Gdje u Sa......
- manekenka u penziji
#11251 Re: Gdje u Sa......
Idi u Rama glas. Kod njih ćeš proći sigurno 4x jeftinije nego da kupuješ gotovo ogledalo. Mi smo kod njih uradili 80x160cm sa nosačima i obradom za nekih 55KM
Last edited by manekenka u penziji on 14/09/2014 14:07, edited 1 time in total.
-
[Emma]
#11252 Re: Gdje u Sa......
Hvala puno, ovo je upravo ono što mi je trebalomanekenka u penziji wrote:Idi u Rama glas. Kod njih ćeš proći sigurno 4x jeftinije nego da kupuješ gotovo ogledalo. Mi smo kod njih uradili 80x160mm sa nosačima i obradom za nekih 55KM
-
Nika_Vos
#11253 Re: Gdje u Sa......
Možda nekom zatreba: Carreru nismo pronašli ali zato IVKO trikotažu jesmoNika_Vos wrote:Pozdrav,
Relativno sam novija na forumu i interesuju me dvije stvari "da kupim u Sarajevu":
1. Carrera Slot Racing Cars ?
2. IVKO ženska trikotaža ?
Da li iko zna![]()
Fala
Prodaje jedna fina gopodža u Baš Čaršiji malo niže Begove Džamije kada se dolazi iz pravca "vječne vatre"
- Chustaa
#11254 Re: Gdje u Sa......
zelio bih se poceti "baviti" paraglajdingom, eh zanima me gdje je u sa to moguce?
- VenomousV
#11255 Re: Gdje u Sa......
sad vec postaje hitnoVenomousV wrote:...se moze nabaviti bubble wrap?
(da je malo blize centru)
ili moze i ovako: primam prijedloge kako u kofer spakovati uramljenu sliku, koju nosim kao poklon, pa kad ljudi dodju po mene ne zelim da vide sta im nosim, vec da bude iznenadjenje =)
-
quarterback
#11256 Re: Gdje u Sa......
beton su, donesu lijepo i postave, odlicni[Emma] wrote:Hvala puno, ovo je upravo ono što mi je trebalomanekenka u penziji wrote:Idi u Rama glas. Kod njih ćeš proći sigurno 4x jeftinije nego da kupuješ gotovo ogledalo. Mi smo kod njih uradili 80x160mm sa nosačima i obradom za nekih 55KM
- alkalna_baterija
#11257 Re: Gdje u Sa......
bubble wrap, pogledaj u Penny-u u VelešićimaVenomousV wrote:sad vec postaje hitnoVenomousV wrote:...se moze nabaviti bubble wrap?
(da je malo blize centru)![]()
ili moze i ovako: primam prijedloge kako u kofer spakovati uramljenu sliku, koju nosim kao poklon, pa kad ljudi dodju po mene ne zelim da vide sta im nosim, vec da bude iznenadjenje =)
- mayab
#11258 Re: Gdje u Sa......
Zar je trebalo ovde pitati, kad gugl ima tako lagane odgovoreChustaa wrote:zelio bih se poceti "baviti" paraglajdingom, eh zanima me gdje je u sa to moguce?
http://lmgtfy.com/?q=paragliding+sarajevo
- thekupus
#11259 Re: Gdje u Sa......
to bi se moglo reci za 99% stvari koje ljudi pitaju ovdje, pa im niko ne pametuje, ako znas fino odgovoriti odgovori, ne pravi se pametan/namayab wrote:Zar je trebalo ovde pitati, kad gugl ima tako lagane odgovoreChustaa wrote:zelio bih se poceti "baviti" paraglajdingom, eh zanima me gdje je u sa to moguce?
-
vaha123
#11260 Re: Gdje u Sa......
Trebao bi mi maistor za poliranje i ispravljanje udubljenja na autu, da li znate nekoga?
- muhanata
#11261 Re: Gdje u Sa......
Kupiti nešto slično?

Trebaju mi tegle, nebitan mi je oblik, samo ne želim one sa običnim poklopcem koji se zavrće. Hvala!

Trebaju mi tegle, nebitan mi je oblik, samo ne želim one sa običnim poklopcem koji se zavrće. Hvala!
- muhanata
#11262 Re: Gdje u Sa......
avetinja wrote:Imaš kod cigana što prodaju na ulici od Vječne vatre do Čaršije ćeš naći, imaš i u Pet shop-ovima. Samo to ti i nije neka sigurnost. Na neke djeluje na neke ne.radenska wrote:gdje u sarajevu mogu kupiti onu spravicu koja tjera pse, komsija je nabavio iz crne gore, kaze da je to neki vid elektrosoka, ali ne zna ima li se ovdje kupiti.
Ja sam trudna i imam malo dijete, a ovih lutalica na alipasinom polju je zaista previse. Evo i jutros napali zenu. Hvala
Ima neka spravica, veličine upaljača, koja tjera pse, predpostavljam zvukom. Kada se pritisne, ja ništa ne čujem, osim kad prineseš uhu, tada osjetiš da ti sve moždane vijuge "istrese", ali psi bježe kao da ih je neko polio vrelom vodom. Isprobano na rodicinom psu
Sve je ok sa psom, samo mi je scena njegovog bježanja ostala u glavi
Uglavnom kupljeno na Stupu u Inter Merkuru.
p.s. hvala @Milioni
- Chustaa
#11263 Re: Gdje u Sa......
sto nam je neko loooodmayab wrote:Zar je trebalo ovde pitati, kad gugl ima tako lagane odgovoreChustaa wrote:zelio bih se poceti "baviti" paraglajdingom, eh zanima me gdje je u sa to moguce?
