nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Sodom1

#11276 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

triconja wrote:Pa ima li muslimana na ovom forumu ikako? Ko kod se javi il je onaj ili francuz, nidje muslimana :lol: .

Ne volim ni ja kad je vjersko okupljanje, oni obredi dje se skupi raje da zakrce sve, ali sta bi, dobro je nek se ne puca :lol: .
Evo ih par komada :-)
https://www.youtube.com/watch?v=wbihuDuFekg
zdruzdjo

#11277 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

Sodom1 wrote: Evo ih par komada :-)
https://www.youtube.com/watch?v=wbihuDuFekg
Iako nisam musliman fakat zamalo ne povratih.
Fuuuj
Nefs-i Mulhima

#11278 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Nefs-i Mulhima »

basicm wrote:Isto sto je Nikole Sopa zatvorena evo citav dan, sad bi trebalo tersati radi nekoliko vjernika trpe stotine miliona ostalih...e, pa ne ide!
Postoji opca dobrobit, pravo, duznost...vaznija od pojedinca i treba biti gradjanin pa to uvazavati, a ne zadnja sirovina.
:thumbup:
Ned071

#11279 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Ned071 »

Nikole Sopa i zupni ured je bilo prelijepo vidjet...rostilj, muzika... Pa gospa je, nek je veselo... To je Bosna
Daryl Dixon

#11280 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Daryl Dixon »

mmm gospe mi mile <3 :-D
triconja

#11281 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

Nije bas da su trkaci ali su to ucesnici u saobracaju kojima nije mjesto na cesti, da, sigurno ste citajuci stvorili sliku o kome se radi ali ako niste, naravno da su biciklisti.

U 12 kilometara voznje sam sreo 10ak biciklista i jedan traktor (haj taj traktor je motorno vozilo pa se moze halalit), mislim da ne treba da spominjem da je cesta uska jer kad neko kaze cesta i misli na usku. Ja moram ko hajvan preko pune prelaziti (nije bilo linija dugo vremena, neki dan obojili) jer neko hoce "zdravo" da zivi.

Dok neki glavonja ne zaplati glavom nece se nista promijeniti. Samo nek se ne puca, haj, bice bolje.
triconja

#11282 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

Evo citam udario neko u Zenici tri pjesaka. Nista se nece popraviti dok neko ne udari nekog "bitnijeg", onda je za ocekivati i biciklisticku stazu i trotoar.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#11284 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Vidio sam da su haos napravili

Kako li ce ovo gledati, nisu ni smjeli da voze gdje su se sudarili
triconja

#11285 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

A ja hajvana vozi u traci od trajvana :lol:
Fast Driver

#11286 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Fast Driver »

Kako se u capajevu vozi sporo glavnom vam džadom. Kod nas crvenih u zlatu se malte ne trkaju juznom dzadom.
relax11

#11287 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by relax11 »

mk ultra wrote:Vidio sam da su haos napravili

Kako li ce ovo gledati, nisu ni smjeli da voze gdje su se sudarili
Pa pisat ce im kaznu za nepostivanje saobracajnog znaka i pisat ce kaznu ovom kediju nije drzao odstojanje clio uzme od osiguranja platio popravak auta i kaznu od toga jos mu mozda i ostane i eto
Better Man

#11288 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Better Man »

Danas vozim kući s posla i u Vogošći sam se uvjerio u nerad bajne policije. Ulazim u Vogošću i kako je velika gužva, tj. kolona isključim se i kroz donji dio Vogošće prođem, onda pored onih zgrada i dođem do zadnjeg semafora. Par auta ispred mene i svi čekamo zeleno na semaforu. Kad lik iza se pojavi prestiže svu kolonu, prođe kroz crveno i stade ispred semafora i čeka zeleno da se uključi u saobraćaj. Tu na ostrvu parkirana policija i nisu se ni počešali da mu fino priđu, uzmu dokumente i napišu kaznu.
kloniran

#11289 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

Better Man wrote:Danas vozim kući s posla i u Vogošći sam se uvjerio u nerad bajne policije. Ulazim u Vogošću i kako je velika gužva, tj. kolona isključim se i kroz donji dio Vogošće prođem, onda pored onih zgrada i dođem do zadnjeg semafora. Par auta ispred mene i svi čekamo zeleno na semaforu. Kad lik iza se pojavi prestiže svu kolonu, prođe kroz crveno i stade ispred semafora i čeka zeleno da se uključi u saobraćaj. Tu na ostrvu parkirana policija i nisu se ni počešali da mu fino priđu, uzmu dokumente i napišu kaznu.
pa stao nije prosao kroz crveno :lol:

dosta toga i po gradu ima po sporednim ulicama
nightvision

#11290 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nightvision »

Daans u tuzli, ovo ljeto heftano po jedan bio u prosjeku.

Image
Daryl Dixon

#11291 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Daryl Dixon »

nightvision wrote:Daans u tuzli, ovo ljeto heftano po jedan bio u prosjeku.

