Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
radiostar

#1126 Re: Arsenal F.C.

Post by radiostar »

:lol:

pa zamisli, kupio ti auto, novo, pazio ga, odrzavao, njegovao, ulozio u njega, nabacio mu dodatne opreme kamaru, ovo ono, i dodje ti tip i kaze hocu da kupim ovo tvoje auto, ti kazes nije na prodaju, on opet, ja hocu da kupim ovo auto, evo ti dvije milje, a ti opet necu nije na prodaju, a on kaze dobro evo ti 2.200 :lol: :lol:
Obuca9

#1127 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivati :D Te da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo :D :D
Baron_Samedi

#1128 Re: Arsenal F.C.

Post by Baron_Samedi »

Fabregas nema sta trazit u Barci dokle god Scavi igra. Ili ce mozda zamjeniti Iniestu, ili pak igrat zadnjeg veznog?

Smjesna prica. Zasljepljeni Fabregas bi imao ulogu rezervnog tocka, a onda bi grizo muda od muke i analiziranja najgoreg poteza karijere.... Pa zar nije nista zakljucio iz svjetskog?!

Otprilike jos dvije god. Scavi moze drzat ovaj nivo, sto znaci jos 2 g. za Fabregasa u Arsenalu.
ultima_palabra

#1129 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivati :D Te da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo :D :D
I na kraju vlasnik rekao: može, evo moje cijene, a kupac umjesto da iskešira govori kako to auto ima njegovu DNA i da će auto brzo biti njegovo jer će vlasnik auta propasti :lol:
belafonte

#1130 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Hahhahhah @radiostar, hz_semir, ultima_palabra

Svaka sličnost je namjerna :dance:
Ridjobrki

#1131 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

ultima_palabra wrote:
hz__semir wrote:Zaboravio si još samo reći da je taj što hoće na silu da kupi auto, prije svega toga to isto auto ostavio nasred ceste jer mu nije trebalo, a ti ga uzeo i počeo sređivati :D Te da druga auta iz njegove garaže trube na sav glas ne bi li privukli tvoje auto da i ono dođe tamo :D :D
I na kraju vlasnik rekao: može, evo moje cijene, a kupac umjesto da iskešira govori kako to auto ima njegovu DNA i da će auto brzo biti njegovo jer će vlasnik auta propasti :lol:
A ona druga auta još na to tvoje pokušavaju navući svoju limariju u javnosti! :D :D :D
ultima_palabra

#1132 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Ridjobrki wrote:
ultima_palabra wrote:
A ona druga auta još na to tvoje pokušavaju navući svoju limariju u javnosti! :D :D :D
:lol: A ne znaju koliko Noddyju znači njegov autić :oops:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:29, edited 1 time in total.
Suti i trpi

#1134 Re: Arsenal F.C.

Post by Suti i trpi »

Trasimaco wrote:Ne volim Arsenal nimalo, ali ovo sto radi Barcelona je fakat dno. Svaki dan neki igrac izlazi u javnost i prica o Fabregasu. Prava pravcata kampanja i to se totalno razlikuje od ostatka svijeta. Oni i Real Madrid su jedini koji rade na ovaj nacin. Odvratno. Uz to, nude za njega neke smijesne cifre koje Wenger ni u ludilu ne bi prihvatio. Real Madrid bar pljune veliku cifru. Ja se jesam ismijao kao manijak kad sam procitao ovu izjavu, ali ovdje je izrazeno veliko nepostovanje prema jednom klubu, bez obzira sto je on vjerovatno rekao istinu.
Ljigavci najodvratniji. Real je oduvijek bio ljigav klub a evo, Barsa opasno konkurise. Iznenadilo me da se u Barsi ovako ponasaju, ranije su bili gospoda... Ako u Arsenalu drze do sebe, nece ga nikada prodat Barseloni. Fergi je jednom izjavio da Realu nebi prodo ni otrov, pa im je opet utrpo onog gmaza Ronalda (neka je, svaki metro pedercic treba igrat u Realu :D ). Sve u svemu, ljigavci i jedni i drugi.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 13/05/2015 06:48, edited 2 times in total.
radiostar

#1136 Re: Arsenal F.C.

Post by radiostar »

dzemmo wrote:na oficijelnoj stranici Arsenala izasao intervju sa Sagnom u kojem hvali Spahica
i izmedju ostalog kaze da je to igrac kojeg Arsenal treba

kratko nakon toga clanak sa Wengerovom izjavom - pozitivnom
veoma se rijetko desava da na oficijelnoj stranici igrac i trener pricaju o igracu drugog tima

nije proslo par sati, oba clanka su ukinuta al navodno neki fanovima imaju screenshotove

suska se nesto..
imas ranije negdje na ovoj temi postiran link sa sanjinom :D izjavom, to za wengera nisam upratio... btw. to sa sagnom je staro bar jednu heftu :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 13/05/2015 06:48, edited 2 times in total.
Trasimaco

#1138 Re: Arsenal F.C.

