Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

Dupli_skalp

#1126 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

PR-player wrote:Recimo igram Project Reality (odtud i nick :)) a svi koji to igraju znat ce
haj mi molim te objasni kako si uspio zaigrati na nekom od PR servera?

kada sam prvi put pokušao igrati, odmah sam dobio nekakve punkbuster banove (a imam uredan pb, naravno i apdejtovan). kad je to bilo gotovo, onda na koji god server da sam probao ući, dobio sam "invalid cd key". sve sam probao ono što su napisali na forumu, ali džabe, uvijek "invalid cd key" dobijem.
brazzo19

#1127 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

ako sam dobro skonto poslije onog sranja u londonu kad ides u hamburg i pocetak kad iskocis iz helikoptera jel ono hodam po povrsini gdje je prije bilo more :D wtf. posto idem tamo se probijam a vidim oko se ostatke nekih camaca to je posledica ono sranja u londnu ili sta vec ??? :D
PR-player

#1128 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by PR-player »

eyesburn wrote:
PR-player wrote:Recimo igram Project Reality (odtud i nick :)) a svi koji to igraju znat ce

kada sam prvi put pokušao igrati, odmah sam dobio nekakve punkbuster banove (a imam uredan pb, naravno i apdejtovan). kad je to bilo gotovo, onda na koji god server da sam probao ući, dobio sam "invalid cd key". sve sam probao ono što su napisali na forumu, ali džabe, uvijek "invalid cd key" dobijem.
Paaaaa treba ti original battlefield :D
to je sve
brazzo19

#1129 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Ljudi upomoc :D taman se zadao pola misije u hamburgu presao i samo mi zabaci error : " reiable comand buffer overflow " :( :( :(
Jeff Bingham

#1130 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

brazzo19 wrote:Ljudi upomoc :D taman se zadao pola misije u hamburgu presao i samo mi zabaci error : " reiable comand buffer overflow " :( :( :(
The solution is not to go along the street but jump inside the bulding with broken windows on the right. There will be several enemies there, you will kill them, exit the building on the other side and the checkpoint will save. Going along the street in the open causes this glitch.
i ja sam taj dio misije prosao kroz zgradu, nije mi se to pojavilo :)
brazzo19

#1131 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Aaaaa evo i ja prosao malo izguglao malo mi ti pomogao hvala sad sam ponovo u somaliji :D

Google is my friend :D :D
arnes_king

#1132 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Aaa evo prekucao sam Uncharted 3, stvarno nemam rijeci, igra je toliko pre dobra u svakom pogledu i smislu, ako ikada budete imali priliku, odigrajte je, necete se sigurno pokajati, ovo stvarno mogu reci da je jedna od najboljih ako ne i najbolja igra koju sam igrao, prica, gameplay, grafika sve je za 10
travar

#1133 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by travar »

Good God.
Rootboi

#1134 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

brazzo19 wrote:Ljudi upomoc :D taman se zadao pola misije u hamburgu presao i samo mi zabaci error : " reiable comand buffer overflow " :( :( :(
Ev i ja izdjoh iz igre to me prikocilo :D
Zasad me iznenadila,najzanimljivija je od dosadasnjeg MW serijala a bio sam se spremio da popljujem :mrgreen:
Al, red je da update-ju graficke engine,ja na pocetku stavio sve na high kad vidim onako mi osrednje,poslije na extra kako li vec,puno bolje al opet ni blizu battlefieldu 3 koji je vecinom bio na mid nesto na high pa je izgledao puno bolje od ovog,al misije su :thumbup:
I jos jedna onako nebitna cinjenica,u onom avonu kad sam cuvao ruskog predsjednika spazih da me šćer nosi UGG cizme,izgleda da ce biti moderne jos dugo vremena,bar u Rusiji :lol:

EDIT.
Evo ga gotovo! a evo i vremena -20 tak min ovi gore bug. :mrgreen:

Image

p.s.
Captain Price-u jedino Chuck Norris moze dohakat...mozda. :lol:
Dupli_skalp

#1135 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

PR-player wrote:
eyesburn wrote:

Paaaaa treba ti original battlefield :D
to je sve
zar ne postoje krekovani serveri za project reality?
PR-player

#1136 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by PR-player »

Jedan, ruski, vbios cini mi se... al ne zelis tamo da igras. Najbolji su ti PRTA i NWA i SISU kad ga dignu sa 128 igraca a ovi su svi origigi
Dupli_skalp

#1137 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

PR-player wrote:Jedan, ruski, vbios cini mi se... al ne zelis tamo da igras. Najbolji su ti PRTA i NWA i SISU kad ga dignu sa 128 igraca a ovi su svi origigi
gdje mogu pronaći ip adrese tih servera?
PR-player

#1138 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by PR-player »

