drugodtvogdruga wrote: Ne hajvanu, Edward Norton je glumac u Americi,
u jebem vam znanje,
Moderator: _BataZiv_0809
drugodtvogdruga wrote: Ne hajvanu, Edward Norton je glumac u Americi,
Samo da obavijestim ljude koji ne znaju, ovaj lik 187 je kontaktirao BHOP Portal da bi gostovao na istom i nakon sto je odbijen postao je javni hejter istog. Ako treba kome da uslikamo poruke gdje se javljao i slao njegov ocajni "rep" javite nam se privatnom porukom da vam pokazemo o kakvom thug life-ru i internet gangsteru se radi. Ovo je zadnji put da tebi odgovoram na mrznju i debilitet koji prosipas.187 wrote:Prestani ovdje smarat ljudi sa tim svojim "najposjecenijim sajtom " i sranje mixtejpovima . Hocemo da slusamo kvalitetan rap ....
A jos kad mu vidim post na temi "sta trenutno slusate " dodje mi da povratim![]()
E imas strasan ukus kad je muzika u pitanju . Pitam se kako izgleda taj covjek koji slusa tu muziku svakodnevno![]()

Dr. Kuca wrote:Kako mu je slab vokal strasno.
Ma ok burazere, al budi spreman prihvatiti kritiku a ne srat svakome. Scena je jos u mraku sva, sa ponekim bljeskom. Msm ova Dr. Sre hahhahahahaha cuj mu imena? I onda haj poslusas pjesmu, i bude mala razlika izmedju njega i Saje gangsta, iako Sajo zvuci zanimljivije.
Shvatas li da je to samo tvoje misljenje o Sreletu? Ime je promjenio iz zajebancije. Pogledaj sta narod govori o liku. Nije to glavno mjerilo ali mu rep ima adekvatne preglede i pjesme podrsku, pogledaj malo vise i ako ti ne pase sta lik radi prodji, jer vecini Srele ubija, na svoj nacin, unikatan totalno...Dr. Kuca wrote:Kako mu je slab vokal strasno.
Ma ok burazere, al budi spreman prihvatiti kritiku a ne srat svakome. Scena je jos u mraku sva, sa ponekim bljeskom. Msm ova Dr. Sre hahhahahahaha cuj mu imena? I onda haj poslusas pjesmu, i bude mala razlika izmedju njega i Saje gangsta, iako Sajo zvuci zanimljivije.
jbga sad nisi ni posluso trake iznad, a kamoli pogledao sta 95% naroda kaze za sreleta, srele ima svoj flow i delivery, odlicnu lirku, i Mayera naravno koji ga je pogurao jer je vidio u njemu ono sto svi mi vidimo, odlicnog mc-a. Ne znam koji rac ti srele ide na rac, tu mi nesto smrdi, da uporedjujes Sreleta sa Sajom i nekakavim levatima... Evo ako ti ne pase njegov glas i to, ali nacin na koji govoris o njemu, bazdi nesto tu ;DDr. Kuca wrote:Ne mrzim ba ja nikoga, samo djelim rep na los i dobar. Srele je los. Nema flow, deliveri, liriku, jedino ima Mayera. Al haj.
ja zavrsio jer sam svrsiorashtiman wrote:and forum war startedOstavite ta prepucavanja za PM
Presluso sam ja ne sekriaj se, pratim ja scenu. Opet sam posluso, ona pjesma sa Bubom je smjesna, fulili temu, ima dobre beatove sto jest jest. A ne znas sta se usmrdilo? Okupaj sedrugodtvogdruga wrote:jbga sad nisi ni posluso trake iznad, a kamoli pogledao sta 95% naroda kaze za sreleta, srele ima svoj flow i delivery, odlicnu lirku, i Mayera naravno koji ga je pogurao jer je vidio u njemu ono sto svi mi vidimo, odlicnog mc-a. Ne znam koji rac ti srele ide na rac, tu mi nesto smrdi, da uporedjujes Sreleta sa Sajom i nekakavim levatima... Evo ako ti ne pase njegov glas i to, ali nacin na koji govoris o njemu, bazdi nesto tu ;DDr. Kuca wrote:Ne mrzim ba ja nikoga, samo djelim rep na los i dobar. Srele je los. Nema flow, deliveri, liriku, jedino ima Mayera. Al haj.
razocarao si me sa onom trakom od ona 3 djecakamoskri_loco_pajdoman wrote: