Roland Garros 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#1126 Re: Roland Garros 2012
Sumnjam da ce se nastaviti. Francuska tv se odjavila iz prenosa i sad ide emisija o izborima koja traje do 22:30 tako da...
Sent sa mog sokocala using tapatalk
Sent sa mog sokocala using tapatalk
- necko_hz
#1127 Re: Roland Garros 2012
@radostan
Hmm, teško je reči. Ovako na prvu, trebalo bi da više odgovara Nadalu, čisto zbog razloga što je Nole osjetio udarac, ušao u ritam i ubacio Rafu u tu svoju mašinu. Dakle, iz te perspektive, ovaj prekid više odgovara Rafi.
- Međutim, ne treba zaboraviti jednu stvar. Novak je sada svjestan činjenice da se može nositi sa Rafom i na glavnom terenu RG-a, da je kada igra svoj najbolji tenis neuhvatljiv za Nadala, te da sada ima samopouzdanje da se "bije" sa Nadalom njegovim oružjem, onako kako je to radio i prošle godine. Dakle, sve je do Novaka. Ne smije dozvoliti da ga ovaj prekid poremeti, i ako uspije u tome, onda je po meni veliki favorit, koliko god to bilo teško i nezahvalno za prognozirati.
Hmm, teško je reči. Ovako na prvu, trebalo bi da više odgovara Nadalu, čisto zbog razloga što je Nole osjetio udarac, ušao u ritam i ubacio Rafu u tu svoju mašinu. Dakle, iz te perspektive, ovaj prekid više odgovara Rafi.
- Međutim, ne treba zaboraviti jednu stvar. Novak je sada svjestan činjenice da se može nositi sa Rafom i na glavnom terenu RG-a, da je kada igra svoj najbolji tenis neuhvatljiv za Nadala, te da sada ima samopouzdanje da se "bije" sa Nadalom njegovim oružjem, onako kako je to radio i prošle godine. Dakle, sve je do Novaka. Ne smije dozvoliti da ga ovaj prekid poremeti, i ako uspije u tome, onda je po meni veliki favorit, koliko god to bilo teško i nezahvalno za prognozirati.
-
radostan dan
#1128 Re: Roland Garros 2012
Edin H. wrote:Jeste se zakuhalo, F1, fudbal, a mozda i tenisradostan dan wrote:mentalist wrote:ako ne počnu do 8 selim se na F1, a Noletu sve naj
ja spremio lap top i tv, uporedo
čitam sad na drugom forumu, kaže lik -
jebo te, gledam sad sa petog sprata, vidi se pola niša, nema žive duše na ulici. svi su uz noleta.
odgovara mu drugi -
ma jok bre, čekaju da nole završi, pa da gledaju sulejmana veličanstvenog.
- Edin H.
#1129 Re: Roland Garros 2012
Moram priznati da ne kontam na koga asociraju sa Sulejmanom?radostan dan wrote:Edin H. wrote:Jeste se zakuhalo, F1, fudbal, a mozda i tenisradostan dan wrote:
ja spremio lap top i tv, uporedo
čitam sad na drugom forumu, kaže lik -
jebo te, gledam sad sa petog sprata, vidi se pola niša, nema žive duše na ulici. svi su uz noleta.
odgovara mu drugi -
ma jok bre, čekaju da nole završi, pa da gledaju sulejmana veličanstvenog.
![]()
![]()
![]()
- nermin.padez
#1130 Re: Roland Garros 2012
Valjda one turske serije po TV-uEdin H. wrote: Moram priznati da ne kontam na koga asociraju sa Sulejmanom?
-
radostan dan
#1131 Re: Roland Garros 2012
Nadam se da si u pravu, kao što ispade da si u pravu i po pitanju taktike, ali mi nije jasno što onda u startu nije ušao tako u meč?necko_hz wrote:@radostan
Što se tiče hlađenja, opet se neću složiti sa tobom (a nadam se da ćeš opet biti u pravu
Vrtim film u rikverc...da je nastavljeno, već bi bilo dva-dva, stim da ne mislim da bi Novak dobio III set, jer Nadal je sa druge strane.
U svakom slučaju imamo privilegiju, ko zna dal će nam se namjestiti ovakva prilika opet, šteta zbog kiše.
Ako bi počeli u osam, i kad bi Novak sačuvao brejk, to je deset do devet. Vidi se do lapo deset.
- Edin H.
#1132 Re: Roland Garros 2012
nermin.padez wrote:Valjda one turske serije po TV-uEdin H. wrote: Moram priznati da ne kontam na koga asociraju sa Sulejmanom?![]()
![]()
-
radostan dan
#1133 Re: Roland Garros 2012
Nisi u trendu. Kasandra, Ljovisna- španske serije.Edin H. wrote:
Moram priznati da ne kontam na koga asociraju sa Sulejmanom?
Dolina vukova, Sulejman Veličanstveni - turske serije.
Imaju i neke indijske, ali ne znam kako se zovu.
Suza i ljubavnih jada do koljena.
- debeljko20
#1134 Re: Roland Garros 2012
ovo već odgovara nadalu jer ga je novak uzeo pod svoje a sad će se španac vratiti.
nego, niko ne komentariše nadalovo bacanje loptice prema sudiji i onu bijesnu facu punu očaja? svi gospoda dok vode.
nego, niko ne komentariše nadalovo bacanje loptice prema sudiji i onu bijesnu facu punu očaja? svi gospoda dok vode.
- Edin H.
#1135 Re: Roland Garros 2012
Je'l to onda ne smijemo Formulu gledatiradostan dan wrote:Nisi u trendu. Kasandra, Ljovisna- španske serije.Edin H. wrote:
Moram priznati da ne kontam na koga asociraju sa Sulejmanom?
