Ne blokiraju bosnjaci nego sda, bosnjaci hvala bogu nisu i nikad nece biti sda, a odluke se donose konsenzusom , a ako dodje do blokada postoje nacini da se rijese ma ko god blokirao
Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
-
sajber87
#11251 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
-
Kat
#11252 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ima neka peticija, preslo 5,000
https://www.change.org/p/peticija-za-sm ... andit_var=
- Ironmen
#11253 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Hoceli Smit sada smijeniti Dodika i zabraniti mu politicki rad, a SIPA istog uhapsiti i procesuirati ??
-
plavi_E
-
plavi_E
#11255 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ta obaveza nije vazila za Covica prije 4 godine. Zbog cega bi sad odjednom vazila za nekog drugog.
- Grean
#11256 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Je li se ti samo pravis blesav ili pokusavas druge praviti budalama?
Pitati u ovakvom uredjenju sa svemocnim Domom naroda u Federaciji gdje ne mozes odluciti ni gdje ces oporezovati dobit na kocku ostvarenu npr. u Zenici jer je to pitanje od nacionalnog interesa i nepostojecim domom u RS-u gdje sve odlucuje jedan narod je ili ono prvo ili drugopomenuto.
SDA su govna ali su makar trazili da se ogranice ovlastenja Doma naroda. Dino je jednostavno usro' pricom ne zelimo biti druga RS. Nije trazio nista samo je prihvatio ustupke koji obezvrjedjuju Bosnjake u Federaciji a ne trazi nista za njih u RS-u. Ni dan danas mi nije jasno sta je bio politicki cilj ove price. Totalno suludo bez ikakve dobiti za one koje predstavlja i to je cinjenica. Moze se vaditi koliko hoce.
-
sajber87
#11257 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Konakovic je rekao i da bi volio da nema entiteta i da postoji samo drzava i opstine, ali svi bi mi nesto voljeli pa ne ide bez da se dogovoris jer ima potpisan dejton. Da federacija bude kao rs licno mislim da bi bila katastrofa jer to je kraj za bosnjake rs a a time i bosne od save do mora i drine do une i tu se vidi zelja rs srbima a fed bosnjacima sto samo zlonamjeran ili slijep misli da bi hrvati pristali, a zavrsilo bi se fildzanom za nas bosnjake. Ono na cemu moramo raditi je da dom vijece naroda rs a dizemo a dom naroda fed spustamo ovlastenja da se nadju negdje na sredini. Sve to mozes pokusati dobiti samo na jedan nacin a to je totalna saradnja bosnjaka sa zapadom i hrvatima. Ovo sto rade sda i df je fildzan za bosnjake gdje bi na povrsinu dosle nase frustracije geografijom a time i ekstremizam i kraj za bosnjacku naciju, ali to sda i zeli tu mogu sa takvim bosnjacima da vladaju vjecno sto je njima jedino bitno.Grean wrote: ↑21/02/2023 21:31Je li se ti samo pravis blesav ili pokusavas druge praviti budalama?
Pitati u ovakvom uredjenju sa svemocnim Domom naroda u Federaciji gdje ne mozes odluciti ni gdje ces oporezovati dobit na kocku ostvarenu npr. u Zenici jer je to pitanje od nacionalnog interesa i nepostojecim domom u RS-u gdje sve odlucuje jedan narod je ili ono prvo ili drugopomenuto.
SDA su govna ali su makar trazili da se ogranice ovlastenja Doma naroda. Dino je jednostavno usro' pricom ne zelimo biti druga RS. Nije trazio nista samo je prihvatio ustupke koji obezvrjedjuju Bosnjake u Federaciji a ne trazi nista za njih u RS-u. Ni dan danas mi nije jasno sta je bio politicki cilj ove price. Totalno suludo bez ikakve dobiti za one koje predstavlja i to je cinjenica. Moze se vaditi koliko hoce.
