Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pepeljara wrote: ↑20/03/2020 09:21
Steta sto nema online, a i ovo je sigurno izlozbeni model.
inace super cjena.
ja sam sebi kupio 9T, kutije zapakovane u celofan vide se na slici iza telefona, bilo ih sigurno jedno desetak komada.
kaže momak što radi na tehnici da je nedavno bio i note 8T po dosta sniženoj cijeni, ne konta ni on u čemu je fazon. ne vidi se na slici, redmi 8A je ako se ne varam snižen na 139KM...
inace super cjena.
ja sam sebi kupio 9T, kutije zapakovane u celofan vide se na slici iza telefona, bilo ih sigurno jedno desetak komada.
kaže momak što radi na tehnici da je nedavno bio i note 8T po dosta sniženoj cijeni, ne konta ni on u čemu je fazon. ne vidi se na slici, redmi 8A je ako se ne varam snižen na 139KM...
cudne neke naljepnice imaju na kutijama sa nekim brojevima.na 9t,juce gledao.
inace super cjena.
the_hooligan_ec wrote: ↑20/03/2020 07:33
Xiaomi Redmi note 8 pro moze li neka iskustva da li se isplati uzeti... lp
Ja u novembru kupio preko BHT, za sad i vise nego zadovoljan. Kamera super, punjenje brzo ,a baterija traje dugo.
Kazu da je i za igrice odlican, mada ne igram pa ne znam
ExNihilo wrote: ↑20/03/2020 11:30
Cijena top. I kako ti se čini?
nisam ga jos pustio u pogon, upalio malo da vidim kako fercera. malo mi se ne svidja sto dodje sa plasticnom maskom, a ja navikao na silikonsku, po belaju nigdje nista ne radi da odem kupiti.
Cudna mi je jako ova cijena a isto tako me cudi sto isti telefon nema davaoc garancije kod sebe u ponudi.9tpro 600km je hajmo reci ok cijena 600km tu se puno ne razliku od olixa ali ovaj 9t...
i agree wrote: ↑20/03/2020 15:16
Cudna mi je jako ova cijena a isto tako me cudi sto isti telefon nema davaoc garancije kod sebe u ponudi.9tpro 600km je hajmo reci ok cijena 600km tu se puno ne razliku od olixa ali ovaj 9t...
vnm wrote: ↑19/03/2020 14:31
Ako nekoga zanima, u Merkatoru je akcija na 9T i 9T Pro. Garancija je 2godine, garantni list Tehnomag.
64GB verzije ali opet odlicna ponuda.
inace super cjena.
Nisu izlozbeni modeli. Ne znam razlog ovih cijena s obzirom da su u svim drugim regularnim radnjama ti mobiteli oko 200KM skuplji. Treba imati u vidu da to nisu 128GB nego 64GB verzije koje su manje trazene ali opet jeste malo sumnjivo mada mi se Mercator ne cini nepouzdanim. Nemam pojma...
inace super cjena.
Sta ba Redmi 8A 139KM? Ovaj Mercator je totalno puk'o, jos malo pa ce dzaba mobitele dijeliti.
i agree wrote: ↑20/03/2020 18:51
Nije u kutijama su.Realno telefon vise i ne vrijedi,za tu klasu,mozda je merkator samo realan
Nisi u pravu ali bas nikako. Po toj cijeni su to top mobiteli. Eto hajde mi nadji bolje mobitele za te pare i to jos sa dvije godine garancije, bas da vidim koliko ces ih naci? Neces nijedan.