HS kablovska
Moderator: anex
- Adriatic
#11252 Re: HS kablovska
Hajde bolan Enese, prodaji više firmu.
Ucrvasmo se.
Ucrvasmo se.
- Benq
#11253 Re: HS kablovska
Ne jebe on stvar , nego Aco Kabanica koliko sam uspio da skontam...Adriatic wrote:Hajde bolan Enese, prodaji više firmu.
Ucrvasmo se.
- perfect_guy
#11254 Re: HS kablovska
kod mene na istoj lokaciji normalno sve ferceraRaigor Stonehoof wrote:cvila
-
passiv
#11255 Re: HS kablovska
kod mene bar jednom dnevno nekih 10tak min nema neta i telefona a sve cesce se i signal na tv gubi
- House
#11256 Re: HS kablovska
Adriatic wrote:Hajde bolan Enese, prodaji više firmu.
Ucrvasmo se.
Jel' istina da prodaje Telemachu?
hajde da konačno kao ljudi gledamo Englesku Premier Ligu na TV
- Raigor Stonehoof
#11257 Re: HS kablovska
normalno je i kod mene sad, danas kad sam ono napisao nije biloperfect_guy wrote:kod mene na istoj lokaciji normalno sve ferceraRaigor Stonehoof wrote:cvila
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- perfect_guy
#11259 Re: HS kablovska
kod mene inače nema problema u zadnjem perioduRaigor Stonehoof wrote:normalno je i kod mene sad, danas kad sam ono napisao nije biloperfect_guy wrote:kod mene na istoj lokaciji normalno sve ferceraRaigor Stonehoof wrote:cvila
- Raigor Stonehoof
#11260 Re: HS kablovska
nema ni kod mene do danas, ali prije otprilike mjesec i po je bio užas. svaki dan po nekoliko puta je nestajalo tv signala na po 15ak min i interneta na po 30-45
-
Astrix
#11261 Re: HS kablovska
Moze li mi neko malo upuceniji reci da li ima kakve sanse da zamjenim resiver, jer ovo smece od dalvia qrcu ne valja? Pola kanala uopste ne radi, svaki put skeniraj, nema nijednog prevoda osim pinkova, kvari se slika...
-
The Realist
#11262 Re: HS kablovska
Insistiraj da ti zamijene, ili da ćeš raskinuti ugovor, pošto ne pružaju uslugu. Nisam ni znao da ima još ljudi s Dalviem.
- Benq
#11263 Re: HS kablovska
Upravo ovo sto Realist kaze , insistiraj na zamjeni , Dalvi je nevidjeno smece od resivera. A i ovaj HS... muka mi je od cekanja i ove neizvjesnosti, da se bar hoce neko oglasiti da kaze sta mozemo ocekivati , hoce li biti od 1. Januara kakvih poboljsanja u uslugama , vece brzine neta .. bilo sta , ili idemo na Telemach...
- kloniran
#11264 Re: HS kablovska
dobices cunu, Aco kondom od nasih para od pretplate razvodi opticki internet po doboju a nama cundara vec godinu dana i normalno da ce se boriti da zadrzi HS u svojim rukama jer realno 3 vece ulice u sarajevu imaju vise pretplatnika nego citava elta u dobojuBenq wrote:Upravo ovo sto Realist kaze , insistiraj na zamjeni , Dalvi je nevidjeno smece od resivera. A i ovaj HS... muka mi je od cekanja i ove neizvjesnosti, da se bar hoce neko oglasiti da kaze sta mozemo ocekivati , hoce li biti od 1. Januara kakvih poboljsanja u uslugama , vece brzine neta .. bilo sta , ili idemo na Telemach...
- Benq
#11265 Re: HS kablovska
Opticki internet u Doboju ? Hajd reci da me zajebavaskloniran wrote:dobices cunu, Aco kondom od nasih para od pretplate razvodi opticki internet po doboju a nama cundara vec godinu dana i normalno da ce se boriti da zadrzi HS u svojim rukama jer realno 3 vece ulice u sarajevu imaju vise pretplatnika nego citava elta u dobojuBenq wrote:Upravo ovo sto Realist kaze , insistiraj na zamjeni , Dalvi je nevidjeno smece od resivera. A i ovaj HS... muka mi je od cekanja i ove neizvjesnosti, da se bar hoce neko oglasiti da kaze sta mozemo ocekivati , hoce li biti od 1. Januara kakvih poboljsanja u uslugama , vece brzine neta .. bilo sta , ili idemo na Telemach...
Ko je u HS-u vecinski vlasnik uopste ? I kakvu ulogu tu igra Hajdarevic ? Bilo kako bilo moraju nesto i ovdje uradit , evo gledam na njihovom sajtu , vise od godinu dana nisu nista novo dali.
