Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
tranquil

#1126 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tranquil »

... i Fahro reče: "Neka bude svjetlo!"

:D
Fair Life

#1127 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

tranquil wrote:... i Fahro reče: "Neka bude svjetlo!"

Ja ga jebem ko upali svjetlo !
tranquil

#1128 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by tranquil »

Fair Life wrote:
tranquil wrote:... i Fahro reče: "Neka bude svjetlo!"

Ja ga jebem ko upali svjetlo !
Bila je Zokina ideja, ali nije ništa loše, časna riječ!

znam da je offtopic al' prije ili poslije neko bi ovo postavio na ovoj temi, pa zašto ne bih bio ja, pogotovo u svjetlu današnjeg zamračenja Sarajeva (jao rečenice) :lol:
Fair Life

#1129 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

@Tranquil

Prije "pomracenja" nego zamracenja.
zonbirile

#1130 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

pa o Ščepi se sve manje više zna,problem je što nijedan buržuj nije pošten i šta sad,a istorijski je neminovno da preuzmu i politiku i javnu sferu.Mislim da se tu radi o afinitetu,gradaciji između miša i pacova,malog i velikog lopova,štetočine.Za primjer uzeti drota iz Prnjavora zgodnog prezimena Kalabić,uču iz Kiseljaka I.M.Jović,i more bošnjačkih i drugih poslanika,predsjednika,savjetnia,ministara,sudija,kuraca palaca.Razlika je samo u nivou,visini štete,ali plutokracija je donjela,opet istorijski viđeno pomak zemljama,kojim stremimo.
zonbirile

#1131 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Nešto mi sad puče pred očima,da Fahro nije uzeo šta love,plaho je u problemima.A računica je jasna-kada pored 2 loše stranke u rasulu praviš treću,sve su u banani,a anamo oni na dobitku.Fahro,ti si car ,ti si najbolji, GLASAJTE ZA FAHRU
_BaD_BoY

#1132 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

jeli ti znas kkaav je celo bio
kriminalac jeli tako?
jesi ikad vidio dokaze za njegove postupke itd ne vjerujem bas
jesi ikad vidioo dokaze u vezi brankovica i stana ? ne vjerujem ali znas da je lopov
jesi ikad vidio dokaze da je sarajevo zeljo peti deseti kupio ili prodao utakmicu? ne vjerujem ali se zna i vidi
hocemo dalje?
jel slucaj brankovica na sudu..ako jest onda ce se dokazati i eto dokaza.Znaci tako isto za radoncica.ako nije cist nek sud dokaze i gotova prica..imas slucaj dodika i covica koji su i vise nego radoncic medju narodom poznati pa opet su na sudu..zar nije bilo logicno da je njima lakse mito dati.i celo da je ostao ziv vjerovatno bi zavrsio na sudu kao i naser gasi il bilo ko..
fahro je itekako tu problem cim nudi mito
znaci idemo ovako ti meni ponudis mito da me potplatis ti si tu cist a ja sam kriv sto sam prihvatio a ti nisi sto si ponudio sto sa namjerom ides da krisis zakon
pa stani malo..ko je onda zakon fahro il inspektori..valjda oni trebaju provoditi zakon..ako covjek nema problema sa placanjem radnika i osiguranjem istih meni je ostaloo nebitno..reci ljudima koje je zaposlio da treba ugasiti avaz i poslat ih na ulicu..a masala pune su ulice ljudi bez posla.
respo

#1133 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by respo »

_BaD_BoY wrote:
jeli ti znas kkaav je celo bio
kriminalac jeli tako?
jesi ikad vidio dokaze za njegove postupke itd ne vjerujem bas
jesi ikad vidioo dokaze u vezi brankovica i stana ? ne vjerujem ali znas da je lopov
jesi ikad vidio dokaze da je sarajevo zeljo peti deseti kupio ili prodao utakmicu? ne vjerujem ali se zna i vidi
hocemo dalje?
jel slucaj brankovica na sudu..ako jest onda ce se dokazati i eto dokaza.Znaci tako isto za radoncica.ako nije cist nek sud dokaze i gotova prica..imas slucaj dodika i covica koji su i vise nego radoncic medju narodom poznati pa opet su na sudu..zar nije bilo logicno da je njima lakse mito dati.i celo da je ostao ziv vjerovatno bi zavrsio na sudu kao i naser gasi il bilo ko..
fahro je itekako tu problem cim nudi mito
znaci idemo ovako ti meni ponudis mito da me potplatis ti si tu cist a ja sam kriv sto sam prihvatio a ti nisi sto si ponudio sto sa namjerom ides da krisis zakon
pa stani malo..ko je onda zakon fahro il inspektori..valjda oni trebaju provoditi zakon..ako covjek nema problema sa placanjem radnika i osiguranjem istih meni je ostaloo nebitno..reci ljudima koje je zaposlio da treba ugasiti avaz i poslat ih na ulicu..a masala pune su ulice ljudi bez posla.
i dodik i covic i brankovic su u politici bili i sada su
radoncic nije u politici zato mu je lakse biti van pozornost javnosti
isto kao za tebe za mene ko zna jeli krademo ili nesto osim onih koji nas znaju? niko