-
ReymondReddington
#11258 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Napokon neko ko shvata sta treba biti bosnjacka politika. Traziti konstitutivnost bosnjaka u RS. Na sve nacine traziti da dva entiteta u BiH budu ravnopravna jer u njima zive 3 konstitutivna naroda. Vijece naroda treba da ima istu moc kao dom naroda u fbih. Bosnjaci su prokockali sansu kad je šmit nametnuo ove izmjene u fbih. Trebali su tada vrsiti pritisak ne da ne nametne izmjene nego da nametne i u RS vezano na vijece naroda.sajber87 wrote: ↑21/02/2023 22:10Konakovic je rekao i da bi volio da nema entiteta i da postoji samo drzava i opstine, ali svi bi mi nesto voljeli pa ne ide bez da se dogovoris jer ima potpisan dejton. Da federacija bude kao rs licno mislim da bi bila katastrofa jer to je kraj za bosnjake rs a a time i bosne od save do mora i drine do une i tu se vidi zelja rs srbima a fed bosnjacima sto samo zlonamjeran ili slijep misli da bi hrvati pristali, a zavrsilo bi se fildzanom za nas bosnjake. Ono na cemu moramo raditi je da dom vijece naroda rs a dizemo a dom naroda fed spustamo ovlastenja da se nadju negdje na sredini. Sve to mozes pokusati dobiti samo na jedan nacin a to je totalna saradnja bosnjaka sa zapadom i hrvatima. Ovo sto rade sda i df je fildzan za bosnjake gdje bi na povrsinu dosle nase frustracije geografijom a time i ekstremizam i kraj za bosnjacku naciju, ali to sda i zeli tu mogu sa takvim bosnjacima da vladaju vjecno sto je njima jedino bitno.Grean wrote: ↑21/02/2023 21:31
Je li se ti samo pravis blesav ili pokusavas druge praviti budalama?
- Grean
#11259 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Od svega Dino je trazio samo (zadrzavanje) pravo veta Hrvata i izbor clana predsjednistva bez ikakvog kontra ustupka....ostalo je suplja kako vidimo, pogotovo ovo za RS.ReymondReddington wrote: ↑21/02/2023 22:25Napokon neko ko shvata sta treba biti bosnjacka politika. Traziti konstitutivnost bosnjaka u RS. Na sve nacine traziti da dva entiteta u BiH budu ravnopravna jer u njima zive 3 konstitutivna naroda. Vijece naroda treba da ima istu moc kao dom naroda u fbih. Bosnjaci su prokockali sansu kad je šmit nametnuo ove izmjene u fbih. Trebali su tada vrsiti pritisak ne da ne nametne izmjene nego da nametne i u RS vezano na vijece naroda.sajber87 wrote: ↑21/02/2023 22:10
Konakovic je rekao i da bi volio da nema entiteta i da postoji samo drzava i opstine, ali svi bi mi nesto voljeli pa ne ide bez da se dogovoris jer ima potpisan dejton. Da federacija bude kao rs licno mislim da bi bila katastrofa jer to je kraj za bosnjake rs a a time i bosne od save do mora i drine do une i tu se vidi zelja rs srbima a fed bosnjacima sto samo zlonamjeran ili slijep misli da bi hrvati pristali, a zavrsilo bi se fildzanom za nas bosnjake. Ono na cemu moramo raditi je da dom vijece naroda rs a dizemo a dom naroda fed spustamo ovlastenja da se nadju negdje na sredini. Sve to mozes pokusati dobiti samo na jedan nacin a to je totalna saradnja bosnjaka sa zapadom i hrvatima. Ovo sto rade sda i df je fildzan za bosnjake gdje bi na povrsinu dosle nase frustracije geografijom a time i ekstremizam i kraj za bosnjacku naciju, ali to sda i zeli tu mogu sa takvim bosnjacima da vladaju vjecno sto je njima jedino bitno.
A visoki predstavnik to nema ni na mapi.
Sto se saradnje tice, ona sa Hrvatima je realna koliko i sa Srbima. Nema tu nikakve razlike niti je ikad bilo.
I usput, ja ne mislim da Bosnjacima u RS-u porez na kladionice treba da bude nacionalno pitanje. Tad bi umjesto jednog imali dva apsurda.
