Baraz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koga biste voljeli kao protivnika u baražu?

Croatia
27
13%
Portugal
19
9%
Republic of Ireland
69
33%
Czech Republic
92
44%

Total votes: 207

emigrazione

#1126 Re: Baraz

Post by emigrazione »

Sta vam je majke vam ko picke kakve, neka je bas Portugal i neka je bas prva u Zenici. Ovo je bolja ekipa duplo od one Cirine, ja uopste nisam pesimista jer realno izgledamo mocno skoro kao i sam Portugal. A valjda ce se i njima neko od onih silnis sminkera povrijediti do tekme...samo u kost :bih:
amortizer

#1127 Re: Baraz

Post by amortizer »

17:46 wrote:Ajde jbo vas Portugal,šta ste se sasrali odmah.Pa kad ih je mrtva Danska dobila sa romedalom od 100 godina...
:thumbup:
respo

#1128 Re: Baraz

Post by respo »

Trenutno korisnika/ca: 17:46, AbU_JamaL_MovE, addem, Admir_1984, ak81, Akibh, alternativna, amko76, anglo_bosnian, Anonimac, art vandeley, asurbanipal, Baudelaire, Better Man, black_noke, Bosnianman, Bubalo1, burekodsira, campa_xxx, candy_Man, cappy_tempo, Comanche, condy, Creasy, crnokosa21, crysis, Curve, dadoka84, darius_maximus, DaysleepeR, dinobjelave, DON_eARL, Draft, Edin 24,5, eeeeeee, Ekvatorijal, Ellinor, emigrazione, FnatiC, Goblin, Google [Bot], Google Adsense [Bot], gumifufna, Harun90, heaton, hrasno38, Iker C, Infaze Studio, IZVANZEMALJAC, janje_, JEDRILICA, jesam1, johnny_blazze, juan, juventus, k3m0, kofi anan, kokuz_sa, KvaziExpert, legionar2010, lerdi, los merengues, M10A4EVER, madFlava, Magarece_godine, manki, medo28, Meho Kodro, mgogic, Micaha, midgetSA, MyCore, necko_hz, nidokralj, north, PeppermintSA, Pokerboy11, poznanik, radostan dan, randooom, ReD aka Socijalista, respo, salata, Sasvim_Obican, savsvoj, shake69, sinuhe, sistematski pregled, sitna.buranija, skenderija04, Spear, sumirprimus, T4h, tandrlike_chandrlike, Tomahawk11, trcicu trceci, ultima_palabra, ultrajvosa 1987, van Basten, veliki štrumf, Vertex_bh, winnie, xbosanceros, Yahel, Zavatoni, zazana, zlatiborka, žuti i 414 gostiju
enko 1964
Grijem se na: južnu konekciju

#1129 Re: Baraz

Post by enko 1964 »

poznanik wrote:Imamo odličan sastav, imamo igru, imamo motiv jači od Portugala, pamtimo i zadnji baraž...Možemo skinuti Portugal, bez obzira na sve druge okolnosti.

Igrom, kakvu su prikazali naši igrači u Parizu možemo skinuti svaku svjetsku nogometnu ekipu. Ne trebamo se plašiti nikog, ne trebamo savijati glavu i unaprijed se predavati... Samo naprijed, pa i ako izgubimo, ipak su naši igrači postigli najveći uspjeh u istoriji BiH :thumbup:

Ja sam svakako optimist, vjerujem u našu pobjedu i prolazak na EP :bih:
Ne želim ni da mislim da bi moglo biti drugačije :bih:
Obuca9

#1130 Re: Baraz

Post by Obuca9 »

E jebem ti nebo nesretno...

Nema veze, evo prilike Papetu da začepi usta svim pljuvačima koji su mu srali da nije ni blizu Ćire. Pape uradi ono što Ćiro nije uspio, izbaci prljave Portugalce i dokazi da si ti fudbalski Tito, Alija, bog, idol, šah, car, kralj na ovim prostorima.
Pismonosa

#1131 Re: Baraz

Post by Pismonosa »

Zamisli da Kristina ne ode na Euro. I da se ne gleda samozaljubljeno na velikom ekranu u toku tekme po 90 min svaki put. Pa UEFA bi se raspala :(

Kome će sad slomiti nogu? Luliću, Džeki, Misketu? :x :x :x

Džaba vam je sve. Uzimamo Portugal oba puta :bih: :bih: :bih:
MyCore

#1132 Re: Baraz

Post by MyCore »

Nego igraju li Sevilla i Real uskoro :D :x
van Basten

#1133 Re: Baraz

Post by van Basten »

sada pogotovo treba dići dreku zbog suđenja u Prizu, na sva zvona pričati o penalu, tražiti poništenje žutih Spahiću i Pandži, sjetiti se lopina Atkinsona i Rosetija od prije 2 godine... galamiti, galamiti i samo galamiti... naravno da to neće piti puno vode, pogotovo se ne nadam brisanju kartona ali onako - čisto preventivno djelovati kako bi se pokušao obezbijediti barem normalan sudijski kriterij u dvomeču. Evo kuknjava iraca prvo im dade crveni protivniku bez veze pa im sada dodijeli Estoniju... znači isplati se.
I da - gdje god da igrali domaću tekmu očekujem da se barem na zagrijavanju na minutu zaori stadionom LEO MESSI, LEO MESSI... :D
Mustang1

