Inspire_me, hvala na odlicnom prijedlogu.inspire_me wrote:Podskunju mozes naci u ovim radnjama gdje se prodaje ves, tipa Lisca. Ja sam svoju kupila u jednoj takvoj radnji za 6 ili 7 KM (ne sjecam se tacno). Najbolje uzmi onu boju koze, ona se apsolutno ne vidi ni ispod cega.Gospoda Ministarka wrote:Zene, treba mi podsuknja... sve su mi ljetne haljine providne...gdje to naci?
Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
Gospoda Ministarka
#1126 Re: Sarajevo shoping
-
inspire_me
#1127 Re: Sarajevo shoping
Any time my dearGospoda Ministarka wrote:Inspire_me, hvala na odlicnom prijedlogu.inspire_me wrote:Podskunju mozes naci u ovim radnjama gdje se prodaje ves, tipa Lisca. Ja sam svoju kupila u jednoj takvoj radnji za 6 ili 7 KM (ne sjecam se tacno). Najbolje uzmi onu boju koze, ona se apsolutno ne vidi ni ispod cega.Gospoda Ministarka wrote:Zene, treba mi podsuknja... sve su mi ljetne haljine providne...gdje to naci?
- Ma.Le.Na
#1128 Re: Sarajevo shoping
gdje da nadjem fine tajice...ali one krace?
nista tanko kao carapa...to me nervira jer podsjeca na carape
znaci nesto kao helanke
nista tanko kao carapa...to me nervira jer podsjeca na carape
znaci nesto kao helanke
- Irm@
#1129 Re: Sarajevo shoping
siranoMa.Le.Na wrote:gdje da nadjem fine tajice...ali one krace?
nista tanko kao carapa...to me nervira jer podsjeca na carape![]()
znaci nesto kao helanke
btw..shopping night..
uzas uzas..nasi trgovci su to jedva docekali da navuku ljude a unutra kad udjes na hrpi su snizene stvari a ostatak radnje regularne cijene (Orsay)..
inace m guzva izbacila iz takta i klima iz koje kapi po zenama a one nista..e svasta...
- Ma.Le.Na
#1130 Re: Sarajevo shoping
katastrofaIrm@ wrote:siranoMa.Le.Na wrote:gdje da nadjem fine tajice...ali one krace?
znaci nesto kao helanke![]()
btw..shopping night..
uzas uzas..nasi trgovci su to jedva docekali da navuku ljude a unutra kad udjes na hrpi su snizene stvari a ostatak radnje regularne cijene (Orsay)..
inace m guzva izbacila iz takta i klima iz koje kapi po zenama a one nista..e svasta...
mago ko fol snizio...a cijene ima nekoliko dana snizene...
ostali ..bez veze...nit je snizeno sve...nego samo pojedini artikli..i jos snizenje 10% ..ma daaaaaj
da ne govorim da su svi sirom otvorili vrata i ugasili klimu a prozora NEMA
nikad vise
-
zamzija
#1131 Re: Sarajevo shoping
Ima u , kupila nedavno orsay 16 KM - smeđe i tally wail - 19 KM bijele,Ma.Le.Na wrote:gdje da nadjem fine tajice...ali one krace?
znaci nesto kao helanke
pamučne su lagane, ljetne trofrtaljne
- Ma.Le.Na
#1132 Re: Sarajevo shoping
zamzija wrote:Ima u , kupila nedavno orsay 16 KM - smeđe i tally wail - 19 KM bijele,Ma.Le.Na wrote:gdje da nadjem fine tajice...ali one krace?
znaci nesto kao helanke
pamučne su lagane, ljetne trofrtaljne
hvala
-
zamzija
#1133 Re: Sarajevo shoping
Zaboravila sam reći da su helanke i sa elastinom pa se lijepo rastežu 
A prijedlog za podsuknju je odličan, svaka čast
A prijedlog za podsuknju je odličan, svaka čast
-
BIONA
#1134 Re: Sarajevo shoping
Ma.Le.Na wrote:katastrofaIrm@ wrote:siranoMa.Le.Na wrote:gdje da nadjem fine tajice...ali one krace?
znaci nesto kao helanke![]()
btw..shopping night..
inace m guzva izbacila iz takta i klima iz koje kapi po zenama a one nista..e svasta...![]()
mago ko fol snizio...a cijene ima nekoliko dana snizene...
ostali ..bez veze...nit je snizeno sve...nego samo pojedini artikli..i jos snizenje 10% ..ma daaaaaj
da ne govorim da su svi sirom otvorili vrata i ugasili klimu a prozora NEMA![]()
nikad vise
Hahaha kako ste se iznervirale, a ja sam znala da je to navlakusa, zar ste stvarno mislile da ce oni tek tako sniziti nesto
- Cholina_Lokica
#1135 Re: Sarajevo shoping
Dolazimo u grad sinoc, 11-pola 12, kamara zena se uzHebalo sa kamarama kesa 
-
zamzija
#1136 Re: Sarajevo shoping
ma samo malo treba sačekati, pa će regularno doći do sniženja cijena u julu i augustu 
-
saga
#1137 Re: Sarajevo shoping
Pitanjce.. je li ko vidio onih nekih obicnih platnenih sesirica?