-
sajber87
#11260 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Koliko znam konakovic je dozivio mozda prvi napad od sda kad je rekao da je protiv da dom naroda federacije bude kao vijece naroda rs a sto je po meni njegova ispravna politika jer ponovicu mora se raditi na jacanju vijeca naroda rs a da bi bio sto slicniji domu naroda fed, nikako obrnuto, a sam vec rekao zasto, za nas je najvaznije da rade na jacanju bosnjaka u kozarcu prijedoru srebrenici bratuncu zvorniku doboju itd kao i svim selima gdje zive u rs u sto je vaznije nego bosnjak u sarajevu tuzli bihacu blagaju . Sto jaci bosnjak i hrvat u rs jaca je bosna. Zato je po meni odlican potez sto je hurtic ministar za izbjeglice u vijecu ministara, bosnjak iz rs a povratnik borac armije umjesto cetnika lucica je mala pobjeda nad dodikom. Za nas je najvaznije totalna saradnja sa zapadom bezuslovna a istovremeno otopljavanje odnosa sa hrvatskom i iskren odnos sa hrvatima u bosni gdje moramo razumjeti njihove strahove kao naroda koji je najmalobrojniji, svijet je u pretumbavanju, ruskom agresijom dobili smo drugu sansu kao narod i najbolje sto se desilo je odlazak sda i df u opoziciju u drzavi a nadam se uskoro i u federaciji. Sad najmanje sto nam treba je koketiranje sa iranom i rusima i antizapadna kampanja sda i df sto je po meni izdaja bosne i bosnjakaGrean wrote: ↑21/02/2023 22:55Od svega Dino je trazio samo (zadrzavanje) pravo veta Hrvata i izbor clana predsjednistva bez ikakvog kontra ustupka....ostalo je suplja kako vidimo, pogotovo ovo za RS.ReymondReddington wrote: ↑21/02/2023 22:25
Napokon neko ko shvata sta treba biti bosnjacka politika. Traziti konstitutivnost bosnjaka u RS. Na sve nacine traziti da dva entiteta u BiH budu ravnopravna jer u njima zive 3 konstitutivna naroda. Vijece naroda treba da ima istu moc kao dom naroda u fbih. Bosnjaci su prokockali sansu kad je šmit nametnuo ove izmjene u fbih. Trebali su tada vrsiti pritisak ne da ne nametne izmjene nego da nametne i u RS vezano na vijece naroda.
Sto se saradnje tice, ona sa Hrvatima je realna koliko i sa Srbima. Nema tu nikakve razlike niti je ikad bilo.
I usput, ja ne mislim da Bosnjacima u RS-u porez na kladionice treba da bude nacionalno pitanje. Tad bi umjesto jednog imali dva apsurda.
-
ReymondReddington
#11261 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Problem je sto se cekala 2023 i dino da nesto trazi. Mozes li mi reci sta je po tebi bila bosnjacka politika zadnjih 20.godina? Po meni nije ni postojala.Grean wrote: ↑21/02/2023 22:55Od svega Dino je trazio samo (zadrzavanje) pravo veta Hrvata i izbor clana predsjednistva bez ikakvog kontra ustupka....ostalo je suplja kako vidimo, pogotovo ovo za RS.ReymondReddington wrote: ↑21/02/2023 22:25
Napokon neko ko shvata sta treba biti bosnjacka politika. Traziti konstitutivnost bosnjaka u RS. Na sve nacine traziti da dva entiteta u BiH budu ravnopravna jer u njima zive 3 konstitutivna naroda. Vijece naroda treba da ima istu moc kao dom naroda u fbih. Bosnjaci su prokockali sansu kad je šmit nametnuo ove izmjene u fbih. Trebali su tada vrsiti pritisak ne da ne nametne izmjene nego da nametne i u RS vezano na vijece naroda.
Ako saradnja sa Hrvatima i Srbima nije realna onda ne vidim kako je BiH kao drzava realna. Ni stranci se nece zajebavati sa bosnom dozivotno. Bosnjaci sada placaju ceh politike koju su vodili. U rs su nebitni kao sto su srbi nebitni u federaciji. Hrvati ispravno koriste Hrvatsku za svoju politiku. Srbi koriste dejton i Srbiju za svoju. Koga bosnjaci koriste? Tursku? Ne zanm da je ista uradila za nas u politickom smislu.
