a ko je taj Alen?samo malo wrote:Britney je tisucu devesto devedeset i osme prodala album u osamsto hiljada primjeraka
Alena za predsjednika
Televizija OBN
Moderator: anex
- inspektorica javert
#1126 Re: Televizija OBN
-
Strpljiva
#1127 Re: Televizija OBN
Sjooo tebe?!inspektorica javert wrote:a ko je taj Alen?samo malo wrote:Britney je tisucu devesto devedeset i osme prodala album u osamsto hiljada primjeraka
Alena za predsjednika
- inspektorica javert
#1128 Re: Televizija OBN
Bogami se ne usuđujem
to ovaj lik?
-
Strpljiva
#1129 Re: Televizija OBN
Naša posvuduša.inspektorica javert wrote:Bogami se ne usuđujemto ovaj lik?
- inspektorica javert
#1130 Re: Televizija OBN
- Ridjobrki
#1131 Re: Televizija OBN
Ne kontam smisao postavljanja ovog klipa: zašto bih na kompu namjerno gledao nešto što ne bih na TV-u ni slučajno?smoki_choko wrote:
-
wolf07
#1132 Re: Televizija OBN
Draga Inspektorice bas mi te nekako zao, evo suze mi idu niz lice jer sjetih svog jada kad sam otrpio ovaj zuluminspektorica javert wrote:oo maj gaad ..kud pogledah
gluho bilo ... ovima ni Torabi ne bi pomogao da se dohavizaju
-
manki
#1133 Re: Televizija OBN
Jedna od jačih izjava Alena Albinovića:
"Pišite mi na mail alen-točka-albinovic@obn-tačka.ba"