Imam problem s tim pokrivalima za glavu
Sve mi veliko... pa mi sad na um padose ovi sesiri, toga bi moglo biti i manjeg, ali ne sjecam se da sam gdje vidjela...
Imam problem s tim pokrivalima za glavu
- Irm@
#1138 Re: Sarajevo shoping
itekako..saga wrote:Pitanjce.. je li ko vidio onih nekih obicnih platnenih sesirica?
Imam problem s tim pokrivalima za glavuSve mi veliko... pa mi sad na um padose ovi sesiri, toga bi moglo biti i manjeg, ali ne sjecam se da sam gdje vidjela...
Tally Weijl i Oviesse
-
saga
#1139 Re: Sarajevo shoping
hvalaIrm@ wrote:itekako..saga wrote:Pitanjce.. je li ko vidio onih nekih obicnih platnenih sesirica?
Imam problem s tim pokrivalima za glavuSve mi veliko... pa mi sad na um padose ovi sesiri, toga bi moglo biti i manjeg, ali ne sjecam se da sam gdje vidjela...
Tally Weijl i Oviesse![]()
- LONGMAN
#1140 Re: Sarajevo shoping
Imas i u tera novoj 
-
Mariella
#1141 Re: Sarajevo shoping
U terra novoj sam neki dan kupila super farmerke, na snizenju 20 KM! Ovaj moj model ja sam probala M, S i XS, mozda ima i vecih nisam gledala, pa et ako nekog zanima provjerite, jeftinije farmerke sigurno necete nigdje drugo naci 
-
inspire_me
#1142 Re: Sarajevo shoping
Hocu da narucim neke Dorothy Perkins otvorene sadale, ali posto kod nas nosim medjubroj 38/39, cesce 38, u dilemi sam da li da narucim ove sandale velicinu 5 ili 6. Hajmo zene, ko ima iskustva sa DP brojevima??
- alica.k
#1143 Re: Sarajevo shoping
imam ja, i isti sam slucaj i dok sam njihove kupovala ovdje kod nas nekad sam uzimala jedne a nekad druge...realno ne isplati ti se uzeti, jer ako fulis moraces vracat :S
-
inspire_me
#1144 Re: Sarajevo shoping
Evo narucih ove manje, broj 5, pa cemo vidjetialica.k wrote:imam ja, i isti sam slucaj i dok sam njihove kupovala ovdje kod nas nekad sam uzimala jedne a nekad druge...realno ne isplati ti se uzeti, jer ako fulis moraces vracat :S
-
LaCici
#1145 Re: Sarajevo shoping
Zene jeste li vidjele negdje u gradu slican kostim?

- Irm@
#1146 Re: Sarajevo shoping
ovoj rebra iskocila
ako mislis na prugice nisam
a ovakav oblik imaju interesantni u Oviesse na Pofalicima 
ako mislis na prugice nisam
-
LaCici
#1147 Re: Sarajevo shoping
Zrce, nije ni cudo, slomise se izvijajuci se
Treba mi ovakav oblik, ono da se ne veze oko vrata, a jos kad bi se potrefilo na prugice bilo bi idealno.
Ako gdje spazis, javi, a otici cu i do Oviesse-a da vidim. Hvala
Treba mi ovakav oblik, ono da se ne veze oko vrata, a jos kad bi se potrefilo na prugice bilo bi idealno.
- alica.k
#1148 Re: Sarajevo shoping
imas na prugice u accessorize, skoro pa isti kupaciLaCici wrote:Zrce, nije ni cudo, slomise se izvijajuci se![]()
Treba mi ovakav oblik, ono da se ne veze oko vrata, a jos kad bi se potrefilo na prugice bilo bi idealno.![]()
al kosta oko 40KM svaki dio.
- medaaa
#1149 Re: Sarajevo shoping
imal gdje po gradu ovakav bolero samo crni il violet (dugi rukava, saten)
hvala

-
LaCici
#1150 Re: Sarajevo shoping
BBI? Nema veze, nije mi to preskupo. Hvalaalica.k wrote:imas na prugice u accessorize, skoro pa isti kupaciLaCici wrote:Zrce, nije ni cudo, slomise se izvijajuci se![]()
Treba mi ovakav oblik, ono da se ne veze oko vrata, a jos kad bi se potrefilo na prugice bilo bi idealno.![]()
al kosta oko 40KM svaki dio.