ALTA Centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
manki

#1126 Re: ALTA Centar

Post by manki »

Bio danas u Alti, Importanneu, BBI, fakat svi pun-puncati, osim Importannea koji je djelimično bio pun, što je opet uspjeh i za njega. Svi su nosili kese, i nakupovali se, dakle zaključak - ima se, može se.

I da, Alta vrhunski izgleda. :thumbup:
VenomousV

#1127 Re: ALTA Centar

Post by VenomousV »

ja cak nisam ni skuzila gdje im je hala :D

mozel' me neko prosvjetliti? ^^
Last edited by VenomousV on 18/12/2010 18:14, edited 1 time in total.
innovision

#1128 Re: ALTA Centar

Post by innovision »

nisam bio samo pogledao masu koja se krece i okrenuo se:D
jesmo jadni kad nam je otvaranje shopping centra event al eto
ugavnom cemu fascinacija sa NY sami kazu da je to garderoba za sezonu kupis na pocetku proljeca bacis 2-3 mjeseca kasnije smece
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1129 Re: ALTA Centar

Post by Truba »

karanana wrote:ne znam, mozda ja imam problem, ali jednostavno ne volim srati nigdje drugo osim u kuci pa taman da je solja od zlata sa mehanizmom koji me sam pere i brise. ne volim cuti prdjenje u separeu pored mene, ne volim cuti kakljenje drugih pored, jednostavno ne volim javne wc-e sa vise solja u prostoriji. trebam svoj mir.
tako da mi nije hala previse bitna za ovo mjesto. bitan mi je parking. placa li se?

:lol: :lol: :lol: :lol: meni ništa ne smeta :lol: :lol: :lol:
Karabaja

#1130 Re: ALTA Centar

Post by Karabaja »

VenomousV wrote:ja cak nisam ni skuzila gdje im je hala :D

mozel' me neko prosvjetliti? ^^
kod pokretnih stepenica koje vode prema gore u ćošku :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1131 Re: ALTA Centar

Post by Chmoljo »

manki wrote:Bio danas u Alti, Importanneu, BBI, fakat svi pun-puncati, osim Importannea koji je djelimično bio pun, što je opet uspjeh i za njega. Svi su nosili kese, i nakupovali se, dakle zaključak - ima se, može se.

đes' Mujezinoviću :mrgreen:
manki

#1132 Re: ALTA Centar

Post by manki »

Chmoljo wrote:
manki wrote:Bio danas u Alti, Importanneu, BBI, fakat svi pun-puncati, osim Importannea koji je djelimično bio pun, što je opet uspjeh i za njega. Svi su nosili kese, i nakupovali se, dakle zaključak - ima se, može se.

đes' Mujezinoviću :mrgreen:
Da sam barem. :lol:
Rookie

#1133 Re: ALTA Centar

Post by Rookie »

Grmi Alta. LCwaikiki prije svega, jer je prejak odnos cijene i kvalitete. Neprikosnoven. New Yorker veliki dobitak. Pa i Mercator mi se čini ljepši nego igdje. Imaju raznovrsniju ponudu. Još kad sutra počnu praviti Kumpir...(danas im neka mašina bila pokvarena)... Turskih uposlenika posvuda. I da, ima i deda mrazova.
cappy_tempo

#1134 Re: ALTA Centar

Post by cappy_tempo »

Rookie wrote:Grmi Alta. LCwaikiki prije svega, jer je prejak odnos cijene i kvalitete. Neprikosnoven. New Yorker veliki dobitak. Pa i Mercator mi se čini ljepši nego igdje. Imaju raznovrsniju ponudu. Još kad sutra počnu praviti Kumpir...(danas im neka mašina bila pokvarena)... Turskih uposlenika posvuda. I da, ima i deda mrazova.
sad kad mu se ona arzija,razija pojavi jebo je jeza u ledja :mrgreen:
Rosalie20

#1135 Re: ALTA Centar

Post by Rosalie20 »

innovision wrote: cemu fascinacija sa NY sami kazu da je to garderoba za sezonu kupis na pocetku proljeca bacis 2-3 mjeseca kasnije smece
ne znam odakle ti ova informacija,imam dosta NY odjece i bas je kvalitetna,ja se vala radujem sto konacno imamo NY u gradu :)
mahalik

#1136 Re: ALTA Centar

Post by mahalik »

kakva crna alta
U Vapianu je tako skupo + ako niste zapazili uredno vam na računu dodaju 2KM napojnice a samoposluživanje nema konobara
Better Man

#1137 Re: ALTA Centar

Post by Better Man »

Zdravko Cholic wrote:Ima li Alta u Londonu?!
Nema! Ali kad vec spominjes London da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati
Last edited by Better Man on 18/12/2010 21:30, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1138 Re: ALTA Centar

