Sirija

Locked
Klavikula

#11251 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Čeli mogu ti reci da mi je drago zbog nasih kolega saxxx i cool. zeljno su iscekivali pobjedu SAA u Qusayru i evo momci im ispunjavaju zelje.

Qusayr
Image
Challenger__

#11252 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Tekbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!

8-)
Klavikula

#11253 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Klavikula

#11254 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Syrian army advanced towards the northern district in Qseir , a stronghold of the most important and the largest and last gunmen
Syria 24 English

:thumbup:

Image
Revoltage

#11255 Re: Sirija

Post by Revoltage »

Kad postave zastavu na vrh sahat kule (jedna od ljepših sahat kula) u sred Kuseijra, ondq možemo reći da su u centru grada tj. da su zauzeli grad. Zasad se nalaze na sjevernom i zapadnom dije samog grada.
Co0l

#11256 Re: Sirija

Post by Co0l »

Klavikula wrote:Čeli mogu ti reci da mi je drago zbog nasih kolega saxxx i cool. zeljno su iscekivali pobjedu SAA u Qusayru i evo momci im ispunjavaju zelje.
Pa FSA se prije mjesec povukla iz Kusajra a ovim trebalo tolko da se usude da krenu na grad :D

Kazem ja,ovim tempom SAA ce zauzet cijelu Siriju tamo nekad do 2030.-te.
Revoltage

#11257 Re: Sirija

Post by Revoltage »

Video početka ofanzive:
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=QqfS2DPe9io[/youtube]
Klavikula

#11258 Re: Sirija

Post by Klavikula »

full control of the Syrian army on the eastern and southern neighborhoods in Qseir
Syrian Arab Army advanced towards the city market and the Clock Tower and the Great Mosque in Qseir
Syria 24 English
Klavikula

#11259 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Co0l wrote:
Klavikula wrote:Čeli mogu ti reci da mi je drago zbog nasih kolega saxxx i cool. zeljno su iscekivali pobjedu SAA u Qusayru i evo momci im ispunjavaju zelje.
Pa FSA se prije mjesec povukla iz Kusajra a ovim trebalo tolko da se usude da krenu na grad :D

Kazem ja,ovim tempom SAA ce zauzet cijelu Siriju tamo nekad do 2030.-te.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
crnoplavo

#11260 Re: Sirija

Post by crnoplavo »

Prije dvije sedmice, vijest sa alarabije
"A Free Syrian Army brigade on Sunday pledged to defend the flashpoint town of Qusayr and fend off attacks from Lebanese militant group Hezbollah.

The pledge, from the FSA’s al-Farouq brigade, came after violence in the town triggered the Syrian National Council (SNC) to sound the alarm and issue a statement urging the FSA to increase its reinforcements in Qusayr."
Klavikula wrote::D :D

Predajemo se, ne pucajte!
2700 kanibala zarobljeno... :thumbup:
ako ih stave u zajednicku celiju pocece jesti jedni druge...
Kanibali (poznati i kao "borci za slobodu) na ofanzivu Sirijske Armije na Kusajr odgovorili formiranjem nove specijalne jedinice pod nazivom "The First Walking Dead volunteers brigade of Levant", brigadu cine iskusni veterani-kanibali...
popokatepetl_com

#11261 Re: Sirija

Post by popokatepetl_com »

Drago mi je da je Sirijska Arapska Armija zauzima Qusayr, iskreno mislio sam da je to sve propalo jer su prije vise od sedmicu dana rekli da grad pada u roku od jedan dan. Ali ok nema veze bitno je da su uspjeli u naumu.

Mislim da vracanje ovih evropskih sektasa kuci koji su se borili u Siriji znaci da ipak SAA pobjedjuje.
Herr Flick

#11262 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

PORODICA BH. DOBROVOLJCA KOJI JE POGINUO RATUJUĆI PROTIV ASADAMuaza ni majka nije mogla odgovoriti od odlaska u Siriju

Ukućani navode da niko ne krije da je Muaz išao u Gornju Maoču, a lidera tamošnje vehabijske zajednice Nusreta Imamovića poznavao je od prije rata, jer je on rodom iz sela udaljenog nekoliko kilometara od Puhovca.

Samo nek idu,mi se ne znamo obracunati sa njima ali zna Assad :D
Klavikula

#11263 Re: Sirija

Post by Klavikula »

temeljita priprema je majka svakog uspjeha. mjesec dana se pripremas i za jedan dan zauzmes grad :thumbup:

Assad pozdravlja rusko-americke napore za implementaciju mira u Siriji, no sumnja u pozitivan ishod mirovnog procesa jer mnoge sile ne zele pronaci rjesenje. Naglasio je da ce odluke donijeti Sirija, a ne strane sile.

RT
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11264 Re: Sirija

Post by Truba »

čini se da je neko dobro zajebao teroriste
sirijska armija ima toliko razorno oružje
gledao sam neke klipove bukvalno ravna sve pred sobom

ove zarobljene teroriste treba dobro ispitati
uslikati ih i sačekati da se jave svjedoci zločina
zločince zatvoriti
naivne pustiti kućama odakle su došli
a sljedeći put ako ih uhvate... ima zakon i za to
Co0l

#11265 Re: Sirija

Post by Co0l »

Hrabra SAA i Hezbolah nastavljaju u Kusajru da oslobadjaju zene i djecu od zivota:
Djeca i žene ginu u Siriji u akcijama vojske i jedinica Hezbolaha

Dvadeset osoba je smrtno stradalo u združenim akcijama sirijske vojske i jedinica Hezbolaha u mjestu Kusayr kod Homsa u Siriji, javio je sopinik agencije Anadolija.

