I da, Alta vrhunski izgleda.
ALTA Centar
-
manki
#1126 Re: ALTA Centar
Bio danas u Alti, Importanneu, BBI, fakat svi pun-puncati, osim Importannea koji je djelimično bio pun, što je opet uspjeh i za njega. Svi su nosili kese, i nakupovali se, dakle zaključak - ima se, može se.
- VenomousV
#1127 Re: ALTA Centar
ja cak nisam ni skuzila gdje im je hala
mozel' me neko prosvjetliti? ^^
Last edited by VenomousV on 18/12/2010 18:14, edited 1 time in total.
- innovision
#1128 Re: ALTA Centar
nisam bio samo pogledao masu koja se krece i okrenuo se:D
jesmo jadni kad nam je otvaranje shopping centra event al eto
ugavnom cemu fascinacija sa NY sami kazu da je to garderoba za sezonu kupis na pocetku proljeca bacis 2-3 mjeseca kasnije smece
jesmo jadni kad nam je otvaranje shopping centra event al eto
ugavnom cemu fascinacija sa NY sami kazu da je to garderoba za sezonu kupis na pocetku proljeca bacis 2-3 mjeseca kasnije smece
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1129 Re: ALTA Centar
karanana wrote:ne znam, mozda ja imam problem, ali jednostavno ne volim srati nigdje drugo osim u kuci pa taman da je solja od zlata sa mehanizmom koji me sam pere i brise. ne volim cuti prdjenje u separeu pored mene, ne volim cuti kakljenje drugih pored, jednostavno ne volim javne wc-e sa vise solja u prostoriji. trebam svoj mir.
tako da mi nije hala previse bitna za ovo mjesto. bitan mi je parking. placa li se?
- Karabaja
#1130 Re: ALTA Centar
kod pokretnih stepenica koje vode prema gore u ćoškuVenomousV wrote:ja cak nisam ni skuzila gdje im je hala![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1131 Re: ALTA Centar
đes' Mujezinovićumanki wrote:Bio danas u Alti, Importanneu, BBI, fakat svi pun-puncati, osim Importannea koji je djelimično bio pun, što je opet uspjeh i za njega. Svi su nosili kese, i nakupovali se, dakle zaključak - ima se, može se.
-
manki
#1132 Re: ALTA Centar
Da sam barem.Chmoljo wrote:đes' Mujezinovićumanki wrote:Bio danas u Alti, Importanneu, BBI, fakat svi pun-puncati, osim Importannea koji je djelimično bio pun, što je opet uspjeh i za njega. Svi su nosili kese, i nakupovali se, dakle zaključak - ima se, može se.
-
Rookie
#1133 Re: ALTA Centar
Grmi Alta. LCwaikiki prije svega, jer je prejak odnos cijene i kvalitete. Neprikosnoven. New Yorker veliki dobitak. Pa i Mercator mi se čini ljepši nego igdje. Imaju raznovrsniju ponudu. Još kad sutra počnu praviti Kumpir...(danas im neka mašina bila pokvarena)... Turskih uposlenika posvuda. I da, ima i deda mrazova.
- cappy_tempo
#1134 Re: ALTA Centar
sad kad mu se ona arzija,razija pojavi jebo je jeza u ledjaRookie wrote:Grmi Alta. LCwaikiki prije svega, jer je prejak odnos cijene i kvalitete. Neprikosnoven. New Yorker veliki dobitak. Pa i Mercator mi se čini ljepši nego igdje. Imaju raznovrsniju ponudu. Još kad sutra počnu praviti Kumpir...(danas im neka mašina bila pokvarena)... Turskih uposlenika posvuda. I da, ima i deda mrazova.
-
Rosalie20
#1135 Re: ALTA Centar
ne znam odakle ti ova informacija,imam dosta NY odjece i bas je kvalitetna,ja se vala radujem sto konacno imamo NY u graduinnovision wrote: cemu fascinacija sa NY sami kazu da je to garderoba za sezonu kupis na pocetku proljeca bacis 2-3 mjeseca kasnije smece
-
mahalik
#1136 Re: ALTA Centar
kakva crna alta
U Vapianu je tako skupo + ako niste zapazili uredno vam na računu dodaju 2KM napojnice a samoposluživanje nema konobara
U Vapianu je tako skupo + ako niste zapazili uredno vam na računu dodaju 2KM napojnice a samoposluživanje nema konobara
- Better Man
#1137 Re: ALTA Centar
Nema! Ali kad vec spominjes London da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjatiZdravko Cholic wrote:Ima li Alta u Londonu?!
