http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... ira-cobica
treba biti
naravno da je lakše reći no učiniti ali treba težiti ka tome
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Dobro zboriš ...arena1 wrote:Ma sve bude i prođe, a ostane ono što mi želimo da ostane,lijepo ili ružno na nama je.
Treba odbolovati tu bolest najbezbolnije što se može.Nije rješenje odmah uskakati u nove veze i dokazivati da nismo gubitnici, jer to u tom trenutku prekida stvarno jesmo.Izgubili smo dio sebe ,nešto u što smo vjerovali i kleli se da je za čitav život.A leptirići u stomaku će ponovo doći kad se najmanje čovjek nada.
jes'sour cherry wrote:Hajde da se i s tobom u nečemu složim.
Nisam ja kriva što mi to nije bilo smiješno.Ignorišite moj upad slobodno.Bila je to njegova'zeza' s primjesom koječega i to namjerno.Nije bitno.harell wrote:Ili sam ja mozda malo glup pa sam promasio fazon![]()
Smeta mi takvo šegačenje,a on je s tim počeo.Nije mi smiješno.Ovaj forum definitivno nije dobar za mene.harell wrote:@genije E normala onda
@visnja e ne znam ja sad, samo rekoh da se lik zeza i da nije spomeno serijat i tako to a ti pricas o serijatskim vezama
i htjedoh rec ako jedna osoba i dalje voli drugu nakon raskida, onda ta veza ide u limbo
sa primjesom humorasour cherry wrote:Nisam ja kriva što mi to nije bilo smiješno.Ignorišite moj upad slobodno.Bila je to njegova'zeza' s primjesom koječega i to namjerno.Nije bitno.harell wrote:Ili sam ja mozda malo glup pa sam promasio fazon![]()
arena1 wrote:Ma sve bude i prođe, a ostane ono što mi želimo da ostane,lijepo ili ružno na nama je.
Treba odbolovati tu bolest najbezbolnije što se može.Nije rješenje odmah uskakati u nove veze i dokazivati da nismo gubitnici, jer to u tom trenutku prekida stvarno jesmo.Izgubili smo dio sebe ,nešto u što smo vjerovali i kleli se da je za čitav život.A leptirići u stomaku će ponovo doći kad se najmanje čovjek nada.

moze za tebeho oponopono wrote:...ne daj se, drži se!
krater wrote:moze za tebeho oponopono wrote:...ne daj se, drži se!
... ajde!