Preleti ih bez ikakvih problema.
E sad, to sto danas mnogi ne znaju voziti pa se boje sina i kontaju da ce se sad-pa-sad skrsit' ako preko njih predju brze od 40...to je vec stvar pojedinacnih umova i neznanja
karanana wrote:ja mislim da je to o kornjacama mit iz doktorove knjige.
da vidim sliku kornjace u oklopu od glave do pete?
pa nije niko budalast da za sobom vuce oklop te tezine i da se oslanja na njega hodajuci po sred bojisnice.

E sad... januar, ali ne i mjesto...Obeleženo 20 godina od pogibije petorice naših drugova
januar 28, 2013
Ovih dana navršilo se 20 tužnih godina od pogibije petorice naših drugova vodnika Đorović Srboljuba, desetara Janković Ljubiše, razvodnika Anđelković Vladana,
razvodnika Ilić Saše i razvodnika Ilić Nebojše.
Pomen ovim junacima poginulim u ratnim dejstvima tokom januara 1993. godine dali su članovi njihovih porodica, tadašnji ratni drugovi i aktivni pripadnici 63. padobranskog bataljona Vojske Srbije.
Godine neumitno prolaze, ali sećanja na Đoru, Anđela, Bulsa, Ljubiška i Ilketa i dalje ne blede. Neka vam je večna slava i hvala heroji!

nema bas puno veze sa temom ali ono nije VW kombi 100%,prije da je Renault TraficSarajmen wrote:...dešava se nešto slično kao na slici koju je postavio @karanana. (pincgauer i ''W'' transporter ili karavela...tzv milicijska marica... )

Ovaj sa slike meni pravo liči na komadanta Midhata Hujdura iz Mostara.63-ća padobranska brigada nije imala ovakve uniforme niti pancire,to su većinom bili mlađi momci na odsluženju vojnog roka -dakle mlađi.Pa mi ovo ljepljenje okvirova selotejpom ne priliči tako nekoj ozbiljnoj jedinici,cigara,muslimansko mjesto u okolini Mostara.A beretku sa ovom oznakom sam i ja imao,dao mi komšija nakon čega sam skinuo amblem pa stavio ljiljane...može biti da griješim ali čisto sumnjam.Woody wrote:Evo, da samom sebi skočim u usta (okolina Mostara 1992):
Izvinjavam se, neću nikad više