Image
Boga mi dobro se ozljedio... :|
Better Man

#11292 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Better Man »

kloniran wrote:
Better Man wrote:Danas vozim kući s posla i u Vogošći sam se uvjerio u nerad bajne policije. Ulazim u Vogošću i kako je velika gužva, tj. kolona isključim se i kroz donji dio Vogošće prođem, onda pored onih zgrada i dođem do zadnjeg semafora. Par auta ispred mene i svi čekamo zeleno na semaforu. Kad lik iza se pojavi prestiže svu kolonu, prođe kroz crveno i stade ispred semafora i čeka zeleno da se uključi u saobraćaj. Tu na ostrvu parkirana policija i nisu se ni počešali da mu fino priđu, uzmu dokumente i napišu kaznu.

Jeste prošao kroz crveno i stao na dio puta gdje se može desno skrenuti prema stambenim zgradama. Samo nije mogao da se uključi na glavnu cestu, jer bi sudar izazvao. I odakle mu pravo da prestiže kolonu na punoj liniji i ubacuje se ispred.
Sodom1

#11293 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

Znaju li ove buregdzije ista s metrom :lol: , to napravi guzve satima
triconja

#11294 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by triconja »

Ma hajte molim vas, cuj odakle mu pravo. Ceste su tako napravljene da covjek cak i ako nece da krsi propise mora ih krsiti, inace nema ga nidje. Pisao sam na prosloj stranici kako se moraju biciklisti preticat preko pune jerbo gospoda hoce zdravo da zivi na uskoj cesti.

E sad fazon je neko nauci da pretice i koristi "precice" u svim sferama zivota. Inace se za takve ljude kaze da se snalaze kako znaju i umiju.
Dope_Man

#11295 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

Istina nekad stvarno nuzda natjera da se krene nekom precicom, ali je ovih koji citavu kolonu prestizu jer im se ne da cekati malo previse, a to je uglavnom bezobrazluk a ne nuzda.

Potpuno razumijem kada npr. na magistrali par debila koji ne znaju/ne smiju da prestizu idu zalijepljeni za kamion pa ih se onda mora preskociti i to neko sa jacim autom odradi, ali kad kolona stoji na semaforu i slicno, onda je to ipak samo bezobrazluk.
kloniran

#11296 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

Better Man wrote:
kloniran wrote:

Jeste prošao kroz crveno i stao na dio puta gdje se može desno skrenuti prema stambenim zgradama. Samo nije mogao da se uključi na glavnu cestu, jer bi sudar izazvao. I odakle mu pravo da prestiže kolonu na punoj liniji i ubacuje se ispred.
ma znam, zezam te, to je danas kod debila postalo normalno
drug_profi

#11297 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Eto pričamo o tim bahatim vozačima, bezobraznim uvaljivanjima. Ima toga svuda više ili manje.
Ali koliko se ja sjećam, a vozio sam i u SFRJ i po SFRJ nekoliko godina, toga tada jednostavno NIJE BILO. Kao ni parkiranja po autobuskim nišama.
jel društvrna svijest, jel policija... ne znam. Ali bili smo bolji ljudi, u svakom slučaju.
Fast Driver

#11298 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Fast Driver »

Meni se to desilo dva ili tri puta ove sedmice, i uvijek su to bili taksisti. Jos kad pretice kolonu kao dao zmigavac da pretice i opet zmigavac da ce se ukljuciti ispred mene ili vozila koje je prvo na semaforu i onda ceka na zebri ili malo iza zebre da se upali zeleno, ali je tehnicki vec prosao kroz crveno. Budale
Fast Driver

#11299 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Fast Driver »

Fast Driver wrote:
Meni se to desilo dva ili tri puta ove sedmice, i uvijek su to bili taksisti. Jos kad pretice kolonu kao dao zmigavac da pretice i opet zmigavac da ce se ukljuciti ispred mene ili vozila koje je prvo na semaforu i onda ceka na zebri ili malo iza zebre da se upali zeleno, ali je tehnicki vec prosao kroz crveno. Budale
P.S. Juce sudar taksija zeleni pasat i golfa dvice na marijin dvoru, taksista uzeo pravo prvenstva golfu. Taksisti = kamikaze.
drug_profi

#11300 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Ja mogu razumjeti kad to taksisti rade. Ne opravdati, ali razumjeti. Često mušterija traži hitnost.
Mislim ono, wtf, i ja imam obaveza i zurim pa ipak postujem propise, ali eto mozda musterija ima zaista dobar razlog, tipa razgovor za posao, vazan ispit, djete kod kuce se povrijedilo i sl. Ne mogu ja reći da je pod tim okolnostima prioritet poštivanje propisa, reda i lijepog ponašanja. Neću da me savjest zbog nečeg žulja.
Za te stvari ima policija pa nek odvaguje. Mene ko god upita da ga pustim ispred sebe, ja ću ga pustiti, ko mi se pokuša uvaliti bezobrazno, imaćemo uviđaj.
Post Reply