Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- HAVANA
#1126 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Il sam ja lud bio
Bio poslije par puta...normala...šeto ja sa ženom i djecom,gledo radnje,kupio majicu... 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#1127 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eeeeeee, .... kad bi ti meni dosho, ... gdje bih ja tebe odveo, ...HAVANA wrote:Il sam ja lud bio![]()
Bio poslije par puta...normala...šeto ja sa ženom i djecom,gledo radnje,kupio majicu...
A, ... kad bi josh i @muhu doveo, ...
I josh, ... sretan ti rodjendan.
- HAVANA
#1128 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pape wrote:Eeeeeee, .... kad bi ti meni dosho, ... gdje bih ja tebe odveo, ...HAVANA wrote:Il sam ja lud bio![]()
![]()
A, ... kad bi josh i @muhu doveo, ...... ostavili bi ga u jednoj divnoj bejaardehuis, u lijepom drushtvu, ... da nas ceka dok se vratimo.
I josh, ... sretan ti rodjendan.
Šta će muha kod baba,on ko momak...
Ne bi me valjda u one parrenclub vodio
Moram li crne gace ponjet?
- dormeo
#1130 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U jebote život, sav sam se naježio dok sam čitao, mogu mislit kako je njemu bilo.Dr. Octagon wrote:Registrovao sam se na forum samo da bi ispričao nevjerovatnu priču koja se desila mom drugu a ja sam bio posrednik...
Išli smo u srednju školu(jedna od Sarajevskih gimnazija)Djevojka koju neću imenovati je bila jedna od najboljih riba u našoj generaciji....Družili smo se intenzivno.Svakodnevne kafe,bježanja,zaglavljivanje na ekskurziji
i slično.Na jednoj od pauza dok smo napušeni mazlumali na kafi pridruži nam se moj drug koji je banuo slučajno, sjeo 7 minuta i na pomenutu odvalio ko mlad majmun..Nastaje maltretiranje mene da ih bolje upoznam,ušemim..Njoj se na prvu i nije nešto sviđao ali je bio uporan.Izašli smo par puta all together i dalje je krenulo svojim tokom.Znači lik u životu bolju trebu nije vidio,a kamoli imao ili vidio za rukicu..Prestaje druženje s rajom,odlaze u izolaciju,on posesivno ljubomoran i zaljubljen do jaja.Prolazi jedan mjesec,drugi,zakuhava se skroz.Majstor se odlučuje za sljedeći level u vezi i vodi mladu kod svojih na upoznavanje jer planira ženidbu...Ona pristaje jer živi samo s majkom,za oca ne zna i u teškoj je matrijalnoj situaciji.Njegovi roditelji su jako stari,on ima brace i sestrara skoro po 20 godina starije od sebe a rodio se greškom.Dolazi i taj dan,dovodi je kući,predstavlja je roditeljima sav ponosan.Ide ćaskanje uz kaficu,lagana priča.U tom njegov otac pita djevojku za oca i majku,čime se bave i osnovne informacije.(Ovaj dio ne znam bas u detalje jer nisam prisustvovao samom dijalogu).Ona mu govori kako se zove i preziva i ostalo i u tom momentu njegovom ocu postaje loše.Vjerovatno mu je ili pozlilo ili je samo bila reakcija na ono sto je cuo...On nju prati kuci,ona odlazi s upitnikom nad glavom.On se vraca i nalazi i oca i majku uplakane.Mislio je da je nekom nesto bilo.Otac mu govori da sjedne kod njega.On sjeda i otac mu saopstava nevjerovatnu vjest:
"Sine,ne znam kako da ti ovo kažem,teško je i meni,i majci tvojoj kad sam joj maloprije rekao,a tebi će biti najgore!!!!Ona ti je sestra¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frajer je doživio nervni slom.Nije izašao iz sobe nekoliko mjeseci(ja bi svoje roditelje zapalio za ovako nešto)Prvi put u životu mu krene kako treba,mislio je da je pronašao srodnu dušu,vjerovatno je to što su kao brat i sestra imali dosta zajedničkih stvari i bio razlog što su bili zajedno...
Otac mu je proizveo nekoliko polubraće i sestara na ovakav načim,stari jebač koji je pravio djecu i nije se više javljao njihovim majkama.On je znao za svoje dvoje polubraće ali na jako ružan način je upoznao treću.........
