incident -

i sistem -

Josip Šimunić dobio maksimalnu kaznu!
FIFA bez milosti: Josip Šimunić kažnjen s 10 utakmica
Josip Šimunić kažnjen sa 3.500 eura
Šimunić zbog ustaških poklika kažnjen maksimalnom kaznom od 25.000 kuna
FIFA je 16. prosinca 2013. presudila 10 utakmica kazne zbog izvikivanja "Za dom", nakon dokvalifikacijske utakmice s Islandom za odlazak na svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, te je s time i okončana njegova reprezentativna karijera

Viši sud u Beogradu rehabilitovao je komandanta Kraljevske vojske u otadžbini generala Dragoljuba Dražu Mihailovića i vratio mu građanska prava koja su mu bila oduzeta u političko-ideološkom procesu komunističkog režima 1946. godine.
ČETNICI ĆE DOBIVATI NAKNADU U VISINI PROSJEČNE PENZIJE!- Penzije od 300 evra za četnike
da, -tupit ću ti....Starred wrote:Koliko glasova Srba dobija Vojvoda Mandić u Crnoj Gori a koliko je dobio Toma?
U vas postoje bivši Vojvode i ratni zločinci tj kao umjereni, kao manje umjereni i ekstremni i ti ćeš meni tupit o fašizmu
Niko ne kaze da nije kretenski samo ne znaci kako je Hrvatska fasisticka drzava.Ono libo me tuki za Hrvatskom,ali kad Srbi,koji u Bosni Bosnjacima guraju ne prst vec ruku u oko,seru o drugima,sta reci,koju poruku poslati?[/quote]LBVIEW wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Jedno su ispadi, a nesto drugo sistem poput onog u Srbiji i sumskom satelitu,samo ne vidim kako sekakavdanakneiskustvu wrote:samo da ne kazem ko,ne vidi ili nece da prizna da je u hrvatskoj porast onoga sto se modernim jezikom moze nazvati ksenofobnim,a narodski receno ustaskim ispadima
potonjima prisiva fasizam a itekako su zasluzulil.Eno predsednik pri svijesti i savjesti izjavi kako su Markale i Kapija namontirani,Srbija "rekonstruise" mjesta zlocina,a ovdje se zbog ploce Hrvatska proglasava fasistickim,wtf!?:oops:
pa ima tema desavanja u srbiji,jbg,tamo se treba diskutovati o tome,mislim, hajmo se praviti budale pa reći da je sve to samo zbog ove table u jasenovcu,koliko neko treba biti kreten,idiot,ustaša,fašista pa u jasenovcu postaviti tablu bilo kome sa natpisom za dom spremni?
smijesno je to,kao oni tamo su veci fasisti pa sta onda imamo spominjati nase fasisticke ispade i incidentebreuer wrote:stvarno je latinski hinjavo i licemjerno koristiti neosporan srpski fašizam kao paravan i prikrivanje hrvatskog
i to još na temi "Dešavanja u Hrvatskoj"
Ima manjih interpersonalnih problema sa mnom...kakavdanakneiskustvu wrote:
kad spominjes srbe mislis na neke sa ovog foruma?
Po Ustavu RH ploče koje su razbijene nisu se ni smjele nalaziti na tom mjestu . Drugo u Borovu koje je povezano s Vukovarom i naslanja se na legendarnu Trpinjsku cestu gdje je i spomenik Blagi Zadri uredno na zgradi općine visi srpska zastava ,sve table su na ćirilici a na stadionu koji je 200 m niže domaći gosti piše ćirilicom a igrači Sloge (mislim da se klub tako zove igraju u dresovima Partizana) . Tako da o netolerantnosti hrvatskog naroda možeš izvesti zaključke samo ako odeš i vidiš a ne čitajući ljevičarske medije i čitajući Novosti milorada pupovca .Vitezanin wrote:Smiješna su moralisanja i Hrvatske i Srbije, posebno oko pregovora Srbije s EU. Država u kojoj se razbijaju ploče na kojima je drugo pismo je zadnja koja ovoj drugoj treba išta reći po pitanju zaštite prava manjina. Upravo je ovo fin primjer da su zapravo politike obe države apsolutno iste, barem kad se govori o pristupu Hrvatske i Srbije jedna drugoj.
A naravno, moralisanje Srbije također je apsolutno...meh.
Ne znam kako ljudi ne kontaju da je ovo oko prava manjina samo sredstvo ucjene i da se radi o nekim dubljim stvarima koje zapravo nemaju veze ni s ovom ni s onom manjinom.
Ne bih ja to tako nazvao, ali cinjenica da su se dva ovna sreli na cupriji....meni iskreno je zao samo cuprije.Hamolj wrote:Borba za titulu najfašistoidnije države Balkana. Bitka se vodi između dva ravnopravna protivnika Srbije i Hrvatske.