jeli celo bio osudjen za pucnjavu pa su opet vratiili slucaj na pocetak sudjenja znamo zbog cega zato jer je celo a ne bad boy respo peti deseti

jeli duznost tebe kao gradjanina da prijavis korupciju?
ja koliko znam jeste
zelis u europu a ovamo opravdavas korupciju
ajde zamisli bili neki danac francuz norvezanin svedjanin ponudi mito
nece ako zeli pravnu drzavu a ako naidje na nekog ko trazi prijavi ga i na sud
da ne idemo daleko uzmimo slucaj hrvatske i doktora iz rijeke koji je prijavljen od gradjanina

nakon ovoga nemoj molim te govoriti da ti zelis pravnu drzavu koja treba biti u europi dovoljno si rekao
Abacija

#1134 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Abacija »

Nek mi Fahrine pristalice objasne da li su oni da se BiH raspadne ili ne? Da li ce Fahro nastaviti sa pomaganjem Dodiku kao sto to Tihic cini?

A oni koji su do sada glasali za SDA a sada namjeravaju da glasaju za Fahru, nek mi objasne u cemu je razlika izmedju Tihica i Fahre. I ako SDA ima Cericevu podrsku kako ce se to odraziti na Fahru? Da li to znaci da ce Fahro biti protiv Cerica?
pure_love

#1135 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pure_love »

Abacija wrote:Nek mi Fahrine pristalice objasne da li su oni da se BiH raspadne ili ne? Da li ce Fahro nastaviti sa pomaganjem Dodiku kao sto to Tihic cini?

A oni koji su do sada glasali za SDA a sada namjeravaju da glasaju za Fahru, nek mi objasne u cemu je razlika izmedju Tihica i Fahre. I ako SDA ima Cericevu podrsku kako ce se to odraziti na Fahru? Da li to znaci da ce Fahro biti protiv Cerica?

kako ne znas da Fahro nebi ni osnivao stranku da nema Cericevu podrsku? Ceric se odrekao od SDA onda kada su sda-ovci izabrali Sulju a ne Bakira

iza Fahre je Bakir,njegov dio SDA i reis

Bakir je oficijalno u SDA a iza kulisa radi za Fahru,isto kada je 2006 iza kulisa podrzavao Silajdzica za clana predsjednistva..neki sda-ovci su tada javno govorili svojim glasacima da glasaju za Harisa,sve se sad samo ponavlja
Neelix

#1136 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Neelix »

Fahro pomete oponente na Z. Forumu, crknite dushmani :P
Fair Life

#1137 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

Abacija wrote:Nek mi Fahrine pristalice objasne da li su oni da se BiH raspadne ili ne? Da li ce Fahro nastaviti sa pomaganjem Dodiku kao sto to Tihic cini?

Ceric je davno digao ruke od SDA.

Najmanje sto moze Ceric uciniti za Fahru (glavnog donatora) je dati mu podrsku. Imace hodze posla...

Image

Ceric, Bakir Izetbegovic i Fahro su oni koji ce aminovati raskupusavanje BiH i lijepo ce se namjestiti u hladovini buduce bosnjacke oaze/rezervata.

Bosanci, ko vas jebe.

PS. Jebeni KOS-ovci...
Fair Life

#1138 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

Jesam li sta slag'o ?
kenzo

#1139 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kenzo »

i rece fahro fol nece prodati tlekom elektroprivredu....on kao dodje prodace i nas bosance a kamoli ove firme

proklet bio naj ko se usudi prodati bilo telekom bilo elektroprivredu...ovo su dva odlicna izvora profita.. trebaju uloziti u to,napraviti sami hidroelektrane ....da i nasi nesto dobro urade....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1140 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

Jedinog politicara kojeg Fahro nije pljuvao je Milorad Dodik.

