Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- bordo gandalf
#1127 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ma nemojte vi brinuti za Dinu, ako nije cist pokazace se, sto ste se vi prepali baLSD wrote:a štaDino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove
![]()
ma dajte još malo muppet show humora
- BadCopy
#1128 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Al iz Zeljinog tabora su najglasniji.Jer i sami znaju da vodena glava sredjuje utakmice.Naravno zbog toga su i tako bucni na forumu.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1129 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Mi smo cisti kao suza, samo ste nam vi smijesni sa tim nekakvim jadnim borbama, majorizovanoscu, tjeranjem lafo pravde, skretanjem paznje na sebe a ne na svoje sportske rezultate, i sl. Poslije svakog kiksa je isla nekakva pressica, saopstenje za javnost, uvijek nesto...
Eh zato ste jadni, a ovdje ionako niko ne pise osim nas i vas... Vi podrzavate svoje, mi vam se smijemo jer ih slijedite uvijek k'o ovce...
Eh zato ste jadni, a ovdje ionako niko ne pise osim nas i vas... Vi podrzavate svoje, mi vam se smijemo jer ih slijedite uvijek k'o ovce...
Last edited by JOINT_1921 on 03/03/2014 18:35, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
#1130 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ako ste cisti ignorisite, previse se palite na ovu objavu rata, stah je opet prisutan pa lajeteJOINT_1921 wrote:Mi smo cisti kao suza, samo ste nam vi smijesni sa tim nekakvim jadnim borbama, majorizovanoscu, tjeranjem lafo pravde, skretanjem paznje na sebe a ne na svoje sportske rezultate, i sl.
- BadCopy
#1131 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ma lsd negdje u troli cuo lobotomac pa se razbacuje
- JOINT_1921
#1132 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Mi ne komentarisemo borbu, vec vase motive za istu...
A sigurno je da cete vi najvise popusiti u toj borbi... Npr. vec za vikend necete uzeti Olimpica jer ste ljude nalozili da vas dobiju, igracima niste dali mira, vec nekakve lafo borbe umjesto da odu u karantin, pozovete sve na Kosevo, kazete da je Celik ipak bio splet nezalaganja i da cete dati sve od sebe protiv Olimpica a ako imate nesto izlozite to relevantnim institucijama a ne placete ko pizde i optuzujete druge za svoje sportske neuspjehe...
-
ibizza
#1133 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Sta se raspravljate sa malenima?
Nego, u subotu ocekujem bar 3x vise raje na Koševu nego na Grbavici
-
LSD
#1134 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
E sad, malo hipotetike....da li bi se ti brinuo da sad Dželo ili neki marginalac uzme sebi za pravo da glumi neku žrtvu i pravednika po medijima, da izdaje neke pateticna saopštenja, da krene objavljivati neke ratove savezu, najavljivati neke tektonske potrese i cistkebordo gandalf wrote:Ma nemojte vi brinuti za Dinu, ako nije cist pokazace se, sto ste se vi prepali baLSD wrote:a štaDino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove
![]()
- JOINT_1921
#1135 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Hoces se kladiti?ibizza wrote:Sta se raspravljate sa malenima?
-
LSD
#1136 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
ma lobotomac je perfektan opis one ljige, zato ga obilato koristimleškarenje wrote:Ti nastavljas sa uvredama....a drugi padaju u tvojim ocimaLSD wrote:a štaDino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove
![]()
kakvo "lobotomsko" razmisljanje
![]()
Značenje izraza:
lobotomac (m/f) je osoba koja je prošla lobotomski dril s posljedicom krajnje mentalne ograničenosti te ispraznosti u načinu razmišljanja ili djelovanja.
Sinonimi:
glupan, idiot, moron, debil, retardinjos, kreten
Leško, nemoj se ti uzbuđivati što mi pišamo po tom lobotomcu...nemaš razloga stvarno
-
ibizza
#1137 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Jock, ne kladim se nikadJOINT_1921 wrote:Hoces se kladiti?ibizza wrote:Sta se raspravljate sa malenima?
