Qusayr

Syria 24 EnglishSyrian army advanced towards the northern district in Qseir , a stronghold of the most important and the largest and last gunmen

Pa FSA se prije mjesec povukla iz Kusajra a ovim trebalo tolko da se usude da krenu na gradKlavikula wrote:Čeli mogu ti reci da mi je drago zbog nasih kolega saxxx i cool. zeljno su iscekivali pobjedu SAA u Qusayru i evo momci im ispunjavaju zelje.
full control of the Syrian army on the eastern and southern neighborhoods in Qseir
Syria 24 EnglishSyrian Arab Army advanced towards the city market and the Clock Tower and the Great Mosque in Qseir
Co0l wrote:Pa FSA se prije mjesec povukla iz Kusajra a ovim trebalo tolko da se usude da krenu na gradKlavikula wrote:Čeli mogu ti reci da mi je drago zbog nasih kolega saxxx i cool. zeljno su iscekivali pobjedu SAA u Qusayru i evo momci im ispunjavaju zelje.
![]()
Kazem ja,ovim tempom SAA ce zauzet cijelu Siriju tamo nekad do 2030.-te.
"A Free Syrian Army brigade on Sunday pledged to defend the flashpoint town of Qusayr and fend off attacks from Lebanese militant group Hezbollah.
The pledge, from the FSA’s al-Farouq brigade, came after violence in the town triggered the Syrian National Council (SNC) to sound the alarm and issue a statement urging the FSA to increase its reinforcements in Qusayr."
2700 kanibala zarobljeno...Klavikula wrote:![]()
![]()
Predajemo se, ne pucajte!
Djeca i žene ginu u Siriji u akcijama vojske i jedinica Hezbolaha
Dvadeset osoba je smrtno stradalo u združenim akcijama sirijske vojske i jedinica Hezbolaha u mjestu Kusayr kod Homsa u Siriji, javio je sopinik agencije Anadolija.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/djeca ... /130519053
Ovaj dio Kusajra je vec nekoliko dana u rukama SAA stara slika sa neta kao i onaj video o zarobljenimaKlavikula wrote:Čeli mogu ti reci da mi je drago zbog nasih kolega saxxx i cool. zeljno su iscekivali pobjedu SAA u Qusayru i evo momci im ispunjavaju zelje.
Qusayr
A vidis,ja kao musliman ne bih volio da Assad siđe sa vlastiglockov kolac wrote:Ova je tema postala odavno postala cirkus... Klavi i Chelli, dva lika koja nas po zadatku informiraju o slavnim pobjedama Assada i njegove vojske, ovdje vode glavnu riječ.
Evo ja priznajem, kao musliman, volio bih da kjafir Assad siđe sa vlasti jer je kjafir i ratni zločinac. Priznajem da svakakve vijesti dolaze, laž i istinu je teško razdvojiti. Zato ja sve uzimam sa dozom sumnje.
Haj sad vas dvojica fino priznajte koji je vaš interes da branite Assadov režim? Što vas ne zanima, recimo, situacija u Maliju ili Iraku, ili nekoj drugoj krizoj regiji? Što baš Sirija?
I pošto tepate jedan drugom, jel to ozbiljna veza? Klavi i Chelli...
Syria 24 EnglishSyrian army advanced on 4 fronts: QASEIR , Halfaya in Hama, Barzeh in Damascus Countryside and Daraa
Ma jok, to Izrael ubija djecu i zene gdje bi ''hrabra'' SAA i HezbollahCo0l wrote:Hrabra SAA i Hezbolah nastavljaju u Kusajru da oslobadjaju zene i djecu od zivota:
Djeca i žene ginu u Siriji u akcijama vojske i jedinica Hezbolaha
Dvadeset osoba je smrtno stradalo u združenim akcijama sirijske vojske i jedinica Hezbolaha u mjestu Kusayr kod Homsa u Siriji, javio je sopinik agencije Anadolija.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/djeca ... /130519053
Neću... Ima raznih muslimana...Ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje... Nekome ne smeta što Assad ubija muslimane civile u Siriji i što po svaku cijenu želi zadržati vlast, a nekome smeta... al da se bezveze ne uplićem u nešto za što nemam živaca...Herr Flick wrote:A vidis,ja kao musliman ne bih volio da Assad siđe sa vlastiglockov kolac wrote:Ova je tema postala odavno postala cirkus... Klavi i Chelli, dva lika koja nas po zadatku informiraju o slavnim pobjedama Assada i njegove vojske, ovdje vode glavnu riječ.
Evo ja priznajem, kao musliman, volio bih da kjafir Assad siđe sa vlasti jer je kjafir i ratni zločinac. Priznajem da svakakve vijesti dolaze, laž i istinu je teško razdvojiti. Zato ja sve uzimam sa dozom sumnje.
Haj sad vas dvojica fino priznajte koji je vaš interes da branite Assadov režim? Što vas ne zanima, recimo, situacija u Maliju ili Iraku, ili nekoj drugoj krizoj regiji? Što baš Sirija?
I pošto tepate jedan drugom, jel to ozbiljna veza? Klavi i Chelli...![]()
Znam da ces napisat:Nisam trazio tvoje misljenje ali eto
Ma koji si ti faktor u životu?Isti si kao jaran ti Assad.Herr Flick wrote:PORODICA BH. DOBROVOLJCA KOJI JE POGINUO RATUJUĆI PROTIV ASADAMuaza ni majka nije mogla odgovoriti od odlaska u Siriju
Ukućani navode da niko ne krije da je Muaz išao u Gornju Maoču, a lidera tamošnje vehabijske zajednice Nusreta Imamovića poznavao je od prije rata, jer je on rodom iz sela udaljenog nekoliko kilometara od Puhovca.
Samo nek idu,mi se ne znamo obracunati sa njima ali zna Assad