Ali zaboravio sam vam reci sta je bilo prije toga kod kuce sto me je i nagnalo da odem u postu inace ne bih danas otisao.
Stigao postar i donio penziju mami.Pitam ga ima li ista za mene,kakav paket(posto mi non stop donosi neke paketice,pa se vise i znamo) i kaze nisam nista dobio jutros.Pita kakav bi paket trebao doci i odakle i ja mu kazem,ali mu isto tako kazem da imam tracking number i da sam vidio da je paket jucer stigao u nasu postu.Covjek rece nije nista jutros dobio i kazem ok,valjda ce doci u ponedjeljak.Usput mu objasnim kako paket iz US dodje u Bosnu za 9-10 dana,a kod nas se zadrzi skoro isto toliko dok dodje do narucioca.Kaze i on znam sve,ima jos jedan momak koji isto ovako pocesto narucuje i isto mi je rekao.I tako on meni da penziju i dovidjenja prijatno.
Ja nakon desetak minuta upalim racunar samo da vidim da nema novi update posiljke kad imam sta vidjeti.Pise paket stigao u moj grad i prva isporuka(jutros) je bila neuspjesna
Gledam i ne mogu da vjerujem.Sad pricao sa covjekom i kaze nema nista,a na netu pise neuspjela isporuka.Tlak mi odmah skocio i odmah u auto i pravac posta.Culi ste sta je tamo bilo i nakon sto mi je receno da nije nista stiglo,ja ih pitam imaju li net(trebali bi imati izlaza na net na svojim racunarima),kazu nemaju.Rekoh imam broj za pracenje posiljke pa da samo vidite sta tamo pise.Kazu obje nemamo i smao okrenuse glavu kao da me ni nema vise i usutise se.I sta cu vidim koliko je sati i krenem u glavnu postu jer sam onda znao da je dole paket smao je pitanje hoce li mi dati da podignem.Dok sam izlazio zaustavi me momak sto radi u brzoj posti i cuo je sve sto sam pricao sa ovim zenama dole na salteru i kaze pusti njih idi dole u glavnu postu i trazi seficu i pita koji je postar u pitanju.Kazem mu necu da covjeku problem stvaram i da ima problema zbog mene.Otici cu samo do saltera,pa tamo sta bude.Odem dole do poste,dam licnu i kazem da je stigao paket.Pita odakle i nadje ga tamo.Onda sam i njemu rekao sta je bilo,sta pise na netu i on mi kaze da to on mora