upraćen preksinoć... kad sam mu ubacio salate poludio je
Moderator: anex
probaj kod Armana???? Vidio sam neki dan da ima ima i jednog odraslog, svoje sam uzeo kod njega odlicno rade ono za sta sluzeholowey wrote:gdje kupiti sijamskog algojeda (Crossocheilus siamensis)? znaci ne lisicu (Epalzeorhynchos kalopterus) ili Crossocheilus oblongus ili Garra cambodgiensis nego bas Crossocheilus siamensis...
imam problem sa crnom cupavom algom (sve mi biljke k'o vukodlaci), pokusao sam razne varijante ali ne prolazi pa pokusavam da se uhvatim za slamku

A imas i kod brane...Ali daj boze da sta pomognu, moji jedino sto su mi smlatili je FlameMossholowey wrote:gdje kupiti sijamskog algojeda (Crossocheilus siamensis)? znaci ne lisicu (Epalzeorhynchos kalopterus) ili Crossocheilus oblongus ili Garra cambodgiensis nego bas Crossocheilus siamensis...
imam problem sa crnom cupavom algom (sve mi biljke k'o vukodlaci), pokusao sam razne varijante ali ne prolazi pa pokusavam da se uhvatim za slamku
arman je onaj na grbavici, a taj brano? gdje se on nalazi?uradi sam wrote:A imas i kod brane...Ali daj boze da sta pomognu, moji jedino sto su mi smlatili je FlameMossholowey wrote:gdje kupiti sijamskog algojeda (Crossocheilus siamensis)? znaci ne lisicu (Epalzeorhynchos kalopterus) ili Crossocheilus oblongus ili Garra cambodgiensis nego bas Crossocheilus siamensis...
kod armana sam vidio samo lisice u prodaji, u velikom akvariju ima par sijamaca ali nisu na prodajuBekir_SA wrote:Massalah sto smo aktivni![]()
![]()
![]()
probaj kod Armana???? Vidio sam neki dan da ima ima i jednog odraslog, svoje sam uzeo kod njega odlicno rade ono za sta sluzeholowey wrote:gdje kupiti sijamskog algojeda (Crossocheilus siamensis)? znaci ne lisicu (Epalzeorhynchos kalopterus) ili Crossocheilus oblongus ili Garra cambodgiensis nego bas Crossocheilus siamensis...
![]()
oki, tnx, svraticu da pogledam...uradi sam wrote:Ima kod Brane kolodvorska Svijet kucnih ljubimacaZnaci Algar sijamac ima crnu crtu sa donje strane stomaka od usta do cmara..i zatim bocna crna linija u repu zavrsava u spic.
Ako on nema ja sam svoje kupio kod onog lika ispod Uniprometa ona ulica ravno..sad da me ubijes ne znam kako se zove..u glavnom mala je radnjica sa desne strane ima dosta ptica....sjetih seholowey wrote:oki, tnx, svraticu da pogledam...uradi sam wrote:Ima kod Brane kolodvorska Svijet kucnih ljubimacaZnaci Algar sijamac ima crnu crtu sa donje strane stomaka od usta do cmara..i zatim bocna crna linija u repu zavrsava u spic.

kako volim ovu svjetlo zelenu boju u DC-u uh puzevi iskacu iz aqvarijuma spasavaju zive glaveuradi sam wrote:Evo koja slicica ovog malog 100 litrasa...
Filtracija ex-700, co2 Diy preko ljestvi ,
lampa 1kom Sylvana daylight 18W drugu cu pokrenuti slijedece sedmice,
Makro i mikro dva puta u sedmici po 10 ml,
zamjena vode jednom sedmicno 20lit.
Riba nema niti ce ih biti do daljnjeg...experimentisem malo sa ovim akvarijem...
bilje: Stargrass, flamemoss, AnubaiaNana, sagitarija, i jos neke dvije tri ne znam ime..pa ako ima ko da sta mjenja, proda, pokloni.. itd..neka se javi...
Slike:
Druze ja sam ga koristio on je sr..e imas ProFito od Easy-life a imam i semu za makro...ako si za na pp.Bekir_SA wrote:samo JBL 24Feropol sa m i m nisam probao još, gdje ima uzeti i šta???
za 24feropol kaže:
Svakodnevna hrana za bujne akvarijske biljke. Optimum, ciljana skrb, pruža sve vitalne elemente u tragovima koji se ne mogu osigurati dugoročno sa gnojivima. Promovira bujnu rast, čak i za osjetljive akvarijske biljke. Sprječava nedostatake. Bez fosfata i nitrata. Optimum uspjeha zajedno sa JBL Ferropol (prilikom promjene vode) i JBL AquaBasis plus (šljunčanaom podlogom).
Hvalarumit wrote:Bekire fin ti je akvarijum. Opet si ga ubiljio. Reci mi gdje si neonke uzeo. Koliko su?
I ja planiram 10-15 neonkica uzeti, a nemam vremena da hodam po radnjama.
[/url]nije nas vezano za akvaristiku, ali jesi vidio direktorauradi sam wrote:Nabavljani Makro elementi....uhhh cijena 58 KM
![]()
znaci u ovu cijenu ide: k2SO4-500gr, KNO3-500gr, i KH2PO4 - 100gr...
[/url]
Semikem preko puta Autopraonice slon.
Juče sam i ja uzeo Makro elementeQler wrote:nije nas vezano za akvaristiku, ali jesi vidio direktorauradi sam wrote:Nabavljani Makro elementi....uhhh cijena 58 KM
![]()
znaci u ovu cijenu ide: k2SO4-500gr, KNO3-500gr, i KH2PO4 - 100gr...
[/url]
Semikem preko puta Autopraonice slon.ne znam kakav je bio kad si dosao, inace je lud ko struja, psuje ko' kocijas, galami, onim curama nema sta ne govori... ali zna posao