NightSkyWalker wrote:
Ovi do juce sve najgore o Radoncicu, a sada sa njim u koaliciju.

Moderator: anex
NightSkyWalker wrote:
Ovi do juce sve najgore o Radoncicu, a sada sa njim u koaliciju.

skojotovski wrote:isto bi se moglo reci "ja pi.ki Radoncica i Lagumdzije", ne smiju gostovati kod Senada na TV1....![]()
SDP je sam sebi zabio auto gol, proslosedmicnim kurvalukom lidera sa dojucerasnjim ljutim neprijateljem radoncicem. u Danima i Bosni sve fino napisano, nacrtano, objasnjeno.... sve u svemu F U J !!!
mada svi dobro znamo za koga sada radi smrdo iz dana...skojotovski wrote:isto bi se moglo reci "ja pi.ki Radoncica i Lagumdzije", ne smiju gostovati kod Senada na TV1....![]()
SDP je sam sebi zabio auto gol, proslosedmicnim kurvalukom lidera sa dojucerasnjim ljutim neprijateljem radoncicem. u Danima i Bosni sve fino napisano, nacrtano, objasnjeno.... sve u svemu F U J !!!
slazem se za tihica, on je dozivio samo takav debakl...Better Man wrote: SDP nije zabio sebi nikakav autogol! Ako je ko zabio sebi autogol onda je to Tihic svojim totalnim neznanjem i gluposcu, a isto to je uradio Silajdzic koji odbijanjem da gostuje u 60 minuta potpisao smrtnu presudu i debakl svojoj stranci 3 oktobra.
Nije da nesmiju, nego Senad ne zeli da ih ugosti, jer bi lepi Hatre mogao da jos vise bude donji.
I ja isto, valjda dobro placa. Ako fino placaju i ovi iz "Narod Zna" slobodno neka se jave na PP. Buduci da sam nesto stariji clan i sa nekoliko postova viska, mislim da ne bih bio ofiran kao ovi novi trolovi.zonbirile wrote:trolao bih za Fahra,ako ko zna neka javi na PP