Last edited by Better Man on 18/12/2010 21:30, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1138 Re: ALTA Centar
i šta sad?Better Man wrote:
Nema! Ali kad vec spominjes Londo da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati
- mrtva kokoš
#1139 Re: ALTA Centar
cuj sta, pa LondonChmoljo wrote:i šta sad?Better Man wrote:
Nema! Ali kad vec spominjes Londo da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati
- Better Man
#1140 Re: ALTA Centar
Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shoping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moram iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.505sCrtom wrote:@Better Man:
Jesi Ti uvijek takav? Teško tvojoj curi sa tobom.
Last edited by Better Man on 18/12/2010 21:34, edited 1 time in total.
- Better Man
#1141 Re: ALTA Centar
Chmoljo wrote:i šta sad?Better Man wrote:
Nema! Ali kad vec spominjes London da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati
Nista, covjek pitao i dobio odgovor. Inace shoping centar je za one koji nemaju vremena da hodaju po gradu, jer u shoping centru na malom prostoru imaju sve. Doduse kod nas nije tako, jer neke stvari koje imas u shoping centru nemas u gradu i obratno, dok vani sves to imas u gradu imas i shoping centru i obratno.
Last edited by Better Man on 18/12/2010 21:33, edited 1 time in total.
- Irm@
#1142 Re: ALTA Centar
+1Better Man wrote:Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moam iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.505sCrtom wrote:@Better Man:
sve isto mislim..ALI...sarajevo je selo budimo realni!
i ja bih jednu prodavnicu preko cijelog sprata sa svim kuhinjskim stvarima..pa bih ikeu.. pa bih zaru... pa bih i h&m i c&a itd...
ali ko ce ulagati u Bosnu koja je dno davno dotakla i samo tone...
-
manki
#1143 Re: ALTA Centar
Nije tačno.mahalik wrote:kakva crna alta
Ja platio pizzu Capriciosu i običnu sarajevsku vodu 12 KM, pizza 10, voda 2. Po meni skroz solidna cijena, za tako dobru pizzu. A nije ti tačno ovo za napojnicu, moj račun je bio 12 KM, i platio sam 12 KM.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1144 Re: ALTA Centar
pa to bi propalo za mjesec danaBetter Man wrote:Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moam iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.505sCrtom wrote:@Better Man:
- mrtva kokoš
#1145 Re: ALTA Centar
ja mislim da ni mujezinovic ne moze priustiti pizzu od cenera i vodu od 2KMmanki wrote:Nije tačno.mahalik wrote:kakva crna alta
Ja platio pizzu Capriciosu i običnu sarajevsku vodu 12 KM, pizza 10, voda 2. Po meni skroz solidna cijena, za tako dobru pizzu. A nije ti tačno ovo za napojnicu, moj račun je bio 12 KM, i platio sam 12 KM.
- Better Man
#1146 Re: ALTA Centar
Mislim da ne bi kad bi se to organizovalo i napravilo na pravi nacin.komi wrote:pa to bi propalo za mjesec danaBetter Man wrote:Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moam iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.505sCrtom wrote:@Better Man:
- karanana
#1147 Re: ALTA Centar
cd shop?
budimo realni.
a 10 km za pizzu jeste solidna cijena ali solidna u smislu visine. to je jedna od vecih cijena za capricosu u sarajevu.
budimo realni.
a 10 km za pizzu jeste solidna cijena ali solidna u smislu visine. to je jedna od vecih cijena za capricosu u sarajevu.
- limeni
#1148 Re: ALTA Centar
dosao jednom jedan coban u loMdon i misli da je citav grad njegov 
-
kojeime
- Control panel
#1150 Re: ALTA Centar
odmah nasi papci poceli da se parkiraju gdje god ima slobodnog prostora oko ALTE i oko holideja.