Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Korisnicko ime

#1126 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Korisnicko ime »

todd_smith wrote:
hamalalija wrote:Žene stave šminku, parfeme, nakit, frizuru do najsavršenijeg detalja.
A muškarac pogleda i kaže - ''DOBRI GUZOVI"

Da li je ovo istina, je ne mogu da vjerujme da ima takvih muskaraca.

Evo zene, sta vi mislite.
cijela historija odnosa izmedju zena i muskaraca u jednom postu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
BadSanta

#1127 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by BadSanta »

pakica_ wrote:
Alen :P wrote:Gdje volite da vam muskarac svr*i ?? (usta,lice,leda,guza,anal,vagina ...)
auuu, sto je neko zagorio :D jedno je biti radoznao, al' sasvim drugo je biti vulgaran ;)
Ne bi baš rekla da je ovo vulgarno. Čovjek čak nije mogao napisati punu riječ nego je stavio zvijezdicu-jako pristojno.
Najbolje ti je da pitaš curu u koju/po kojoj imaš namjeru svršiti. Nema tu nekog univerzalnog odgovora.
Ali pazi da se dogovorite prije same radnje, a ne sekundu prije nego što ćeš svršiti.
pakica_

#1128 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

BadSanta wrote: Ne bi baš rekla da je ovo vulgarno. Čovjek čak nije mogao napisati punu riječ nego je stavio zvijezdicu-jako pristojno.
Najbolje ti je da pitaš curu u koju/po kojoj imaš namjeru svršiti. Nema tu nekog univerzalnog odgovora.
Ali pazi da se dogovorite prije same radnje, a ne sekundu prije nego što ćeš svršiti.
ama vidis da se shegacim, i da sam mu se narugala na kraju posta :run:
Hamo_copa_pitu

#1129 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Hamo_copa_pitu »

Ma kad ga obrisem od zavjesu, onda tek poludi :D
MGB

#1130 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MGB »

eo pitanje od mene:

Koliko djevojaka/zena od vas zaista, upraznjava izmedju ostalog i analni sex?

I, koliko uzivate u njemu i koliko vam donosi vlastitog zadovoljstva, a ima li vas koje to rade samo zbog partnerova zadovoljstva?

:evil: :mrgreen:
Salah ad-Din

#1131 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

Imam glupo pitanje, pa nemojte odmah da me ruzite :)

Prvo da ispricam svoju pricu, duze vrijeme mi se svidjala jedna djevojka, nadjem je na onom belaju (facebook), dodam je, a onda vodjen onom "nemam sta izgubiti", javim se, pocnem pisati takve gluposti da sam se sam sebi divio :D Uglavnom, mislim da se cura krstila (i ako je muslimanka), kada je citala one moje poruke. Međutim, mi smo se upoznali, otisli i na kafu, danas smo dobri prijatelji, ona kaze da joj je jako drago sto sam se ja javio, ali mene je i dan danas stid te cure, koliko sam se "isprosipao".

Sada je skoro pa ista situacija, viđam jednu djevojku, ali se nikako ne pruza prilika da stupimo u kontakt, nekidan sjedim pijem kafu u jednom kaficu s prijateljima, prolazi ona ja je pogledam nasmijem se, nasmije se i ona :D
Dolazim kuci ulazim na facebook, kad njena slika na mojoj naslovnici, neki moj prijatelj lajkao njenu sliku, ja kreten, odmah je dodam u prijatelje, i sad sam u dilemi, da li da opet pokusam da se javim, pa da opet ispadnem kreten, jer nemam blage sta da pisem :mrgreen: , ili da cekam da se pruzi prilika, da se sudarimo na ulici :D , nadjemo zajednickog prijatelja, ili da se upoznam sa njenom rodicom, prijateljicom... xD

Znam da sve ovo zvuci djetinjasto, ali sam stvarno u dilemi, pa da vas pitam, sta mislite opcenito o ovim upoznavanjima preko neta, koliko vam smeta/godi kada se neki nepoznat lik javi na fb, i sta je sto nikako ne zelite da procitate?