- kloniran
#11266 Re: HS kablovska
i ja bih volio da se zajebavam al evo dokazaBenq wrote:Opticki internet u Doboju ? Hajd reci da me zajebavaskloniran wrote:dobices cunu, Aco kondom od nasih para od pretplate razvodi opticki internet po doboju a nama cundara vec godinu dana i normalno da ce se boriti da zadrzi HS u svojim rukama jer realno 3 vece ulice u sarajevu imaju vise pretplatnika nego citava elta u dobojuBenq wrote:Upravo ovo sto Realist kaze , insistiraj na zamjeni , Dalvi je nevidjeno smece od resivera. A i ovaj HS... muka mi je od cekanja i ove neizvjesnosti, da se bar hoce neko oglasiti da kaze sta mozemo ocekivati , hoce li biti od 1. Januara kakvih poboljsanja u uslugama , vece brzine neta .. bilo sta , ili idemo na Telemach...![]()
![]()
Ko je u HS-u vecinski vlasnik uopste ? I kakvu ulogu tu igra Hajdarevic ? Bilo kako bilo moraju nesto i ovdje uradit , evo gledam na njihovom sajtu , vise od godinu dana nisu nista novo dali.
http://www.elta-kabel.com/internet
- Benq
#11267 Re: HS kablovska
Vidjeh i ne mogu da vjerujem
Eh evo je , nova vijest http://teve.ba/article/19794/elta-kabel ... a-telemach
Telemach duzan 4 miliJoncica
-
The Realist
#11268 Re: HS kablovska
A u koje smo mi s*anje upali. Niti znamo preuzima li iko išta, Aco koči (dok razvija druge svoju mrežu), Enes ništa novo ne uvodi, a nama je ostalo samo da čekamo.
Stvarno predugo ništa novo nisu uveli, da li net, ili TV.
Stvarno predugo ništa novo nisu uveli, da li net, ili TV.
- Benq
#11269 Re: HS kablovska
Ako HS od 1. Januara (po obicaju) ne uleti sa nekim poboljsanjem usluge , onda smo najebali
, svi ce ici naprijed a mi tapkat u mjestu i placat najskuplje , iako smo do prije par mjeseci bili jeftiniji od ostalih.
-
AdrianMole
#11270 Re: HS kablovska
HS je u stanju hibernacije i ne treba očekivati nikakve promjene do okončanja postupka pred konkurencijskim vijećem.Postupak je otvoren 13.11 i mora se završiti (po zakonu) do 13.2.S obzirom kako ima dosta problema sa koncentracijom i vlasništvom na relaciji HS-Telemach vjerojatno apsolutno ništa do februara.Možete vi prizivati šta god hoćete,ali tako stoje stvari....
- kloniran
#11271 Re: HS kablovska
ma ovdje jebe lud zbunjenog, i aco je lopina superteske kategorije, klepa pare na prodaji magle,Benq wrote:Vidjeh i ne mogu da vjerujem![]()
rak bi trebao naplacivati autorska prava a ne njegova privatna agencija
-
The Realist
#11272 Re: HS kablovska
AdrianMole wrote:HS je u stanju hibernacije i ne treba očekivati nikakve promjene do okončanja postupka pred konkurencijskim vijećem.Postupak je otvoren 13.11 i mora se završiti (po zakonu) do 13.2.S obzirom kako ima dosta problema sa koncentracijom i vlasništvom na relaciji HS-Telemach vjerojatno apsolutno ništa do februara.Možete vi prizivati šta god hoćete,ali tako stoje stvari....
Konačno nešto konkretno
-
miralemmi4
#11273 Re: HS kablovska
AGICOA je svjestska agencija i vlasnici su stranci. Sto Telemach ne plati onih 4 miliona i rijesio je problem. Ja stvarno ne razumijem da tako jaka kompanija kao sto je Telemach sramoti sebe sa dugovima od 4 miliona.kloniran wrote:ma ovdje jebe lud zbunjenog, i aco je lopina superteske kategorije, klepa pare na prodaji magle,Benq wrote:Vidjeh i ne mogu da vjerujem![]()
rak bi trebao naplacivati autorska prava a ne njegova privatna agencija
- Benq
#11274 Re: HS kablovska
Ne interesuje me neka se pokolju ako hocemiralemmi4 wrote:AGICOA je svjestska agencija i vlasnici su stranci. Sto Telemach ne plati onih 4 miliona i rijesio je problem. Ja stvarno ne razumijem da tako jaka kompanija kao sto je Telemach sramoti sebe sa dugovima od 4 miliona.
- kloniran
#11275 Re: HS kablovska
oooo merhaba acika dugo te nije bilomiralemmi4 wrote:
AGICOA je svjestska agencija i vlasnici su stranci. Sto Telemach ne plati onih 4 miliona i rijesio je problem. Ja stvarno ne razumijem da tako jaka kompanija kao sto je Telemach sramoti sebe sa dugovima od 4 miliona.
jebe mi se sta je ta tvoja agencija
nego rekni ti nama kao suvlasnik hs-a zasto se ne forsira optika u sarajevu nego od nasih para se radi u banja luci i doboju?