Kolinda wrote:Po Ustavu RH ploče koje su razbijene nisu se ni smjele nalaziti na tom mjestu . Drugo u Borovu koje je povezano s Vukovarom i naslanja se na legendarnu Trpinjsku cestu gdje je i spomenik Blagi Zadri uredno na zgradi općine visi srpska zastava ,sve table su na ćirilici a na stadionu koji je 200 m niže domaći gosti piše ćirilicom a igrači Sloge (mislim da se klub tako zove igraju u dresovima Partizana) . Tako da o netolerantnosti hrvatskog naroda možeš izvesti zaključke samo ako odeš i vidiš a ne čitajući ljevičarske medije i čitajući Novosti milorada pupovca .Vitezanin wrote:Smiješna su moralisanja i Hrvatske i Srbije, posebno oko pregovora Srbije s EU. Država u kojoj se razbijaju ploče na kojima je drugo pismo je zadnja koja ovoj drugoj treba išta reći po pitanju zaštite prava manjina. Upravo je ovo fin primjer da su zapravo politike obe države apsolutno iste, barem kad se govori o pristupu Hrvatske i Srbije jedna drugoj.
Ne znam kako ljudi ne kontaju da je ovo oko prava manjina samo sredstvo ucjene i da se radi o nekim dubljim stvarima koje zapravo nemaju veze ni s ovom ni s onom manjinom.
Ustav RH se i ne bavi time da li će se negdje postaviti dvojezične ploče ili ne. Postoje drugi zakoni koji to regulišu, a jedan od tih zakona je i Statut grada Vukovara. Taj statut i zakoni su donošeni u vrijeme Ive Sanadera kada je RH ispunjavala uslove za ulazak u EU i nikome nisu smetali.Kolinda wrote: Po Ustavu RH ploče koje su razbijene nisu se ni smjele nalaziti na tom mjestu . Drugo u Borovu koje je povezano s Vukovarom i naslanja se na legendarnu Trpinjsku cestu gdje je i spomenik Blagi Zadri uredno na zgradi općine visi srpska zastava ,sve table su na ćirilici a na stadionu koji je 200 m niže domaći gosti piše ćirilicom a igrači Sloge (mislim da se klub tako zove igraju u dresovima Partizana) . Tako da o netolerantnosti hrvatskog naroda možeš izvesti zaključke samo ako odeš i vidiš a ne čitajući ljevičarske medije i čitajući Novosti milorada pupovca .
Kolinda wrote:Po Ustavu RH ploče koje su razbijene nisu se ni smjele nalaziti na tom mjestu . Drugo u Borovu koje je povezano s Vukovarom i naslanja se na legendarnu Trpinjsku cestu gdje je i spomenik Blagi Zadri uredno na zgradi općine visi srpska zastava ,sve table su na ćirilici a na stadionu koji je 200 m niže domaći gosti piše ćirilicom a igrači Sloge (mislim da se klub tako zove igraju u dresovima Partizana) . Tako da o netolerantnosti hrvatskog naroda možeš izvesti zaključke samo ako odeš i vidiš a ne čitajući ljevičarske medije i čitajući Novosti milorada pupovca .Vitezanin wrote:Smiješna su moralisanja i Hrvatske i Srbije, posebno oko pregovora Srbije s EU. Država u kojoj se razbijaju ploče na kojima je drugo pismo je zadnja koja ovoj drugoj treba išta reći po pitanju zaštite prava manjina. Upravo je ovo fin primjer da su zapravo politike obe države apsolutno iste, barem kad se govori o pristupu Hrvatske i Srbije jedna drugoj.
Ustavni zakon o naci.manjinama upravo propisuje te stvari sa pločama i sl. I to članak 8 ako se ne varam , a za statut se slažem da je bilo svega u vrijeme Sanadera pa kasnije ga je srušio Penavin saziv .dragan.s wrote:Ustav RH se i ne bavi time da li će se negdje postaviti dvojezične ploče ili ne. Postoje drugi zakoni koji to regulišu, a jedan od tih zakona je i Statut grada Vukovara. Taj statut i zakoni su donošeni u vrijeme Ive Sanadera kada je RH ispunjavala uslove za ulazak u EU i nikome nisu smetali.Kolinda wrote: Po Ustavu RH ploče koje su razbijene nisu se ni smjele nalaziti na tom mjestu . Drugo u Borovu koje je povezano s Vukovarom i naslanja se na legendarnu Trpinjsku cestu gdje je i spomenik Blagi Zadri uredno na zgradi općine visi srpska zastava ,sve table su na ćirilici a na stadionu koji je 200 m niže domaći gosti piše ćirilicom a igrači Sloge (mislim da se klub tako zove igraju u dresovima Partizana) . Tako da o netolerantnosti hrvatskog naroda možeš izvesti zaključke samo ako odeš i vidiš a ne čitajući ljevičarske medije i čitajući Novosti milorada pupovca .
Kada je došla vlada Z.Milanovića i počela primjenjivati te zakone onda je došlo do kuknjave i problema. Na kraju je nekakvo riješenje nađeno da je promijenjen statut Vukovara i sve je formalno pokriveno zakonom.
Sem licemjerja hrvatske države.
Ustavni zakon nije Ustav. Ustavni zakon je onaj zakon koji je kao takav definiran ustavom i koji se donosi po postupku predviđenom za donošenje i promjenu odredbi samog ustava.Kolinda wrote: Ustavni zakon o naci.manjinama upravo propisuje te stvari sa pločama i sl. I to članak 8 ako se ne varam , a za statut se slažem da je bilo svega u vrijeme Sanadera pa kasnije ga je srušio Penavin saziv .