Ili " osnova sirenja panike 1/1"..
Ko da su u Kongu u vrijeme ebola eskalacije..
Nije smijesno,tuzno je.
Moderator: anex
Kad najavljuje goste preko videolinka, reko bi covjek Elon Musk i Mate Rimac gostuju MINIMUM.asker wrote: ↑29/03/2020 20:03 Senad se pretvorio u bosanskog Milomira Marica, sam sebi svrha.
Onaj reklamira africku sljivu, Senad krece dramaticno "spajamo CD i FTF, ocekuje nas dramatican dnevnik, prrrrrvi smo (nesto)", a kamera lagano ide na sok od visnje![]()
Nadje YT video koji kruzi internetom ko zna koliko dugo ali ide prrrrrrrvi smo bla bla.
Vec dugo vremena pojma nemas sta je istina a sta je Senad izmislio, slagao, izvrnuo. Dno dna.
Ne gleda ga niko zbog njega vec ponekog zanimljivog gosta, a lik je svojim ponasanjem i to uspio sjebat.
Slazem se za AJB, pogotovo sada kako sam usao u fazu da pokusam znacajno srezati kolicinu vijesti koju konzumiram. Ne znam, nekako je postalo iscrpljujuce u kombinaciji sa uznemirujucim kada neko iz vlasti govori. Trebam da mi neko da update o situaciji i jos vaznije da kaze ukoliko postoje neka nova ogranicenja. AJB radi upravo to i zato su mi postali najdrazi.orbita12 wrote: ↑29/03/2020 16:28 sto je najgore i klix se ovdje pravi moralna vertikala, a od 10 tekstova , 7 o koroni, plus sto su jos slagali za onu zenu iz sarajeva
koliko sam upratio opet nekako al jazira najbolja , jer nisam primjetio da imaju neke specijalne emisije o koroni nonstop, nego vecinom objave kad su vijesti
face, klix, N1, avaz.............., sve odron do odrona
mrtvi remi
Ma nema kod nas novinara, samo je bitan profit, crna hronika se najbolje prodaje, niti skrupula niti empatija, bijedna šaka parazita koji sebe nazivaju novinarimamatsuda wrote: ↑29/03/2020 20:34Slazem se za AJB, pogotovo sada kako sam usao u fazu da pokusam znacajno srezati kolicinu vijesti koju konzumiram. Ne znam, nekako je postalo iscrpljujuce u kombinaciji sa uznemirujucim kada neko iz vlasti govori. Trebam da mi neko da update o situaciji i jos vaznije da kaze ukoliko postoje neka nova ogranicenja. AJB radi upravo to i zato su mi postali najdrazi.orbita12 wrote: ↑29/03/2020 16:28 sto je najgore i klix se ovdje pravi moralna vertikala, a od 10 tekstova , 7 o koroni, plus sto su jos slagali za onu zenu iz sarajeva
koliko sam upratio opet nekako al jazira najbolja , jer nisam primjetio da imaju neke specijalne emisije o koroni nonstop, nego vecinom objave kad su vijesti
face, klix, N1, avaz.............., sve odron do odrona
S̶l̶u̶z̶b̶e̶n̶i̶ ̶g̶l̶a̶s̶n̶i̶k̶ ̶U̶n̶i̶t̶e̶d̶ ̶G̶r̶u̶p̶e̶ N1 bi da je kojim slucajem neki od emitera izradio United Grupu za prava na prenos njihovog kanala, to bi islo kao udarna vijest prije nego li objave bilo sta vezano za COVID19.
Senad glumi nekakvu novinarsku vertikalu, a pred samu epidemiju poziva nadri naucnika Semira Osmanagica kojega jedino jos rodjena majka diskreditovala.
Avaz i Klix kao izvore vijesti ne treba ni komentarisati.