Ako je još spavao s njom prije toga, onda totalni debakl
-
PalaSa Marsa
#1131 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uh, ovo djeluje nestvarno i stravicno u isto vrijeme.dormeo wrote:U jebote život, sav sam se naježio dok sam čitao, mogu mislit kako je njemu bilo.Dr. Octagon wrote:Registrovao sam se na forum samo da bi ispričao nevjerovatnu priču koja se desila mom drugu a ja sam bio posrednik...
Išli smo u srednju školu(jedna od Sarajevskih gimnazija)Djevojka koju neću imenovati je bila jedna od najboljih riba u našoj generaciji....Družili smo se intenzivno.Svakodnevne kafe,bježanja,zaglavljivanje na ekskurziji
i slično.Na jednoj od pauza dok smo napušeni mazlumali na kafi pridruži nam se moj drug koji je banuo slučajno, sjeo 7 minuta i na pomenutu odvalio ko mlad majmun..Nastaje maltretiranje mene da ih bolje upoznam,ušemim..Njoj se na prvu i nije nešto sviđao ali je bio uporan.Izašli smo par puta all together i dalje je krenulo svojim tokom.Znači lik u životu bolju trebu nije vidio,a kamoli imao ili vidio za rukicu..Prestaje druženje s rajom,odlaze u izolaciju,on posesivno ljubomoran i zaljubljen do jaja.Prolazi jedan mjesec,drugi,zakuhava se skroz.Majstor se odlučuje za sljedeći level u vezi i vodi mladu kod svojih na upoznavanje jer planira ženidbu...Ona pristaje jer živi samo s majkom,za oca ne zna i u teškoj je matrijalnoj situaciji.Njegovi roditelji su jako stari,on ima brace i sestrara skoro po 20 godina starije od sebe a rodio se greškom.Dolazi i taj dan,dovodi je kući,predstavlja je roditeljima sav ponosan.Ide ćaskanje uz kaficu,lagana priča.U tom njegov otac pita djevojku za oca i majku,čime se bave i osnovne informacije.(Ovaj dio ne znam bas u detalje jer nisam prisustvovao samom dijalogu).Ona mu govori kako se zove i preziva i ostalo i u tom momentu njegovom ocu postaje loše.Vjerovatno mu je ili pozlilo ili je samo bila reakcija na ono sto je cuo...On nju prati kuci,ona odlazi s upitnikom nad glavom.On se vraca i nalazi i oca i majku uplakane.Mislio je da je nekom nesto bilo.Otac mu govori da sjedne kod njega.On sjeda i otac mu saopstava nevjerovatnu vjest:
"Sine,ne znam kako da ti ovo kažem,teško je i meni,i majci tvojoj kad sam joj maloprije rekao,a tebi će biti najgore!!!!Ona ti je sestra¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frajer je doživio nervni slom.Nije izašao iz sobe nekoliko mjeseci(ja bi svoje roditelje zapalio za ovako nešto)Prvi put u životu mu krene kako treba,mislio je da je pronašao srodnu dušu,vjerovatno je to što su kao brat i sestra imali dosta zajedničkih stvari i bio razlog što su bili zajedno...
Otac mu je proizveo nekoliko polubraće i sestara na ovakav načim,stari jebač koji je pravio djecu i nije se više javljao njihovim majkama.On je znao za svoje dvoje polubraće ali na jako ružan način je upoznao treću.........![]()
Ako je još spavao s njom prije toga, onda totalni debakl
- žulijan asanž
#1132 Re: Vasa najgora date iskustva :P
počele su sapunice

- pirmin
#1134 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidim naceli su se malo i susreti sa damama lakog morala.
Kakvih bi se tu "dejtova" moglo naci, bilo bi malo za jednu temu
uzevsi u obzir cinjenicu
da se dvojica od trojice bosanskih pastuva
vrlo rado obraca tim damama radi "nekih od usluga". 
Kakvih bi se tu "dejtova" moglo naci, bilo bi malo za jednu temu
da se dvojica od trojice bosanskih pastuva
-
TenDollars
#1135 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ljudi,tema je the best.
