60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1126 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Chmoljo »

NightSkyWalker wrote:
Ovi do juce sve najgore o Radoncicu, a sada sa njim u koaliciju. :-)
Image
thepatriot

#1127 Re: 60 MINUTA - All about

Post by thepatriot »

Ja pi.ke ovog Silajdžića, ne smije da dođe sutra u 60 min. na debatu. Boji se da ga Fahro ne odere pred širokim narodnim masama ;-)
Nek on gostuje na svojoj TV1, tamo mu je sve po mjeri...
mrtva kokoš

#1128 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mrtva kokoš »

ako cemo iskreno, i bolje mu je da ne dolazi nije glup zna da mu se sprema sl. situacija kao i tihicu prosli put...
a sdp-u bi bila smrtna presuda od strane biraca kada bi usli u koaliciju sa fahrom i pametnije bi im bilo
da izadju u javnost sa izjavom kojom ce demantovati bilo kakvu koaliciju sa sbb-om u buducnosti bilo kakvi rezultati da budu. bas sam dosta ljudi cuo koji su namjeravali glasati za sdp, da se sada pitaju za koga da glasaju ili uopste izadju na glasanje zbog ovih "nagadjanja u javnosti" koja ce nakon 3. oktobra pokazati svoju istinitost i smijem se kladiti da 50% biraca sdp ima ovakav stav...
mislim da je i njima(sdp) proslosedmicno ucestvovanje zlatka u 60 min. prisjelo...
skojotovski

#1129 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

isto bi se moglo reci "ja pi.ki Radoncica i Lagumdzije", ne smiju gostovati kod Senada na TV1.... :zzzz:

SDP je sam sebi zabio auto gol, proslosedmicnim kurvalukom lidera sa dojucerasnjim ljutim neprijateljem radoncicem. u Danima i Bosni sve fino napisano, nacrtano, objasnjeno.... sve u svemu F U J !!!
Better Man

#1130 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Better Man »

skojotovski wrote:isto bi se moglo reci "ja pi.ki Radoncica i Lagumdzije", ne smiju gostovati kod Senada na TV1.... :zzzz:

SDP je sam sebi zabio auto gol, proslosedmicnim kurvalukom lidera sa dojucerasnjim ljutim neprijateljem radoncicem. u Danima i Bosni sve fino napisano, nacrtano, objasnjeno.... sve u svemu F U J !!!

SDP nije zabio sebi nikakav autogol! Ako je ko zabio sebi autogol onda je to Tihic svojim totalnim neznanjem i gluposcu, a isto to je uradio Silajdzic koji odbijanjem da gostuje u 60 minuta potpisao smrtnu presudu i debakl svojoj stranci 3 oktobra.

Nije da nesmiju, nego Senad ne zeli da ih ugosti, jer bi lepi Hare mogao da jos vise bude donji.
Last edited by Better Man on 26/09/2010 20:01, edited 1 time in total.
mrtva kokoš

#1131 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mrtva kokoš »

skojotovski wrote:isto bi se moglo reci "ja pi.ki Radoncica i Lagumdzije", ne smiju gostovati kod Senada na TV1.... :zzzz:

mada svi dobro znamo za koga sada radi smrdo iz dana...
ali i pored toga to im ili mu (zlatku) nije trebalo onakvo surovanje sa fahrom, dovoljno je onih koji njega ne simpatisu ali ipak glasaju za sdp, a sad poslije ove price koja je "namjerno" provucena kroz javnost ne znam sta ce biti ukoiko
brzo ne reaguju...
mrtva kokoš

#1132 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mrtva kokoš »

Better Man wrote: SDP nije zabio sebi nikakav autogol! Ako je ko zabio sebi autogol onda je to Tihic svojim totalnim neznanjem i gluposcu, a isto to je uradio Silajdzic koji odbijanjem da gostuje u 60 minuta potpisao smrtnu presudu i debakl svojoj stranci 3 oktobra.

Nije da nesmiju, nego Senad ne zeli da ih ugosti, jer bi lepi Hatre mogao da jos vise bude donji.
slazem se za tihica, on je dozivio samo takav debakl...
ali silajdzic nije, i za njega je bolje da ne gostuje u bakirovoj emisiji. zapamti sta si napisao, brzo ce 3 oktobar. mozda i stranka ne prodje bas kako oni ocekuju ali haris ce 100% biti clan predsjednistva poslije ovih izbora...
erni3

#1133 Re: 60 MINUTA - All about

Post by erni3 »

zonbirile wrote:trolao bih za Fahra,ako ko zna neka javi na PP
I ja isto, valjda dobro placa. Ako fino placaju i ovi iz "Narod Zna" slobodno neka se jave na PP. Buduci da sam nesto stariji clan i sa nekoliko postova viska, mislim da ne bih bio ofiran kao ovi novi trolovi.
Eto, stranke, javi te se, stojim vam na raspolaganju...
clav

#1134 Re: 60 MINUTA - All about

Post by clav »

mnogo vise ljudi cita avaz nego ta dva magazina :-)
NightSkyWalker

#1135 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Zlatko Lagumdzija je odbio da dodje na TV1 jer je znao da se ga Senad oderati.
On ide samo na svoju FTV da mu Bakir postavlja lagana pitanja.

