Pomozite da se monstrumi kazne

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
darius_maximus

#1126 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by darius_maximus »

Ono sto mene zacudjuje je cinjenica da ljudi govore kako imaju problema sa psima lutalicama, ali ne bacaju politicare, koji su odgovorni za takvo stanje, u rijeku vec bacaju stenad... Jel' to zato sto je zakon o zabrani utapanja stenadi "manje zakon" od zakona o zabrani utapanja ljudi (naravno da karikiram), ja ne znam...

Ispade da onu curu treba razumjeti jer se morala rijesiti problema lutalica, ovi ljudi sto bi je masakrirali ne vide drugo rjesenje, a jedino je valjda onih 5-6 stenadi krivo sto ih je majka ostenila pred pogresnom kucom...

Sta god ko rekao, onaj video je uzasan, meni predstavlja totalno nepostovanje prema zivom bicu, koje god to bice bilo, reakcije su mi razumljive, a vidjet cemo tek reakcije drzave...
jaca78

#1127 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

ne vjerujem. baš zato jer smo se mi navikli na sve. nama je normalno da nas siluju, pljačkaju, ubijajuu, tuku, potkradaju nas.... i da mi pri tom šutimo. zato nam nikad neće ni biti bolje
Pikaboo

#1128 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

Kad se na ovom forumu kazu kojekakve stvari koje upucuju na "linc" to je cisto stvar oduska.Desavalo se i desava toliko mnogo uzasnih stvari i nikad niko nije lincovan.Cak ni onaj momak sto je trenirao Pit Bull-a na drugom psu,a svi su znali i ko je i gdje zivi.Sve je kulturno obavljeno zahvaljujuci ljudima na ovom forumu koji su pisali prijave u ogromnom broju.Znaci da se i sada moze uraditi ista stvar kad se sazna sa sigurnoscu ko su pocinioci,niko nece nista privatno uraditi niti se ovdje poziva na nerede.Zato vi koji se zaprepascujete nekim rijecima,opustite se.Nisu bas svi divljaci.
zateznistub

#1129 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by zateznistub »

...i oca...
...i majku...
...i nanu...
...i dedu...
dajđu, amiđu, tetku, tetka i svu uzu i siru seljacku familiju...i komsije...
Pikaboo

#1130 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

zateznistub wrote:...i oca...
...i majku...
...i nanu...
...i dedu...
Razumijemo se,i meni se zeludac trese od uzasa
zateznistub

#1131 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by zateznistub »

Pikaboo wrote:
zateznistub wrote:...i oca...
...i majku...
...i nanu...
...i dedu...
Razumijemo se,i meni se zeludac trese od uzasa
Ma jok, to je NORMALNO, sta ima tamo cudno :-)
amar007

#1132 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by amar007 »

http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=12778.0 eto topic na kojem je mozak napisao sta je uradio i da je jos snimao. Inace dospjelo je i na naslovnicu Sun-a
kEN0

#1133 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kEN0 »

nisu pacijenti samo u bosni i na balkanu, pacijenata je svuda na zemaljskoj kugli...

*( http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /100831083 ), a na ovom forumu sam procitao da je kuja bila bolesna i da je to razlog sto su kucici baceni u rijeku,
jaca78

#1134 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by jaca78 »

kEN0 wrote:nisu pacijenti samo u bosni i na balkanu, pacijenata je svuda na zemaljskoj kugli...

*( http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /100831083 ), a na ovom forumu sam procitao da je kuja bila bolesna i da je to razlog sto su kucici baceni u rijeku,
Keno, jel ti ovo ozbiljno prihvatas ako opravdanje
Pikaboo

#1135 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Pikaboo »

kEN0 wrote:nisu pacijenti samo u bosni i na balkanu, pacijenata je svuda na zemaljskoj kugli...

Ovo nije tema za tebe
1906

#1136 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by 1906 »

jesul ovo postovi tog lika?

http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=12778.30

E ova poruka,znam da ce se vama zgaditi,al morao sam to uraditi radi čuvanja discipline u svome dvorištu.

Dakle,
nekakva kuja (cuko) mi se okotila u dvorištu,ona na sebi sa sa sobom nosi milijune bolesti,radi čuvanja svog zdravlja i ostalih,bacio sam sve u rijeku,naravno i roditelji su to rekli a i susjedi,ja sam video uploado na youtube i poso na bug forum i naravno oni to sad postavili na nekakav 4chan.I reakcije su razne:i od stranaca a i od nasih divljaka,oće da mi jebu sve živo...mislim ovakve psovke u životu nit sam vidio nit sam čuo,ja nisam mogo vjerovat na reakciju tih ljudi,zatim sve su zive podatke moje pokusali nać ali srećom bezuspjesno
i poruke su takve većinom da će me naći i smaketi,mislim da nema smisla.

I recite mi jel ovo sada sve smjesno ili...

Ljudi me proglasiše ludim psihopatom,naravno naletiće neka budala sa buga i ovo će im pokazati.

istina je da se pomalo blesavo ponasam po forumima,ali vjerujte mi to je drugo lice,evo nevalja se hvalit ali moram vam reći da nisam ni privlizno ovakav van foruma.