Politika: Kako su Fahrudin Radončić i Zlatko Lagumdžija ponovo završili u istom krevetu
Alijansa za reket
Skeptici koji su sumnjali u novi crveno-zeleni savez su, u ponedjeljak 20. septembra, sve svoje sumnje u potpunosti mogli otkloniti. U političkom magazinu FTV-a 60 minuta - onom istom za kojeg Radončić godinama tvrdi da je Lagumdžijin "islamofobični PR" - u kojoj su gostovali predsjednici vodećih bh. stranaka, plus ničim izazvani predsjednik SBB-a, Lagumdžija i Radončić se nisu libili otvorenog koketiranja. Ova dva vlasnika političkih stranaka, unatoč svemu što su jedan o drugom izgovorili i/ili napisali proteklih godina, sada se nude kao mogući predvodnici saveza za bolju budućnost - reketarenja. Podsjećamo na neke od ilustracija (zaboravljenih) "ličnih animoziteta" novopečenog političkog dubla
"Ni Sulju, ni Harisa, ni Fahru neću voditi kući, ali ću s nekim od njih morati u koaliciju."
Kada je ovu izjavu medijima početkom predizborne kampanje dao šef SDP-a Zlatko Lagumdžija, nije mu bila namjera da je adresira niti biračima SDA niti SBiH-a, nego da pruži ruku pomirenja Fahrudinu Radončiću i svom glasačkom tijelu poruči kako novoosnovanu stranku (SBB) shvata ne samo ozbiljno, već i kao ozbiljnog partnera u vlasti.
Crveno-zeleni savez Radončiću, obradovanom ovakvim iznenadnim štovanjem njegova političkog potencijala, nije trebalo dugo da dešifrira Lagumdžijine intencije: Dnevni Avaz preko noći je prestao pisati o "ontološkom lažovu", "domaćem Lukašenku", "imovinskom stanju bh. teokrate", "kriminalu njegove supruge" i svemu onome zbog čega je Lagumdžija posljednjih osam godina, tačnije otkako je prvi put pukla ljubav između njega i Radončića, redovno popunjavao stranice SBB-ovih glasila.
I ne samo to: SDP je dobio i besplatan prostor za svoja saopćenja, pa čak i za čestitku fudbalskoj reprezentaciji BiH nakon pobjede nad Luksemburgom za kvalifikacije na EP u nogometu.
Skeptici koji su sumnjali u novi crveno-zeleni savez su, u ponedjeljak 20. septembra, sve svoje sumnje u potpunosti mogli otkloniti.
Svaka ti je zlatna!NightSkyWalker wrote:Zlatko Lagumdzija je odbio da dodje na TV1 jer je znao da se ga Senad oderati.
On ide samo na svoju FTV da mu Bakir postavlja lagana pitanja.
Svaka cast Hari![]()
Sta Bakir misli ko je on, pored sto je Zlatkov potrcko...
Prpa.ba wrote:Sto su se uspanicili Harisolozi da ce guzica mozda po prvi put biti izbacena van udobnih mindera i fotelja...
pa 100 % lopovi i mutikaše su lepog vjerovatno i posavjetovali da se čuva živih duela, jer bi ga čak i neučtivi Fahro razbucao kao svinja masan džak...Prpa.ba wrote:Sto su se uspanicili Harisolozi da ce guzica mozda po prvi put biti izbacena van udobnih mindera i fotelja...
Mislis na Haretovu zicagu ili njihovu? jer budimo realni, svi oni su se dobro uhljebili na budzetske plate preko Haretove 100% politikePrpa.ba wrote:Sto su se uspanicili Harisolozi da ce guzica mozda po prvi put biti izbacena van udobnih mindera i fotelja...
NightSkyWalker wrote:Zlatko Lagumdzija je odbio da dodje na TV1 jer je znao da se ga Senad oderati.
On ide samo na svoju FTV da mu Bakir postavlja lagana pitanja.
Svaka cast Hari![]()
Sta Bakir misli ko je on, pored sto je Zlatkov potrcko...
Dotakao dno zato sto proziva vladajucu elitu za kriminal i korupciju! Ako je ko dotakao profesionalno dno onda je to Senad Hadzifejzovic, potparol Harisa Silajdzica i njegove SBiH.NightSkyWalker wrote:Bakir Hadziomerovic je vec davno dotakao moralno, eticno, ljudsko dno.
Pokazao je kako se radi prava propaganda, po uzoru na Ristu Dogu.
Bakiru vjeruju oni koji pojma nemaju o politici i oni kojima odgovara da ih Bakir pravi budalama.
I na zalost, sav ovaj medijski kriminal, mi finansiramo iz svog dzepa...
TV! je privatna telezivija i mogu imati za osnivaca koga zele.Better Man wrote:TV 1 ciji je osnivac i vlasnik SBiH.
Kada i koliko puta je prozivao SDP za kriminal, korupciju, i reketastvo u 10 godina?Better Man wrote:
Dotakao dno zato sto proziva vladajucu elitu za kriminal i korupciju! Ako je ko dotakao profesionalno dno onda je to Senad Hadzifejzovic, potparol Harisa Silajdzica i njegove SBiH.
bojim se da si u krivu. zvao je nekoliko puta i radoncica i lagumdziju... a onda je to i javno rekao...Better Man wrote:skojotovski wrote:isto bi se moglo reci "ja pi.ki Radoncica i Lagumdzije", ne smiju gostovati kod Senada na TV1....![]()
SDP nije zabio sebi nikakav autogol! Ako je ko zabio sebi autogol onda je to Tihic svojim totalnim neznanjem i gluposcu, a isto to je uradio Silajdzic koji odbijanjem da gostuje u 60 minuta potpisao smrtnu presudu i debakl svojoj stranci 3 oktobra.
Nije da nesmiju, nego Senad ne zeli da ih ugosti, jer bi lepi Hare mogao da jos vise bude donji.
Zivilo jednoumlje, totalitarizam, i medijski kriminal... ...barem dok je u nasem krdu.Been wrote:Živio Bakir i "60 minuta" još 1000 godina... Kad jedan od ovih lopuža i kriminalaca iz vladajuće oligarhije teže zaspi u ponedjeljak navečer, njegova je misija ispunjena !