Nemojte me lincovati, samo pitam :-D
MGB

#1132 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MGB »

Salah ad-Din wrote:Imam glupo pitanje, pa nemojte odmah da me ruzite :)

Prvo da ispricam svoju pricu, duze vrijeme mi se svidjala jedna djevojka, nadjem je na onom belaju (facebook), dodam je, a onda vodjen onom "nemam sta izgubiti", javim se, pocnem pisati takve gluposti da sam se sam sebi divio :D Uglavnom, mislim da se cura krstila (i ako je muslimanka), kada je citala one moje poruke. Međutim, mi smo se upoznali, otisli i na kafu, danas smo dobri prijatelji, ona kaze da joj je jako drago sto sam se ja javio, ali mene je i dan danas stid te cure, koliko sam se "isprosipao".

Sada je skoro pa ista situacija, viđam jednu djevojku, ali se nikako ne pruza prilika da stupimo u kontakt, nekidan sjedim pijem kafu u jednom kaficu s prijateljima, prolazi ona ja je pogledam nasmijem se, nasmije se i ona :D
Dolazim kuci ulazim na facebook, kad njena slika na mojoj naslovnici, neki moj prijatelj lajkao njenu sliku, ja kreten, odmah je dodam u prijatelje, i sad sam u dilemi, da li da opet pokusam da se javim, pa da opet ispadnem kreten, jer nemam blage sta da pisem :mrgreen: , ili da cekam da se pruzi prilika, da se sudarimo na ulici :D , nadjemo zajednickog prijatelja, ili da se upoznam sa njenom rodicom, prijateljicom... xD

Znam da sve ovo zvuci djetinjasto, ali sam stvarno u dilemi, pa da vas pitam, sta mislite opcenito o ovim upoznavanjima preko neta, koliko vam smeta/godi kada se neki nepoznat lik javi na fb, i sta je sto nikako ne zelite da procitate?

nemas sta izgubiti, ni prvi put kad si pokusao, nisi izgubio nista, vec si dobio novog prijatelja/icu, sta god...
samo je bitan nacin pristupa, pogotovo kada je internet u pitanju... postoji cijela filozofija mnogo stvari na koje trebas imati obzira u tom slucaju... uglavnom ne smijes ne pokazati ni kao neki kreten koji ne moze drugacije cure pokupiti, a ni kao neki saban koji ne moze UOPSTE cure pokupiti...

ovako:
stupi u kontakt sa njom, nemoj joj mnogo dosadjivati, procijeni njenu reakciju i njenu zainteresovanost za tvoju licnost.... prvi kontakt nemoj dugo razvlaciti, neka bude kratak... a onda odglumi da moras da ides negdje (samo u slucaju da zakljucis da je njena reakcija na tvoje javljanje pozitivna po tebe), a onda sacekaj par dana, vidi da li ce ona sama od sebe traziti tvoj kontakt, pricu sa tobom.. tj. da li ce ti se sama javiti. ako to uradi, onda si dobro krenuo. :)

budi diskretan, misteriozan na pocetku, da joj ne dosadis brzo... i ako zelis od nje vise od prijateljstva, onda se i ne smijes ponasati prema njoj kao prema frendu/frendici... pokusaj naci do kojih granica mozes ici sa njom, diskretno i kao dzentlmen... ;) provociraj joj osmjeh na licu kada izadjete, gledaj je duboko u oci, (nisi glup, znas valjda kako se kupe cure :wink: )

za sve ostalo, tu je eurocard, mastercard.... :D

nadam se da sam mogao pomoci, malo je dugo, al jbg... :-)
MGB

#1133 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MGB »

MGB wrote:eo pitanje od mene:

Koliko djevojaka/zena od vas zaista, upraznjava izmedju ostalog i analni sex?

I, koliko uzivate u njemu i koliko vam donosi vlastitog zadovoljstva, a ima li vas koje to rade samo zbog partnerova zadovoljstva?