Hvala svima na razumjevanju i MOLIM VAS PROCITAJTE CIJELI POST!

Ma moj prijatelju moras razumijeti da to kod nas nema,neko jutro sam u gradu ugledo 10-15 pasa u čoporu,svi bjesni,sve gledas i seres se koji ce te napast,i ci sad recite jel to normalno,roditelji su išli u općinu žaliti se na to,al nitko nista ne poduzima,tako ti je ovdje kod nas u bosni,oni se tek malo zainteresuju kad se dogodi nezgoda,eto sad se čeka da taj čopor pasa nekog napadne nedaj bože,i oni bi tek tad MOŽDA nešto poduzeli.

Pa eto nadam se da i sam znaš za onu nesreću o bombi u policijskoj stanici,ma policija je znala teroristu ko brata svoga,ali nista mu nisu htjeli dok se belaj nije dogodio.Zao mi je al tako je
ajde majke vam sad mi recite sto ne komentirate npr. o onome liku sto je izboo nožem mladica u sarajevu u petak,ajde molim vas to mi recite,sto njega ne bljujete,i sto nestave na taj 4chan pa da nađu sigurnog mafijasa,

i pazite kakav sam danas jos komentar dobio

on na english pisalo:is killing people good?lik odma za sobom odgovori,kao to je normala,prihvatljivo,a na "is killing puppies good?e tu je sljedilo milijone i milijone psovki i ubitačnih poruka i prijetnji,i lik je podržan sa strane ostalih anymous-a,ebo majku nisam mogo vjerovat
kurty

#1137 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by kurty »

Evo ga javio se u 15.41
oćete bit zadovoljni kad mi netko u obitelji izgine?

Čudno je to da su psići opet u mom dvoristu,fakat nije normalno
1906

#1138 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by 1906 »

ccccccccccccc

ma mozda jest malo glupo sto se smijemo,ali drago mi je samo da cu spavat u miru i da mi nece vise pred kucom cvilit,nato se najvise radost odnosi,pa nisam tolka konjina da sad izađem vani i krenem susjedove životinje ubijat,nepada mi napamet.

Evo sad i ovde me neko prijavi

http://svijet-ljubimaca.com/forum/viewt ... p?p=336410

nek mi je laka zemlja,a vama hvala na poštovanju,pravi ste i prvi ste koji ste fino reagovali
campa_xxx

#1139 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by campa_xxx »

....
Last edited by campa_xxx on 31/08/2010 17:07, edited 1 time in total.
minjonja

#1140 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by minjonja »

ja mislim da je taj tarakula troll zeljan paznje.
springtime

#1141 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by springtime »

Je li to on kao veterinar ustvrdio?

To bi kao bilo opravdanje...
Cholina_Lokica

#1142 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Cholina_Lokica »

ama kakva opravdanjanjegova i gluposti, ako je to on... na videu se serbez vidi da to rade iz ciste zajbeancije i jer im se moze, ovo ostalo on moze gurnuti sebi tamo gdje sunce ne sija... poceo pisati ta sranja kad je skontao da da ljudi svasta pisu...
amar007

#1143 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by amar007 »

campa_xxx wrote:Preneseno sa 4chan
Let's find her!!! Marine 08/31/10(Tue)10:00 No.830395
-------------------- is her name and here is her Facebook account.

------------------------------------

Let's get to work and make this heartless cunt pay DEARLY!!!
Ali je izgleda reagovala i promjenila ime na fb...
Nemoj stavljati takve stvari dok ne bude provjereno, ako znas kakav je to sajt onda znas i da neko moze staviti tvoj facebook samo iz zajebancije. Inace pored ove imaju jos 3 kandidatkinje, valjda ce se naci prava
minjonja wrote:ja mislim da je taj tarakula troll zeljan paznje.
Ne bih rekao, decko je jednostavno poglup.
Jack Be Nimble

#1144 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Jack Be Nimble »

Nisu morali bacati u rijeku, mogli su nazvati nagledne organe da im pomognu u sa tim stenadima. Ali opet postupili su po Bosanskom pravilu, ako nesta ne valja baci u rijeku.
campa_xxx

#1145 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by campa_xxx »

amar007 wrote:
campa_xxx wrote:Preneseno sa 4chan
Let's find her!!! Marine 08/31/10(Tue)10:00 No.830395
-------------------- is her name and here is her Facebook account.

------------------------------------

Let's get to work and make this heartless cunt pay DEARLY!!!
Ali je izgleda reagovala i promjenila ime na fb...
Nemoj stavljati takve stvari dok ne bude provjereno, ako znas kakav je to sajt onda znas i da neko moze staviti tvoj facebook samo iz zajebancije. Inace pored ove imaju jos 3 kandidatkinje, valjda ce se naci prava
minjonja wrote:ja mislim da je taj tarakula troll zeljan paznje.

