FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
oridjidji

#11276 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

drugtito2011 wrote:Ovo sa Milanom ista prica ko sa Realom.

Da nije bio sviran drugi penal, Milan bi razvalio.

Smurinjovci su pricali, da su se cuvali do 70 minute (to je onda kad su imali posjed lopte 18% na Bernabeu) pa su planirali napasti zadnjih 20 minuta, ali gle cuda sudija je to znao pa im iskljucio igraca upravo kad su htjeli napasti, i zeznuo im plan, nakon cega naravno poonovo nisu pobijedili... :-D
ko je rekao da bi ih milan odvalio? milanu je trebao x da prodje, nesto sto se na paceraj moze iscupati i ovoj barsi, na isti nacin kako im se u prvoj utakmici na nou kampu iscupao bod.

volio bi vidjeti tu barsu, kada bi neko njima svirao ovakva dva penala kako bi se ponasali. silovali bi sudca i onako svaku skoro utakmicu ga siluju kada dosudi faul za nesto sto i ne mora biti ni faul, a kamoli za kartona. meni se zbog toga el klasiko zgadio jer su i jedni i drugi fukare poznate po prigovaranju sudiji.
5 0 5

#11277 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Smurinjovci su pricali, da su se cuvali do 70 minute (to je onda kad su imali posjed lopte 18% na Bernabeu) pa su planirali napasti zadnjih 20 minuta, ali gle cuda sudija je to znao pa im iskljucio igraca upravo kad su htjeli napasti, i zeznuo im plan, nakon cega naravno poonovo nisu pobijedili... :-D
hehe. hvala sto si me podsjetio na to. skroz sam zaboravio. bas moras imati stomak da provaris takvo opravdanje. hehehe. to je ona utakmica kada su se igraci barcelone dodavali na svojoj polovini a madridjani nisu htjeli izaci sa svoje. ne sjecam se sramnije igre madrida, ikad.
oridjidji

#11278 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

505sCrtom wrote:

hehe. hvala sto si me podsjetio na to. skroz sam zaboravio. bas moras imati stomak da provaris takvo opravdanje. hehehe. to je ona utakmica kada su se igraci barcelone dodavali na svojoj polovini a madridjani nisu htjeli izaci sa svoje. ne sjecam se sramnije igre madrida, ikad.
e milan tako sramno nije izgledao...
5 0 5

#11279 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Image

MESSI THE GREATEST

At 24 years, Leo continues to break all of the possible barriers

The 10 challenges

1 – The fourth Champions League 2 – Fourth European ‘Pichichi’ 3 – To beat Altafini (14 goals) 4 – Fourth consecutive Balon d’Or 5 – Second league ‘Pichichi’ 6 – Second Golden Boot 7 – Sixth Spanish league 8 – To surpass Raul’s 71 goals 9 – Second triplet (Copa, league, Champions) 10 – To beat Gerd Müller (67 goals in a season)
oridjidji

#11280 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

sumirprimus wrote:drug moj,men je sedorf igracina,jos iz onih prije nove ere mladalackih dana,onoliko godina,a onako igrat,dingospo...
ajax...kakva generacija jebte led...
steta sto nikad u barci nije zaigro makar jenu sezonu... :thumbup:
igrali su zato mnogi njegovi saigrači, on je za razliku od njih izabrao real.
al svak je nešto tada pazario od toga ajaxa i mahom su svi bili igračine...

Image
oridjidji

#11281 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

505sCrtom wrote:Image

MESSI THE GREATEST

At 24 years, Leo continues to break all of the possible barriers

The 10 challenges

1 – The fourth Champions League 2 – Fourth European ‘Pichichi’ 3 – To beat Altafini (14 goals) 4 – Fourth consecutive Balon d’Or 5 – Second league ‘Pichichi’ 6 – Second Golden Boot 7 – Sixth Spanish league 8 – To surpass Raul’s 71 goals 9 – Second triplet (Copa, league, Champions) 10 – To beat Gerd Müller (67 goals in a season)
nek je i to osvojio :lol:
veljaca

#11282 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Image
belafonte

#11283 Re: FC Barcelona

Post by belafonte »

Može li mi neko naći čistu sliku one situacije kada je Abidal navodno neopravdano isključen zbog prekršaja nad Anelkom?
Nemojte bezveze neistine širiti i govoriti o nekoj kompenzaciji za nedosuđene penale, to isključenje je bila jedina ispravna odluka Ovreba te večeri, pogledajte malo klipove tog događaja, upoznajte se sa prirodnom kretnjom tijela, brzinama koje igrači postižu u šprintovima, mali vanjski kontakt na noge šprintera šta učini...
Evo ide novi duel Čelsija i Barce, mora se napokon podvući crta nakon događaja iz prethodnog:

