Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1126 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Truba »

umjesto očajanja i depre ili ne daj Bože dizanja ruke na sebe

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... ira-cobica

treba biti

Image

naravno da je lakše reći no učiniti ali treba težiti ka tome
arena1

#1127 Re: Raskidi dugih veza...

Post by arena1 »

Ma sve bude i prođe, a ostane ono što mi želimo da ostane,lijepo ili ružno na nama je.
Treba odbolovati tu bolest najbezbolnije što se može.Nije rješenje odmah uskakati u nove veze i dokazivati da nismo gubitnici, jer to u tom trenutku prekida stvarno jesmo.Izgubili smo dio sebe ,nešto u što smo vjerovali i kleli se da je za čitav život.A leptirići u stomaku će ponovo doći kad se najmanje čovjek nada.
aquila

#1128 Re: Raskidi dugih veza...

Post by aquila »

:thumbup:
Ramzess Veliki

#1129 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Ramzess Veliki »

arena1 wrote:Ma sve bude i prođe, a ostane ono što mi želimo da ostane,lijepo ili ružno na nama je.
Treba odbolovati tu bolest najbezbolnije što se može.Nije rješenje odmah uskakati u nove veze i dokazivati da nismo gubitnici, jer to u tom trenutku prekida stvarno jesmo.Izgubili smo dio sebe ,nešto u što smo vjerovali i kleli se da je za čitav život.A leptirići u stomaku će ponovo doći kad se najmanje čovjek nada.
Dobro zboriš ... :thumbup:
sour cherry

#1130 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Hajde da se i s tobom u nečemu složim.
krater

#1131 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

sour cherry wrote:Hajde da se i s tobom u nečemu složim.
jes'
sour cherry

#1132 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Rekla sam ranije da bih mu šamar opalila.Malo da ublažim,a i slažem se ponekad.
sour cherry

#1133 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Nemoj Boga ti da počnem o religiji.Onda ću ja biti kriva što opletem o religiji na ovim romantičnim temama,kao što su raskidi i ostalo. :D Eto neću 'kvariti'
sour cherry

#1134 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Šerijatske 'veze' isključuju fizički kontakt.To ustvari i nisu veze.Ako ljudi nisu jedno za drugo,zaključe to nakon nekog vremena druženja,vrlo malo vremena obično i ne ulaze ni u kakvu vezu pa to nije nikakav ni prekid.Ako su jedno za drugo,onda dolazi do zaruka i braka.Vrlo jednostavno.Eto.
harell

#1135 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

Ja nista ne kontam, kakav sad serijat i vjera, lik se zajebava da veze umiru i idu na onaj svijet :zoka:
harell

#1136 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

Ili sam ja mozda malo glup pa sam promasio fazon :( :skoljka:
sour cherry

#1137 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

harell wrote:Ili sam ja mozda malo glup pa sam promasio fazon :( :skoljka:
Nisam ja kriva što mi to nije bilo smiješno.Ignorišite moj upad slobodno.Bila je to njegova'zeza' s primjesom koječega i to namjerno.Nije bitno.
harell

#1138 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

@genije E normala onda :mrgreen:

@visnja e ne znam ja sad, samo rekoh da se lik zeza i da nije spomeno serijat i tako to a ti pricas o serijatskim vezama

i htjedoh rec ako jedna osoba i dalje voli drugu nakon raskida, onda ta veza ide u limbo :mrgreen:
Last edited by harell on 08/03/2013 22:14, edited 1 time in total.
sour cherry

#1139 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Samo nastavi. :-)
sour cherry

#1140 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

harell wrote:@genije E normala onda :mrgreen:

@visnja e ne znam ja sad, samo rekoh da se lik zeza i da nije spomeno serijat i tako to a ti pricas o serijatskim vezama

i htjedoh rec ako jedna osoba i dalje voli drugu nakon raskida, onda ta veza ide u limbo :mrgreen:
Smeta mi takvo šegačenje,a on je s tim počeo.Nije mi smiješno.Ovaj forum definitivno nije dobar za mene.
lavorpunvode

#1141 Re: Raskidi dugih veza...

Post by lavorpunvode »

sour cherry wrote:
harell wrote:Ili sam ja mozda malo glup pa sam promasio fazon :( :skoljka:
Nisam ja kriva što mi to nije bilo smiješno.Ignorišite moj upad slobodno.Bila je to njegova'zeza' s primjesom koječega i to namjerno.Nije bitno.
sa primjesom humora :D za kojeg pojedini ocito nemaju smisla :D
sour cherry

#1142 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Ti to zoveš humorom?U redu.Nije slučajno da je to baš od njega koji se smori pričajući o religiji.Ismijavanje,ništa drugo.
gladna sam

#1143 Re: Raskidi dugih veza...