- armin071
#1138 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Haj nam ti sad ono "iz rukava" prospi par "oraha" od Dine cisto da potkrjepis svoju tvrdnju...LSD wrote:a štaDino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove
![]()
-
LSD
#1139 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
prvo nek' lobotomac potkrijepi svoje tvrdnje i neke insinuacije koje je iznio javno...bit cemo parlamentarni i dati cemo mu malo vremena, iako je i sam rekao da ce to biti za par danaarmin071 wrote:Haj nam ti sad ono "iz rukava" prospi par "oraha" od Dine cisto da potkrjepis svoju tvrdnju...LSD wrote:a štaDino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove
![]()
-
Dead Man Walking
#1140 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Fol sto se mi palimo, nije na nasu adresu... Nego na ciju je? Sto on spominje Slobodu? Sto ga boli kita kad je registrovan Ramic? Kakve to veze ima s vama? Normalno da je sve na nasu adresu, jer zna sta kod vas najvise prolazi, nakon svakog poraza lagani supljak i spin sami protiv svih, a prvenstveno protiv Zelje.
- JOINT_1921
#1141 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Kazem da je SAMO to trebalo reci...leškarenje wrote:Jesi li nepismen,majke ti ?JOINT_1921 wrote:Mi ne komentarisemo borbu, vec vase motive za istu...A sigurno je da cete vi najvise popusiti u toj borbi... Npr. vec za vikend necete uzeti Olimpica jer ste ljude nalozili da vas dobiju, igracima niste dali mira, vec nekakve lafo borbe umjesto da odu u karantin, pozovete sve na Kosevo, kazete da je Celik ipak bio splet nezalaganja i da cete dati sve od sebe protiv Olimpica a ako imate nesto izlozite to relevantnim institucijama a ne placete ko pizde i optuzujete druge za svoje sportske neuspjehe...
Sta je drugo receno od ovoga sto je povecano?
- BHF_Manijak
#1142 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Evo kako to izgleda kada pitas predsjednika Sarajeva o sumnjivoj utakmicu, on se okrene na drugu stranu. USljo usljavi!
Predsjednika Sarajeva smo upitali da li utakmica Radnik Bijeljina - Sarajevo spada u grupu "čudnih" utakmica (Sarajevo slavilo sa 1:2, nakon sumnjivo dosuđenog penala za goste i crvenog kartona za Jevtića);
"Nisam ni sudija ni sudijski kontrolor. Ne želim sada da se miješam u to. Ja mogu sada da kažem da nisam zadovoljan suđenjem u Zenici, sudija Jakupović je neopravdano tolerisao grube startove igrača Čelika. Ali, vidite, on je nakon utakmice dobio dobru ocjenu za suđenje. Ja ne mogu mnogo govoriti o tim sudijskim odlukama. Maločas sam rekao da smo oštećeni u slučaju Zvijezde i Borca, sudija nam je protiv Borca potpuno neopravdano prekinuo meč (nakon utrčavanja navijača na travnjak). Sudije imaju previše slobode u odlučivanju, bez nekih sankcija za njih ako pogriješe", završio je za naš portal Edis Kusturica, predsjednik FK Sarajevo.
Naravno, nije supak ni sudija ni kontrolor kada je rijec o utakmici gdje je poguran njegov tim, ali zato jeste kompetentan za mec gdje je FKS zijanilo!
Eh sisaj ga.
Predsjednika Sarajeva smo upitali da li utakmica Radnik Bijeljina - Sarajevo spada u grupu "čudnih" utakmica (Sarajevo slavilo sa 1:2, nakon sumnjivo dosuđenog penala za goste i crvenog kartona za Jevtića);
"Nisam ni sudija ni sudijski kontrolor. Ne želim sada da se miješam u to. Ja mogu sada da kažem da nisam zadovoljan suđenjem u Zenici, sudija Jakupović je neopravdano tolerisao grube startove igrača Čelika. Ali, vidite, on je nakon utakmice dobio dobru ocjenu za suđenje. Ja ne mogu mnogo govoriti o tim sudijskim odlukama. Maločas sam rekao da smo oštećeni u slučaju Zvijezde i Borca, sudija nam je protiv Borca potpuno neopravdano prekinuo meč (nakon utrčavanja navijača na travnjak). Sudije imaju previše slobode u odlučivanju, bez nekih sankcija za njih ako pogriješe", završio je za naš portal Edis Kusturica, predsjednik FK Sarajevo.
Naravno, nije supak ni sudija ni kontrolor kada je rijec o utakmici gdje je poguran njegov tim, ali zato jeste kompetentan za mec gdje je FKS zijanilo!
Eh sisaj ga.
