Stadion reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U kojem gradu bi trebala biti uradjena izgradnja/rekonstrukcija stadiona?!

Sarajevo
357
56%
Mostar
24
4%
Zenica
154
24%
Tuzla
35
6%
Jajce
15
2%
Bihac
8
1%
Banja Luka
21
3%
Travnik
9
1%
Brcko
7
1%
nesto drugo (navedite)
6
1%

Total votes: 636

Ajatolah_

#1126 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Ajatolah_ »

Je li istina da je napravljena nekakva glupost s prskalicama?
hoćeli_ko_rasol

#1127 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by hoćeli_ko_rasol »

EdoI wrote:Je li istina da je napravljena nekakva glupost s prskalicama?
Jeste ! :dance:
Ajatolah_

#1128 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Ajatolah_ »

Ma fuj... i čitam kako se to ne može popraviti bez rovarenja, ali nije mi jasno kako to? Hoću reći, zar ne mogu podići samo taj busen gdje je greška, i zamijeniti ga novim, ne bi trebalo biti haos skupo? Pa neće ga zalijevati valjda šlaufom?
phillie

#1129 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Pa vidis da cijelo vrijeme slaufima po sredini terena zalijevaju, nesto su zajebali sa prskalicama garant.....nasa posla :D
Ajatolah_

#1130 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Ajatolah_ »

Ma ja sam sa jedne strane čuo kako ne valjaju prskalice na sredini, a s druge strane kako ne valjaju ove u ćoškovima jer se ne vrte 90 stepeni, već puni krug, pa zalijevaju i tribine... znači ne valjaju nijedne? :D
miop

#1131 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by miop »

EdoI wrote:Ma ja sam sa jedne strane čuo kako ne valjaju prskalice na sredini, a s druge strane kako ne valjaju ove u ćoškovima jer se ne vrte 90 stepeni, već puni krug, pa zalijevaju i tribine... znači ne valjaju nijedne? :D
Image

Image

Image

Evo ovdje na ove tri slike radi 5 prskalica, 4 ispred zapadne tribine prema slikama 1 i 2
phillie

#1132 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Koliko sam ja uspio razaznati po slikama koje su objavljivane sve prskalice uz tribine rade (sad jel problem sto Edol govori sto prskaju i dio tribina, ne znam, pa valjda ce zalijevati kad nema nikog na stadionu :D ). Eh sad, jesu li ovi iz ITC-a postavili dovoljan broj prskalica koje bi "izlazile" iz terena, to je pitanje. A mislim da bi bio problem naknadno ih ugradjivati, jer valjalo bi sve dizati, od trave sloja koji hrani travu, grijaca....al eto. Ima Hinovic, ima pametnih glava, sto su preuzimali objekat ako su vidjeli da nesto nije onako kako je projektom dogovoreno. Ili je vaznije slikati se sa Svabom i Papetom i Xycom :d po travnjaku.
Sta ce od ovog izaci, vidjecemo.

PS. Evo ovdje se vidi kako prskalica zalijeva Jug, valjda su tako zamislili prosiriti kapacitet stadiona :D

Image
Ajatolah_

#1133 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Ajatolah_ »

crkvice wrote:PS. Evo ovdje se vidi kako prskalica zalijeva Jug, valjda su tako zamislili prosiriti kapacitet stadiona :D

Image
Ma sad ja kontam da je to ušteda, ne treba više plaćati da neko čisti stolice. :D
phillie

#1134 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Evo sad Hinovic na BHT Sportu rekao da je sve u redu, da su zadovoljni uradjenim, da cekaju nabavku razglasa, video nadzora i fotelja za rezervne igrace :D a da planiraju i prosirenje stadiona (kazem ja, cim zaljevaju Jug), i da ce to Xyco pogurati :D :D :D :D
Nek nam je sa srecom....da ne bude kao i sa kruznim tokovima.
dinty2

#1135 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by dinty2 »

ja maloprije sa stadiona... i ona trva mi ne djeluje nikako zdravo
50 % busjena je žuto i suho ko barut...mnogo je gore newgo kad su jwe tek postavili,,,sad,,,nadam se da znaju šta rade i da će to biti sve uredu...ali sumnjivo pa hajd...onaj radnik jedan itc-a mio govori...ma treba se trava oporavit,,,oštetila se tokom transporta(čuj oštetila se tokom trasporta...što se barceloni ne ošteti) ...i ja kontam hajd zna čoek ,,čuo od nekog glavonje,,kad na kraju reče..:" valjda je to ,ne znam". :? :? :shock: :shock:
burgundy