Čelsi je surovo pokraden u toj utakmici, u novijoj fudbalskoj eri takva krađa nije zapamćena i krajnje je vrijeme je da svi koji ovdje diskutuju te činjenice prihvate...
sumirprimus

#11284 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ima ba tema o celziju,dokad vise ovde,pa ne mogu ih krast iz godine u godinu...
surovo, :lol: vidli smo sinoc kako izgleda posteno na lijepe oci :D
drugtito2011

#11285 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

Nisam je rekao nista sta bi igraci Barcelone uradili..nemoj misliti da i navijaci Barcelone opravdaju svaki put ponasanje Alvesa ili Busqesta, posto se najvise o njima prica. I ja bi im nekad sve na kamaru. Ali ima jedna cinjenca koju niko ne spominje, koja razlikuje Barcu od Reala, a to je da igraci Barcelone ni jednom nisu isli na to da povrijede protivnika, sto ukljucuje direktne startove, podmuklo udaranje, gazenje i sve ostalo sto spada u ovu kategoriju. Sto se za igrace Reala ne moze reci. Cak su veoma spretni i veoam dobro uvjezbani, a siguran sam da to nisu vjezbali na PS3.

Ima i u Realu glumaca dovoljan broj, i jos kad se dodaju grubijani, onda to cini jednu veoma ozbiljnu i po fudbalsku okolinu opasnu zajednicu (prevedno na bosanski ko ovi nasi psi lutalice, samo cekaju koga ce ugristi jer .uziti nemogu posto su kastrirani).

Zato malo vise objektivnosti nebi bilo na odmet, pa da koju progovorimo o fudbalu.
oridjidji

#11286 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

ovo je meni najdraza barsina postava, iako su se dobro namucili da dodju do finala lpa, ovo je po meni najbolji sastav barselone do sada. podjednako mi je bio drag onaj sastav sa luis enrikeom, gvardiolom, klajvertom, rajzingerom, figom djovanijem, soni andersonom, serhio...

Image
sumirprimus

#11287 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

a sada osveta... :lol:
"Najviše šanse za prolaz Chelsea ima ako opet sudac bude neki Skomina, koji će nakon sinoćnje predstave uvijek na Stamford Bridgeu biti dočekan crvenim tepihom",..iz engleskih usta :D

samo posteno pa ko kome :D
5 0 5

#11288 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

@sumirprimus:
bit ce ovako nekako. samo sto nece biti zuta nego zelena majica.

Last edited by 5 0 5 on 05/04/2012 13:55, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#11289 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

belafonte wrote: Čelsi je surovo pokraden u toj utakmici, u novijoj fudbalskoj eri takva krađa nije zapamćena i krajnje je vrijeme je da svi koji ovdje diskutuju te činjenice prihvate...

:mrgreen:
agent_001

#11290 Re: FC Barcelona

Post by agent_001 »

drugtito2011 wrote: Ali ima jedna cinjenca koju niko ne spominje, koja razlikuje Barcu od Reala, a to je da igraci Barcelone ni jednom nisu isli na to da povrijede protivnika, sto ukljucuje direktne startove, podmuklo udaranje, gazenje i sve ostalo sto spada u ovu kategoriju. Sto se za igrace Reala ne moze reci. Cak su veoma spretni i veoam dobro uvjezbani, a siguran sam da to nisu vjezbali na PS3.
Odgovor na ovo, je pretjerano valjanje pojedinaca po terenu, pošto prošligodišnji pritisak od strane kompleksaša s klupe reala, na sudije urodio plodom, pa sudije neće ili nemogu da ih zaštite, onda dobiješ neke koji se i nekad bezveze valjaju, vire kroz prste i sl. što je danas kao normalna pojava u fudbalu nažalost...
belafonte

#11291 Re: FC Barcelona

Post by belafonte »

Sad je prilika za Barcu, u jeku nikad veće dominacije, kada im se poklonio čitav svijet da se isprse i kažu:
Hvala Ovrebo za 2009. :!:
Dosta više licemjerstva, nek budu napokon ono kako se žele i predstavljati: razigrana djeca na nepreglednoj livadi, duga na horizontu i par jednoroga koji veselo skakuću...