- Butmiran
#1143 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
JOINT_1921 wrote:Kazem da je SAMO to trebalo reci...leškarenje wrote:Jesi li nepismen,majke ti ?JOINT_1921 wrote:Mi ne komentarisemo borbu, vec vase motive za istu...A sigurno je da cete vi najvise popusiti u toj borbi... Npr. vec za vikend necete uzeti Olimpica jer ste ljude nalozili da vas dobiju, igracima niste dali mira, vec nekakve lafo borbe umjesto da odu u karantin, pozovete sve na Kosevo, kazete da je Celik ipak bio splet nezalaganja i da cete dati sve od sebe protiv Olimpica a ako imate nesto izlozite to relevantnim institucijama a ne placete ko pizde i optuzujete druge za svoje sportske neuspjehe...
Sta je drugo receno od ovoga sto je povecano?A ne nekakve supljake prosipati da ste ugrozeni, majorizovani i slicne gluposti kojima se peru kod vas navijaca... Mogao bi Tan ovom Dini uskoro dati nogu...
Tome se vi nadate, da vas razočaram u startu onda, ništa od toga.
- bordo gandalf
#1144 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Jao jao kako se sve nazivaju celnici FK Sarajeva, od muke, cega li...
-
Dead Man Walking
#1145 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Sta, ne moze postenjacina da trpi propuste saveza koji cak i ne uticu na njegov klub? Nije mogao naci neki propust koji je nastetio njegovom klubu, nego opleo po ovim koji vas uopste ne tangiraju?leškarenje wrote:To sto je on spomenuo su propusti saveza ili nisu posto sve to aminuju iz godine u godinu...e nece vise moci,svemu dodje kraj.Dead Man Walking wrote:Fol sto se mi palimo, nije na nasu adresu... Nego na ciju je? Sto on spominje Slobodu? Sto ga boli kita kad je registrovan Ramic? Kakve to veze ima s vama? Normalno da je sve na nasu adresu, jer zna sta kod vas najvise prolazi, nakon svakog poraza lagani supljak i spin sami protiv svih, a prvenstveno protiv Zelje.
Nego, kad si tu, da i ovo priupitam, jel pricepio Gracica dovoljno za onu nasu lovu, hocemol je dobiti?
-
LSD
#1146 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
http://www.sou.rce.ba/clanak/1322391184 ... i%E2%80%9Cbordo gandalf wrote:Jao jao kako se sve nazivaju celnici FK Sarajeva, od muke, cega li...
pa jedno 5 puta je Kusturica (kao predsjednik sasvim drugog kluba) u ovom intervjuu uzeo Želju u usta i prica o nekim "neregularnim" utakmicama tog kluba od prije dvije godine
i onda se cudite što ih ismijavamo
- bordo gandalf
#1147 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ne ismijavate nego vrijeđateLSD wrote:http://www.sou.rce.ba/clanak/1322391184 ... i%E2%80%9Cbordo gandalf wrote:Jao jao kako se sve nazivaju celnici FK Sarajeva, od muke, cega li...
pa jedno 5 puta je Kusturica (kao predsjednik sasvim drugog kluba) u ovom intervjuu uzeo Želju u usta i prica o nekim "neregularnim" utakmicama tog kluba od prije dvije godineSelimović isto prije njega
..kao i ovaj Husić, predsjednik Slobode
i onda se cudite što ih ismijavamo
-
The 51st State
#1148 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
za navijace kluba koji svoje egzistiranje moze zahvaliti striktno dejtonskom mirovnom sporazumu i koji uzdizu na pijedestal osobu koja je osudjena kao sportski prevarant te koji je prvu suzu za gradom pustio nakon ferhadije, a dan dva ranije vodio tekmu finala kupa, mnogo mi moralisete...
- BHF_Manijak
#1149 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Rece covjek koji Amara ismijava za govornu manu sa Amaw, koji ga naziva hidrocefalusom i slicno...leškarenje wrote: Ti coravi mogao bi smanjiti dozivljaj malo sa tim vrijedjanjem.Jeste li svi strumfovi tako vulgarni,jebem vam uciteljicu i kako vas je vaspitala pizda joj strinina.
Znam da vam je vatra, al' nije da me je briga. Opusteno samo... Opet da ponovim celnicima, qrac vam, pomirite se s tim da ste uvijek donji.
- bordo gandalf
#1150 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine
Ako cekas od njih odgovor neces ga dobitileškarenje wrote:leškarenje wrote:Zasto ova utakmica nije prekinuta ili su samo utakmice FK Sarajevo bogom dane da se prekidaju i to na nasu stetu sve ijedna.
http://www.youtube.com/watch?v=T7auFqO5MQ8#t=51