Svaka cast Hari :thumbup:

Sta Bakir misli ko je on, pored sto je Zlatkov potrcko...
miop

#1136 Re: 60 MINUTA - All about

Post by miop »

Image
Politika: Kako su Fahrudin Radončić i Zlatko Lagumdžija ponovo završili u istom krevetu
Alijansa za reket

Skeptici koji su sumnjali u novi crveno-zeleni savez su, u ponedjeljak 20. septembra, sve svoje sumnje u potpunosti mogli otkloniti. U političkom magazinu FTV-a 60 minuta - onom istom za kojeg Radončić godinama tvrdi da je Lagumdžijin "islamofobični PR" - u kojoj su gostovali predsjednici vodećih bh. stranaka, plus ničim izazvani predsjednik SBB-a, Lagumdžija i Radončić se nisu libili otvorenog koketiranja. Ova dva vlasnika političkih stranaka, unatoč svemu što su jedan o drugom izgovorili i/ili napisali proteklih godina, sada se nude kao mogući predvodnici saveza za bolju budućnost - reketarenja. Podsjećamo na neke od ilustracija (zaboravljenih) "ličnih animoziteta" novopečenog političkog dubla

"Ni Sulju, ni Harisa, ni Fahru neću voditi kući, ali ću s nekim od njih morati u koaliciju."

Kada je ovu izjavu medijima početkom predizborne kampanje dao šef SDP-a Zlatko Lagumdžija, nije mu bila namjera da je adresira niti biračima SDA niti SBiH-a, nego da pruži ruku pomirenja Fahrudinu Radončiću i svom glasačkom tijelu poruči kako novoosnovanu stranku (SBB) shvata ne samo ozbiljno, već i kao ozbiljnog partnera u vlasti.

Crveno-zeleni savez Radončiću, obradovanom ovakvim iznenadnim štovanjem njegova političkog potencijala, nije trebalo dugo da dešifrira Lagumdžijine intencije: Dnevni Avaz preko noći je prestao pisati o "ontološkom lažovu", "domaćem Lukašenku", "imovinskom stanju bh. teokrate", "kriminalu njegove supruge" i svemu onome zbog čega je Lagumdžija posljednjih osam godina, tačnije otkako je prvi put pukla ljubav između njega i Radončića, redovno popunjavao stranice SBB-ovih glasila.

I ne samo to: SDP je dobio i besplatan prostor za svoja saopćenja, pa čak i za čestitku fudbalskoj reprezentaciji BiH nakon pobjede nad Luksemburgom za kvalifikacije na EP u nogometu.

Skeptici koji su sumnjali u novi crveno-zeleni savez su, u ponedjeljak 20. septembra, sve svoje sumnje u potpunosti mogli otkloniti.
Last edited by miop on 26/09/2010 18:58, edited 1 time in total.
brucos7

#1137 Re: 60 MINUTA - All about

Post by brucos7 »

NightSkyWalker wrote:Zlatko Lagumdzija je odbio da dodje na TV1 jer je znao da se ga Senad oderati.

Svaka ti je zlatna! :thumbup:
NightSkyWalker

#1138 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Bakir Hadziomerovic je vec davno dotakao moralno, eticno, ljudsko dno.
Pokazao je kako se radi prava propaganda, po uzoru na Ristu Dogu.
Bakiru vjeruju oni koji pojma nemaju o politici i oni kojima odgovara da ih Bakir pravi budalama.

I na zalost, sav ovaj medijski kriminal, mi finansiramo iz svog dzepa...
Prpa.ba

#1139 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Prpa.ba »

Sto su se uspanicili Harisolozi da ce guzica mozda po prvi put biti izbacena van udobnih mindera i fotelja... :lol:
NightSkyWalker

#1140 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Prpa.ba wrote:Sto su se uspanicili Harisolozi da ce guzica mozda po prvi put biti izbacena van udobnih mindera i fotelja... :lol:
:-) :-)
U krevetu zajedno Zlaja i Fahro, a ti spominjes guze :-) :lol:

Nesto tu smrdi...
Been

#1141 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

Prpa.ba wrote:Sto su se uspanicili Harisolozi da ce guzica mozda po prvi put biti izbacena van udobnih mindera i fotelja... :lol:
pa 100 % lopovi i mutikaše su lepog vjerovatno i posavjetovali da se čuva živih duela, jer bi ga čak i neučtivi Fahro razbucao kao svinja masan džak...
samo malo

#1142 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Mislis na Haretovu zicagu ili njihovu? jer budimo realni, svi oni su se dobro uhljebili na budzetske plate preko Haretove 100% politike :wink:

Mada mislim da ne trebaju strahovati, samo promijene dresove (nebi im bio prvi put, ionako) i uhljebi ostaju sigurni na pozicijama, plata redovna, nista se ne radi, ispijaju se kafe, samo treba agitovati za novog gazdu.
Better Man

#1143 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Better Man »

NightSkyWalker wrote:Zlatko Lagumdzija je odbio da dodje na TV1 jer je znao da se ga Senad oderati.