Ne bih rekao, decko je jednostavno poglup.
Upravu si....izbrisano
Simply_Red

#1146 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Simply_Red »

Ovako: Što prije pronaći ovo govno od osobe, nadlezi organi mogu to uraditi u roku dana. Na Facebooku se prave grupe i lijepe se neprovjerene slike, neko ce dzabe nastradati
springtime

#1147 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by springtime »

Dile wrote:ama kakva opravdanjanjegova i gluposti, ako je to on... na videu se serbez vidi da to rade iz ciste zajbeancije i jer im se moze, ovo ostalo on moze gurnuti sebi tamo gdje sunce ne sija... poceo pisati ta sranja kad je skontao da da ljudi svasta pisu...
Ma, znam nego mi muka kad neko pokušava opravdat onakvu gadost.
SanskiBiser

#1148 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by SanskiBiser »

Ima trolova koliko hoces na FB i komentarima, kao i na ovoj temi, a ima i onih koji stvarno odvratno reaguju dajuci sebi oduska na vidjeno.To je tako, nazalost afektiva reakcija, u nemogucnosti da pomognu a gledaju video, onda sva ova zelja ali i nemoc da se tako nesto sprijeci i da se pomogne pretoci se u bijes prema pocinitelju. Sto je zrtva nevinija to je bijes/reakcija veca .Ubijanje se vjezba i uci na malome iznutra i iz vana kako to rece Koberwitz. Danas stenci sutra ko zna, mogli su biti i mravi i leptirovi, sutra vec mogu biti putnici u tramvaju , komsije u susjednom selu jer imaju plocice sumnjive boje i tako to...

U mojoj familiji dedo je klao kurban svake godine pa nikome nije od unucadi dao da to gleda, a kokos kad je trebalo zaklati isto tako nije dao. Macice i kucice (kao i vecina ostalih komsija) nikad nisu ubijali jer nije dobro na sebe primiti "psecu i maciju krv" takvi ljudi lose prodju u zivotu, pa su navodili primjer jednog koji je tako ubio pse sjekirom i letvom pa na kraju docekao da mu sva djeca pomru prije njega a on umre lud, star i sam.(inace komsija bio). A tek price o zlostavljacima konja i mazgi sa Grmeca koji su izvlacili drvo i o njihovim losim sudbinama..Stence i macice dedo je uvjek djelio ili ostavljao na zeljeznickoj stanici ili pazarnim danom na pijaci pa neko uvijek odnese i razdjeli. Hajvan ne smije biti zedan ni gladan i ne smije se tuci, eto tako je rahmetli dedo govorio, ja neninu macku povukao za rep i dobio cvoku odmah a kad sam ko klinac ubio prackom lastu u dvoristu dobio sam koprivama po nogama. Eto sjecam se tog odgoja sa raspusta u Sanici a onda tek kako su moji roditelji rezonovali i odgajali. A govorim o ljudima rodjenim pocetkom 1900 i pocetkom 1940ih i o praksi koja se s koljena na koljeno prenosila od ranije.

Ovu curu iz videa mogu samo da sazaljevam kao i njenog brata i kompletnu familiju gora kazna za takve ne treba od toga da shvati i postane svjesna zasto je taj cin pogresan i u danasnje vrijeme drustveno neprihvatljiv, nemoralan ali i kriminalan cin i da zivi sa tom spoznajom o sebi i ako moze da sebi oprosti i da se pokaje i da to vise ne cini i da drugima kaze da to ne cine i to je to. Za sve ostalo ima zakon, policja, tuzilac...

A cinjenica da je neko uzeo kameru u ruke da to snimi, s namjerom da to objavi na YT ili FB ili na razne forume pod zabav i humor samo je dokaz da se ne radi u pukom cinu rijesavanja problema nezeljnih stenaca i primjeni ko kao uobicajene prakse vec se radi o necem sto postaje egzibicija i indikativno je da bi snimatelj mogao biti vrlo lako sociopata a ne psihopata (razlika je znacajna) a po nacinu njegovog pisanja i rezonovanja vjerovatno to i jeste samo jos da ode na pregled i razgovor da mu daju zvanicno dijagnozu i preporuce terapiju. Po statistikama 1 od 25 ljudi je sociopata, obicno zbog zakona i moralnih normi drustva u kome zive oni nauce na imitiraju emotivne reakcije normalnih ljudi pa tako prolaze neprimjeceno, cak prozive zivot bez problema, a obicno zablistaju u ratovima jer nemaju psiholoske barijere kad dodju u situaciju i priliku da ubijaju druge ljude kao sto to ostali normalni imaju...

Cuj kuja bila bolesna, a oni gastarbajteri pa nemaju para da plate veterinara... :-)
Jack Be Nimble

#1149 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by Jack Be Nimble »

mozda su bukvalno svatili "prvi macici se u vodu bacaju"
manki

#1150 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Post by manki »

Je li se ovo na kraju desilo u Bosni ili Hrvatskoj, nije mi jasno!?

Koja kretenuša, sad vidjeh snimak na TV1 Vijestima, kad nisam povratio. :x
Post Reply