Išao bi i na tekmu da se ne daj bože zavšrilo i 3:1 za njih.Ništa se zbog toga pomjenilo ne bi.
To je sve što imam reći do 06.07.abd.
Ide se familiajrno i sa prijateljima.
Nadam se da kod njih nije poljuljano samopouzdanje.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Strumfe idi pa smrdi medju svojima. Ne zagadjuj temu svojim kompleksaskim ispadima.Itsoktobealone wrote: Šta trebam da objašnjavam? Ti i drug ti bjelave imate kurčevite postove non-stop i uzdigli ste ovo Sarajevo a realno ste najgora ekipa u državi od ovih nosioca i tako već godinama unazad. Al' jok, digo' vam se pa pišete sranja, te mi je zbog toga izrazito drago da vas neka trecerazredna ekipa kanta kako stigne. Iako mislim (ako ti šta znači) da ćete i dalje proći ako zadržite ovaj rezultat do kraja.
Znaci pjena parti urodila plodombjelave wrote:Strumfe idi pa smrdi medju svojima. Ne zagadjuj temu svojim kompleksaskim ispadima.Itsoktobealone wrote: Šta trebam da objašnjavam? Ti i drug ti bjelave imate kurčevite postove non-stop i uzdigli ste ovo Sarajevo a realno ste najgora ekipa u državi od ovih nosioca i tako već godinama unazad. Al' jok, digo' vam se pa pišete sranja, te mi je zbog toga izrazito drago da vas neka trecerazredna ekipa kanta kako stigne. Iako mislim (ako ti šta znači) da ćete i dalje proći ako zadržite ovaj rezultat do kraja.
Inače prvo poluvrijeme katastrofa, drugo dobro. Trebali bi ovo proci na Kosevu. Medjutim bice guravo.
Ohrabruje je da su se novi igrači Rahmanovic i Kuzmanović veceras pokazali kao pojačanja.
Da bi ponovili igru iz drugog poluvremena, u prvih 11 nam treba igrati Rahmanović, jer je momak fakat osvježenje za vezni red. A izgleda da ni Kuzmanović nije daleko od prve postave. Da se ja pitam, on bi meni isto igrao od prve minute.Cossack wrote:Kao da su dvije ekipe igrale u prvom i drugom poluvremenu! Samo ponoviti igru iz drugog poluvremena i oni su donji. I fizički su pali nakon 70. minute.
Uglavnom, sada je na nama da im damo punu podrsku i skupa dođemo do pobjede!!!![]()
Rahmanovic.jeza u ledja wrote: Ko je ovo glavom na kraju opucao?

Petom sa 40 metara?omega369 wrote:Ispravka, ovako tragican gol smo primili 2006. godine od Rapida. Tamo nam je covjek PETOM dao gol sa 40 metara. dakle, nije centar ali jeste peta, tu je to negdje. Znaci, 11 godina![]()
![]()
Ti si vjerovatno onaj sto mu je Susic jednom prilikom rekao "Ti si decko ovdje zalutao?"Kinaski wrote:samo vam je golman pojak![]()