Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tandem elsharavi, lorenci je definitivno jedan od glupljih koji sam gledao. Veze oni nemaju ni gdje su oni, ni gdje su ostali igraci. Sve je na pamet, na silu...
Fudo387 wrote:Tandem elsharavi, lorenci je definitivno jedan od glupljih koji sam gledao. Veze oni nemaju ni gdje su oni, ni gdje su ostali igraci. Sve je na pamet, na silu...
Malo je reći da su u kurcu. Em su večeras primili tri gola, a em su ukupno primili šest golova. Atletico Madrid ove sezone karina u LP. Ako prođu u EL, neka se udaraju nogom u guzicu. Jadni Qarabag ne mogu pobijediti, 0:0 u gostima i sada 1:1.
shake69 wrote:Chelski bolji pet puta od Rome, ne daju im disati, jako puno sansi stvorili, ali Dzeko&comp. dva suta u okvir gola i -2:0!
cuj pet, samo pet?
I vise, da si gledao poluvrijeme! Posebno do drugog gola Rome nisu mogli dahnuti sta im je napad Chelskog radio! Pogledaj statistiku do tada! A onda se ukazao onaj muslic drugi put i niizcega okrenuo mec...
shake69 wrote:Chelski bolji pet puta od Rome, ne daju im disati, jako puno sansi stvorili, ali Dzeko&comp. dva suta u okvir gola i -2:0!
cuj pet, samo pet?
I vise, da si gledao poluvrijeme! Posebno do drugog gola Rome nisu mogli dahnuti sta im je napad Chelskog radio! Pogledaj statistiku do tada! A onda se ukazao onaj muslic drugi put i niizcega okrenuo mec...
Chelski dobro proso, nabavi naocale, Kurto probusen i to opet od "muslica"
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/ibrah ... ije/257154
Pogledati obavezno,osobito oni sto smatraju da je Bega nedodirljiv. Generalno je vjerovatno bolji golman al je Sehic u daleko boljoj formi. I da mi je docekati selektora koji ce sastavljati ekipu od onih koji su u najboljoj formi.
last mohicans wrote:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/ibrah ... ije/257154
Pogledati obavezno,osobito oni sto smatraju da je Bega nedodirljiv. Generalno je vjerovatno bolji golman al je Sehic u daleko boljoj formi. I da mi je docekati selektora koji ce sastavljati ekipu od onih koji su u najboljoj formi.