Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1126 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by bordo gandalf »

.
bordo gandalf

#1127 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by bordo gandalf »

LSD wrote:a šta :? Dino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove :lol: :lol: ma dajte još malo muppet show humora
Ma nemojte vi brinuti za Dinu, ako nije cist pokazace se, sto ste se vi prepali ba
BadCopy

#1128 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by BadCopy »

Al iz Zeljinog tabora su najglasniji.Jer i sami znaju da vodena glava sredjuje utakmice.Naravno zbog toga su i tako bucni na forumu.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
JOINT_1921
Vozim: odlično

#1129 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Mi smo cisti kao suza, samo ste nam vi smijesni sa tim nekakvim jadnim borbama, majorizovanoscu, tjeranjem lafo pravde, skretanjem paznje na sebe a ne na svoje sportske rezultate, i sl. Poslije svakog kiksa je isla nekakva pressica, saopstenje za javnost, uvijek nesto...

Eh zato ste jadni, a ovdje ionako niko ne pise osim nas i vas... Vi podrzavate svoje, mi vam se smijemo jer ih slijedite uvijek k'o ovce...
Last edited by JOINT_1921 on 03/03/2014 18:35, edited 1 time in total.
bordo gandalf

#1130 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by bordo gandalf »

JOINT_1921 wrote:Mi smo cisti kao suza, samo ste nam vi smijesni sa tim nekakvim jadnim borbama, majorizovanoscu, tjeranjem lafo pravde, skretanjem paznje na sebe a ne na svoje sportske rezultate, i sl.
Ako ste cisti ignorisite, previse se palite na ovu objavu rata, stah je opet prisutan pa lajete
BadCopy

#1131 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by BadCopy »

Ma lsd negdje u troli cuo lobotomac pa se razbacuje :D

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
JOINT_1921

#1132 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

Mi ne komentarisemo borbu, vec vase motive za istu... ;) A sigurno je da cete vi najvise popusiti u toj borbi... Npr. vec za vikend necete uzeti Olimpica jer ste ljude nalozili da vas dobiju, igracima niste dali mira, vec nekakve lafo borbe umjesto da odu u karantin, pozovete sve na Kosevo, kazete da je Celik ipak bio splet nezalaganja i da cete dati sve od sebe protiv Olimpica a ako imate nesto izlozite to relevantnim institucijama a ne placete ko pizde i optuzujete druge za svoje sportske neuspjehe...
ibizza

#1133 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by ibizza »

Sta se raspravljate sa malenima?

Nego, u subotu ocekujem bar 3x vise raje na Koševu nego na Grbavici :D
LSD

#1134 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

bordo gandalf wrote:
LSD wrote:a šta :? Dino lobotomac je šatro cist kao i njegov klub, pa sad sa pozicije pravednika (koju jako loše glumi) poziva na ciscenje ostatka lige i najavljuje neke ratove :lol: :lol: ma dajte još malo muppet show humora
Ma nemojte vi brinuti za Dinu, ako nije cist pokazace se, sto ste se vi prepali ba
E sad, malo hipotetike....da li bi se ti brinuo da sad Dželo ili neki marginalac uzme sebi za pravo da glumi neku žrtvu i pravednika po medijima, da izdaje neke pateticna saopštenja, da krene objavljivati neke ratove savezu, najavljivati neke tektonske potrese i cistke :lol: :lol: a mi te ovdje tješimo pricom "ako niste prljavi ne trebate se ni brinuti" :pisnuo: pa šta bi rek'o na to, hajd iskreno....rek'o bi mi da nismo normalni i da smo mentalno iskarani, dok se primamo na tu pricu....šta drugo reci :-?
JOINT_1921

#1135 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

ibizza wrote:Sta se raspravljate sa malenima?

Hoces se kladiti?
LSD

#1136 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

leškarenje wrote:
Ti nastavljas sa uvredama....a drugi padaju u tvojim ocima :lol: kakvo "lobotomsko" razmisljanje :shock:

Značenje izraza:
lobotomac (m/f) je osoba koja je prošla lobotomski dril s posljedicom krajnje mentalne ograničenosti te ispraznosti u načinu razmišljanja ili djelovanja.

Sinonimi:
glupan, idiot, moron, debil, retardinjos, kreten
ma lobotomac je perfektan opis one ljige, zato ga obilato koristim :P

Leško, nemoj se ti uzbuđivati što mi pišamo po tom lobotomcu...nemaš razloga stvarno ;-)
ibizza

#1137 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by ibizza »

JOINT_1921 wrote:
ibizza wrote:Sta se raspravljate sa malenima?