Dolina vukova, Sulejman Veličanstveni - turske serije.
Imaju i neke indijske, ali ne znam kako se zovu.
Suza i ljubavnih jada do koljena.
-
radostan dan
#1136 Re: Roland Garros 2012
to je ba rezervisano za barbare sa istoka.
rekao sam već, toni lobira da sutra nastave.
- debeljko20
#1137 Re: Roland Garros 2012
barbarizam rekao bi better man.radostan dan wrote:to je ba rezervisano za barbare sa istoka.![]()
- necko_hz
#1138 Re: Roland Garros 2012
Nije znao kako da uđe u meč, što je posljedica nedovoljnog samopouzdanja. Očigledno je taj pritisak učinio svoje, a bit će da je i do trenutne forme i nivoa igre koju je pružao u proteklom periodu, a koja je bila sve samo ne zadovoljavajuća.radostan dan wrote:Nadam se da si u pravu, kao što ispade da si u pravu i po pitanju taktike, ali mi nije jasno što onda u startu nije ušao tako u meč?
Rafa se tu ništa ne pita. Može se jedino nadati da će Novak ispasti iz ritma u koji je ušao, te da će se to odraziti i na samu igru (manj procenat prvog, previše grešaka i slabo namještanje na udarce).radostan dan wrote:ovu budalu kad uhvati luda ne pušta ga dugo, tako da nadal ima vremena da se presabere i povrati snagu. Znači da skonta greške i dođe do daha.
Ne znam da li je neko primijetio, ali Rafa u trećem i četvrtom ne igra ništa lošije nego u prva dva, razlika je što Novak igra bolje.
Da je Federer umjesto Novaka, bio bi siguran u psihički pad i pobjedu Rafe, jer Rogera mogu poremetiti nebitne stvari (Madrid 2011, AO 2012), ali Novak ima drugačiji mentalni sklop, tako da mislim da to neće imati prevelikog uticaja, no možda i griješim, vidjećemo.
- nermin.padez
#1139 Re: Roland Garros 2012
Prema poslednjim informacijama iz Pariza nastavak finala Rolan Garosa između Novaka i Nadala se očekuje oko 20 ćasova.
Organizatori pošto poto žele da se meč okonča večeras, jer se sutra očekuje još gore vreme.

Organizatori pošto poto žele da se meč okonča večeras, jer se sutra očekuje još gore vreme.
- erik2
#1140 Re: Roland Garros 2012
Nastavak sutra u 13 h.
-
radostan dan
#1141 Re: Roland Garros 2012
pukoše veze, daj kakav link za formuluEdin H. wrote:
Je'l to onda ne smijemo Formulu gledati
-
radostan dan
#1142 Re: Roland Garros 2012
toni, pi.koerik2 wrote:Nastavak sutra u 13 h.
- veljaca
#1143 Re: Roland Garros 2012
Niko ne komantarise ni unistavanje osnovnih sredstava ( u vidu sjedilice ) na Roland Garrosu .....debeljko20 wrote:ovo već odgovara nadalu jer ga je novak uzeo pod svoje a sad će se španac vratiti.
-
radostan dan
#1144 Re: Roland Garros 2012
barbarizam. ja sam za suspenziju dvogodišnju.
- nermin.padez
#1145 Re: Roland Garros 2012
Finalni meč Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala definitivno je prekinut i biće nastavljen u ponedeljak.
- debeljko20
#1146 Re: Roland Garros 2012
sutra u 13 časova nastavak.
jebo ovo. sutra i da novak dobije nije to to.
izgubi se sva draž, napetost...
isto k'o kad tražiš od nekoga žvaku a on odlomi komadić iste i da ti.
- debeljko20
#1147 Re: Roland Garros 2012
da pažljivije čitaš vidio bi šta sam napisao o tome.veljaca wrote:Niko ne komantarise ni unistavanje osnovnih sredstava ( u vidu sjedilice ) na Roland Garrosu .....debeljko20 wrote:ovo već odgovara nadalu jer ga je novak uzeo pod svoje a sad će se španac vratiti.
-
radostan dan
#1148 Re: Roland Garros 2012
apsolutno.debeljko20 wrote:sutra u 13 časova nastavak.
- erik2
#1149 Re: Roland Garros 2012
Koga ti foliraš ?debeljko20 wrote:
- veljaca
#1150 Re: Roland Garros 2012
debeljko20 wrote:da pažljivije čitaš vidio bi šta sam napisao o tome.veljaca wrote:Niko ne komantarise ni unistavanje osnovnih sredstava ( u vidu sjedilice ) na Roland Garrosu .....debeljko20 wrote:ovo već odgovara nadalu jer ga je novak uzeo pod svoje a sad će se španac vratiti.
Ja ne govorim o reketu - nego o lomljenju osnovnih sredstava Roland Garrosa .... u vidu sjedilice ...debeljko20 wrote:ova kiša će sve zeznuti. teško da će imati novak ozbiljniju šansu za pobjedu, teško bi bilo i bez kiše a kamoli ovako.radostan dan wrote:debeli, na istoj smo strani, budi drug, daj i meni tih boba.debeljko20 wrote:glava je problem kao što sam i rekao, rafa ga je "našao" par puta na backhand koji ne funkcioniše i tu ga je uzdrmao. ali nije još gotovo, nema povlačenja, nema predaje!![]()
ali dobro, fedexa je pobjedio i meni je i to dovoljno.
ono što mi se ne svidja je ovo lomljenje reketa. ne treba mu to. jd jedan ali dva je već previše. ne ide, ne ide, bože moj.