FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Nuken

#1126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

Da li FACE tv ima ona reportažna kola(ako nemaju da li neko zna oce li nabavaljti ubrzo) xd ?
chelo

#1127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Face TV ili tacnije CD ne da gledat u sebe od sujete S.Hadzifejzovica.
Njegovih dnevnika se sjecam iz rata koji su silom prilika trajali skoro po sat vremena. Nije bilo noci da ne zavrsi prije 20:15. Iza rata je fosirao neko vrijeme subotom svoje revijalne produzene dnevnike.
Onda ga nije bilo jer skupljao Rat uzivo, pa opet ista prica 2003. od Hajata pa naovamo.

Covjek voli vrucu stolicu, fancy studijski desk, vanredne situacije, frku, prst u uhu dok komunicira s rezijom i slicno :-)
Licno ga nikada nisam odgledao od pocetka do kraja, jer prosto nije zanimljiv za sjedit toliko kao uz film.

Bolje bi bilo za promjenu da malo ustane iz stolice i pocne sa talk show konceptom nekim.
Popara

#1128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Popara »

Nuken wrote:Da li FACE tv ima ona reportažna kola(ako nemaju da li neko zna oce li nabavaljti ubrzo) xd ?
Mislim da nema... cak mislim da hd... reportazna nema niko ovdje... mozda SSP koji je u principu iza Kanal 1...
luckylaka

#1129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Popara wrote:
Nuken wrote:Da li FACE tv ima ona reportažna kola(ako nemaju da li neko zna oce li nabavaljti ubrzo) xd ?
Mislim da nema... cak mislim da hd... reportazna nema niko ovdje... mozda SSP koji je u principu iza Kanal 1...
Kakva bolan reportazna za ovo sto za sad emituju dovoljan im je ,,reportazni traktor,,
zero_387_zero

#1130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zero_387_zero »

Često pogledam Face TV i mislim da su relativno nespremni počeli emitovati program. :|

Senad je sa svojim iskusnim timom pokrenuo emisije " Face to Face" i "Centralni Dnevnik" kako bi posložio svoj lični "tajmline". Mladi novinari/voditelji dobili su priliku da se uhodaju u emisiji Face Magazin koja predugo traje (kao dnevni format) jer još uvijek nema dovoljno vlastitog sadržaja (TED + Previše muzičkih spotova +mnoštvo gotovih agencijski priloga sa Reuters-a, CCTV-a i RT-a).

Mislim da je pokretanje dvosatnog jutarnjeg programa svih sedam dana u sedmici prevlik zalogaj čak i za velike javne servise poput HRT-a.

Ekipa se trudi biti aktuelna, ali ja ipak mislim da se kuća ne gradi od antene na krovu. :zzzz:
Pirdzica

#1131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Pirdzica »

Martina Mlinarevic i Tvrtko Milovic uredjuju informativne emisije. Pametnom dosta!
opa22

#1132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

Ev upravo Senad u razgovoru sa Susicem, rece da je FACE TV dobila ekskluzivna prava za prenos gostujucih utakmica repke u kvalifikacije za SP osim prve protiv Lihtenstajna
savez_napolje

#1133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by savez_napolje »

Čuo sam i ja upravo, i plus prenose još neke utakmice naše grupe...
savez_napolje

#1134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by savez_napolje »

Jel ima negdje današnji prilog iz Glogošnice, emitovan u CD-u danas oko 19h?
taxi_driver

#1135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by taxi_driver »

Pirdzica wrote:Martina Mlinarevic i Tvrtko Milovic uredjuju informativne emisije. Pametnom dosta!

Sto?jesu li nesposobni ili su im imena ta koja ne odgovaraju?
savez_napolje

#1136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by savez_napolje »

Image
hary

#1137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hary »

Majko mila, ko im je pisao imena drzava?
Ni u tri pokusaja nisu uspjeli napisati Liechtenstein, cak su i razlicito pisali :lol:
Litvania? Holand?
Malo pokusaj od engleskog, pa onda Turkye :D
I kako su oni uopste dobili prava na prenose? Zar se ne mora pokrivati teritorija cijele drzave? Koliko znam, oni nisu u ponudi svih kablovskih operatera i definitivno ne pokrivaju vecinski teritorij.
Jos kad budu Kugline uvodne emisije, koji gostu strucno postavlja pitanje: "Gdine Musemicu, mi, oni, kako, sta?"
Ili onaj sto poslije utakmice intervjuise igrace :"Evo heroja utakmice! Gospodine Dupovac, recite nam..." :-)
Bice: "Gospodine Dzeko..." :lol:
opa22

#1138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

cool super pa ce prenositi i hrvatsku bar jednu utakmicu....steta sto nece CRO-SRBIJA prenositi obzirom da ce na HRT biti zatamljena slika
Pirdzica

#1139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Pirdzica »

taxi_driver wrote:
Pirdzica wrote:Martina Mlinarevic i Tvrtko Milovic uredjuju informativne emisije. Pametnom dosta!

Svoju sposobnost su pokazali kao poskokova jurisna pera. U nasoj javnosti imena i njihov predznak su nebitna. Jesu li se ikad ijedno ogradili od svojih fasistickih stavova ili su na takvim stavovima uznapredovali?
evo mene

#1140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Pirdzica wrote:
taxi_driver wrote:

Svoju sposobnost su pokazali kao poskokova jurisna pera. U nasoj javnosti imena i njihov predznak su nebitna. Jesu li se ikad ijedno ogradili od svojih fasistickih stavova ili su na takvim stavovima uznapredovali?
Katastrofa Hadžifejzoviću. Dno dna!!!
_Saša_

#1141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Saša_ »

Pa nije losa TV (s obzirom da su tek na pocetku), za razliku nekih seljackih televizija ovi su za njih mainstream. Nekako furaju kulturu grada a to mi je bas cudno za danasnje privatne televizije.
Svidja mi se muzicki ukus, ko god bira spotove (previse muzike neko rece) ne smeta, ako je ista odabrana sa ukusom a sad za sad i jeste.
Inace jedini ko me tu mozda nervira jeste i vlasnik Senad Hadzifejzovic jbg nekako mi je uvijek djelovao prepotentno.
lijan

#1142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

So What!

#1143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by So What! »

zero_387_zero wrote:Često pogledam Face TV i mislim da su relativno nespremni počeli emitovati program. :|

Senad je sa svojim iskusnim timom pokrenuo emisije " Face to Face" i "Centralni Dnevnik" kako bi posložio svoj lični "tajmline". Mladi novinari/voditelji dobili su priliku da se uhodaju u emisiji Face Magazin koja predugo traje (kao dnevni format) jer još uvijek nema dovoljno vlastitog sadržaja (TED + Previše muzičkih spotova +mnoštvo gotovih agencijski priloga sa Reuters-a, CCTV-a i RT-a).

Mislim da je pokretanje dvosatnog jutarnjeg programa svih sedam dana u sedmici prevlik zalogaj čak i za velike javne servise poput HRT-a.

Ekipa se trudi biti aktuelna, ali ja ipak mislim da se kuća ne gradi od antene na krovu. :zzzz:
Slažem se, ovako je i TV1 počela, prvo utakmice reprezentacije da se malo pročuje za njih, a evo ovi su počeli pravo ozbiljno prenositi ove utakmice, prvo Sarajevo i Željo pa DFB kup pa evo sada reprezentacija.

Čak je i KANAL1 imao jedno vrijeme malo ozbiljniji sportski program, emisija o formuli 1, pa prijenos grčkog kupa sa Marjanom za mikrofonom i tako.

Ipak meni još uvijek pravo smeta što nemaju ozbiljan tim koji će im malo raditi grafiku, montažu i dizajn.

Reklame i dalje prave u nekim jeftinim programima ala Window Movie Maker, a evo neozbiljnost pokazuje i ovo sa spiskom država koje će prenositi. Bolje da su ih napisali na našem, jer će prijenosi biti za BiH, a aeto ako su baš htjeli kulirat sa ovim mogli su brate da ništa otić na Wikipediju i provjeriti kako se te države ustvari zovu.

Ova reklama je komedija, ali je i dalje bolje od onih najava za Sarajevo i Želju.

, ali opet ova špica za Dnevnik mi je kraljevska:

Ray

#1144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ray »

chelo wrote:Face TV ili tacnije CD ne da gledat u sebe od sujete S.Hadzifejzovica.
Njegovih dnevnika se sjecam iz rata koji su silom prilika trajali skoro po sat vremena. Nije bilo noci da ne zavrsi prije 20:15. Iza rata je fosirao neko vrijeme subotom svoje revijalne produzene dnevnike.
Onda ga nije bilo jer skupljao Rat uzivo, pa opet ista prica 2003. od Hajata pa naovamo.

Covjek voli vrucu stolicu, fancy studijski desk, vanredne situacije, frku, prst u uhu dok komunicira s rezijom i slicno :-)
Licno ga nikada nisam odgledao od pocetka do kraja, jer prosto nije zanimljiv za sjedit toliko kao uz film.

Bolje bi bilo za promjenu da malo ustane iz stolice i pocne sa talk show konceptom nekim.
Ako ti to sve tako djeluje jednostavno; Da on prvi kaze da je rat zvanicno poceo,da licno uredjuje svaki dan 3 mjeseca programsku šemu CD-a - ne znam da li si pratio,ali 3 mjeseca zaredom je svaku vecer imao idealne emisije...Ako ti djeluje tako jednostavno da nadjes strucan mladi kadar,da otvoris svoju TV kucu i uredjujes iz vruce stolice kako kazes - probaj. Pa ces vidjet da nije jednostavno voljeti studijsku stolicu i desk i sve te situacije...lako je sjediti za racunarom,i kritikovati...to nikada nije tesko bilo.
burekodsira

#1145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by burekodsira »

So What! wrote:
Ipak meni još uvijek pravo smeta što nemaju ozbiljan tim koji će im malo raditi grafiku, montažu i dizajn.

Reklame i dalje prave u nekim jeftinim programima ala Window Movie Maker, a evo neozbiljnost pokazuje i ovo sa spiskom država koje će prenositi. Bolje da su ih napisali na našem, jer će prijenosi biti za BiH, a aeto ako su baš htjeli kulirat sa ovim mogli su brate da ništa otić na Wikipediju i provjeriti kako se te države ustvari zovu.

podapisujem

ne treba zamjerati, ali treba im malo vise ozbiljnosti
Erzsebet

#1146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

lijan wrote:
Čovjek fakat na kokainu, ko bi rekao...
luckylaka

#1147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
lijan wrote:
Da je Ciro bio gost garant bi danas svrs...od dragosti
Nuken

#1148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

Koji komentator ce prenositi utakmice(kvalifikacije)?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

Senad???
_071_

#1150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _071_ »

Nuken wrote:Koji komentator ce prenositi utakmice(kvalifikacije)?
Marjan. Kakva šamarčina safi oručeviću i televiziji sapunica...
Locked