Jutros sam isao na fax od 8 do pola 1 i radili smo nest na kompovima tako da sam ja ustvari to cijelo vrijeme citao ovu temu, dosao kuci evo i nastavio sa citanjem.
Stigao sam do ove sto je imala mem u kuci, hahahhaha
samo nastavite, ja svoje iskustva ne smijem prepricavati, sjecam se dva gdje sam se lijepo obruko ko ljudina.
Al ni jendo nije bilo do kulture, vec hemija je kriva
samo nastavite
Jutros sam isao na fax od 8 do pola 1 i radili smo nest na kompovima tako da sam ja ustvari to cijelo vrijeme citao ovu temu, dosao kuci evo i nastavio sa citanjem.
samo nastavite, ja svoje iskustva ne smijem prepricavati, sjecam se dva gdje sam se lijepo obruko ko ljudina.
samo nastavite
- KiSSgirl
#1136 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ajde pisi , sta ima vezeTenDollars wrote:Ljudi,tema je the best.
samo nastavite
-
689908
#1137 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dogovrim se ja sa jednom djevojkom u 8 ispred njegog haustora,i ja sve hocu-necu da je poljubim kad zove mee drug da se nadjemo za 20min i da idemo negdje i hajde ja pokusam da ubrzam sa to djevojkom i nakon nekog vremena pogledam na sat kad 8-30 zaboravio na druga i ja se pozdravim sa tom djevojkom i krenem do mjesta gdje sam se sa drugom dogovorio,ja tamo kad se ljudi okupili,havera mi neki narkoman zbo nozem i dan danas kad go me ceka govori mogao me neko zbosti 
-
Rosson3r
#1138 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kokuz_sa wrote:podsjetnik za mene
"u Amsterdamu ne trazit nista za kresat"
dobra tema evo citam je vec 4 sata, ima ludih stvari ali ima i dosta bacanja bombica
-
oridjidji
#1139 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dobro je pa je imala samo veliku kliću, inaće bi sada vrtio drugu priću hhahaha boli me gojko sto si me sibo stojkomfatamorgana wrote:Dobro si prošo, mogle te da izvineš hebat,maxy wrote:Ok..ja sam malo burlao po glavi...
Sjetio sam se jos nekihsituacija, od tada sad za sad dvije su recimo bili prvi dejtovi, al cu sad podijet samo jednu...
Radilo se o fakultativnoj ekskurziji u jednu od zemalja regiona..par nas izabranih (moram priznati ni danas mi nije jasno kako sam ja upao u tu ekipu jer sam bio daleko od nekih 10-ki, ali istina..bio sam urodjeni lider)je islo rentanim kombijem srodnom fakultetu u zemlju regiona...
Tamo nas je docekala domaca ekipa studenata (moram anpomenuti da je bilo vise djevojaka) i bila nam je domacin ta tri dana. Kako god, vec prvu noc smo mi zaglavili u neoj pivnici, fino se popilo, s jednom domacom ja kao poceo i shemu neku, malo djuskamo zajedno, pa malo pogled i vec kako to ide..vidim ja ima lozione..i ajd sta cemo sad i padne odluka da idemo na parking ispred naseg hotela (radilo se o nekom studentskom hotelu sa prostranim parkingom) pa cemo se tu malo druziti. Dobroo..slozimo se svi..al pri izlasku ide ova moja domaca, kaze ja bih trebala kuci da se presvucem i ja se ponudim da idem sa njom..bila je sa autom..
Znaci, vozimo se mi...i kontam ja u glavi, u pivnici loziona, ples, sad je pristala da idem s njom ma ovo je prolaz 100%...i ja onako pjancik, stala ona na semaforu, a ja ni 5 ni 6 pravac jezik u njeno desno uho![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Umirem i danas kad se sjetim![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci njen izraz lica, neprocjenjivo![]()
![]()
![]()
Ali tu nije kraj...dapace, sada ide onaj bolji dio. Jebo majku, nakon toga ja imo osjecaj kao da joj nije bilo pravoMense cini i da me je pitala sto sam to uradio, a ja po bosanski sam odgovorio nesto tipa il mi je cefnulo, il sam zelio, il sam se zaljubio..bio je neki biser
I tako smo mi dosli do stana, ona je otisla sama gore
vratila se za 10-tak minuta...i idemo mi nazad na parking. Tamo festa, cuga se zajebancija..al meni sad udarilo u glavu..ja bih malo u haljine
Opet mi na parkingu blizu, loziona..ocijukamo se...i ja njoj reknem ajmo mi malo sjest u kombi, hladno je
i sjednemo mi...ostali su vani, al tu negdje blizu...