Pa mozes u samoj igri...
a mozes i ovdje...
http://www.realitymod.com/prspy/#/servers/viewall/

trenutno ima 6 servera samo ali navecer bude vise a i bf3 i skyrim su izisli pa se PR slabije igra...

imas takodjer PR mod i za ArmA2...
Dupli_skalp

#1139 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

PR-player wrote:Pa mozes u samoj igri...
a mozes i ovdje...

trenutno ima 6 servera samo ali navecer bude vise a i bf3 i skyrim su izisli pa se PR slabije igra...

nwa, tatarstan, hardcore teamwork skilled, rus ttk, reality mode china, new, cbpr sam sve probao i uvijek mi kaže "invalid cd key".

a te prta i sisu ne vidim na listi.
PR-player

#1140 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by PR-player »

eyesburn wrote:
PR-player wrote:Pa mozes u samoj igri...
a mozes i ovdje...

nwa, tatarstan, hardcore teamwork skilled, rus ttk, reality mode china, new, cbpr sam sve probao i uvijek mi kaže "invalid cd key".

a te prta i sisu ne vidim na listi.
Pa PRTA mumble? Kak ga ne vidis. Ali to su ti sve serveri gdje ti treba original...samo je onaj ruski Vbios bio crackovan al njega nema vise...
Dupli_skalp

#1141 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dupli_skalp »

da, probao sam i taj mumble.

pa znaš li za ijedan krekovani server? pretpostavljam da si duže od mene u svijetu pr-a, pa sam mislio da možda znaš za te krekovane servere.
Jeff Bingham

#1142 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

evo zavrsih i ja mw :) pet i po sati....nije lose, nije lose :) poginu sapun, steta :sad:
Bosnian Dragon

#1143 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

moze li mi neko poslati u inbox link da skinem L.A Noire...
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#1144 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Jeff Bingham wrote:evo zavrsih i ja mw :) pet i po sati....nije lose, nije lose :) poginu sapun, steta :sad:

:x :x :x :x :x :x
brazzo19

#1145 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Bez spoilera molim :)
Jeff Bingham

#1146 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

pa nije film jebemu :D
brazzo19

#1147 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Nema veze nemoj nam se srat u cejf do sad sam tog sapuna noso i spasavo 30 puta od kako sam poceo igrat' i onda mi ti kazes da je umro :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1148 Sveti Kol od Djutija, zaštitnik gejmera

Post by dr.gog »

Neću ništa reći osim da sam bio prisiljen da restartujem igru i krenem na hard-težini :D . I odmorih od frustracija koje su me živcirale na Battlefieldu 3 :oops:

Igrivost- 5
Priča- 5
Optimizacija igre(tj.kako ga podnose naši siroti kompovi)- 5 (trojica ljudi rekla da ništa ne "štopa" :D )

Ostatak slijedi kad pređem igru. U pravu ste za spojlere fakat, jer treba sačekati bar sedam -10 dana. Svi pratimo temu i znamo kad je počelo ludilo, pa malo strpljenja nije naodmet.
PR-player

#1149 Re: Sveti Kol od Djutija, zaštitnik gejmera

Post by PR-player »

dr.gog wrote:Neću ništa reći osim da sam bio prisiljen da restartujem igru i krenem na hard-težini :D . I odmorih od frustracija koje su me živcirale na Battlefieldu 3 :oops:

Igrivost- 5
Priča- 5
Optimizacija igre(tj.kako ga podnose naši siroti kompovi)- 5 (trojica ljudi rekla da ništa ne "štopa" :D )

Ostatak slijedi kad pređem igru. U pravu ste za spojlere fakat, jer treba sačekati bar sedam -10 dana. Svi pratimo temu i znamo kad je počelo ludilo, pa malo strpljenja nije naodmet.
Normalno da moze na starijim kompovima kad je engine star 10 godina...

@eyesburn ne znam vise ni jedan krekovani...ako mislis uzivati u PR morat ces kupiti original cd key a nisu skupi
http://www.cdkey-game.com/battlefield-2 ... rrency=EUR
Jeff Bingham

#1150 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

French site TF1 News reported that a truck suffered a collision with a car on November 6, 2011 in Créteil, south Paris, before two masked individuals emerged from the car. The criminals reportedly used tear gas to neutralise the truck drivers before hopping in and making off with the video game shipment said to be worth 400,000 Euros. A separate report said the truck contained a delivery of 6000 copies of Modern Warfare 3.
:lol: :lol:
Activision reported sales figures for Modern Warfare 3 in the US and UK being more than 6.5 million copies sold on launch day and grossed $400 million in the US and UK alone in its first 24 hours, making it the biggest entertainment launch of all time.[68] It is the third year in a row that the Call Of Duty series has broken the same record. Last year's Black Ops grossed $360 million on day one; in 2009, Modern Warfare 2 brought in $310 million
8-)
Post Reply