Pametnom' ,dosta...ovima ostalim ,glasajte za Fahru
Fair Life

#1141 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

-LIBERO- wrote:Jedinog politicara kojeg Fahro nije pljuvao je Milorad Dodik.

Nije ni reisa, barem se ja ne sjecam.
kenzo

#1142 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kenzo »

ma nesto mislim da je bakir iza svega toga..govori se da iza al shidi group stoji bakir, da je shidi smao paravan...
isto tako prica se da ja BBI bakirov...
hotel evropa...

pitam se gdje je onih 7 milijardi investicija sto su nestale...

da su ih ulozili u izgradnju hidroelektrana, tvornica za proizvodnju flasirane vode, tvornica za preradu drva

znate li da je u novinama pisalo da njemacka firma trazi kooperanta iz bih za izvoz BH drva..ima i u bugarskoj ,srbiji, ali ovdje najboljeg kvaliteta..i niko nece da radi..a trziste od 4 000 000 vec postoji
addem

#1143 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by addem »

Jedno je sigurno Fahro se fino zagrijava u izbornoj kampanji. Uzece dosta glasova to je sada vec sigurno al sumnjam da ce moci u vlast. Al eto otom potom.
Alfa Kentaur

#1144 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Alfa Kentaur »

-LIBERO- wrote:Jedinog politicara kojeg Fahro nije pljuvao je Milorad Dodik.

Barem ga nije oslovio sa "druze Mico" :wink: :D
_BaD_BoY

#1145 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

jeli duznost tebe kao gradjanina da prijavis korupciju?
ja koliko znam jeste
zelis u europu a ovamo opravdavas korupciju
pa samim tim sto sutis a novodno znas dokaze ti to isto radis samo sto ti prosipas lafinu ja kazem kako jest..ja nemam dokaza i samim tim ne mogu tu gradjansku duznoost izvrsiti..et ako imas jel znas gdje je tuzilastvo?
ajde zamisli bili neki danac francuz norvezanin svedjanin ponudi mito
nece ako zeli pravnu drzavu a ako naidje na nekog ko trazi prijavi ga i na sud
ti stvarno mislis da u tim drzavama nema korupcije..ima naravno samo sto se to radi manje ofirno..i cinjenica je da ce toga uvijek biti..stvar je u tome da ti ljdui imaju dobar standard zivota i njih nije briga kako je ko stekao sta koliko o tome brinemo mi nego je bitno da oni dobro zive a pravda ce vremenom izaci na vidjelo..i ako znamo da nam je cijela drzava u qrcu i sve sama korupcija zasto da se osuduje covjek koji je zaposlio tolike ljude od strane tih istih lopova koji pored toga zive od nasih poreza a ne kao fahrudin imaju svoj posao i rade..
da ne idemo daleko uzmimo slucaj hrvatske i doktora iz rijeke koji je prijavljen od gradjanina
da utvrdimo..ja nemam dokaza,znaci ti kao gradjanin ako imas dokaz idi u tuzilastvo i tuzi ga..nema nista od pljuvanja i neutemeljenih optuzbi..zna se gdje se kome sudi a to forum sigurno nije.

nakon ovoga nemoj molim te govoriti da ti zelis pravnu drzavu koja treba biti u europi dovoljno si rekao
[/quote]

i ne zelim ako cu je imati kao sto je ti zamisljas da pljujem po covjeku bez ijednog dokaza..
ako ti to smatras pravnom drzavom jebes to..po tebi je onda pravna drzava italija..berluskoni..ma to nije vidilo prava al ljudi imaju love imaju dobar standard i briga ih za ostalim glupostima..
Fair Life

#1146 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Fair Life »

kenzo wrote:ma nesto mislim da je bakir iza svega toga..govori se da iza al shidi group stoji bakir, da je shidi smao paravan...
hotel evropa...

da su ih ulozili u izgradnju hidroelektrana, tvornica za proizvodnju flasirane vode, tvornica za preradu drva

znate li da je u novinama pisalo da njemacka firma trazi kooperanta iz bih za izvoz BH drva..ima i u bugarskoj ,srbiji, ali ovdje najboljeg kvaliteta..i niko nece da radi..a trziste od 4 000 000 vec postoji
Ko to kaze, ko to laze... ??

16. 6. 1999: Pokazite mi te bazene! (Odgovor na optuzbe medjunarodne zajednice da je vlast u BiH korumpirana.)