A o sinočnjoj tekmi na Stamfordu možemo na drugoj temi, ono je pljačka u stilu "pljačke" koju smo i mi osjetili na svojoj koži od tih istih Portugalaca - nema rasprave sa sudijom (prvo je Salihović to učio, pa Lulić, pa će sutra neko treći itd.)
Penal je čist bio, sve ostalo je rezultat frustracija igrača Benfice...
Last edited by belafonte on 05/04/2012 14:04, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#11292 Re: FC Barcelona

Post by Pitarrr82 »

Ja lika :-) :lol:
Quark_m

#11293 Re: FC Barcelona

Post by Quark_m »

Svaka mu čast na pronicljivom razmišljanju i objektivnosti :lol:
sumirprimus

#11294 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

:lol: :lol:
nis se ne brini,opet će momćići guzićari skakutat po zelenim travnjacima stamforda,a dje oni ne budu mogli,tu je brate sudija da presudi :D
oridjidji

#11295 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

agent_001 wrote:
drugtito2011 wrote: Ali ima jedna cinjenca koju niko ne spominje, koja razlikuje Barcu od Reala, a to je da igraci Barcelone ni jednom nisu isli na to da povrijede protivnika, sto ukljucuje direktne startove, podmuklo udaranje, gazenje i sve ostalo sto spada u ovu kategoriju. Sto se za igrace Reala ne moze reci. Cak su veoma spretni i veoam dobro uvjezbani, a siguran sam da to nisu vjezbali na PS3.
Odgovor na ovo, je pretjerano valjanje pojedinaca po terenu, pošto prošligodišnji pritisak od strane kompleksaša s klupe reala, na sudije urodio plodom, pa sudije neće ili nemogu da ih zaštite, onda dobiješ neke koji se i nekad bezveze valjaju, vire kroz prste i sl. što je danas kao normalna pojava u fudbalu nažalost...
bogme to je mozda prihvatljivo fanovima barselone. meni se kristina zgadila radi toga, kao sto su mi se zgadili buskets, maserano, pedro, buskets iako su odlicni igraci. mesi ostane na nogama i kad ga za nju rukom hvataju, sve dok ga ne obore, ocitim prekrsajem.

padanje inzagija sam mrzio, kao i ibre, totija, dinha na slobodnjaku (cesto mu se znalo desiti da izvuce faul i kad nije bio), rivalda zbog onoga sranja na svijetskom u koreji, grosa takodjer...
Tomahawk11
Globalni moderator

#11296 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Cuj opasna po fudbalsku okolinu zajednica :-) :lol:
agent_001

#11297 Re: FC Barcelona

Post by agent_001 »

oridjidji wrote:
agent_001 wrote:
bogme to je mozda prihvatljivo fanovima barselone. meni se kristina zgadila radi toga, kao sto su mi se zgadili buskets, maserano, pedro, buskets iako su odlicni igraci. mesi ostane na nogama i kad ga za nju rukom hvataju, sve dok ga ne obore, ocitim prekrsajem.

padanje inzagija sam mrzio, kao i ibre, totija, dinha na slobodnjaku (cesto mu se znalo desiti da izvuce faul i kad nije bio), rivalda zbog onoga sranja na svijetskom u koreji, grosa takodjer...
buskets, maserano, pedro, buskets kiša, buskets, led, buskets, kijamet, buskets, 2:6, buskets, 5:0, buskets, 1:3 buskets..... nastavi niz :mrgreen:
skenderija04

#11298 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

belafonte wrote:Sad je prilika za Barcu, u jeku nikad veće dominacije, kada im se poklonio čitav svijet da se isprse i kažu:
Hvala Ovrebo za 2009. :!:
Dosta više licemjerstva, nek budu napokon ono kako se žele i predstavljati: razigrana djeca na nepreglednoj livadi, duga na horizontu i par jednoroga koji veselo skakuću...

A o sinočnjoj tekmi na Stamfordu možemo na drugoj temi, ono je pljačka u stilu "pljačke" koju smo i mi osjetili na svojoj koži od tih istih Portugalaca - nema rasprave sa sudijom (prvo je Salihović to učio, pa Lulić, pa će sutra neko treći itd.)
Penal je čist bio, sve ostalo je rezultat frustracija igrača Benfice...
Hvala Obrevo za 2009 .
Pozdrav od razigranog djeteta koje skakuce na nepreglednoj livadi dok se duga pojavljuje na horizontu.

P.S.

Ovaj put nece svirati pet penala za Chelsea, pripremi se.
5 0 5

#11299 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote: Hvala Obrevo za 2009 .
Pozdrav od razigranog djeteta koje skakuce na nepreglednoj livadi dok se duga pojavljuje na horizontu.

P.S.

motivira ih mourinho iz madrida, na daljinski.
skenderija04

#11300 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

505sCrtom wrote:
skenderija04 wrote: Hvala Obrevo za 2009 .

P.S.

motivira ih mourinho iz madrida, na daljinski.
Ako ne poklone bar tri penala i ne oproste 4 ja se UEFA-i sjetim familije. Nismo se tako dogovorili.
Post Reply