:evil: :mrgreen:

BTW! od pripadnica LJEPSEG SPOLA CEKAM ODGOVRE (mnozina) :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1134 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Salah ad-Din wrote:Imam glupo pitanje, pa nemojte odmah da me ruzite :)

pa javi se, naravno
samo nemoj i nju natjerati da se krsti, budi normalan :D
Salah ad-Din

#1135 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

Ako dodje do toga da ja izadjem sa njom, onda cu ja lahko :)
Problem mi je samo taj pocetak, kako se javiti a ne ispasti pacenik, dosadan i sl. Jer stvarno ste mnogo komplikovane(bez uvrede) :D neka glupost koju mi i ne pirmjetimo, ce vama biti presudna da odlucite kakva je ko osoba. Ja bi najsretniji bio kada bi ja imao priliku da se sa njom upoznam "uzivo", jer kada vidis lice, pokrete, znas da je dosta, da ne trebas ici dalje, ili znas da je zanimas, preko interneta je sve to mnogo teze, samo je lahko ispasti kreten, pacenik, dosadan tip itd. :D

Uglavnom jos cu razmisliti, mozda ispadne kakav razlog pa da joj se javim, ovako mi je glupo da se javim i napisem "cao", "mozemo li se upoznati", "slucajno te dodah, pa odlucih da se javim", "fulio sma prozor, pa sam se javio tebi", i ostale gluposti :D
MGB

#1136 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MGB »

Salah ad-Din wrote:Ako dodje do toga da ja izadjem sa njom, onda cu ja lahko :)
Problem mi je samo taj pocetak, kako se javiti a ne ispasti pacenik, dosadan i sl. Jer stvarno ste mnogo komplikovane(bez uvrede) :D neka glupost koju mi i ne pirmjetimo, ce vama biti presudna da odlucite kakva je ko osoba. Ja bi najsretniji bio kada bi ja imao priliku da se sa njom upoznam "uzivo", jer kada vidis lice, pokrete, znas da je dosta, da ne trebas ici dalje, ili znas da je zanimas, preko interneta je sve to mnogo teze, samo je lahko ispasti kreten, pacenik, dosadan tip itd. :D

Uglavnom jos cu razmisliti, mozda ispadne kakav razlog pa da joj se javim, ovako mi je glupo da se javim i napisem "cao", "mozemo li se upoznati", "slucajno te dodah, pa odlucih da se javim", "fulio sma prozor, pa sam se javio tebi", i ostale gluposti :D
nemas sta izmisljati, ili cekas da nadjes neki opravdan razlog, ili budes direktan i okrenes malo na zajebanciju pa kazes da si je dodao u prijatelje jer zelis da je upoznas blize i to je to. i ja sam svojoj curi rekao da zelim da joj budem momak i da zauzmem prvo mjesto kod nje (u zajebanciji sam to rekao) i sada sam evo preko godinu i po skupa sa njom...) :D
Mr. Brightside

#1137 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

i samo porukama,...chat te tjera da pišeš gluposti :D :lol:
Salah ad-Din

#1138 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

Mr. Brightside wrote:i samo porukama,...chat te tjera da pišeš gluposti :D :lol:
Vidis moze biti da ima istine u tome :D
Onako u poruci fino skontas, a na chatu izvalim neku glupost, pa se onda vadim i samo se uvalim u veca g...a :D
plain vanilla

#1139 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Salah ad-Din wrote:
Mr. Brightside wrote:i samo porukama,...chat te tjera da pišeš gluposti :D :lol:
Vidis moze biti da ima istine u tome :D
Onako u poruci fino skontas, a na chatu izvalim neku glupost, pa se onda vadim i samo se uvalim u veca g...a :D
pa dodaj je u prijatelje, pa skontaj sta je zanima
mozes komentirati neki tekst ili sliku koju je objavila..pa onda preci na PP
nemoj prostaciti, to cure ne vole :D
Salah ad-Din

#1140 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

plain vanilla wrote: pa dodaj je u prijatelje, pa skontaj sta je zanima
Dodao, nista specijalno nema :D
Ma hajde, bit ce to sve dobro :) Kad mi pukne film, javit cu se ja, pa sta bude :D
a naravno, ja sam pred djevojkama fin (stidan), a ovo sam odgovarao muskarcu, pa malo... :D
plain vanilla

