I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- valter.ba
#1126 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Hoće li ovo Marijan na Fejsu prenositi Želju ? Fali Marijan i jbg 
-
Buhtlenzi
#1127 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan moze samo jos svoja damu prenositivalter.ba wrote:Hoće li ovo Marijan na Fejsu prenositi Želju ? Fali Marijan i jbg
-
stidljiv
#1128 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa sta je s njim, gdje je on sada
-
Buhtlenzi
#1129 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
picka se ispalila,toliko o "volim te Bosno","Dijamantu" i ostalostidljiv wrote:Pa sta je s njim, gdje je on sada
sta ces ocekivati od jednog alkosa,narkomana
- karanana
#1130 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
kolko ti je osto duzan?Buhtlenzi wrote:picka se ispalila,toliko o "volim te Bosno","Dijamantu" i ostalostidljiv wrote:Pa sta je s njim, gdje je on sada
-
Buhtlenzi
#1131 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
hajmo reci fajnkaranana wrote:kolko ti je osto duzan?Buhtlenzi wrote:picka se ispalila,toliko o "volim te Bosno","Dijamantu" i ostalostidljiv wrote:Pa sta je s njim, gdje je on sada
-
stidljiv
#1132 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa gdje se ispalio, gdje je otisao, radi li igdje sada?
-
Vodja uvale
#1133 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Al' pazi naslova vratite ga nazad..
A frajer pokr'o ljudima pare i emigrirao.
-
Buhtlenzi
#1134 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
nestao sa mape,krije se,traze ga razni ljudistidljiv wrote:Pa gdje se ispalio, gdje je otisao, radi li igdje sada?
- poznanik
#1135 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Zanimljiviji su mi pojedinci koji jednostavno i olako posuđuju novac ovakvim javnim, poznatim osobama, vjerovatno ne bi li i sami postali poznati i priznatiVodja uvale wrote:Al' pazi naslova vratite ga nazad..
- karanana
#1136 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
nije mi jasno kakve je pare mogo pokrasti?
mozda je ponekad posudio nesto da plati turu pica ili mozda 10-20 maraka za nesto. i sad da neko zamjera zbog toga i da pljuje nema smisla.
eh sad ako je od nekoga trazio i dobio par hiljada, ni meni nije jasno kako su mu neki mogli tek tako dati te pare.
mozda je ponekad posudio nesto da plati turu pica ili mozda 10-20 maraka za nesto. i sad da neko zamjera zbog toga i da pljuje nema smisla.
eh sad ako je od nekoga trazio i dobio par hiljada, ni meni nije jasno kako su mu neki mogli tek tako dati te pare.
- Comrad
#1137 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ne kontam ni ja. Sve neka prica zajebo ove, zajebo one. A niko da konkretno nesto napise. Ko je lud da daje tek tako pare, ako radis dobijes platu i to je to. To nije kradja. E sad ako su mu ljudi posudjivali, a znali kakav je, to je njihov problem. U ovom vremenu posudjivati nekome neke pare...
Mislim, cinjenica je da izgleda problematican radnik. Jer je u kratkom vremenu promjenio nekoliko tv i radio stanica.
Mislim, cinjenica je da izgleda problematican radnik. Jer je u kratkom vremenu promjenio nekoliko tv i radio stanica.
-
convict
#1138 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma i da je najveći š...k, ne može mu se osporiti da je vrhunski komentator. Zamislite koliko bi ljepše bilo gledati utakmice Eura, o reprezentaciju da ne govorim, da ih prenosi Marijan, a ne Spaho, Šuko, Kristić...
- xXBl0odXx
#1139 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BILIC je najbolji xD
fakat sta je sa likom ? propao kroz zemlju ? Jel jos na onoj Alfi ili se ne bavi uopste vise novinarstvom ?
fakat sta je sa likom ? propao kroz zemlju ? Jel jos na onoj Alfi ili se ne bavi uopste vise novinarstvom ?
-
Buhtlenzi
#1140 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
nije niko posudjivao novac da postane priznat ili poznat(koja glupost) nego da pomogne liku u nevolji za kojeg je mislio da je normalapoznanik wrote:Zanimljiviji su mi pojedinci koji jednostavno i olako posuđuju novac ovakvim javnim, poznatim osobama, vjerovatno ne bi li i sami postali poznati i priznatiVodja uvale wrote:Al' pazi naslova vratite ga nazad..
- poznanik
#1141 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Koliko je još u našoj državi "likova koji su u nevolji", pa im niko ne posuđuje novac...Buhtlenzi wrote:nije niko posudjivao novac da postane priznat ili poznat(koja glupost) nego da pomogne liku u nevolji za kojeg je mislio da je normalapoznanik wrote:Zanimljiviji su mi pojedinci koji jednostavno i olako posuđuju novac ovakvim javnim, poznatim osobama, vjerovatno ne bi li i sami postali poznati i priznatiVodja uvale wrote:Al' pazi naslova vratite ga nazad..
- Sezam
#1142 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Covjek je patentirao "Zmajeve" i "Dijamanta". Hebes par hiljada kemova (ako je istina) u poredjenju sa ovim sto nam je ostavio u amanet 
-
žuti
#1143 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
fakatSezam wrote:Covjek je patentirao "Zmajeve" i "Dijamanta". Hebes par hiljada kemova (ako je istina) u poredjenju sa ovim sto nam je ostavio u amanet
- shake69
#1144 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Iskreno, nisam cuo da je Marijan neke pare uzeo pa razgulio tako da bih volio da cujem sta je to bilo!? Hvala.Buhtlenzi wrote:nije niko posudjivao novac da postane priznat ili poznat(koja glupost) nego da pomogne liku u nevolji za kojeg je mislio da je normalapoznanik wrote:Zanimljiviji su mi pojedinci koji jednostavno i olako posuđuju novac ovakvim javnim, poznatim osobama, vjerovatno ne bi li i sami postali poznati i priznatiVodja uvale wrote:Al' pazi naslova vratite ga nazad..
- TheWatcher
#1145 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Buhtlenzi wrote:Marjan je ispao najveca Balkanska kurava
mojne da seres bezze nego daj argumente
-
Buhtlenzi
#1146 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjanova mater bila strasno bolesna(operacija kuka)trebalo mu love i da ne ide kod lihvara posudis mu pare i dogovris se da ti vrati u nekom normalnom perioduTheWatcher wrote:Buhtlenzi wrote:Marjan je ispao najveca Balkanska kurava
mojne da seres bezze nego daj argumente
-
BalkanPrince1
#1147 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma boli me ona stvar sta i koliko je Marjan pokrao. Svi kradu pa su ipak nekakvi policajci, direktori, menadzeri, politicari itd itd. Ja samo zelim da ga cujem na televiziji! Ovi ostali sportski komentatori nisu sposobni da komentarisu rodjenje vjeverica a kamoli utakmice SP-a.
- It_is_a_Leclerc
#1148 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Strahovito naporan komentator. Čast svakom, originalan je i sve to stoji, ali kad zaarlauče o tome kako je gospođa Spahić čistila dubrovačke hotele kad je gospodin Spahić, koji je tamo radio na baušteli, odlučio odsjesti, a u međuvremenu je stvoren i mali Emir, i sve to u trenutku kad je to gromoglasno nebitno, izgubim volju da ga slušam.
- Edin H.
#1149 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marijan prenosi Zelju, ali iz Sarajeva 
- Al@n_
#1150 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Uh,valja ga slušati kako se natežeEdin H. wrote:Marijan prenosi Zelju, ali iz Sarajeva