I pocnemo se mi mazit, zvaka, milovanjeBtw, ona je bila u suknji
I dodje do toga da se ide sve dalje i dalje...njena ruka na mom nekom mjestu, moja na njenomVidim ja nema otpora (neki dan sam napisao, al ponavljam..nikad nisam bio cigan..il moze il ne moze..
nikad nisam napadao, istina znao sam kumit i molit..al nikad navaljivat
)...i razmaknem ja njeno donje rublje (valjda ne krsim pravila foruma
)...kad ono na nesto nabasam ...
povucem malkice prstice, stanem sekund, skontam se tjeseci da sam vjerovatno puno pjan...i krenem opet..kad ono opet na nesto nabasam
![]()
![]()
What a fuckOnako pjanom mi proslo hiljadu scena kroz glavu, ebo te sunce sta je sad
Elem, da razrijesim misteriju...
Doticna je imala ogoman, ogroman, dugacak... metaforicki prikazano: dug i debeo kao dva prsta covjeka sa velikom sakom, klitoris
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nit sam ikada prije, nit poslije vidio(racunajuci i web izvore) tako nesto
![]()
Znaci, nevjerovatno...bukvalno mi je bila puna saka![]()
![]()
Kako god, nismo spavali..mazenja i pazenja jeste bilo..poslije naseg odlaska jedno vrijeme i kontaktiranja...
ali da ce mi ostati u sjecanju cijeli zivot..HELL YEAH
-
oridjidji
#1140 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ali kako covjek nekada ispadne glup ono pravo... svidjala se meni jedna mala i onako vracali bi se skupa ona iz ekonomske, ja iz energetske kuci trolom i sretnemo se mi na semaforima kod ekonomske i ja se raspricam sa njom ono u stilu, sta mi radis, kako skola bla bla bla .. sve kako bih bilo sta pricao sa njom hahaha i onda biser pitanje A majke ti sto nosis SKOLSKU TORBU hahahahhaa otada vise nismo pricali ni u prolazu... 
-
TenDollars
#1141 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a sta je bilo dalje? jesul skupa? jel ona dobila te papire itd.arman1 wrote:Nije moje iskustvo ali sam bio donekle uključen i znam večinu detalja.
Negdje u septembru 99 ili 2000 (nisam baš siguran) s nekim društvom sam tabanao do vrela Bosne. Tamo smo upoznali neke cure, malo poveća skupina. Kroz priću skontamo da su članice nekog ansambla. Nakon 2-3 sata šuplje i nekog revanja(one to zovu pjevanje) svak na svoju stranu. Na rastanku na brzaka se na ceduljicam razmjeniše brojevi.
Budući da je sa mnom bila moja bivša u sve to sam bio uključen kao aktivni promatrač.
Moj prijatelj, Ismir(ime naravno izmjenjeno) u to vrijeme je selio u novi stan i nije imao telefon(mobiteli još nisu bili opće prisutni). U svoj toj gužvi skontao se sa Almom curom koja je izgledala pristojno i bila poprilično vesela. Uzeo je od nje broj, a zamolio me da joj dam svoju vizitku da ga može nazvati kod mene pošto sam sa Ismirom živio u istom ulazu(stan u koji je doseljavao je bio preko puta stana u kojem je do tad živio).
Nakon 2-3 dana zove Alma i pada dogovor da njih dvoje, moja bivša i ja izađemo u jedam mirniji kafić.
Pošto je sve očito prošlo glatko dogovore njih dvoje za par dana da izađu bez "prikolica".
Nakon par dana javlja se Isko i daje dodatne detalje. Alma je bila udata za našeg bauštelca, radi za neku humanitarnu(šef švabo ili austrijanac) i ima kčerkicu staru 3 godine. Odlučio je nastavit s njom. Sretno!!!