-
Novak20
#11262 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Što ako peticijama i medijskom kampanjom dio bošnjačke politike uspije smijeniti herr Schmidta ?Kat wrote: ↑21/02/2023 19:06 Ima neka peticija, preslo 5,000
Proces izbora VP vjerojatno nije jednostavan i dugo traje, a i ovaj pajdo nije potvrđen u EU te ga pola BiH svakako ignorira.
Da li bi nam bilo bolje da Schmidt da ostavku ?
-
Kat
#11263 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ako ce da isporuci IZ HDZ-u i Zakon o imovini RS-u, DA bilo bi bolje da ode u 100 PMNovak20 wrote: ↑21/02/2023 23:51Što ako peticijama i medijskom kampanjom dio bošnjačke politike uspije smijeniti herr Schmidta ?Kat wrote: ↑21/02/2023 19:06 Ima neka peticija, preslo 5,000
Proces izbora VP vjerojatno nije jednostavan i dugo traje, a i ovaj pajdo nije potvrđen u EU te ga pola BiH svakako ignorira.
Da li bi nam bilo bolje da Schmidt da ostavku ?
-
kocijas
#11264 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
O kakvom otopljavanju pricamo, nema hrvatskog( iz susjedne drzave Hrvatske) politicara koji za bilo kojom govornicom, bez obzira na temu, nije palamudio o unutrasnjem uredjenju BiH. I tako traje godinama, sjetimo se Kolindinih ispada, pa Milanovicevih i ostalih. Hdz-u skidam kapu za ovo, ljudi se drze odredjene agende i ne odustaju.sajber87 wrote: ↑21/02/2023 23:21
Za nas je najvaznije totalna saradnja sa zapadom bezuslovna a istovremeno otopljavanje odnosa sa hrvatskom i iskren odnos sa hrvatima u bosni gdje moramo razumjeti njihove strahove kao naroda koji je najmalobrojniji, svijet je u pretumbavanju, ruskom agresijom dobili smo drugu sansu kao narod i najbolje sto se desilo je odlazak sda i df u opoziciju u drzavi a nadam se uskoro i u federaciji. Sad najmanje sto nam treba je koketiranje sa iranom i rusima i antizapadna kampanja sda i df sto je po meni izdaja bosne i bosnjaka
Da se bogdom kod Bosnjaka pojavio neko pa godinama smarao svijet nekim drugim uredjenjem BiH, mozda bi drugacije bilo, al’ to je druga tema.
Otopljavanje valjda treba biti reciprocno.
I stvarno vise, kako ne dosadi prica o koketiranju sa Iranom, danima se spamuje po forumu? Wtf, lik bio u sluzbenoj posjeti, reko sta je reko u svoje ime, ima tome i dva mjeseca. Donekle mozemo reci da je diplomatski skandal, al’ da je sudbonosni, sigurno ne. Takvih ispada u cijelom svijetu na dnevnoj bazi, da se uzimaju u obzir i preuvelicavaju, kako se ovdje predstavlja, ne bi kamen na kamenu na zemlji ostao. Tu nase koketiranje sa njima pocinje i zavrsava, uostalom, Bisera vise nije na poziciji.
Kakvo koketiranje sa Rusijom, hipoteticke nebuloze Zahiragica? Podsjeti me ko je dao orden putinu i ko ima najavljenu posjetu Moskvi?
Sda/Df nemaju vecinu, trebaju se pomiriti s tim i hladiti u opoziciji ali prosto ne mogu da vjerujem sta citam. Pricati o pretumbavanju svijeta i drugoj sansi Bosnjacima kao narodu i u tom kontekstu spominjati sda i df kao proruse i antizapadnjake dok je jedan snsd u vlasti je krajnje zlonamjerno.
Kao da zivimo u paralelnom svijetu, ispade da je iz bosnjackog korpusa sve go prorus, dok je istina upravo supritno, u BiH su prorusi nagradjeni. Zamjena teza, samo takva, isto kao za blokadu federacije sve ove godine.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
- Point.
