pa zamisli, kupio ti auto, novo, pazio ga, odrzavao, njegovao, ulozio u njega, nabacio mu dodatne opreme kamaru, ovo ono, i dodje ti tip i kaze hocu da kupim ovo tvoje auto, ti kazes nije na prodaju, on opet, ja hocu da kupim ovo auto, evo ti dvije milje, a ti opet necu nije na prodaju, a on kaze dobro evo ti 2.200
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
radiostar
#1126 Re: Arsenal F.C.
pa zamisli, kupio ti auto, novo, pazio ga, odrzavao, njegovao, ulozio u njega, nabacio mu dodatne opreme kamaru, ovo ono, i dodje ti tip i kaze hocu da kupim ovo tvoje auto, ti kazes nije na prodaju, on opet, ja hocu da kupim ovo auto, evo ti dvije milje, a ti opet necu nije na prodaju, a on kaze dobro evo ti 2.200
- Obuca9
#1127 Re: Arsenal F.C.
Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivati
Te da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo

- Baron_Samedi
#1128 Re: Arsenal F.C.
Fabregas nema sta trazit u Barci dokle god Scavi igra. Ili ce mozda zamjeniti Iniestu, ili pak igrat zadnjeg veznog?
Smjesna prica. Zasljepljeni Fabregas bi imao ulogu rezervnog tocka, a onda bi grizo muda od muke i analiziranja najgoreg poteza karijere.... Pa zar nije nista zakljucio iz svjetskog?!
Otprilike jos dvije god. Scavi moze drzat ovaj nivo, sto znaci jos 2 g. za Fabregasa u Arsenalu.
Smjesna prica. Zasljepljeni Fabregas bi imao ulogu rezervnog tocka, a onda bi grizo muda od muke i analiziranja najgoreg poteza karijere.... Pa zar nije nista zakljucio iz svjetskog?!
Otprilike jos dvije god. Scavi moze drzat ovaj nivo, sto znaci jos 2 g. za Fabregasa u Arsenalu.
- ultima_palabra
#1129 Re: Arsenal F.C.
I na kraju vlasnik rekao: može, evo moje cijene, a kupac umjesto da iskešira govori kako to auto ima njegovu DNA i da će auto brzo biti njegovo jer će vlasnik auta propastihz__semir wrote:Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivatiTe da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo
![]()
- belafonte
#1130 Re: Arsenal F.C.
Hahhahhah @radiostar, hz_semir, ultima_palabra
Svaka sličnost je namjerna
Svaka sličnost je namjerna
- Ridjobrki
#1131 Re: Arsenal F.C.
A ona druga auta još na to tvoje pokušavaju navući svoju limariju u javnosti!ultima_palabra wrote:I na kraju vlasnik rekao: može, evo moje cijene, a kupac umjesto da iskešira govori kako to auto ima njegovu DNA i da će auto brzo biti njegovo jer će vlasnik auta propastihz__semir wrote:Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivatiTe da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo
![]()
- ultima_palabra
#1132 Re: Arsenal F.C.
Ridjobrki wrote:A ona druga auta još na to tvoje pokušavaju navući svoju limariju u javnosti!ultima_palabra wrote:I na kraju vlasnik rekao: može, evo moje cijene, a kupac umjesto da iskešira govori kako to auto ima njegovu DNA i da će auto brzo biti njegovo jer će vlasnik auta propastihz__semir wrote:Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivatiTe da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo
![]()
![]()
![]()
-
Richard Peti
- Suti i trpi
#1134 Re: Arsenal F.C.