Nakon jedno mjesec dana srećem ga na stubištu. Hvali se da mu je krenulo pravo s Almom, upoznao curicu, mala pravo nagodna i kupio mobitel SE čini mi se. Upravo bio krenuo da se nađe s njih dvije na Ilidži pa će na vrelo Bosne da prošetaju. Iz kese izvadim čokoladu i rekoh daj maloj, koje to dijete ne voli čokoladu.
Nakon sat vremen zvoni telefon. Ismir vrišti, u pozadini čujem almin glas kako zapomaže.![]()
Šta je bilo. Mala dobila gušenje. Gdje ste prošli 100metara od fijakera.
Rekoh čekajte me kod fijakera eto me, tad sam vozio yugu, a ismir nije imao auto. U roku od 5 min uz 3 prolaska kroz crveno stižem do fijakera. Tamo haos Mala leži, osuta, dahće. Alma i Ismir izgubljeni. Potrpam ih sve u yugu i pravac socijalno-Hitna. Usput dobivam pratnju policije pod rotacijom, golf III(ako ovo čitate, legende ste momci).
U hitnoj se stvar smirila. Mala je alergična na Jagodu, a čokolada koju sam dao prijatelju za malu je imala i aromu jagode. Kako na omotu nije bilo slike jagode Almi nije ništa bilo sumnjivo. Nakon pola sata mala više nije imla osip, a i disanje se stabilizovalo. Već smo bili kranuli ka izlazu kad se odnekud stvori grdosija od čovjeka i uhvati me za košulju. "Jesi normalan, jebote, hoš dijete da mi ubiješ?". Tu su se opet umiješali policajci koji su cijelo vrijeme bili s nama i sastavljali nekakakav zapisnik.
Ispostavilo se da je Almin bauštelac došao iz Švabije da završi neke papire. Nikad se zvanično nije razveo od Alme nego samo žive odvojeno, a i njoj je to odgovaralo zbog neke petljanije s državljanstvom. Neko od "gostiju" hitne je Alminom svekru i svekrvi javio da je Almin zagonđija(termin ovog bautelca) otrovao dijete i da su ih sve doveli u pratnji policije. Vrhunac je bio da je pomenuti bauštelac kad je došao u hitnu zamijenio mene i Ismira i ko krpu me otresao od zid hitne.
- astrid
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1143 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ako već nije niko... samo za tebe jedna pjesmica...HAVANA wrote:
Inače sam ti ja nako modernih shvatanja a i ne znam kako bi ti reko...ma sirok sam,sirok u picku materinudok mi se ne primakne...par trenutaka sam konto,šta ću,kukala mi majka...hoću ga/je stocom opalit i u trk...ma reko,odo ja ,izvinite,jebo 50 guldena
![]()
al imam i to iskustvo,pofato sam se malo sa frajerom/trebom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E al fakat,pazite...ima ih pravo puno...a mora coek nekad i fenjere probat...mladost-ludost...
-
ssanjicaa
#1144 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Šta da kažem, sat ipo neprestane vožnje, dotični se nije mogao odlučiti gdje bi bilo najbolje prirediti mi nezaboravno veče...
Jedan od prijedloga bio je "hej, pa mogli smo u Jablanicu na meso"!!! hahhaha ( tad mi nije bilo smiješno) 
Rekoh, "ma kakvi daleko nam se voziti, a i nisam ti ja gladna, jela sam prije nego sam pošla."
Uglavnom, htio me ženiti odmah, ODMAH, al misli da mu mama ne bi dala, jer je on za nju još mlad za tako veliki korak...ono "wtf"!!??
Ja mu odgovorih da nema frke, i da ja nikad ne bih stala između majke i sina, ako bude "stani pani", ja ću se radije odreći naše "ljubavi"...
I još mi je rekao da "kad poraste"
, želi biti Tiger Woods, što više žena, to bolje, al da je on u stvari pravi porodični čovjek
...rekoh mu "ne mogu vjerovat kako neko može biti toliko ambiciozan"
I tako, rekoh mu da mi je već neko vrijeme nešto mučno i da mi se želudac okreće ( od čega li bože, vožnje ili priče..hehe), samo sam kontala šta sebi priredih, i kako čovjek sam sebi može biti najveći nerpijatelj...
Slao je poruke nakon toga,al sreća pa nisam morala mijenjati broj, samo sam mu zaprijetila da ću ga REĆI MAMI...

