gdje ovo ima kupit, osim u velikom merkatoru (posto ni tamo nema 90% vremena)?

Ja svoj i bratov kupila u Technomarketu na Koreji.MAN-lion's coach wrote:Gdje da uzmem Sony-ev MP3,onako ništa extra prenapucano,usput za slušati.Neka prodavnica samo da nije ove novopečene što prodaju polovne telefone i fotokopirane iPod i sl.
Hvala na preporuci.

Čini mi se u Apotekama.SundanceKid wrote:Znal ko gdje ima kupit ovu Dr. Best cetkicu za zube

Da još dodam o Sirius, na Bačićima u onim šarenim zgradama. Oni su još bolji sa ambalažom.chuchumbamayumbe wrote:Alper, na kraju Kasindolske prema Ilidži.amla wrote:Gdje kupiti papirnu ambalazu za torte , ono ko u slasticarnoj kad ti zapakuju

Koliko znam, nema kod nas kupiti Advil.Pitarrr82 wrote:
Gdje ili u kojoj apoteci se moze nabaviti Advil?
Samo u sjevernoj Americi ili preko interneta.swirl wrote:Koliko znam, nema kod nas kupiti Advil.Pitarrr82 wrote:
Gdje ili u kojoj apoteci se moze nabaviti Advil?
Zna li ko?Dr.Cuddy wrote:Gdje se ima kupiti farba za lice/tijelo u SA?
pitaj tamo na <what to wear???>neo7 wrote:...kupiti zensku kapi u salNesto fino, pristojno..i tako to
Tiffany, imaju sniženje H&M šalova i kapaneo7 wrote:...kupiti zensku kapi u salNesto fino, pristojno..i tako to
Ambasada slovenije, na jarbolu, te vjerujem, cak stavise mogu sa sigurnoscu izjaviti da ima i na sluzbenoj rezindeciji ambasadora slovenije istaknuta zastava te male,u ovo doba godine hladne, ali ipak nama prijateljske zemlje.dingosp0 wrote:gdje mogu nabaviti zastavu slovenije?
Boga ti kad si zadnji put prosla gradom? Jos malo i na ovoj temi ce pitati-gdje su u gradu ima popiti kafa da uz nju dobijes casu vode.idealnolosa wrote:Gdje mogu da kupim karte za Balasevicev koncert i koliko su?Do kada se mogu naci?
a sta ti je to ??gerberica wrote:Molim za pomoc. Gdje se mogu u Sarajevu kupiti povoljno pvc klupice za prozore?Ako znate cijenu po m jos bolje.
Unaprijed hvala