#1136 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by burgundy »

Dobra trava pravo, bice milina igracima igrat poslije one oranice.Ovdje ce doduse klizeci malo duze trajat.Sigurno da je firma od koje je kupljena trava dala i uputsvo za upotrebu :) ipak treba jedno dvije do tri sedmice da to sve fino uhvati,tako je bilo i dok se na Maksimiru postavljala trava.
Partijaner

#1137 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Partijaner »

dinty2 wrote:ja maloprije sa stadiona... i ona trva mi ne djeluje nikako zdravo
50 % busjena je žuto i suho ko barut...mnogo je gore newgo kad su jwe tek postavili,,,sad,,,nadam se da znaju šta rade i da će to biti sve uredu...ali sumnjivo pa hajd...onaj radnik jedan itc-a mio govori...ma treba se trava oporavit,,,oštetila se tokom transporta(čuj oštetila se tokom trasporta...što se barceloni ne ošteti) ...i ja kontam hajd zna čoek ,,čuo od nekog glavonje,,kad na kraju reče..:" valjda je to ,ne znam". :? :? :shock: :shock:
Treba mjesec dana najmanje da se trava adaptira, sta bi ti da naraste odmah :lol:
Polahko brate, samo nek se zalijeva i bice udure.
Mustang1

#1138 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Zato sto se u Barceloni ne dize tolika frka kad se trava mijenja :lol: :lol: :lol:
doff

#1139 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by doff »

Koliko si zakukako ja mislio da nema nista od trave. Treba njoj da se privikne na ove paklene vrućine :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
MightyMatch

#1140 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by MightyMatch »

Hajde ti opet ''na''stadion i doooooooooooooobro preracunaj taj procenat.Ili ako nista kod opticara.
burgundy

#1141 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by burgundy »

Jel ovo u Bosni :-D Stvarno odlicno sad izgleda,za mjesec ce biti jos bolje.Koliko im je trebalo da se sjete.Dobro je necemo se vise brukat sa losim travnjakom.Stvarno je zalsono kad se moram radovat ovim stvarima.U Engleskoj svaki nizerazredni klub ima ovakvu travu.Valjda ce se sjetit i Kosevo i Grbavicu sredit.
Partijaner

#1142 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Partijaner »

Jos kad se ocrtaju linije, stave gol, korner zastave, bice kao bonbon. :D
Digla_da_kreci

#1143 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Digla_da_kreci »

Partijaner wrote:Jos kad se ocrtaju linije, stave gol, korner zastave, bice kao bonbon. :D
:thumbup:
Jedva cekam da reprezentativci zaigraju prvu utakmicu na ovom travnjaku.
I da pobijedimo, naravno :D Da bude hairli ovaj travnjak :D
Last edited by Digla_da_kreci on 16/08/2012 20:50, edited 1 time in total.
Logovan

#1144 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Partijaner wrote:Jos kad se ocrtaju linije, stave gol, korner zastave, bice kao bonbon. :D
Zajebaće negdje ko da gledam :D ili će linije biti krivudave ili golovi neće biti tačno na sredinama, itd. :mrgreen:
Partijaner

#1145 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Partijaner »

Bice jedan gol duzi garant, ajd ne baksuzirajte jbg led. :mrgreen:
Distortion

#1146 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Distortion »

Bilino polje 17.08.2012.

Nove slike...

http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... 17-08-2012
5 0 5

#1147 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by 5 0 5 »

MightyMatch wrote:
Hajde ti opet ''na''stadion i doooooooooooooobro preracunaj taj procenat.Ili ako nista kod opticara.
to su namjerno ostavili busenje kuda ronaldo trci
just principe

#1148 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by just principe »

ova anketa bi trebala daa glasi:

Iz kojeg grada dolazite/U kojem gradu zivite:

Sarajevo
Zenica
Mostar
Korisničkoime

#1149 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Korisničkoime »

just principe wrote:ova anketa bi trebala daa glasi:

Sarajevo
Zenica
Mostar
Hrnjakovići Gornji, napominjem Gornji ovi Donji su uboge seljačine da nas ne pomiješate slučajno :D :D .
phillie

#1150 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Korisničkoime wrote:
just principe wrote:ova anketa bi trebala daa glasi:

Sarajevo
Zenica
Mostar
Hrnjakovići Gornji, napominjem Gornji ovi Donji su uboge seljačine da nas ne pomiješate slučajno :D :D .
Ma ja, vi ste gradska raja :D

P.S. Proces ti kroz Donje, znam te :D :D :D
Locked