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/djeca ... /130519053
Klavikula

#11266 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Sirijska vojska preuzela kontrolu nad gradom Tal-Salmoh u provinciji Idlib

Advance.hr
Breaking News

Armija danas jako puno napreduje. ovo, Qusayr, Dara, oko Damaska se zestoko bije. ne bi bio teroristima danas u kozi :D
sporticus

#11267 Re: Sirija

Post by sporticus »

Uz pomoć Gospodara svih svjetova ovo pseto baser el asad završiti će na smeću historije gdje ga čeka ostatak ekipe ( diktatora ) sličnih njemu .
sarajevoxxxx

#11268 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Qusayr
Image
Ovaj dio Kusajra je vec nekoliko dana u rukama SAA stara slika sa neta kao i onaj video o zarobljenima

Onaj video od revoltage...strahota slusati, kamoli se nalaziti tamo.
glockov kolac

#11269 Re: Sirija

Post by glockov kolac »

Ova je tema postala odavno postala cirkus... Klavi i Chelli, dva lika koja nas po zadatku informiraju o slavnim pobjedama Assada i njegove vojske, ovdje vode glavnu riječ.

Evo ja priznajem, kao musliman, volio bih da kjafir Assad siđe sa vlasti jer je kjafir i ratni zločinac. Priznajem da svakakve vijesti dolaze, laž i istinu je teško razdvojiti. Zato ja sve uzimam sa dozom sumnje.

Haj sad vas dvojica fino priznajte koji je vaš interes da branite Assadov režim? Što vas ne zanima, recimo, situacija u Maliju ili Iraku, ili nekoj drugoj krizoj regiji? Što baš Sirija?

I pošto tepate jedan drugom, jel to ozbiljna veza? Klavi i Chelli... :roll:
Herr Flick

#11270 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

glockov kolac wrote:Ova je tema postala odavno postala cirkus... Klavi i Chelli, dva lika koja nas po zadatku informiraju o slavnim pobjedama Assada i njegove vojske, ovdje vode glavnu riječ.

Evo ja priznajem, kao musliman, volio bih da kjafir Assad siđe sa vlasti jer je kjafir i ratni zločinac. Priznajem da svakakve vijesti dolaze, laž i istinu je teško razdvojiti. Zato ja sve uzimam sa dozom sumnje.

Haj sad vas dvojica fino priznajte koji je vaš interes da branite Assadov režim? Što vas ne zanima, recimo, situacija u Maliju ili Iraku, ili nekoj drugoj krizoj regiji? Što baš Sirija?

A vidis,ja kao musliman ne bih volio da Assad siđe sa vlasti :D :D Znam da ces napisat:Nisam trazio tvoje misljenje ali eto :)
Klavikula

#11271 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Syrian army advanced on 4 fronts: QASEIR , Halfaya in Hama, Barzeh in Damascus Countryside and Daraa
Syria 24 English

:thumbup:
sarajevoxxxx

#11272 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Co0l wrote:Hrabra SAA i Hezbolah nastavljaju u Kusajru da oslobadjaju zene i djecu od zivota:
Djeca i žene ginu u Siriji u akcijama vojske i jedinica Hezbolaha

Dvadeset osoba je smrtno stradalo u združenim akcijama sirijske vojske i jedinica Hezbolaha u mjestu Kusayr kod Homsa u Siriji, javio je sopinik agencije Anadolija.

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/djeca ... /130519053
Ma jok, to Izrael ubija djecu i zene gdje bi ''hrabra'' SAA i Hezbollah
glockov kolac

#11273 Re: Sirija

Post by glockov kolac »

Herr Flick wrote:
glockov kolac wrote:Ova je tema postala odavno postala cirkus... Klavi i Chelli, dva lika koja nas po zadatku informiraju o slavnim pobjedama Assada i njegove vojske, ovdje vode glavnu riječ.

A vidis,ja kao musliman ne bih volio da Assad siđe sa vlasti :D :D Znam da ces napisat:Nisam trazio tvoje misljenje ali eto :)
Neću... Ima raznih muslimana...Ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje... Nekome ne smeta što Assad ubija muslimane civile u Siriji i što po svaku cijenu želi zadržati vlast, a nekome smeta... al da se bezveze ne uplićem u nešto za što nemam živaca...

Nego, zovu li tebe ova dvojica Fliki? :D
aldinjo

#11274 Re: Sirija

Post by aldinjo »

Herr Flick wrote:PORODICA BH. DOBROVOLJCA KOJI JE POGINUO RATUJUĆI PROTIV ASADAMuaza ni majka nije mogla odgovoriti od odlaska u Siriju

Ukućani navode da niko ne krije da je Muaz išao u Gornju Maoču, a lidera tamošnje vehabijske zajednice Nusreta Imamovića poznavao je od prije rata, jer je on rodom iz sela udaljenog nekoliko kilometara od Puhovca.

Samo nek idu,mi se ne znamo obracunati sa njima ali zna Assad :D
Ma koji si ti faktor u životu?Isti si kao jaran ti Assad.
Cyrax

#11275 Re: Sirija

Post by Cyrax »

Eno sad ovi se povukli iz Kusajra prije mjesec dana a do juce neka "razbijanja zuba" na gore navedenom mjestu iako nisu do danas napadali grad nego sela okolo tj- da nemaju gdje bjezati.
Fol "mudzahidi" se bore do zadnjeg a ono bjezanija i predaja u PRVOM danu napada na grad. :-) . U sta oni krmci iz Katara i ostale kompanije skrhase milijarde tsk tsk tsk. :zzzz:
Doduse iz iskustva najgrlatiji prvi razgule, prasinari ostanu jbg.
Helem jebemu majku treba ostati dosljedan na cijoj god si strani. :D

Danilo Bato Stojkovicu objasni im :D
Locked