#1134 Re: Baraz

Post by Mustang1 »

sumirprimus wrote:s kim igraju real i mancester do novembra,imal idje da nalijecu na nase? :evil:
23.10. Manchester-Manchester ... Da Dzeko polomi Nanija ? :D
Ma.Le.Na

#1135 Re: Baraz

Post by Ma.Le.Na »

treba im noge na terenu polomit pa da ni oni ne odu daleko!
mi svakako nemamo sanse...portugalcima sve kljucne igrace PO LO MI TI :x
@mba

#1136 Re: Baraz

Post by @mba »

Curve wrote:ma namjesteno majku im, irska dobila najlaksu ekipu, da im se ulizu sto su ih prosli put zajebali.. :x :x

sta sam skoro pisao, pa normala da je namjesteno, ljudi EP mozemo vec sada zaboraviti daj boze da nisam u poravu ali vidjecete, to se vec znalo koje ekipe idu dalje..sve te koji si nosioci moraj uproci logicno!
ganjeta

#1137 Re: Baraz

Post by ganjeta »

Ma Sajo je izjavio da se ne boji nikoga, pa tako i ja isto mislim, jebati im mamu...bitno je samo ne primiti gol ovdje u Zenici. Ja sam optimista. Volim te Bosno! :bih:
Baudelaire

#1138 Re: Baraz

Post by Baudelaire »

FnatiC wrote:
Plavih_11 wrote:Prvo nas j.be Platini protiv svojih a onda nam tutne Portugal a nemoguce je da Ronaldo ne ode na EP.

E ne znam da su nesto gurali dali bi im Estoniju il CG jebi ga sta ces treba sad igrati i ebat im keve
Trebalo je pogurati Irsku, trebalo je pogurati Portugal, a sad sam shvatio, trebalo je pogurati i Čehe. Česi su susjedna zemlja Poljskoj, biće ih pun kurac na prvenstvu ako se kvalifikuju. Zato su dobili drugu najlošiju reprezentaciju.
@mba

#1139 Re: Baraz

Post by @mba »

Ma.Le.Na wrote:treba im noge na terenu polomit pa da ni oni ne odu daleko!

bas tako! :thumbup:
Gandalf

#1140 Re: Baraz

Post by Gandalf »

:thumbup: LOOOOOOOOOOOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :thumbup:
Mini_Star

#1141 Re: Baraz

Post by Mini_Star »

Sta je namjesteno?! Ljudi ti daju prijenos uzivo i opet namjesteno. Ova drzava je peh i gotovo!
karanana

#1142 Re: Baraz

Post by karanana »

tako je!
jebo sve!
winnie

#1143 Re: Baraz

Post by winnie »

ovo je pravi par za nas, ionako preopusteno ulazimo u ove neke vazne utakmice (kao favoriti smo itd.)
dakle, nismo favoriti, vec su nas izbacivali, slabi smo i nemamo sansi :D
samo tako razmisljajuci mozemo ici dalje

odlican izbor
north

#1144 Re: Baraz

Post by north »

Pa ne mogu da vjerujem....

Ja ne znam kako se kuglice mogu naštimati, ali da nam je najveći dušman birao, bolje ne bi izabrao.....

Mada možda ima nešto u ovome, ko zna...možda je sudbina htjela da naplatimo sve dosadašnje dugove.. biće pravo pravo teško i meni je drago što revanš igramo u gostima...ali jednom nam se MORA negdje vratiti i želim da se nadam da je to sada pravi trenutak....

Znamo pod kakvim bi pritiskom bili da igramo revanš kući, ovako je bolje, idealan rezultat za prvu tekmu 1-0 po grbavom terenu u Zenici, dobro ga još natopiti pred utakmicu i možemo mi dalje....

Dosta i pesizima više......ako hoćemo biti pravi, ne smije se bježati i kukati, koliko god da smo mnogo bolje mogli proći----
candy_Man

#1145 Re: Baraz

Post by candy_Man »

Šta smo mi dragi Bože toliko skrivili da nemamo bar malo srece u zivotu. Napacena drzava uvijek nas najgore stvari zapadnu. :roll: :roll: :roll:
poznanik

#1146 Re: Baraz

Post by poznanik »

Volio bih pročitati sada i komentare na žrijeb iz Krakova portugalskih igrača i sportskih novinara, i komentare "običnih" navijača, građana... Ima li ko da ih skine i ovdje postavi?
Jeff Bingham

#1147 Re: Baraz

Post by Jeff Bingham »

van Basten wrote: I da - gdje god da igrali domaću tekmu očekujem da se barem na zagrijavanju na minutu zaori stadionom LEO MESSI, LEO MESSI... :D
sta na zagrijavanju, ovo treba biti glavna navijacka pjesma tokom citave utakmice...ozbiljno, nervira to pedercica pravo.
Gandalf

#1148 Re: Baraz

Post by Gandalf »

vrijeme je za KLJUČ na ovu nesretnu temu :run:
PuM@

#1149 Re: Baraz

Post by PuM@ »

malo optimizma nije vam na odmet :-D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
cappy_tempo

#1150 Re: Baraz

Post by cappy_tempo »

ako bude sta god sumnjivo trebaju nasi odjebat baraz i svaki start u kost ici pa nek ronaldo place kao u zagrebu sto je plako.

JEBAT CEMO IH! 8-)
Locked