Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neelix wrote:Uzbudljiv je i "Sise s Jupitera 3", pa to ne znaci da je dobar
To legendo Ne stvarno kome je do gledanja anoreksične anđe nek ide i nek pogleda.Međutim kome je do DOBRE akcije,i malo šege neka pogleda The Expendables-ovo je akcioni film iz "udžbenika" a ne nekakav so i biber sa anđom.
Expendables je opet cista akcija, nema nista o cemu bi mogao ili trebao razmisljati. Sama pucacina
Aura Perez wrote:Najavljivali rezervacije, pa nisu najavljivali. Zna li CC gdje ce? Hoce li rezervacija biti ili nece?
I ne znam sto im je trebalo da Step up 3d stave u najgorim mogucim terminima, mogli su vala i ujutru.
NI meni nije jasno za step up, ali izbaci to 3D jer jos nema 3D
A rezervacija jos nema.
Ama nema nista novo. Sve sto je bilo kad se otvorio to ima i sada ... za godinu dana su mogli ako nista ubaciti online rezervaciju karata, ili preko telefona.
Neelix wrote:Uzbudljiv je i "Sise s Jupitera 3", pa to ne znaci da je dobar
To legendo Ne stvarno kome je do gledanja anoreksične anđe nek ide i nek pogleda.Međutim kome je do DOBRE akcije,i malo šege neka pogleda The Expendables-ovo je akcioni film iz "udžbenika" a ne nekakav so i biber sa anđom.
Expendables je opet cista akcija, nema nista o cemu bi mogao ili trebao razmisljati. Sama pucacina
Ali dobro, ukusi su razliciti
Potpuno pogresno. Postavlja se pitanje ko je stvarno jaci, Jet Lee ili Lundrgren
Dok je kod Angelina pitanje kako se ne slomi od prvog udarca
Pogledao Salt i nema malo nego puno nelogicnosti u scenariju.U stvari toliko ima da sam se iznervirao sto se tako izdesavalo grown ups sam slucajno upio na cd-u i iako je ok kvalitet slike film uopste nije toliko smijesan.Kakvi su utisci o last airbenderu??
Gledao Placenike, eh da sam jedno 10 god. mladji, mogao bi biti i odlican, srecom traje oko sat i po.... Po meni nije nesto tipa must see.....ali eto moze posluziti, ako nemate bas nista drugo. Ja licno bih radje otisao i gledao Predatore, nadam se da ce biti bolji, kroz trailere puno obecava.....
taj dio usluge CC-a mi bas nije jasan.pa 80% ljudi kupi sok u konzumu(95% zimi ) i ja vjerujem da oni to znaju i opet drze cijenu TOCENE kole 3 km.pa koja je to glupa logika visokih cijena.da spuste na 2 ili 1.5 km svi bi zaboravili na konzum i dobijali bi 30% vise para...
jednom se zaletio, i od tada s ruksakom idem i cinemu... u Brezi pola litra je 1km...kupim tri flase, sto bi jednu u cinemi
zar ne izlapi kola od breze do kina
ja se smijem kladit da i u brezi ima cepova
dobro je da se nisi kladila
kako kad...nekad mi dodje kola sa cepom, nekad bez cepa... sve zavisi kakav je prodavac... Al imam u komsiluku jednu radnju i dogovorio sam, da mi 50% cola bude sa cepom, a ostalih 50%...izlapi do sarajeva