Ljigavci najodvratniji. Real je oduvijek bio ljigav klub a evo, Barsa opasno konkurise. Iznenadilo me da se u Barsi ovako ponasaju, ranije su bili gospoda... Ako u Arsenalu drze do sebe, nece ga nikada prodat Barseloni. Fergi je jednom izjavio da Realu nebi prodo ni otrov, pa im je opet utrpo onog gmaza Ronalda (neka je, svaki metro pedercic treba igrat u RealuTrasimaco wrote:Ne volim Arsenal nimalo, ali ovo sto radi Barcelona je fakat dno. Svaki dan neki igrac izlazi u javnost i prica o Fabregasu. Prava pravcata kampanja i to se totalno razlikuje od ostatka svijeta. Oni i Real Madrid su jedini koji rade na ovaj nacin. Odvratno. Uz to, nude za njega neke smijesne cifre koje Wenger ni u ludilu ne bi prihvatio. Real Madrid bar pljune veliku cifru. Ja se jesam ismijao kao manijak kad sam procitao ovu izjavu, ali ovdje je izrazeno veliko nepostovanje prema jednom klubu, bez obzira sto je on vjerovatno rekao istinu.
-
Richard Peti
-
radiostar
#1136 Re: Arsenal F.C.
imas ranije negdje na ovoj temi postiran link sa sanjinomdzemmo wrote:na oficijelnoj stranici Arsenala izasao intervju sa Sagnom u kojem hvali Spahica
i izmedju ostalog kaze da je to igrac kojeg Arsenal treba
kratko nakon toga clanak sa Wengerovom izjavom - pozitivnom
veoma se rijetko desava da na oficijelnoj stranici igrac i trener pricaju o igracu drugog tima
nije proslo par sati, oba clanka su ukinuta al navodno neki fanovima imaju screenshotove
suska se nesto..
-
Richard Peti
- Trasimaco
#1138 Re: Arsenal F.C.
On ce zavrsiti u Barceloni, to je sigurno. Ali kad i za koliko novca, to se ne zna. Kad ga Arsenal bude prodavao, nadam se da ce im izmusti blesavu kolicinu love, kao sto je to United uradio Realu. Zasluzili su to debelo.Suti i trpi wrote:Ljigavci najodvratniji. Real je oduvijek bio ljigav klub a evo, Barsa opasno konkurise. Iznenadilo me da se u Barsi ovako ponasaju, ranije su bili gospoda... Ako u Arsenalu drze do sebe, nece ga nikada prodat Barseloni. Fergi je jednom izjavio da Realu nebi prodo ni otrov, pa im je opet utrpo onog gmaza Ronalda (neka je, svaki metro pedercic treba igrat u Realu). Sve u svemu, ljigavci i jedni i drugi.
- ultima_palabra
#1139 Re: Arsenal F.C.
Fabregas ima ugovor do 2015., tako da Arsenal ima kontrolu nad situacijom... Barceloni je bolje da ih ne ljute previše, ako žele dobiti Cesca jednog dana.Trasimaco wrote:On ce zavrsiti u Barceloni, to je sigurno. Ali kad i za koliko novca, to se ne zna. Kad ga Arsenal bude prodavao, nadam se da ce im izmusti blesavu kolicinu love, kao sto je to United uradio Realu. Zasluzili su to debelo.Suti i trpi wrote:Ljigavci najodvratniji. Real je oduvijek bio ljigav klub a evo, Barsa opasno konkurise. Iznenadilo me da se u Barsi ovako ponasaju, ranije su bili gospoda... Ako u Arsenalu drze do sebe, nece ga nikada prodat Barseloni. Fergi je jednom izjavio da Realu nebi prodo ni otrov, pa im je opet utrpo onog gmaza Ronalda (neka je, svaki metro pedercic treba igrat u Realu). Sve u svemu, ljigavci i jedni i drugi.
A Cristiano je bio bagatela
- Trasimaco
#1140 Re: Arsenal F.C.
Ovo sam procitao na topicu o Emiru Spahicu na forumu navijaca Arsenala:
Pucam po savovima.

We should sign Adnan Mravac instead. Bigger, younger and better.
- belafonte
#1141 Re: Arsenal F.C.