#11266 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Dobro rečeno. Sjede u koaliciji sa jebenim SNSD koji daje ordenje ruskom ratnom zločincu od predsjednika, još juče je ono utovljeno krme Stevandić bio u Moskvi i onda se fataju nekog Zahiragića, koji je one nebuloze lupio u svoje ime a ne u ime stranke, i pokušavaju većinu Bošnjaka proglasiti nekakvim prorusima i kadirovcima na osnovi izjave jednog papka da pokupe neki jeftin poen. Ova priča je po meni jako opasna i nepotrebna.kocijas wrote: ↑22/02/2023 01:31O kakvom otopljavanju pricamo, nema hrvatskog( iz susjedne drzave Hrvatske) politicara koji za bilo kojom govornicom, bez obzira na temu, nije palamudio o unutrasnjem uredjenju BiH. I tako traje godinama, sjetimo se Kolindinih ispada, pa Milanovicevih i ostalih. Hdz-u skidam kapu za ovo, ljudi se drze odredjene agende i ne odustaju.sajber87 wrote: ↑21/02/2023 23:21
Za nas je najvaznije totalna saradnja sa zapadom bezuslovna a istovremeno otopljavanje odnosa sa hrvatskom i iskren odnos sa hrvatima u bosni gdje moramo razumjeti njihove strahove kao naroda koji je najmalobrojniji, svijet je u pretumbavanju, ruskom agresijom dobili smo drugu sansu kao narod i najbolje sto se desilo je odlazak sda i df u opoziciju u drzavi a nadam se uskoro i u federaciji. Sad najmanje sto nam treba je koketiranje sa iranom i rusima i antizapadna kampanja sda i df sto je po meni izdaja bosne i bosnjaka
Da se bogdom kod Bosnjaka pojavio neko pa godinama smarao svijet nekim drugim uredjenjem BiH, mozda bi drugacije bilo, al’ to je druga tema.
I stvarno vise, kako ne dosadi prica o koketiranju sa Iranom, danima se spamuje po forumu? Wtf, lik bio u sluzbenoj posjeti, reko sta je reko u svoje ime, ima tome i dva mjeseca. Donekle mozemo reci da je diplomatski skandal, al’ da je sudbonosni, sigurno ne. Takvih ispada u cijelom svijetu na dnevnoj bazi, da se uzimaju u obzir i preuvelicavaju, kako se ovdje predstavlja, ne bi kamen na kamenu na zemlji ostao. Tu nase koketiranje sa njima pocinje i zavrsava, uostalom, Bisera vise nije na poziciji.
Kakvo koketiranje sa Rusijom, hipoteticke nebuloze Zahiragica? Podsjeti me ko je dao orden putinu i ko ima najavljenu posjetu Moskvi?
Sda/Df nemaju vecinu, trebaju se pomiriti s tim i hladiti u opoziciji ali prosto ne mogu da vjerujem sta citam. Pricati o pretumbavanju svijeta i drugoj sansi Bosnjacima kao narodu i u tom kontekstu spominjati sda i df kao proruse i antizapadnjake dok je jedan snsd u vlasti je krajnje zlonamjerno.
Kao da zivimo u paralelnom svijetu, ispade da je iz bosnjackog korpusa sve go prorus, dok je istina upravo supritno, u BiH su prorusi nagradjeni. Zamjena teza, samo takva, isto kao za blokadu federacije sve ove godine.