Ne znam da je Zlatko odbio gostovanje na TV 1, ali znam da je Hare odbio da gosuje na FTV u 60 minuta. Ipak vecu pokrivenost i gledanost ima FTV nego TV 1 i bitnije je gostovati na FTV ili BHT, nego na TV 1 ciji je osnivac i vlasnik SBiH.
Better Man

#1144 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Better Man »

NightSkyWalker wrote:Bakir Hadziomerovic je vec davno dotakao moralno, eticno, ljudsko dno.
Pokazao je kako se radi prava propaganda, po uzoru na Ristu Dogu.
Bakiru vjeruju oni koji pojma nemaju o politici i oni kojima odgovara da ih Bakir pravi budalama.

I na zalost, sav ovaj medijski kriminal, mi finansiramo iz svog dzepa...
Dotakao dno zato sto proziva vladajucu elitu za kriminal i korupciju! Ako je ko dotakao profesionalno dno onda je to Senad Hadzifejzovic, potparol Harisa Silajdzica i njegove SBiH.
NightSkyWalker

#1145 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Better Man wrote:TV 1 ciji je osnivac i vlasnik SBiH.
TV! je privatna telezivija i mogu imati za osnivaca koga zele.
FTV televiziju svi placamo i zato moraju biti objektivni a ne stranacki pristrasni.
Odkud Bakiru pravo da za nase pare vrsi Zlatkovu propagandu?
Zasto bi Haris isao na televiziju koju kontrolise njegova konkurentna partija?
NightSkyWalker

#1146 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Better Man wrote:
Dotakao dno zato sto proziva vladajucu elitu za kriminal i korupciju! Ako je ko dotakao profesionalno dno onda je to Senad Hadzifejzovic, potparol Harisa Silajdzica i njegove SBiH.
Kada i koliko puta je prozivao SDP za kriminal, korupciju, i reketastvo u 10 godina?

Ako je Senad dotakao dno jer naginje Harisu, koliko je tek dno dotakao Bakir koji vec 10 godina nasim prama portparolise za SDP i Zlaju mu.
samo malo

#1147 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

A jes ono, SDP je unistio ovu drzavu aferama i kriminalom.

Da nema te opasne i po budzet stetne opozicije, ova drzava bi cvjetala.

Sram vas bilo, Bakire i SDP, kradete i lazete, dok Hare, Tihi i njihova raja pokusava ovu zemlju izvesti na pravi put. Sigurno ste i u koaliciji sa Dodikom... cekaj, ne, Hare je u koaliciji sa Dodikom, ali nema veze, vi ste lopovi.

Inace, kad smo vec kod Dodikove tvorevine, u njegovoj republici uspjesni sportisti imaju jedno milju ipo primanja mjesecno, dok kod Hareta i Tihija primaju koliko i prosjecan penzioner, mislim ni 400 kaemova... kod Dodika zene oboljele od tumora dojke imaju Herceptin besplatno vec godinama, kod Hareta i Tihija tek odnedavno, a prije toga su godinama morale cekati laganu i bogami bolnu smrt, ili platiti hiljade marona ako imaju, za lijek... kod Dodika privrednici na dividendu placaju 10% poreza, a kod Tihija i Hareta koliko? pa privatnici preregistruju firme u RS-u nebi li nesto zaradili... kod Dodika je sada prosjecna plata veca nego kod Hareta i Tihija, a do prije par godina sili smo ih za duplo. Pa se vi mislite delegati, mada znamo svi, za sve je kriv SDP, Zlaja i Bakir!!!!
Been

#1148 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

Živio Bakir i "60 minuta" još 1000 godina... Kad jedan od ovih lopuža i kriminalaca iz vladajuće oligarhije teže zaspi u ponedjeljak navečer, njegova je misija ispunjena !
skojotovski

#1149 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

Better Man wrote:

SDP nije zabio sebi nikakav autogol! Ako je ko zabio sebi autogol onda je to Tihic svojim totalnim neznanjem i gluposcu, a isto to je uradio Silajdzic koji odbijanjem da gostuje u 60 minuta potpisao smrtnu presudu i debakl svojoj stranci 3 oktobra.

Nije da nesmiju, nego Senad ne zeli da ih ugosti, jer bi lepi Hare mogao da jos vise bude donji.
bojim se da si u krivu. zvao je nekoliko puta i radoncica i lagumdziju... a onda je to i javno rekao...
kazi mi samo da li je bilo korektno, profesionalno, kako kog hoces, onako obrusavaje na Tihica od strae Bakira H., cuvenog profesionalca i borca za istinu? do juce bio dobar s Tihicem, a sada, kako se razisao sa Lagumdzijom i Bakir zajahao....
NightSkyWalker

#1150 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Been wrote:Živio Bakir i "60 minuta" još 1000 godina... Kad jedan od ovih lopuža i kriminalaca iz vladajuće oligarhije teže zaspi u ponedjeljak navečer, njegova je misija ispunjena !
Zivilo jednoumlje, totalitarizam, i medijski kriminal... ...barem dok je u nasem krdu.
Locked