Post by Chmoljo »

Better Man wrote:
Nema! Ali kad vec spominjes Londo da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati
i šta sad? :roll:
mrtva kokoš

#1139 Re: ALTA Centar

Post by mrtva kokoš »

Chmoljo wrote:
Better Man wrote:
Nema! Ali kad vec spominjes Londo da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati
cuj sta, pa London :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Better Man

#1140 Re: ALTA Centar

Post by Better Man »

505sCrtom wrote:@Better Man:

Jesi Ti uvijek takav? Teško tvojoj curi sa tobom.
Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shoping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moram iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.
Last edited by Better Man on 18/12/2010 21:34, edited 1 time in total.
Better Man

#1141 Re: ALTA Centar

Post by Better Man »

Chmoljo wrote:
Better Man wrote:
Nema! Ali kad vec spominjes London da kazem. Samo jedan sprat jednog shoping centra u Londonu u kojem sam bio je kao kompletan BBI, a Altu je smijesno i spominjati

Nista, covjek pitao i dobio odgovor. Inace shoping centar je za one koji nemaju vremena da hodaju po gradu, jer u shoping centru na malom prostoru imaju sve. Doduse kod nas nije tako, jer neke stvari koje imas u shoping centru nemas u gradu i obratno, dok vani sves to imas u gradu imas i shoping centru i obratno.
Last edited by Better Man on 18/12/2010 21:33, edited 1 time in total.
Irm@

#1142 Re: ALTA Centar

Post by Irm@ »

Better Man wrote:

Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moam iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.
+1
sve isto mislim..ALI...sarajevo je selo budimo realni!
i ja bih jednu prodavnicu preko cijelog sprata sa svim kuhinjskim stvarima..pa bih ikeu.. pa bih zaru... pa bih i h&m i c&a itd...
ali ko ce ulagati u Bosnu koja je dno davno dotakla i samo tone...
manki

#1143 Re: ALTA Centar

Post by manki »

mahalik wrote:kakva crna alta
U Vapianu je tako skupo + ako niste zapazili uredno vam na računu dodaju 2KM napojnice a samoposluživanje nema konobara
Nije tačno.

Ja platio pizzu Capriciosu i običnu sarajevsku vodu 12 KM, pizza 10, voda 2. Po meni skroz solidna cijena, za tako dobru pizzu. A nije ti tačno ovo za napojnicu, moj račun je bio 12 KM, i platio sam 12 KM.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1144 Re: ALTA Centar

Post by Truba »

Better Man wrote:

Nije u tom fol. Stvar je sto se otvraju novi shping centri koji ne nude nista novo i interesantno za moj ukus. ja bih to drugacije uradio i pondio neke drugacije sadrzaje. Recimo jedan svjetski cd shop gdje bi ste mogli da nabavite sta zelite od muzike i ne samo muzike vec i filmova, pa knjizara koja bi bila snadbjevena svim novitetima koji se pojave na podrucju ex Yu, a ne da moam iz Hrvatske nabavljati odredjene knjige, jer ih nasi knjizari nikad ne nabave ili nabave par godina nakon objave i da ne nabrajam dalje.
pa to bi propalo za mjesec dana
mrtva kokoš

#1145 Re: ALTA Centar

Post by mrtva kokoš »

manki wrote:
mahalik wrote:kakva crna alta
Nije tačno.

Ja platio pizzu Capriciosu i običnu sarajevsku vodu 12 KM, pizza 10, voda 2. Po meni skroz solidna cijena, za tako dobru pizzu. A nije ti tačno ovo za napojnicu, moj račun je bio 12 KM, i platio sam 12 KM.
ja mislim da ni mujezinovic ne moze priustiti pizzu od cenera i vodu od 2KM :mrgreen: :thumbup:
Better Man

#1146 Re: ALTA Centar

Post by Better Man »

komi wrote:
Better Man wrote:

pa to bi propalo za mjesec dana
Mislim da ne bi kad bi se to organizovalo i napravilo na pravi nacin.
karanana

#1147 Re: ALTA Centar

Post by karanana »

cd shop?
budimo realni.

a 10 km za pizzu jeste solidna cijena ali solidna u smislu visine. to je jedna od vecih cijena za capricosu u sarajevu.
limeni

#1148 Re: ALTA Centar

Post by limeni »

dosao jednom jedan coban u loMdon i misli da je citav grad njegov :D
kojeime

#1149 Re: ALTA Centar

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 10/03/2011 14:09, edited 1 time in total.
Control panel

#1150 Re: ALTA Centar

Post by Control panel »

odmah nasi papci poceli da se parkiraju gdje god ima slobodnog prostora oko ALTE i oko holideja.
Post Reply