Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bachje

#1126 Re: Chelsea FC

Post by bachje »

kupi ce njega tata mancini na ljeto, da se nadje za svaki slucaj
Tomahawk11
Globalni moderator

#1127 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

Hmmm, Michu je kosta 2 miliona, Dzeko....puno vise od ta 2 miliona. Sigurno je da ce Swansea uzeti masne pare za njega.
Nego, natrag na temu. Strasni Benitez nastavlja sa teskom defanzivom. Dio taktike je i ubijanje ekipe u mozak. Bitno je ne postici gol (dali su Villi 8 - dosta :oops: ), ako se sta primi - primilo se :mrgreen:
todd_smith

#1128 Re: Chelsea FC

Post by todd_smith »

Pa prosle sezone je Odemwinge bio odlican i slijedece sezone propao
rumFo

#1129 Re: Chelsea FC

Post by rumFo »

Imal sta od one price za Falcaa?
Edin H.

#1130 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Kaze Michael Laudrup da ce sloziti Michua za £30 mil. :-)
pathyeshme

#1131 Re: Chelsea FC

Post by pathyeshme »

drugi profil wrote:
Edin H. wrote:
bachje wrote:ima li kome da ovaj michu nije utrpo gol :-)
2 miliona funti frajer placen. :shock:

Nagradno pitanje, da li biste radije imali Dzeku ili Michu-a za centarfora u timu? :-)
Posto zna spanski, mozda bi u Sitiju imao malo vise lopti od Dzeke, ali ne vjerujem da bi ovoliko zabijao. I dzeko bi u Svonsiju trpao redovno.
Veoma glupa izjava. Pogledaj Swanseajev i Cityjev vezni red.. Michu je jednostavno klasa, lik zabija iz jedne šanse.. Dok bi napadači Cityja kakav vezni red imaju morali već imati po 15 pogodaka na kontu. Al ovdjeje riječ o Chelseaju koji je izgubio zbog debelog konobara koji plavušu drži na terenu 80 minuta bez da je uputio udarac prema golu.. I onda uđe Ba i za deset minuta triput zaprijeti, čak mu i recularan gol ponište.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
al_neri

#1132 Re: Chelsea FC

Post by al_neri »

Dzeko je u karijeri skoro duplo vise golova zabio od Michua a isto su godiste :D
drug_profi

#1133 Re: Chelsea FC

Post by drug_profi »

pathyeshme wrote:
Veoma glupa izjava.
Lijepo. Nauci se razgovarati sa ljudima. Ako se ne slazes sa sugovornikom, moze biti i da si ti glup, narocito kad vidim tvoj argument.
Razmisli ako si u stanju.
pathyeshme

#1134 Re: Chelsea FC

Post by pathyeshme »

drugi profil wrote:
pathyeshme wrote:
Veoma glupa izjava.
Lijepo. Nauci se razgovarati sa ljudima. Ako se ne slazes sa sugovornikom, moze biti i da si ti glup, narocito kad vidim tvoj argument.
Ja sam samo rekao da je izjava glupa.. Ako tebi to nešto drugo implicira, to je tvoj problem.

bingov buraz

#1135 Re: Chelsea FC

Post by bingov buraz »

Kad Michu odigra 2-3 sezone na ovom nivou moze se govoriti o klasi,mnogo ih je ovako bljesnulo i nestalo.
drug_profi

#1136 Re: Chelsea FC

Post by drug_profi »

pathyeshme wrote:
drugi profil wrote:
pathyeshme wrote:
Veoma glupa izjava.
Ja sam samo rekao da je izjava glupa.. Ako tebi to nešto drugo implicira, to je tvoj problem.

Ok, i meni je tvoja izjava glupa jer ocigledno ne gledas utakmice Sitija i Svonsija i koliko koji vezni red kreira sansi za napadace.
ultima_palabra

#1137 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

Koliko sam pratio Swansea, Michu uopšte nije najistureniji tamo.
pathyeshme

#1138 Re: Chelsea FC

Post by pathyeshme »

ultima_palabra wrote:Koliko sam pratio Swansea, Michu uopšte nije najistureniji tamo.
Klasična devetka, čak nu je taj broj i na leđima.
A za ovog iznad pitanje: Jesi gledao sinoćnju tekmu? Koliko je Michu dobio lopti? Ni jednu buraz moj.. Bane mu praktički asistirao.

ultima_palabra

#1139 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

Kako kad... nekad igra u špicu, ako igra Graham ili Moore onda igra iza njih u 4-2-3-1 formaciji.
missko

#1140 Re: Chelsea FC

Post by missko »

ultima_palabra wrote:Koliko sam pratio Swansea, Michu uopšte nije najistureniji tamo.
Ma klasicni spic, bar ja koliko sam upratio, sidras ili kloc kao sto kazu :D
ultima_palabra

#1141 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

Michu, an astute signing from Rayo Vallecano, has given Swansea another dimension. He’s an unusual player, although 6ft1in, good in the air and excellent with his back to goal, the Spanish forward prefers to play a withdrawn role, with an out-and-out striker ahead of him.