#1141 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

Salah ad-Din wrote:
plain vanilla wrote: pa dodaj je u prijatelje, pa skontaj sta je zanima
Dodao, nista specijalno nema :D
Ma hajde, bit ce to sve dobro :) Kad mi pukne film, javit cu se ja, pa sta bude :D
a naravno, ja sam pred djevojkama fin (stidan), a ovo sam odgovarao muskarcu, pa malo... :D
pa vidis kako ovdje pises "normalno"
tako i s njom pricaj i sve ce biti u redu :)
Salah ad-Din

#1142 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

Bas vam hvala, na podrsci :)
Not My Idea

#1143 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

@Raspored

Ti ustvari trazis surogat majku. Nisam cula za takve slucajeve kod nas. Mozda bi i mogao nac zenu spremnu na takvo sto uz novcanu naknadu. Ono, nekog u izrazito teskoj finansijskoj situaciji. Mozda ovo zvuci hladno zbog te kompenzacije ali prosto ne vidim zenu spremnu da preda nekom dijete i nikad vise ne stupi s njim u kontakt, posebno nekom strancu koji joj tek tako iznese taj prijedlog.

Ako ti trazis ovo zbog sebe i ako ne uspijes naci ovdje kod nas, probaj negdje vani. Sretno! :)
Mr. Brightside

#1144 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

i šta, svjesno i namjerno biti samohrani roditelj je nešto cool i dobro danas :roll: :lol:

koja glupost :D
Mr. Brightside

#1145 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

Raspored wrote:
Mr. Brightside wrote:i šta, svjesno i namjerno biti samohrani roditelj je nešto cool i dobro danas :roll: :lol:

Ne radim to da bi bio cool ali da je dobro...pa kada vidim današnje veze i brakove moguće da jeste.

Moja odluka, glupa ili ne ona je moja.
nesposoban si da imaš normalnu vezu/brak pa se želiš "ostvariti" na neki lakši način u životu? :roll:

a dijete je ok, kao da si ga kupio u supermarketu :D
plain vanilla

#1146 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

necu ja o tvojoj odluci, to je tvoja stvar

a sigurno da ima djevojaka koje bi to uradile za novac, samo sto ce to tesko koja priznati

radije se to upakuje u brak, pa ona landara dok se muz brine o djetetu, a nisu bas nepoznati slucajevi da majke ostave djecu..
MGB

#1147 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MGB »

na moje pitanje ni jedna zena nije htjela odgovoriti... :(
ili zele ostati diskretne, ili ih uopste nisu ljubitelji onoga sto sam pitao... :(

BTW, pitanje je bilo:

Koliko djevojaka/zena od vas zaista, upraznjava izmedju ostalog i analni sex, i da li uzivaju pri tome?
Not My Idea

#1148 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Mr. Brightside wrote:i šta, svjesno i namjerno biti samohrani roditelj je nešto cool i dobro danas :roll: :lol:

Mr. Brightside wrote: nesposoban si da imaš normalnu vezu/brak pa se želiš "ostvariti" na neki lakši način u životu? :roll:

a dijete je ok, kao da si ga kupio u supermarketu :D

Stvarno, sta je s osudama? Ne znas za njegove razloge al si odma poletio sa zakljuchcima.
plain vanilla

#1149 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

MGB wrote:na moje pitanje ni jedna zena nije htjela odgovoriti... :(
ili zele ostati diskretne, ili ih uopste nisu ljubitelji onoga sto sam pitao... :(

BTW, pitanje je bilo:

Koliko djevojaka/zena od vas zaista, upraznjava izmedju ostalog i analni sex, i da li uzivaju pri tome?
bjezi ba, to su sejtanska posla, to je zabranjeno
Not My Idea

#1150 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Raspored wrote: Hvala mnogo na riječima podrške. Bitno mi je da utvrdim da li je takvo nešto izričito zabranjeno, ne bih volio nikoga niti sebe dovesti u sukob sa zakonom. Upravu si, vjerovatno neka vrsta ugovora sa tom ženom bi bila idealna opcija. Osjetljivo je pitanje i zato se konsultujem na sve moguće načine.
Ne mogu nista tvrdit jer nisam upoznata ali mislim da nije nigdje u zakonu definisano kao krivicno djelo. Prvenstveno jer bi se zasnivalo na dobrovoljnom pristanku zene.
Locked