Rekoh, "ma kakvi daleko nam se voziti, a i nisam ti ja gladna, jela sam prije nego sam pošla."
Uglavnom, htio me ženiti odmah, ODMAH, al misli da mu mama ne bi dala, jer je on za nju još mlad za tako veliki korak...ono "wtf"!!??
Ja mu odgovorih da nema frke, i da ja nikad ne bih stala između majke i sina, ako bude "stani pani", ja ću se radije odreći naše "ljubavi"...
I još mi je rekao da "kad poraste"
I tako, rekoh mu da mi je već neko vrijeme nešto mučno i da mi se želudac okreće ( od čega li bože, vožnje ili priče..hehe), samo sam kontala šta sebi priredih, i kako čovjek sam sebi može biti najveći nerpijatelj...
Slao je poruke nakon toga,al sreća pa nisam morala mijenjati broj, samo sam mu zaprijetila da ću ga REĆI MAMI...
- pustopoljina
#1145 Re: Vasa najgora date iskustva :P
danas bi ta s kojom je izasao otvorila temu na saxu, pa bismo se mi cudili bezobraznom momku i nelojalnoj drugarici...sanabe wrote:Nije moja iskustvo, nego od komsije mi![]()
Upoznao se sa nekom djevojkom i dogovorili izlazak. Ona dodje, sa drugaricom(pametnica
![]()
). Sjede njih troje za stolom a komsija krene stipkat drugaricu ispod stola. Drugarici sega.
Sve se smijulji
Ona cura nista ne konta
![]()
Nejse, dvije godine poslije ovo dvoje se vjencaju, komsija i drugarica. Ne znam sta bi sa curom s kojom je to vece "izasao"beli se vise ne druze
nije kome je nudjeno, nego kome je sudjeno
- Lakat Jebić
#1146 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samo da se pritefterim 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1147 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma zna čovjek štipkati, šta ti jepustopoljina wrote:danas bi ta s kojom je izasao otvorila temu na saxu, pa bismo se mi cudili bezobraznom momku i nelojalnoj drugarici...sanabe wrote:Nije moja iskustvo, nego od komsije mi![]()
Upoznao se sa nekom djevojkom i dogovorili izlazak. Ona dodje, sa drugaricom(pametnica
![]()
). Sjede njih troje za stolom a komsija krene stipkat drugaricu ispod stola. Drugarici sega.
Sve se smijulji
Ona cura nista ne konta
![]()
Nejse, dvije godine poslije ovo dvoje se vjencaju, komsija i drugarica. Ne znam sta bi sa curom s kojom je to vece "izasao"beli se vise ne druze
nije kome je nudjeno, nego kome je sudjeno
-
ruter
#1148 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E zbog ove teme sam se prijavio na forum
Elem, u srednjoj skoli copnem se u curu koja sam upoznao slucajno u "cumezu", raja iz Sarajeva zna gdje je to. Raspitam se ja ko je ona,u koju skolu ide,a da stvar bude jos smjesnija ja sam jedan u nizu likova koji se tope kada je vide. Ona onako raja,pametna,nekako drugacija od ostatka cura. Kazem ja jaranu iz razreda za nju,kad gle cuda i jaranu je ona beton. Skontamo mi da ona ide u skolu do nase i da je cak s prozora mozemo vidjeti na nekim casovima...Medjutim,uslijedi ti dvostruka igra kako s moje tako i s jaranove strane,obojica je pocnemo muntat , kad je vidimo razletimo se oko nje ko ce joj se vise svidjet,a kao sto sam rekao mala pametnica i provali ona to...I preko zajednicke jaranice i ja i jaran dodjemo do njenog broja telefona,pocenmo je zvat krijuci jedan od drugog. Napominjem u tom periodu nije bilo mobitela,navaljivo ja na njen kucni navaljivo jaran....Nakon silnog navaljivanja ona pristane da izadje samnom. Dolazim ja pobjednicki u skolu,navece trebam izaci s njom,uhinjio se i kontam joooj kad je veceras maznem....Vece,ja se sredio ko nikad,parfem,zvake,lova sve spremno nebi li je fasiniro.Dolazim na dogovoreno mjesto 10 min ranije,nervoza ruke u dzepove stavio,i cekam NJU, kad okrenem se jaran isto skockan,stoji i ceka.