To je to, veliki Roy Keane, legenda ManU-a je to isto rekao, ali sad će se naći neki kojima je ManU u srcu i reći "puko je Keane, ne zna šta priča" a dobar je bio kad su pucale kosti protivnika pod njimultima_palabra wrote:
A Cristiano je bio bagatela
No Ronaldo no trophies - jednostavna rečenica, lako pamtljiva, ne znam što neki neće da je nauče
- ja.neron
#1142 Re: Arsenal F.C.
chelsea ima pare ima igrače ali nema trofeja
, MAN UTD osvojio 2 prošle sezone (kup i tzv.superkup)
-
radiostar
#1143 Re: Arsenal F.C.
'aaaaajde, ovo se pretvori u temu prepucavanja manure-ovaca i chavskijevaca... hajd razligu u svoje avlije 
@dzemmo: ukinuto sa arsenal.com zato sto to onda ispada isto ono sto rade barcini lajavci, ali dovoljno ljudi je procitalo (medju njima i moja malenkost) da bi bilo vjerodostojno
@dzemmo: ukinuto sa arsenal.com zato sto to onda ispada isto ono sto rade barcini lajavci, ali dovoljno ljudi je procitalo (medju njima i moja malenkost) da bi bilo vjerodostojno
- belafonte
#1144 Re: Arsenal F.C.
@ ja.neron zanimljivo, kad Arsenal osvoji Carling Cup onda se to kaže Mickey Mouse Cup, a kad ManU osvoji onda je kup, simpatično indeed
@radiostar neka nas ba, ionako će ova tema biti najposječenija tokom sezone, eto da ti uzmem muštuluk odmah Arsenal će biti prvak ove godine
@radiostar neka nas ba, ionako će ova tema biti najposječenija tokom sezone, eto da ti uzmem muštuluk odmah Arsenal će biti prvak ove godine
- cyprus
#1145 Re: Arsenal F.C.
Ja samo da podvučem šta je bila poenta mog posta. Fabianski je samo pozadina, da mi ga više ne spočitavatecyprus wrote:Ovdje si se trebo zaustavit. Ja stvarno ne znam zašto se daje bilo kakav značaj prijateljskim utakmicama. U većini slučajeva one uopšte ne odražavaju pravo stanje u ekipama... Primjera milijardu... Najjače su mi rečenice: ako vako budu igrali ubuduće... jašta će, sigurno će igrači Arsenala shvatit isto utakmicu sa Legijom i sa Liverpoolom i sigurno će opet past 11 golovaBordolini wrote:Znam da je "friendly"...![]()
Jest da me se ne tiču stvari oko Arsenala, ali me generalno nervira to potenciranje značaja friendly utakmica. Evo sad nam ide utakmica sa Katarom, na osnovu koje će garant naša javnost procjenjivat kako ćemo odigrat sa Francuskom ... što nema veze sa vezom![]()
![]()
Izvinjavam se na offtopicu ... arsenalovci nastavite
- ultima_palabra
#1146 Re: Arsenal F.C.
Marca tvrdi da je Squillaci iz Seville blizu Arsenala, nije igrao sinoć protiv Brage, tako da ima nešto u tome...
Onda ništa od Spahića...
Onda ništa od Spahića...
- ratata
#1147 Re: Arsenal F.C.
sanse da Arsenal bude prvak ove sezone u Engleskoj, jednake su sansama da Drina Zvornik osvoji Ligu Prvaka ove sezone i svih sezona LP u narednih 1.000 godinabelafonte wrote:@ ja.neron zanimljivo, kad Arsenal osvoji Carling Cup onda se to kaže Mickey Mouse Cup, a kad ManU osvoji onda je kup, simpatično indeed![]()
- belafonte
#1148 Re: Arsenal F.C.
eee moj @ratata još si ti zelen...
Ciki jaro dje si hebemu drugarstvo, uživaš li

Ciki jaro dje si hebemu drugarstvo, uživaš li
- ultima_palabra
#1149 Re: Arsenal F.C.
Lopina 'Arry je bio crveniji od Fergieja poslije 2 litra viskija 
- ratata