Hoces se kladiti?
Jock, ne kladim se nikad 8-)
armin071

#1138 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by armin071 »

Haj nam ti sad ono "iz rukava" prospi par "oraha" od Dine cisto da potkrjepis svoju tvrdnju...
LSD

#1139 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

armin071 wrote:
Haj nam ti sad ono "iz rukava" prospi par "oraha" od Dine cisto da potkrjepis svoju tvrdnju...
prvo nek' lobotomac potkrijepi svoje tvrdnje i neke insinuacije koje je iznio javno...bit cemo parlamentarni i dati cemo mu malo vremena, iako je i sam rekao da ce to biti za par dana :P
Dead Man Walking

#1140 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Dead Man Walking »

Fol sto se mi palimo, nije na nasu adresu... Nego na ciju je? Sto on spominje Slobodu? Sto ga boli kita kad je registrovan Ramic? Kakve to veze ima s vama? Normalno da je sve na nasu adresu, jer zna sta kod vas najvise prolazi, nakon svakog poraza lagani supljak i spin sami protiv svih, a prvenstveno protiv Zelje.
JOINT_1921

#1141 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by JOINT_1921 »

leškarenje wrote:
JOINT_1921 wrote:Mi ne komentarisemo borbu, vec vase motive za istu... ;) A sigurno je da cete vi najvise popusiti u toj borbi... Npr. vec za vikend necete uzeti Olimpica jer ste ljude nalozili da vas dobiju, igracima niste dali mira, vec nekakve lafo borbe umjesto da odu u karantin, pozovete sve na Kosevo, kazete da je Celik ipak bio splet nezalaganja i da cete dati sve od sebe protiv Olimpica a ako imate nesto izlozite to relevantnim institucijama a ne placete ko pizde i optuzujete druge za svoje sportske neuspjehe...
Jesi li nepismen,majke ti ?
Sta je drugo receno od ovoga sto je povecano?
Kazem da je SAMO to trebalo reci... ;) A ne nekakve supljake prosipati da ste ugrozeni, majorizovani i slicne gluposti kojima se peru kod vas navijaca... Mogao bi Tan ovom Dini uskoro dati nogu...
BHF_Manijak

#1142 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by BHF_Manijak »

Evo kako to izgleda kada pitas predsjednika Sarajeva o sumnjivoj utakmicu, on se okrene na drugu stranu. USljo usljavi! :lol:

Predsjednika Sarajeva smo upitali da li utakmica Radnik Bijeljina - Sarajevo spada u grupu "čudnih" utakmica (Sarajevo slavilo sa 1:2, nakon sumnjivo dosuđenog penala za goste i crvenog kartona za Jevtića);

"Nisam ni sudija ni sudijski kontrolor. Ne želim sada da se miješam u to. Ja mogu sada da kažem da nisam zadovoljan suđenjem u Zenici, sudija Jakupović je neopravdano tolerisao grube startove igrača Čelika. Ali, vidite, on je nakon utakmice dobio dobru ocjenu za suđenje. Ja ne mogu mnogo govoriti o tim sudijskim odlukama. Maločas sam rekao da smo oštećeni u slučaju Zvijezde i Borca, sudija nam je protiv Borca potpuno neopravdano prekinuo meč (nakon utrčavanja navijača na travnjak). Sudije imaju previše slobode u odlučivanju, bez nekih sankcija za njih ako pogriješe", završio je za naš portal Edis Kusturica, predsjednik FK Sarajevo.

Naravno, nije supak ni sudija ni kontrolor kada je rijec o utakmici gdje je poguran njegov tim, ali zato jeste kompetentan za mec gdje je FKS zijanilo!

Eh sisaj ga.
Butmiran

#1143 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Butmiran »

JOINT_1921 wrote:
leškarenje wrote:
JOINT_1921 wrote:Mi ne komentarisemo borbu, vec vase motive za istu... ;) A sigurno je da cete vi najvise popusiti u toj borbi... Npr. vec za vikend necete uzeti Olimpica jer ste ljude nalozili da vas dobiju, igracima niste dali mira, vec nekakve lafo borbe umjesto da odu u karantin, pozovete sve na Kosevo, kazete da je Celik ipak bio splet nezalaganja i da cete dati sve od sebe protiv Olimpica a ako imate nesto izlozite to relevantnim institucijama a ne placete ko pizde i optuzujete druge za svoje sportske neuspjehe...
Jesi li nepismen,majke ti ?
Sta je drugo receno od ovoga sto je povecano?
Kazem da je SAMO to trebalo reci... ;) A ne nekakve supljake prosipati da ste ugrozeni, majorizovani i slicne gluposti kojima se peru kod vas navijaca... Mogao bi Tan ovom Dini uskoro dati nogu...
:lol: :lol:

Tome se vi nadate, da vas razočaram u startu onda, ništa od toga. :D
bordo gandalf

#1144 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by bordo gandalf »

Jao jao kako se sve nazivaju celnici FK Sarajeva, od muke, cega li...
Dead Man Walking

#1145 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Dead Man Walking »

leškarenje wrote:
Dead Man Walking wrote:Fol sto se mi palimo, nije na nasu adresu... Nego na ciju je? Sto on spominje Slobodu? Sto ga boli kita kad je registrovan Ramic? Kakve to veze ima s vama? Normalno da je sve na nasu adresu, jer zna sta kod vas najvise prolazi, nakon svakog poraza lagani supljak i spin sami protiv svih, a prvenstveno protiv Zelje.
To sto je on spomenuo su propusti saveza ili nisu posto sve to aminuju iz godine u godinu...e nece vise moci,svemu dodje kraj.
Sta, ne moze postenjacina da trpi propuste saveza koji cak i ne uticu na njegov klub? Nije mogao naci neki propust koji je nastetio njegovom klubu, nego opleo po ovim koji vas uopste ne tangiraju?

Nego, kad si tu, da i ovo priupitam, jel pricepio Gracica dovoljno za onu nasu lovu, hocemol je dobiti?
LSD

#1146 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by LSD »

bordo gandalf wrote:Jao jao kako se sve nazivaju celnici FK Sarajeva, od muke, cega li...
http://www.sou.rce.ba/clanak/1322391184 ... i%E2%80%9C

pa jedno 5 puta je Kusturica (kao predsjednik sasvim drugog kluba) u ovom intervjuu uzeo Želju u usta i prica o nekim "neregularnim" utakmicama tog kluba od prije dvije godine :lol: Selimović isto prije njega :lol: ..kao i ovaj Husić, predsjednik Slobode

i onda se cudite što ih ismijavamo :roll:
bordo gandalf

#1147 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by bordo gandalf »

LSD wrote:
bordo gandalf wrote:Jao jao kako se sve nazivaju celnici FK Sarajeva, od muke, cega li...
http://www.sou.rce.ba/clanak/1322391184 ... i%E2%80%9C

pa jedno 5 puta je Kusturica (kao predsjednik sasvim drugog kluba) u ovom intervjuu uzeo Želju u usta i prica o nekim "neregularnim" utakmicama tog kluba od prije dvije godine :lol: Selimović isto prije njega :lol: ..kao i ovaj Husić, predsjednik Slobode

i onda se cudite što ih ismijavamo :roll:
Ne ismijavate nego vrijeđate
The 51st State

#1148 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by The 51st State »

za navijace kluba koji svoje egzistiranje moze zahvaliti striktno dejtonskom mirovnom sporazumu i koji uzdizu na pijedestal osobu koja je osudjena kao sportski prevarant te koji je prvu suzu za gradom pustio nakon ferhadije, a dan dva ranije vodio tekmu finala kupa, mnogo mi moralisete...
BHF_Manijak

#1149 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by BHF_Manijak »

leškarenje wrote: Ti corav :shock: i mogao bi smanjiti dozivljaj malo sa tim vrijedjanjem.Jeste li svi strumfovi tako vulgarni,jebem vam uciteljicu i kako vas je vaspitala pizda joj strinina.
Rece covjek koji Amara ismijava za govornu manu sa Amaw, koji ga naziva hidrocefalusom i slicno... :lol:

Znam da vam je vatra, al' nije da me je briga. Opusteno samo... Opet da ponovim celnicima, qrac vam, pomirite se s tim da ste uvijek donji. 8-) :mrgreen:
bordo gandalf

#1150 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by bordo gandalf »

leškarenje wrote:
leškarenje wrote:Zasto ova utakmica nije prekinuta ili su samo utakmice FK Sarajevo bogom dane da se prekidaju i to na nasu stetu sve ijedna.

http://www.youtube.com/watch?v=T7auFqO5MQ8#t=51
Ako cekas od njih odgovor neces ga dobiti
Post Reply