Pridjemo jedan drugom,e vozdra sta ima,eo imam nesto dogovoreno...Evo i ja...stojimo jedan do drugog,gledam ja na sat gleda on...i tako dobrih 20 minuta,dolazi tramvaj iz njega izlazi ONA,obojica kez od uha do uha i krecemo prema njoj ko dva mamlaza,a ona hladno "Izvinite sto kasnim,gdje idemo?", kontam ja ko gdje ide i skim,jaran isto..Nas dvojica se gledamo u nevejrici i NAPOKON skontamo da se ona dogovorila sa obojicom,obojica u nju...Jaran,majke ti sta ovo treba da znaci? Ona : Ovo treba da znaci da mi je lakse s obojicom izadjem,i ako hocete idemo na kafu nas troje da se fino ispricamo, a ne da me maltretirate naizmjenicno...Jedan zove u 2 drugi u 2:15,jedan zove u 8 drugi u 8:10.U toku veceri smo skontali da smo pretjerali sa zvanjem,cura nas je kulturno otkacila i dala do znanja da smo mamlazii postala nam jaran preko kojeg smo uvijek upoznavali sve iole zgodne cure,kao i danasnje

-
PalaSa Marsa
#1149 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
sandra01
#1150 Re: Vasa najgora date iskustva :P
He he hee,dobri stari "Cumez"ruter wrote:E zbog ove teme sam se prijavio na forumElem, u srednjoj skoli copnem se u curu koja sam upoznao slucajno u "cumezu", raja iz Sarajeva zna gdje je to. Raspitam se ja ko je ona,u koju skolu ide,a da stvar bude jos smjesnija ja sam jedan u nizu likova koji se tope kada je vide. Ona onako raja,pametna,nekako drugacija od ostatka cura. Kazem ja jaranu iz razreda za nju,kad gle cuda i jaranu je ona beton. Skontamo mi da ona ide u skolu do nase i da je cak s prozora mozemo vidjeti na nekim casovima...Medjutim,uslijedi ti dvostruka igra kako s moje tako i s jaranove strane,obojica je pocnemo muntat , kad je vidimo razletimo se oko nje ko ce joj se vise svidjet,a kao sto sam rekao mala pametnica i provali ona to...I preko zajednicke jaranice i ja i jaran dodjemo do njenog broja telefona,pocenmo je zvat krijuci jedan od drugog. Napominjem u tom periodu nije bilo mobitela,navaljivo ja na njen kucni navaljivo jaran....Nakon silnog navaljivanja ona pristane da izadje samnom. Dolazim ja pobjednicki u skolu,navece trebam izaci s njom,uhinjio se i kontam joooj kad je veceras maznem....Vece,ja se sredio ko nikad,parfem,zvake,lova sve spremno nebi li je fasiniro.Dolazim na dogovoreno mjesto 10 min ranije,nervoza ruke u dzepove stavio,i cekam NJU, kad okrenem se jaran isto skockan,stoji i ceka.
Pridjemo jedan drugom,e vozdra sta ima,eo imam nesto dogovoreno...Evo i ja...stojimo jedan do drugog,gledam ja na sat gleda on...i tako dobrih 20 minuta,dolazi tramvaj iz njega izlazi ONA,obojica kez od uha do uha i krecemo prema njoj ko dva mamlaza,a ona hladno "Izvinite sto kasnim,gdje idemo?", kontam ja ko gdje ide i skim,jaran isto..Nas dvojica se gledamo u nevejrici i NAPOKON skontamo da se ona dogovorila sa obojicom,obojica u nju...Jaran,majke ti sta ovo treba da znaci? Ona : Ovo treba da znaci da mi je lakse s obojicom izadjem,i ako hocete idemo na kafu nas troje da se fino ispricamo, a ne da me maltretirate naizmjenicno...Jedan zove u 2 drugi u 2:15,jedan zove u 8 drugi u 8:10.U toku veceri smo skontali da smo pretjerali sa zvanjem,cura nas je kulturno otkacila i dala do znanja da smo mamlazii postala nam jaran preko kojeg smo uvijek upoznavali sve iole zgodne cure,kao i danasnje
![]()