Laudrup is currently unsure of his best forward combination: Michu was superb at the start of the season behind Danny Graham, but Graham failed to score consistently, so Michu moved forward into the primary striker role. There, he was less influential and less prolific, so was moved back into the ‘number 10’ position behind Israeli lonaee Itay Shechter. Either way, Laudrup has struggled to get a main striker firing at the same time as Michu.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -v-swansea
drug_profi

#1142 Re: Chelsea FC

Post by drug_profi »

pathyeshme wrote:
A za ovog iznad pitanje: Jesi gledao sinoćnju tekmu? Koliko je Michu dobio lopti? Ni jednu buraz moj.. Bane mu praktički asistirao.

jel to na jednoj tekmi gradimo teoriju ili na nekom nizu?
missko

#1143 Re: Chelsea FC

Post by missko »

ultima_palabra wrote:
Michu, an astute signing from Rayo Vallecano, has given Swansea another dimension. He’s an unusual player, although 6ft1in, good in the air and excellent with his back to goal, the Spanish forward prefers to play a withdrawn role, with an out-and-out striker ahead of him.

Laudrup is currently unsure of his best forward combination: Michu was superb at the start of the season behind Danny Graham, but Graham failed to score consistently, so Michu moved forward into the primary striker role. There, he was less influential and less prolific, so was moved back into the ‘number 10’ position behind Israeli lonaee Itay Shechter. Either way, Laudrup has struggled to get a main striker firing at the same time as Michu.
Ma igra onda Ibrahoimovic cistog pleja ili 10-ku. Michu mi najvise lici na Dzeku iz vremena Wolfsburga kako se "krio" iza Grafitea tako i Michu koristi priliku kada ima za saigraca jos jednog napadaca. Swonsi nije ekipa tipa Stoke i slicni pa imas kloca u napadu i rokaj sve lopte na njega, jedino je to klasicna devetka za engleze izgleda.
pathyeshme

#1144 Re: Chelsea FC

Post by pathyeshme »

drugi profil wrote:
pathyeshme wrote:

jel to na jednoj tekmi gradimo teoriju ili na nekom nizu?
Ne gradimo nikakvu teoriju već samo donosimo zaključak.. Liku daj loptu i on će je pretvoriti u pogodak.. Za razliku od nekih napadača.

drug_profi

#1145 Re: Chelsea FC

Post by drug_profi »

Slažem se. Samo mi reci onda šta je bilo glupa izjava?
Ili da ti dam malo vremena da smilsiš?
ultima_palabra

#1146 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

missko wrote:
ultima_palabra wrote:

Ma igra onda Ibrahoimovic cistog pleja ili 10-ku. Michu mi najvise lici na Dzeku iz vremena Wolfsburga kako se "krio" iza Grafitea tako i Michu koristi priliku kada ima za saigraca jos jednog napadaca. Swonsi nije ekipa tipa Stoke i slicni pa imas kloca u napadu i rokaj sve lopte na njega, jedino je to klasicna devetka za engleze izgleda.
Tako nešto... i iz Raya ga pamtim kao zanimljivog igrača, uvijek je imao čovjeka ispred sebe (Diego Costa koji sad igra u Atleticu) a davao najviše golova.

Kako li dođosmo do ovoga na temi Chelseaja? :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1147 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

Pa zabio ga je Chelsea :oops:
Tako je i krenula prica.....
bingov buraz

#1148 Re: Chelsea FC

Post by bingov buraz »

Nek se diskutuje bilo gdje,Michu u Celti 103 utakmice 15 golova moguce da nije igrao centarfora ali svejedno za bilo kakvog ofanzivca je mrsava statistika.
ultima_palabra

#1149 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

bingov buraz wrote:Nek se diskutuje bilo gdje,Michu u Celti 103 utakmice 15 golova moguce da nije igrao centarfora ali svejedno za bilo kakvog ofanzivca je mrsava statistika.
Pa dobro, Drogba u Le Mansu 72 utakmice 15 golova :mrgreen:

Neki igrači su "late-bloomeri".
bingov buraz

#1150 Re: Chelsea FC

Post by bingov buraz »

ultima_palabra wrote:
bingov buraz wrote:Nek se diskutuje bilo gdje,Michu u Celti 103 utakmice 15 golova moguce da nije igrao centarfora ali svejedno za bilo kakvog ofanzivca je mrsava statistika.
Pa dobro, Drogba u Le Mansu 72 utakmice 15 golova :mrgreen:

Neki igrači su "late-bloomeri".
Istina,samo da Michu ne ocvjeta za jedno popodne i dobijemo novog Agbonlahora :mrgreen:
Post Reply