17. 6. 1999: Bilo bi besmisleno govoriti da zemlja koja je tek izasla iz rata, koja nema uredjene granice.... da u takvoj zemlji nema korupcije ili da je ona zanemariva. Ako g. Klein dokaze da je jedna desetina onoga sto on tvrdi (o korupciji u vlasti, op. aut.), ja cu se - iako kao clan Predsjednistva BiH nisam odgovoran za rad policije, tuzilastva i sudova, to su institucije FBiH - iz osjecanja moralne i politicke odgovornosti, povuci sa svoje funkcije.

PS. Para neJma...
_BaD_BoY

#1147 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

Nek mi Fahrine pristalice objasne da li su oni da se BiH raspadne ili ne? Da li ce Fahro nastaviti sa pomaganjem Dodiku kao sto to Tihic cini?
..svaki normalan gradjanim ove zemlje ne moze biti za raspad BIH..ja licno ne vidim kako tihic il fahro pomazu dodiku..ako brane bosnjastvo napadnuti su da ruse BIH sa nacionalizmom a ako popustaju i zele uciniti nesto da se proba integrisati BIH opet nisu dobri i pomazu Dodiku? u cemu je caka?
sto se tice ovoga mislim da reis nece biti u sukobi ni sa jednim,,al ako vec bude u sukobu tipujem da ce radije podrzati fahrudina nego tihog..
konfučije

#1148 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by konfučije »

Postao/la Abacija dana 01/10/2009 21:03
Nek mi Fahrine pristalice objasne da li su oni da se BiH raspadne ili ne?
Jebote, odakle si ti pao sa neba, jel to uistinu još vjeruješ da će BiH ikada biti jedna unitarna država, i u tom kontekstu ujedinjena? BiH je podijeljena, to je trenutno tako, i to sve dok ti i tvoji partizani ne uzmete puške i povratite RS njenim prijeratnim žiteljima, do tada, prestanite pjeniti o ujedinjenoj BiH i sličnim glupostima.
Da li ce Fahro nastaviti sa pomaganjem Dodiku kao sto to Tihic cini?

Hajd pretpostavi sada da RS uopće ne postoji, i da Srba u BiH uopće nema, misliš li da bi sada imali, pa makar, 100 km autoputa? Tihić je glup kao što ste glupi vi koji mislite da se u ovoj situaciji treba baviti Dodikom i RS-om. RS postoji, to je teritorij Srpskog naroda koji im je mirovnim sporazumom zagarantovan, naši, Bošnjački pretstavnici su pristali na to i sada se mi poput raspekmeženih derišta nešto kao bunimo, ovdje nije problem RS niti Dodik, problem su bijednici i fukare koji su preko noći sa konja uskočili u Audije Q8, dok god to ne uvidiš, tvoja maloumna provincijalna svijest će i dalje optuživati komšiju za za to što ti kruška nije rodila.
kenzo

#1149 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kenzo »

Fair Life wrote:
kenzo wrote:ma nesto mislim da je bakir iza svega toga..govori se da iza al shidi group stoji bakir, da je shidi smao paravan...
hotel evropa...

Ko to kaze, ko to laze... ??

16. 6. 1999: Pokazite mi te bazene! (Odgovor na optuzbe medjunarodne zajednice da je vlast u BiH korumpirana.)

17. 6. 1999: Bilo bi besmisleno govoriti da zemlja koja je tek izasla iz rata, koja nema uredjene granice.... da u takvoj zemlji nema korupcije ili da je ona zanemariva. Ako g. Klein dokaze da je jedna desetina onoga sto on tvrdi (o korupciji u vlasti, op. aut.), ja cu se - iako kao clan Predsjednistva BiH nisam odgovoran za rad policije, tuzilastva i sudova, to su institucije FBiH - iz osjecanja moralne i politicke odgovornosti, povuci sa svoje funkcije.

PS. Para neJma...
jbg morale su pare nekome otici..a kome ak one najjacim porodicama

angazovao arape da banku otvore ,da grade objekte..a to je ustvari sev njegovo..zato ga i nema u politici ,skontao gdje je lova i moc...

stvarno mislite da bi on dozvolio da arpa gradi onaj kompleks na marin dvoru ,porede njega koji ima resurse za to
respo

#1150 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by respo »

super konfucije (sigurno se sada pravi konfucije prevrce u grobu)
problem su bjednici i fukare koji su sa konja uletili u Q7 (Q8 jos ne postoji)
a fahro je imao 92-e Q7 ili neko luksuzno auto iz 80-ih?
nesto mi kesa nije toliko luksuzna ili mozda jeste
Post Reply