Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
John Cleese wrote:"Wir Kinder vom Bahnhof Zoo", Christiane Felscherinow (Kai Hermann, Horst Rieck)
Odgovor na prvo pitanje ne znam
Aaa mene Normalno da sam čitala Djecu s kolodvora Zoo ali skroz sam zaboravila da je to autobiografska ispovjest. Valjda zato što su knjigu pisali novinari - duhovi.
Ne sjećam se koji je filozof spominjan u toj knjizi
funeral blues wrote:Tri brata? ( ili možda ipak 4 )
i ja sam u istoj dilemi, cirkus! Citao davno i mislim da ih je bilo trojica, al kao da se jos jedan negdje sakrio, samo se malo nazire!? Mora da je samo polubrat!?
i ja sam u istoj dilemi, cirkus! Citao davno i mislim da ih je bilo trojica, al kao da se jos jedan negdje sakrio, samo se malo nazire!? Mora da je samo polubrat!?
Prva asocijacija mi je bila 3, a onda se nešto zbunih i meni odnekud ispliva još jedan mora da je polubrat od tetkine strine kojeg je njihova ujna usvojila
Prva asocijacija mi je bila 3, a onda se nešto zbunih i meni odnekud ispliva još jedan mora da je polubrat od tetkine strine kojeg je njihova ujna usvojila
čekamo postavljača da nam razjasni misteriju
naoko jednostavno pitanje a toliko nam glavobolje zadaje! leticija spasi nas.
Šta je nesanica?
Pitanje je retoričko, odveć dobro znam odgovor.
To je strahovati i brojati u gluho doba noći surove, neminovne otkucaje; to je pokušavati sa bezuspješnom vradžbinom, ravnomjerno disanje, to je težina tijela koje se naglo prevrće na drugi bok, to je stiskati očne kapke, to je stanje slično groznici i koje, svakako, nije java. To je izgovarati odlomke paragrafa pročitanih prije mnogo godina, to je znati da ste krivi što ste budni dok drugi spavaju, to je htjeti uroniti u san, a ne moći uroniti u san, to je užas 'biti' i nastavljati da budete, to je sumnjiva zora.