Post by gladna sam »

arena1 wrote:Ma sve bude i prođe, a ostane ono što mi želimo da ostane,lijepo ili ružno na nama je.
:thumbup:
Jedan od boljih odgovora na ovoj temi u zadnje vrijeme :D
I definitivno koje je zajeb iz duge veze uskociti u novu, gledam oko sebe tako neke ljude
ma zivo mucenje :-?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1144 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Truba »

kako oni s dubljim džepovima prebole...
malo do nepala, malo u london, malo new york, malo grčka, prag, brazil, sejšel može i tajland...
novo auto, stan, promjena pozicije u firmi

upozna se neko novi vrlo lako :D
armminn

#1145 Re: Raskidi dugih veza...

Post by armminn »

Ma veza i ljubav nema pravila nema savjeta.Poslije 5 mjeseci kao sto je neko napisao i dalje mislim na nju i sve sto ide.Ona ima nekoga drugo,ja nenemam nikoga.. odmaram.Ima cura,upoznaje se ali nema interesovanja,niko da me odusevi.Ne znam kada ce proci vjerovatno kada dodje druga djevojke i to je to....Ljubav je nauka :D
ho oponopono

#1146 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ho oponopono »

...ne daj se, drži se! Image
krater

#1147 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

ho oponopono wrote:...ne daj se, drži se! Image
moze za tebe :?:
ho oponopono

#1148 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ho oponopono »

krater wrote:
ho oponopono wrote:...ne daj se, drži se! Image
moze za tebe :?:

Image... ajde!
giovanni galli

#1149 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

evo da i ja napisem neko novo sranje, i da obavjestim raju.
preksinoc izadjem vani, sretnem joj drugaricu, pit gdje si, reko evo bio sa curom, i odem, kad poruka od bivse jeli zgodna, reko ko? kaze nova, napisem neda mi se tipkat, kad zove, pita sve, kako izgleda, kakva joj je kosa, gdje je moze vidjeti, reko, nista za sada ne mogu da kazem, dok se ne upoznamo bolje, a ti si imala svoju sansu, a vidim da si nesretna, ja sam ti pokazao pola godine da mi je stalo, da te volim, a ti si se igrala, znas reko kako je, neko napravi gresku nakon mjesec dva i shvati da se zezno i ima sansu da je ispravi, a neko je shvati nakon godinu i nema nazad, onda nastaje muka u zivotu, jer nikad vise ne bude to to, kako je reko izadji van a kad cujes moje ime trznut se, kako je izaci van a kad te sve podsjeti na mene zapitat se? suti ona ne zna sta ce reci. onda ja nastavim, kako je kad te svi kuci napadaju rad mene, sto si sve ovo uradila kad te kritikuju i svasta govore, kaze jesu svi me napadaju. kako je reko kad ti igre prodju i kad shvatis probudis se jednog dana i skontas da nisam tu pa se uhvatis za glavu. kako je znati da nikad nikoga neces voljet kao mene, da neces u ponoc bjezat kroz prozor samo da me vidis, da neces krast od mame telefon samo da mi cujes glas. kaze mislis da je meni lako, da voim sto sad imam 49 kila (kad smo prekinuli prije 7 mjeseci imala 63, visoka je 175) mislis da mi je ista lako, a reko najgore je sto vidim da nisi sretna, suti ona. vidis kaze da nisam normala, kao da je djavo u meni, nisam ni zasta raspoozena zainteresovana ok reko neda mi se vise pricat nadam se da ces biti bolje, kaze ali ti sad imas curu ja momka, ok tao je reko, i to ponovi jedno deset puta, reko tako je sada, imala si svoju sansu, mislio sam te na ljeto zenit da se skrasimo da budemo zajedno, a ti nasla lika 3 godine madjeg da se zajebajes okolo, njoj je 30ta. kaze hoces li nju zenit, na ljeto, reko ne znam drugo je tebe nakon 6 godina, drugo je nekoga koga tek upoznajem, ali ako bude to ono pravo vidjet cemo sve je moguce., jer je cura jako dobra.
tako nekako se zavrsilo, samo me sad opet sve to poremetilo, ne znam sta da sad napravim, ne smijem gresku da napravim, da je zovnem jer ce sve da padne u vodu, ocito ni ona sama ne zna nista, i ide u silu bOGA, protiv svega. samo kontam sta napravit, a svjestan sam da je najbolje da ne napravim nista. smjesno je kad joj rekoh, vidis ne cujes se samnom deset dana, i pitas me hocemo li duze pricat se malo, a zamisli, kad me uskoro ne bude mjesecima, pa godinama, pa kad se vise nikad ne budemo pozdravili, a umires nakon 10 dana. ona suti, samo govori pa ti eto sad imas curu hahaha ehhh
Muhamed Đakmić

#1150 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Ti si ba Giovanni Galli, Italijan, šminker, boli te ćuna za tu glupaču :D

Nemoj da bi nazvao, dok sere o nekakvom đavolu u sebi glumi glupača. Ili da joj kažeš može sve, ali ideš sa mnom kod hodže u Čipuljiće na egzorcizam da istjeramo tog đavola :D

Na šta je sve spremna :-)
Post Reply