Post by Trasimaco »

Suti i trpi wrote:Ljigavci najodvratniji. Real je oduvijek bio ljigav klub a evo, Barsa opasno konkurise. Iznenadilo me da se u Barsi ovako ponasaju, ranije su bili gospoda... Ako u Arsenalu drze do sebe, nece ga nikada prodat Barseloni. Fergi je jednom izjavio da Realu nebi prodo ni otrov, pa im je opet utrpo onog gmaza Ronalda (neka je, svaki metro pedercic treba igrat u Realu :D ). Sve u svemu, ljigavci i jedni i drugi.
On ce zavrsiti u Barceloni, to je sigurno. Ali kad i za koliko novca, to se ne zna. Kad ga Arsenal bude prodavao, nadam se da ce im izmusti blesavu kolicinu love, kao sto je to United uradio Realu. Zasluzili su to debelo.
ultima_palabra

#1139 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Trasimaco wrote:
Suti i trpi wrote:Ljigavci najodvratniji. Real je oduvijek bio ljigav klub a evo, Barsa opasno konkurise. Iznenadilo me da se u Barsi ovako ponasaju, ranije su bili gospoda... Ako u Arsenalu drze do sebe, nece ga nikada prodat Barseloni. Fergi je jednom izjavio da Realu nebi prodo ni otrov, pa im je opet utrpo onog gmaza Ronalda (neka je, svaki metro pedercic treba igrat u Realu :D ). Sve u svemu, ljigavci i jedni i drugi.
On ce zavrsiti u Barceloni, to je sigurno. Ali kad i za koliko novca, to se ne zna. Kad ga Arsenal bude prodavao, nadam se da ce im izmusti blesavu kolicinu love, kao sto je to United uradio Realu. Zasluzili su to debelo.
Fabregas ima ugovor do 2015., tako da Arsenal ima kontrolu nad situacijom... Barceloni je bolje da ih ne ljute previše, ako žele dobiti Cesca jednog dana.

A Cristiano je bio bagatela ;-)
Trasimaco

#1140 Re: Arsenal F.C.

Post by Trasimaco »

Ovo sam procitao na topicu o Emiru Spahicu na forumu navijaca Arsenala:
We should sign Adnan Mravac instead. Bigger, younger and better.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pucam po savovima. :lol: :lol: :lol:
belafonte

#1141 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

ultima_palabra wrote:
A Cristiano je bio bagatela ;-)
To je to, veliki Roy Keane, legenda ManU-a je to isto rekao, ali sad će se naći neki kojima je ManU u srcu i reći "puko je Keane, ne zna šta priča" a dobar je bio kad su pucale kosti protivnika pod njim :skoljka:

No Ronaldo no trophies - jednostavna rečenica, lako pamtljiva, ne znam što neki neće da je nauče :zoka:
ja.neron

#1142 Re: Arsenal F.C.

Post by ja.neron »

chelsea ima pare ima igrače ali nema trofeja :P , MAN UTD osvojio 2 prošle sezone (kup i tzv.superkup)
radiostar

#1143 Re: Arsenal F.C.

Post by radiostar »

'aaaaajde, ovo se pretvori u temu prepucavanja manure-ovaca i chavskijevaca... hajd razligu u svoje avlije :P

@dzemmo: ukinuto sa arsenal.com zato sto to onda ispada isto ono sto rade barcini lajavci, ali dovoljno ljudi je procitalo (medju njima i moja malenkost) da bi bilo vjerodostojno :thumbup:
belafonte

#1144 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

@ ja.neron zanimljivo, kad Arsenal osvoji Carling Cup onda se to kaže Mickey Mouse Cup, a kad ManU osvoji onda je kup, simpatično indeed :oops:

@radiostar neka nas ba, ionako će ova tema biti najposječenija tokom sezone, eto da ti uzmem muštuluk odmah Arsenal će biti prvak ove godine :)
cyprus

#1145 Re: Arsenal F.C.

Post by cyprus »

cyprus wrote:
Bordolini wrote:Znam da je "friendly"...
Ovdje si se trebo zaustavit. Ja stvarno ne znam zašto se daje bilo kakav značaj prijateljskim utakmicama. U većini slučajeva one uopšte ne odražavaju pravo stanje u ekipama... Primjera milijardu... Najjače su mi rečenice: ako vako budu igrali ubuduće... jašta će, sigurno će igrači Arsenala shvatit isto utakmicu sa Legijom i sa Liverpoolom i sigurno će opet past 11 golova :oops:

Jest da me se ne tiču stvari oko Arsenala, ali me generalno nervira to potenciranje značaja friendly utakmica. Evo sad nam ide utakmica sa Katarom, na osnovu koje će garant naša javnost procjenjivat kako ćemo odigrat sa Francuskom ... što nema veze sa vezom :-) :-)

Izvinjavam se na offtopicu ... arsenalovci nastavite :-D
Ja samo da podvučem šta je bila poenta mog posta. Fabianski je samo pozadina, da mi ga više ne spočitavate :-D
ultima_palabra

#1146 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Marca tvrdi da je Squillaci iz Seville blizu Arsenala, nije igrao sinoć protiv Brage, tako da ima nešto u tome...
Onda ništa od Spahića...
ratata

#1147 Re: Arsenal F.C.

Post by ratata »

belafonte wrote:@ ja.neron zanimljivo, kad Arsenal osvoji Carling Cup onda se to kaže Mickey Mouse Cup, a kad ManU osvoji onda je kup, simpatično indeed :oops:

@radiostar neka nas ba, ionako će ova tema biti najposječenija tokom sezone, eto da ti uzmem muštuluk odmah Arsenal će biti prvak ove godine :)
sanse da Arsenal bude prvak ove sezone u Engleskoj, jednake su sansama da Drina Zvornik osvoji Ligu Prvaka ove sezone i svih sezona LP u narednih 1.000 godina :)
belafonte

#1148 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

eee moj @ratata još si ti zelen...

Ciki jaro dje si hebemu drugarstvo, uživaš li :?:

Image
ultima_palabra

#1149 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Lopina 'Arry je bio crveniji od Fergieja poslije 2 litra viskija 8-)
ratata

#1150 Re: Arsenal F.C.

Post by ratata »

.
Last edited by ratata on 12/10/2010 12:27, edited 2 times in total.
Post Reply