costacurta wrote:Nemam pojma sta se desava
odeš na Kurir, i sve što piše Kurir okreni u kontru, eto to se dešava, dakle obrnuto od onoga što pišu te radikalne novine
a ono što ja ne znam jeste otkud one zastave sa ljiljanima među ovim četaljima
costacurta wrote:Nemam pojma sta se desava
TAFKAP wrote:Baš paše naziv "false flag" operacija
Mi na rajvosa-x forumu u aprilu prognozirali ovaj scenarij da kad se primaknu NATO-u bice belaja, eto sada se to sve desava. No koce, nego Srbi Predraga Bulatovica i ostale budale koje sluze Srbiji da protestuju u CG.mir5 wrote:i opet četnici![]()
jel ovo ta demokratija i jesu li ovo crnogorci ??!!
https://www.youtube.com/watch?v=WCAPXEIo4kI
hrasno38 wrote:Opet je Srbija zapocela specijalni rat pomocu svojih "isturenih odjeljenja" u Crnoj Gori, Kosovu i RS-u a sve uz amin i pomoc Rusije. Medjutim nakon krvavih ratova na Balkanu narodi vise nisu ludi i Srbija i Rusija se mogu napusiti i Crnoj Gori i Kosovu a boga mi i BIH.
Kako "Dnevnik.hr" prenosi....
"Komentirajući neslužbene informacije da se mobiliziraju ekstremisti koji imaju zadatak da u Podgoricu dopreme sredstva za napade na policiju, a da im logističku podršku pružaju “Srpske Dveri”"
Listaj goro cvijetaj cvijece....Srbi se izgleda nikad smirit nece!!!!
Bravo Milo pozlatila ti se......ove bradate fukare samo trpaj u Spuz!!!mir5 wrote:hrasno38 wrote:Opet je Srbija zapocela specijalni rat pomocu svojih "isturenih odjeljenja" u Crnoj Gori, Kosovu i RS-u a sve uz amin i pomoc Rusije. Medjutim nakon krvavih ratova na Balkanu narodi vise nisu ludi i Srbija i Rusija se mogu napusiti i Crnoj Gori i Kosovu a boga mi i BIH.
"Komentirajući neslužbene informacije da se mobiliziraju ekstremisti koji imaju zadatak da u Podgoricu dopreme sredstva za napade na policiju, a da im logističku podršku pružaju “Srpske Dveri”"
sve je već završeno .
Milo je Miloševića sredio a ne ovog Mandića da ne sredi![]()
situacija pod kontrolom glavne čete u pritvoru
Ma budale, zaboravili kako im je guzove Milo spasavo zajedno sa Albancima kad se ratovalo na Kosovu, kad su Srbi kidisali s vojskom da siju nacionalnu mrznju.jao_situacije wrote:perete na ruke sa tom pričom isto kao da se mobiliziralo 100 000 sandžaklija i došlo u bih da je braneElRe wrote:Jesu, prave, istinske, hrabre Sandzaklije koje su dale ogromni doprinos odbrani Bosne, veceras se bore za povratak okupiranih teritorija.jao_situacije wrote: to su sandžaklije.
branili su oni koji su u bih živjeli godinama i rat ih je zatekao u bih
isto kao što se u hrvatskoj zateklo xy bošnjaka pa su branili hrvatsku
argument ti je bezveze
sandžaklije se bore, ako smijem primjetiti na najgluplji mogući način sa spc-om koja će sutra krstiti tenkove koji će te iste bošnjake gađati i gaziti
umjesto da se bore za nato i da kažu milu da su i oni za, uz određene ustupke i ustavne garancije i da isto kažu i amerikancima oni se udruže sa onima koji bi ih klali
đe vam je bolan pamet ko vas to bolan vodi i za čije interese ćete ginuti, za svoje sigurno nećete.
Black swan wrote:kako znati da ameri nisu upteljani
nema snajpera
prljavi Hare wrote:Opet borba za slobodu?![]()
![]()
![]()
Eto šta se dešava kad ti je prejak slobodarski nagon.
ronnie wrote:Ne pratim baš đetiće, nije li taj Milo bio nekad Miloševićev čovjek ?
Četnička posla... Samo treba citati srpske medije, Kurir, Telegraf, Blic i tako dalje, vazda si u toku kome se pakuje sranje...mir5 wrote:ova četnička ikonografija se trebala ranije spriječiti, nisu ovo trebali ni odobriti, ne znam ali čini mi se da je reakcija državnih službi previše slaba u odnosu na likove koji se nalaze na ulicama i s obzirom na njihove očigledne namjere koje nemaju veze sa Đukanovićem.
Ovo se treba oštro riješiti, ali vjerujem u Đukanovića, kad je riješio onog Miloševića a tada je još gore bilo, riješit će i ove četnike što ih Rusi plaćaju, a Kurir huška
SRAMOTA ZA SRBIJU: https://www.youtube.com/watch?v=WCAPXEIo4kI
LAŽNA DRŽAVA KOSOVO JE PRAVA ISLAMSKA DRŽAVA KOJU MILO NAJVIŠE VOLI: Glavni inspirator, malo je reć sramnog crnogorskog glasanja za prijem lažne države Kosovo u UNESKO, bez sumnje je premijer Milo Đukanović. Pošto za počinjeni zločin krivicu ne snosi samo onaj ko ga je inspirisao i naredio, već i neposredni izvršilac, sa pravom moramo postaviti pitanje, ko je osoba, koja je juče u ime Crne Gore podigla ruku da se Gračanica, Dečani, Partijaršija Pećka i Bogorodica Ljeviška prevedu u svojinu balkanskog ISIL-a?
pici wrote:
jopet najebašHe prasiĆi
Aja mislim da se onaj zvao Bulatović, onda je taj Milo patrot pravi i herojmir5 wrote:ronnie wrote:Ne pratim baš đetiće, nije li taj Milo bio nekad Miloševićev čovjek ?
taj je Miloševića dotukao kad je Milošević najjači bio...isto ovo pokušali samo još gore i otišli kući popišani
ronnie wrote:Aja mislim da se onaj zvao Bulatović, onda je taj Milo patrot pravi i herojmir5 wrote:ronnie wrote:Ne pratim baš đetiće, nije li taj Milo bio nekad Miloševićev čovjek ?
taj je Miloševića dotukao kad je Milošević najjači bio...isto ovo pokušali samo još gore i otišli kući popišani
Od Glave Zete do grada Spužahrasno38 wrote:Bravo Milo pozlatila ti se......ove bradate fukare samo trpaj u Spuz!!!mir5 wrote:hrasno38 wrote:Opet je Srbija zapocela specijalni rat pomocu svojih "isturenih odjeljenja" u Crnoj Gori, Kosovu i RS-u a sve uz amin i pomoc Rusije. Medjutim nakon krvavih ratova na Balkanu narodi vise nisu ludi i Srbija i Rusija se mogu napusiti i Crnoj Gori i Kosovu a boga mi i BIH.
sve je već završeno .
Milo je Miloševića sredio a ne ovog Mandića da ne sredi![]()
situacija pod kontrolom glavne čete u pritvoru
Nakon proslih protesta kada su ih pendrecili i svih pridika od velikih sila za prekomjernu silu, Milo stari mangup, organizira novinare, stavi ih u red do policije, tacno da snime sta ce se desavati i svima transparentno pokaza, o kakvom karakteru protesta je rijec.It_is_a_Leclerc wrote:To se zove - neutralizacija.
Bravo Crna Goro.