Pitarrr82
#11295 Re: BHTelecom All About
iceman2010 wrote:Sto se tice direkcije Sarajevo vecina ovih pobrojanih ce brzinu dobiti vec danas, odnosno kako u obavijesti stoji od 1.3.irac300 wrote:Evo brate link, pa se nadjite.Ovdje su oni kojima će se brzine naknadno povećavati, čestitam sretnim dobitnicima, i ja sam među njima.
![]()
Amin
-
messilla
#11296 Re: BHTelecom All About
Haj' fino, ja sam u Ilijašu, pa se nadam da će brzina stići danas.iceman2010 wrote:Sto se tice direkcije Sarajevo vecina ovih pobrojanih ce brzinu dobiti vec danas, odnosno kako u obavijesti stoji od 1.3.
-
azricax
#11297 Re: BHTelecom All About
Kod mene je vec stiglamessilla wrote:Haj' fino, ja sam u Ilijašu, pa se nadam da će brzina stići danas.iceman2010 wrote:Sto se tice direkcije Sarajevo vecina ovih pobrojanih ce brzinu dobiti vec danas, odnosno kako u obavijesti stoji od 1.3.
-
messilla
#11298 Re: BHTelecom All About
Ilijaš?azricax wrote:Kod mene je vec stigla
- Halcyon
#11299 Re: BHTelecom All About
Klon je na Logosoftu.messilla wrote:Ilijaš?azricax wrote:Kod mene je vec stigla
-
messilla
#11300 Re: BHTelecom All About
Halcyon wrote:Klon je na Logosoftu.
Vidi fakat, i ja se odmah upecao. Vidi se da sam neiskusan što se tiče klix foruma.