"Pišite mi na mail alen-točka-albinovic@obn-tačka.ba"
- smoki_choko
#1134 Re: Televizija OBN
jel te ko tjera da gledas, ako te ne zanima preskoci temuRidjobrki wrote:Ne kontam smisao postavljanja ovog klipa: zašto bih na kompu namjerno gledao nešto što ne bih na TV-u ni slučajno?smoki_choko wrote:
![]()
![]()
- mirnisan
#1135 Re: Televizija OBN
Chisum wrote:smoki_choko wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao cobana, bog te jeb'o... pa ovo je dno dna. I onda mi neko kaze da "samo omladina moze promijeniti situaciju u kojoj smo"![]()
, a omladina balvan do balvana, nije u stanju recenicu da sastavi... stoka glupa, oznojena, nepismena... uhvatili frajera iza kluba kako nosi holandeze, i satro - "intervju sa PR-om"
![]()
![]()
Kakav sudar svjetova...Derpe i papak kojem zena i u 21. vijeku pere noge u lavoru, kada se tivra kuci s posla ili, sto papci vole reci - sa sijela.
Odavno su mi Hayat, OBN, Pink i slicne cobanske stanice negdje daleko na listi kanala, pa i ne nailazim na njih dok saltam programe, tako da sam pomalo izgubio iz vida o kakvom se smecu radi.
Meni je OBN uvijek bio interesantan... ljudi nisu bili u stanju od 20 voditelja napraviti jednog jedinog cestitog... od govornih mana (npr. ona sisata sto nekoliko puta dnevno sama sebi odvali komad jezika, pateci se da izgovori onih 4-5 priglupih fraza kojima barata), dva mala mozga, idiotskog ponasanja i kreveljenja (ona, satro, interesantna vremenska prognoza), pa do ko zna cega vise, ova televizija je bila i ostala dno dna.
Jedino Mimo Sahinpasic odvali onih svojih par minuta i sroci koju smislenu recenicu, a ostatak programa ne zelim ni da gledam.
Sva sreca pa hvatamo i strane kanale (ovdje, naravno, ne mislim na ono prekodrinsko smece i ona hrvatska sranja tipa Nove TV), pa covjek, ako mu je do TV-a i ako ima vremena za to - moze pogledati nesto normalno... i vidjeti gdje smo mi, a gdje ostatak svijeta.
Jad i bijeda.
Daljinski - zakon!
ti rece da ne gledas smece.kako si onda upoznat do u detalje o programu,voditeljima i tako to.da ti nesto ne lagis?
- BSn
#1136 Re: Televizija OBN
More l' da nam se otvori ona zakljucana tema o Srvajveru?
- terra_incognita
#1137 Re: Televizija OBN
je li to poečala parada silikona ?BSn wrote:More l' da nam se otvori ona zakljucana tema o Srvajveru?
- BSn
#1138 Re: Televizija OBN
terra_incognita wrote:je li to poečala parada silikona ?BSn wrote:More l' da nam se otvori ona zakljucana tema o Srvajveru?
Pocinje u petak.
Gled'o sam onu proslu sezonu, a VIP im izgleda sve metuzalemke, cuj Vesna Zmijanac, sjooo.
- Been
#1139 Re: Televizija OBN
Majko moja, gledali neko ovo ! U uglu stoji da je dobna granica 12 godina, a prikazuju film u kojem lik pola sata govori "o debelom židovskom k**u" dok se spolno opći sa mrtvom ženom koju na kraju izmrcvari nožem. U sred filma veliki penis prolazi kroz kadar i pjeva dječije pjesmice...NAravno, i dalje stoji da je dobna granica 12 godina... Film je neka američka avangarda, šta li... Ali je degutantno, odvratno, nenormalno i užasno...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1140 Re: Televizija OBN
ebo 60min sta je Mimo
Evo plete po Gavrankapetanovicu samo tako 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1141 Re: Televizija OBN
E svaka mu cast na komentaru!!!! Nek je opleo po jos jednom od nedodirljivih!!!!!!!!Admir_1984 wrote:ebo 60min sta je MimoEvo plete po Gavrankapetanovicu samo tako
- karanana
#1143 Re: Televizija OBN
ima par ok treba na survivoru. evo pocinje polusatna emisija "bez cenzure". vec su par puta izvirile sike kad su izlazile iz nekog brodica, ne skroz, ali evo gledam i cekam.....
dobra ona crna jedna. nemam pojma ko su osim one starohanke, ali ona mi nije interesantna. imaju 4 dobre trebe i starohanka i neka visoka ko neka kosarkasica ili sta li je vec koja mi nije nesto.
edit: nista konkretno ovaj put. tek je pocelo, bit ce.
dobra ona crna jedna. nemam pojma ko su osim one starohanke, ali ona mi nije interesantna. imaju 4 dobre trebe i starohanka i neka visoka ko neka kosarkasica ili sta li je vec koja mi nije nesto.
edit: nista konkretno ovaj put. tek je pocelo, bit ce.
- Been
#1144 Re: Televizija OBN
Sasvim slučajno naletjeh danas na onu Miminu "rubriku" . Hajde rekoh baš da i to čudo pogledam. Tema : Torabbi i pljuvanje po nekom doktoru iz ljekarske komore KS. I razvezao Mimo, kruži ko kiša oko Kragujevca, ministar ovo,ono, ših, mih, pih, povuci - potegni, bunili se, nisu se bunili, drž'-ne daj, islamska zajednica, opa, opsasa, trnt nrt, silovanje..
Ja većeg i brutalnijeg skakanja s teme na temu, a da pritom nijedna nije kvalitetno obrađena nisam odavno vidio na tv ekranima.. Grozna emisija u kojoj Mimo, u svom stilu, dakle ad hominem plete po svima i svakome...
Ja većeg i brutalnijeg skakanja s teme na temu, a da pritom nijedna nije kvalitetno obrađena nisam odavno vidio na tv ekranima.. Grozna emisija u kojoj Mimo, u svom stilu, dakle ad hominem plete po svima i svakome...
-
samo malo
#1145 Re: Televizija OBN
Ja sam Mimu gledao par puta, i bogami svaki put je opleo opravdano po odredjenim osobama.
Druga stvar sto emisija sama po sebi nije simpaticna, sam koncept, ali ne vidim fakat sta to lose Mimo govori.
Ono sto on kaze je istina, a sto se neki vole zanositi da zive u normalnoj drzavi i da Mimo melje gluposti jer smo u rahatluku, to je druga stvar.
Druga stvar sto emisija sama po sebi nije simpaticna, sam koncept, ali ne vidim fakat sta to lose Mimo govori.
Ono sto on kaze je istina, a sto se neki vole zanositi da zive u normalnoj drzavi i da Mimo melje gluposti jer smo u rahatluku, to je druga stvar.
-
wolf07
#1146 Re: Televizija OBN
Inace je taj Mimo znao malkice prolupat' jos dok je vodio "Mimohod", rasprica se on ponekad k'o da je gost a ne voditelj. Ovo sto sad radi to je valjda samo nastavak iste te logike, samo sto je zakljucio da sve zna bolje od svih pa mu gosti i drukcije misljenje i ne trebaju. Pogled'o sam par puta to njesra od emisije i sad mi se dize kosa na glavi kad u listanju kanala ugledam njegovu prepametnu facu (naravno ne pada mi na pamet da ga vise slusam a vidim da se nista nije promijenilo)!Been wrote:Sasvim slučajno naletjeh danas na onu Miminu "rubriku" . Hajde rekoh baš da i to čudo pogledam. Tema : Torabbi i pljuvanje po nekom doktoru iz ljekarske komore KS. I razvezao Mimo, kruži ko kiša oko Kragujevca, ministar ovo,ono, ših, mih, pih, povuci - potegni, bunili se, nisu se bunili, drž'-ne daj, islamska zajednica, opa, opsasa, trnt nrt, silovanje..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1147 Re: Televizija OBN
Gledam ja sad ono cudo "A la carte" i fino napisali fishin chip umjesto fish and chips.

-
vanjki
#1148 Re: Televizija OBN
otkud onaj dzenan u obe emisije..svasta

- General_Jackson
#1149 Re: Televizija OBN
- Magarece_godine
#1150 Re: Televizija OBN
multitalenatvanjki wrote:otkud onaj dzenan u obe emisije..svasta![]()
![]()