- skrbavi-admin
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#11268 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Zahiragic je inace portir u Mehmeda Spahe, on to onako mlatiPoint. wrote: ↑22/02/2023 06:56Dobro rečeno. Sjede u koaliciji sa jebenim SNSD koji daje ordenje ruskom ratnom zločincu od predsjednika, još juče je ono utovljeno krme Stevandić bio u Moskvi i onda se fataju nekog Zahiragića, koji je one nebuloze lupio u svoje ime a ne u ime stranke, i pokušavaju većinu Bošnjaka proglasiti nekakvim prorusima i kadirovcima na osnovi izjave jednog papka da pokupe neki jeftin poen. Ova priča je po meni jako opasna i nepotrebna.kocijas wrote: ↑22/02/2023 01:31
O kakvom otopljavanju pricamo, nema hrvatskog( iz susjedne drzave Hrvatske) politicara koji za bilo kojom govornicom, bez obzira na temu, nije palamudio o unutrasnjem uredjenju BiH. I tako traje godinama, sjetimo se Kolindinih ispada, pa Milanovicevih i ostalih. Hdz-u skidam kapu za ovo, ljudi se drze odredjene agende i ne odustaju.
A SDA pravi vlast sa Dodikom 15 godina, ovi napravili jednom, u vlasti nisu ni 100 dana, a vec se proglasavaju izdajnicima.
- Haris.ba
#11269 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Mislis da moze? U okolnostima kada se Vucica nina ko bebu da bi javno potpisao sto se trazi od njega, dirati Dodika niko ne smije.
Zato i moze otvoreno mokriti po Schmitu.
-
DonieBrasco
#11270 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Nece ne nadajte se, zadnji put kad je bio na N1 kod Zukica rekao je nece koristiti bonske ovlasti nego ceka da EU i MMF kazne tj. uslove Dodika.
A uporedo priprema zakaon o imovini koji ce sve Dodikove zelje da ispuni, opet mimo ustava i odluka usavnog suda.
A uporedo priprema zakaon o imovini koji ce sve Dodikove zelje da ispuni, opet mimo ustava i odluka usavnog suda.
-
laik1981
#11271 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Ne bi ni Vucic bio protiv da se Dodik skloni.. I on bi jedva docekao.. Samo nema od toga nista.. Niko nema ni snage, a ni muda da krene protiv Dodika..
-
sajber87
#11272 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Imas li negdje nacrt tog zakona da se vidi, moze li se znati odakle ti ta informacijaDonieBrasco wrote: ↑22/02/2023 10:55 Nece ne nadajte se, zadnji put kad je bio na N1 kod Zukica rekao je nece koristiti bonske ovlasti nego ceka da EU i MMF kazne tj. uslove Dodika.
-
DonieBrasco
#11273 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Nema toga nigdje ali po onome sto je pricao licno Šmit na N1 kod Zukica nije dobro nikako.sajber87 wrote: ↑22/02/2023 11:00Imas li negdje nacrt tog zakona da se vidi, moze li se znati odakle ti ta informacijaDonieBrasco wrote: ↑22/02/2023 10:55 Nece ne nadajte se, zadnji put kad je bio na N1 kod Zukica rekao je nece koristiti bonske ovlasti nego ceka da EU i MMF kazne tj. uslove Dodika.
-
sajber87
#11274 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Mozes li reci sta je to pricao a ti zakljucio da odlukama nece postovati odluke ustavnog sudaDonieBrasco wrote: ↑22/02/2023 11:15Nema toga nigdje ali po onome sto je pricao licno Šmit na N1 kod Zukica nije dobro nikako.
-
kocijas
#11275 Re: Christian Schmidt, visoki predstavnik u BiH 01.08.2021-?
Poenta je da se na osnovu jedne izjave zahiragica, koja nije mogla biti gluplja i u gore vrijeme, bosnjackoj komponenti ili makar jednom dijelu nje koja je svih tih godina bila u vlasti, pripisuje neka saradnja i ljubav prema Rusiji. I eto pretumbava se svijet, vrijemme je da se rijesimo svojih prorusa, kao da postoji neka vijekovna saradnjasime_cipol wrote: ↑22/02/2023 09:36
Zahiragic je inace portir u Mehmeda Spahe, on to onako mlati
A SDA pravi vlast sa Dodikom 15 godina, ovi napravili jednom, u vlasti nisu ni 100 dana, a vec se proglasavaju izdajnicima.![]()
Pretumbava se vlast kod nas, i treba, ali to nema veze sa tim koliko je ko i da li je prorus.
Prorusi kod nas su tu gdje jesu, javno i glasno govore sta su, tako da je ovaj argument nema smisla