edit:
mean machine!

Moderators: _BataZiv_0809, anex

hvallaBeg_Babic wrote:extra fotke![]()
Objasni? Ja bas gledao ovaj vikend. Nevjerovatno je jeftina, ubjedljivo najjeftinije auto iz premium segmenta.ljubav_aha wrote:zasto je Acura uzasno skupa

Šeha wrote:Objasni? Ja bas gledao ovaj vikend. Nevjerovatno je jeftina, ubjedljivo najjeftinije auto iz premium segmenta.ljubav_aha wrote:zasto je Acura uzasno skupa
Corolla ona Corvette izgleda fenomenalno!
Pa to ti sve zavisi s cim je uporedjujes.ljubav_aha wrote:
drug,ti si ekepert,sto se tice primium ili bilo kojeg drugog segmenta prilikom analiziranja cijena,licno gledam velicinu i dizajn auta,i masinu,a i nekog razloga mi djeluje precijenjeno auto ,hvala
Šeha wrote:Pa to ti sve zavisi s cim je uporedjujes. Ako kazes Acura je malo skuplja Honda, onda da, precijenjena je.ljubav_aha wrote:
drug,ti si ekepert,sto se tice primium ili bilo kojeg drugog segmenta prilikom analiziranja cijena,licno gledam velicinu i dizajn auta,i masinu,a i nekog razloga mi djeluje precijenjeno auto ,hvala
Ali ako je stavis u segment luksuznih vozila gdje pripada, znaci sa BMW-om, Mercedesom, Audijem, Leksusom i Infinitijem (u Americi) onda ces vidjeti da je najjeftinije auto iz tog segmenta. I to za svaku velicinu.
TSX - sa svom opremom i navigacijom mozes leas-ovati za $299. (ovo auto bih ja kupio da sam pametan)
TL - ispod $400
RDX - $400-450
MDX - $500 sa svom opremom i navigacijom (jeftiniji od Tuarega a kamo li od Q7 ili X5)
Ja im skidam kapu sto se cijena tice.

Kopija Cadillaca CTS. Ponadao sam se da su je konacno odradili kao svoju zamisao, i neki dan sam je imao priliku voziti. OK fino izgleda s vana, ali zar bas mora unutra kopija da bude?corolla02 wrote:sonata

zecko_kupuz wrote:Corolla, jesu li ovo slikice sa Njujorškog salUna?

Neeeeeee........ima ih sa automatskim mjenjacem naravno........Beg_Babic wrote:Sretnice s tim da si vozio 840-u a ne 540 , ako se ne varam![]()
![]()
Kaze viki da je ovaj model osmisljen kao direktna konkurencija SL-u![]()
, bas nesto gledam slike koje sam postavio i mislim zar nije CSi bio automatika pa opet procitam kako je samo isao u manuali
, ma ovaj BMW je po meni bas odgovarao americkom trzistu nesto kao Z8
, pravi americki kruzer
, ali je stvarno mocan