- aribes
#11264 Re: Gdje u Sa......
Chustaa wrote:sto nam je neko loooodmayab wrote:Zar je trebalo ovde pitati, kad gugl ima tako lagane odgovoreChustaa wrote:zelio bih se poceti "baviti" paraglajdingom, eh zanima me gdje je u sa to moguce?
, sve je to super, ali mene zanima npr. termini kad su, koliko kosta oprema, koliko obuka, praksa...
sto nam je neko loood, fino ti covjek proguglao i imas prvi link, kliknes na link i vidis kontakt i nazoves paraglajding klub i pitas njih i jos pise na web stranici sve sto si naveo da te interesuje... ne znam, nisam pametna. haos.
- VenomousV
#11265 Re: Gdje u Sa......
hvala al' rekose mi da nema u penny-ualkalna_baterija wrote:bubble wrap, pogledaj u Penny-u u VelešićimaVenomousV wrote:sad vec postaje hitnoVenomousV wrote:...se moze nabaviti bubble wrap?
(da je malo blize centru)![]()
zna li neko gdje ima sigurno?
nije bitno koji je dio grada
- aribes
#11266 Re: Gdje u Sa......
Nazovi OBI i pitaj ih, da ne ides uzalud ...
- ledeni_caj
#11267 Re: Gdje u Sa......
Zahvaljujem se na informaciji.DiA 2005 wrote:Potpisujem za ovu tetu, extra radimakse seljanko makse wrote:Imas radnju na kovacicima,zena radi stvarno kvalitetno,bavi se samo tim.Ne znam ime ali ti mogu saznati ako treba.ledeni_caj wrote:Treba mi staklar kakav ili nesto slicno da uokvirim sliku veceg formata, gdje to mogu? Nije mi nikad prije trebalo tako da nisam ni obracao paznju nikad.
Uglavno kad ides iz pravca grbavice prema gradu sa desne strane malo prije trolejbuskog stajalista.Radnja se zove Violet, sva u ljubicastoj boji, ne mozes fuliti. Odmah pored taxi stajalista i Hypo banke na Kovacicima.
- glossyB
#11268 Re: Gdje u Sa......
Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11269 Re: Gdje u Sa......
I mene interesuje.glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
-
Ujedam
#11270 Re: Gdje u Sa......
U Kiseljaku ili prema Kiseljaku su bili negdje.. drugarica kupovala mašinu. Moram s njom provjeriti, pa javim.
- glossyB
#11271 Re: Gdje u Sa......
Vazi, hvalaUjedam wrote:U Kiseljaku ili prema Kiseljaku su bili negdje.. drugarica kupovala mašinu. Moram s njom provjeriti, pa javim.
- pajero
- Qler
#11273 Re: Gdje u Sa......
Uvijek mi je bila facinantna ova opsjednutost njemackim polovnim dijelovima. Ima otpat prema Tuzli, pise prodaju polovne dijelove iz Njemacke. Kao svabo kad skrsi auto, kvalitetnije ga skrsi nego nas. Ili ovdje, ako je crkla masina za ves i svabo je bacio, to je u stvari kvalitetnije nego ovdje sa x godina garancije... Tamo struja tece zlatnim zicama, voda ima tretman protic kamenca, a masine poslije svakog pranja idu na servis i ciscenje...glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
- glossyB
#11274 Re: Gdje u Sa......
Ja sam pitala jer me zanima jer nekad davno je moj tata kupio Miele masinu koja je tamo po velikoj cijeni i platio je ovdje samo oko 150-200 km ni dan danas joj nista ne fali... svako ima svoje razloge sto pita ne mora se odma napadati.Qler wrote:Uvijek mi je bila facinantna ova opsjednutost njemackim polovnim dijelovima. Ima otpat prema Tuzli, pise prodaju polovne dijelove iz Njemacke. Kao svabo kad skrsi auto, kvalitetnije ga skrsi nego nas. Ili ovdje, ako je crkla masina za ves i svabo je bacio, to je u stvari kvalitetnije nego ovdje sa x godina garancije... Tamo struja tece zlatnim zicama, voda ima tretman protic kamenca, a masine poslije svakog pranja idu na servis i ciscenje...glossyB wrote:Gdje imaju oni ljudi sto prodaju Njemacke stvari ( masina, sporet i sl.) ?
@pajero hvala
- Qler
#11275 Re: Gdje u Sa......
Ma nisam napadao, ali Miele masina nije dzaba 200KM ovdje.. prvo, dobro se zna sta je Miele. Znaci kupiti ga bez garancije, kod nas, je krajnje neozbiljno. Miele je vrh, nema dalje, kvaliteta, ali ako ga svabo prodaje za 100KM (da bi ovaj zaradio ako je proda za 200KM) znaci da je vec dala svoje, i da ce servisi doci. Moze se potrefiti da valja, ali daleko su vece sanse da ces iskihati na dijelovima...