kod tebe jer ces vidjeti da nisi nikoga mogao isprovocirati sa ovakvim pisanjemmetar_drva wrote:gubi sarajevo u gradačcu, pa me interesuje gdje će bit neredi ako na kraju ostane isti rezultat?
Huliganstvo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- respo
#1126 Re: Huliganstvo
- metar_drva
#1127 Re: Huliganstvo
pa ne provociram, jbg. ne bi me čudilo da opet bude negdje sranje, pa bih rado izbjegao poprište navedenog sranjarespo wrote:kod tebe jer ces vidjeti da nisi nikoga mogao isprovocirati sa ovakvim pisanjemmetar_drva wrote:gubi sarajevo u gradačcu, pa me interesuje gdje će bit neredi ako na kraju ostane isti rezultat?
- respo
#1128 Re: Huliganstvo
onda izadji iz kuce prosetajmetar_drva wrote:pa ne provociram, jbg. ne bi me čudilo da opet bude negdje sranje, pa bih rado izbjegao poprište navedenog sranjarespo wrote:kod tebe jer ces vidjeti da nisi nikoga mogao isprovocirati sa ovakvim pisanjemmetar_drva wrote:gubi sarajevo u gradačcu, pa me interesuje gdje će bit neredi ako na kraju ostane isti rezultat?
- metar_drva
#1129 Re: Huliganstvo
malo nervozan, a? kontam ja to, bio rat, stres, sad recesija, krupna žena, sitna djeca, pritislo sa svake strane, voljeni klub u rasulu, valja neki ventil nać...respo wrote: onda izadji iz kuce prosetaj
- Topla voda
#1130 Re: Huliganstvo
...kad malo razmislim..neke stvari koje nalete na prvu je bolje pobrisati, da ne uvrijedis sagovornika...
svakako nista sa ovim postom ne bih dobro napravio,samo svadju pojacao..
steta samo sto ce provakatori zajebati i ovaj topik,al takva nam je valjda sudbina
svakako nista sa ovim postom ne bih dobro napravio,samo svadju pojacao..
steta samo sto ce provakatori zajebati i ovaj topik,al takva nam je valjda sudbina
-
Omerovim_Koracima
#1131 Re: Huliganstvo
cartman je dijasporac,koji prati deshavanja preko interneta,Semire nemoj se nervirat i trudit mu objasnit nesto,plus je onaj otamo sa druge strane miljacke.
Borba prava je tek pocela
-
zonbirile
#1132 Re: Huliganstvo
kako smiješno,mizerno je čitati postove u kojima se ovde kaka o sportu,ligi,klubovima.Koje dno dna,a kolike budale to glorifikuju.
- cartman
#1133 Re: Huliganstvo
trenutno u inostranstvu. i ne tamko kakve to veze ima ? :SOmerovim_Koracima wrote:cartman je dijasporac,koji prati deshavanja preko interneta,Semire nemoj se nervirat i trudit mu objasnit nesto,plus je onaj otamo sa druge strane miljacke.
- aerosa
#1134 Re: Huliganstvo
Evo ga opet.... Ovaj paćenik se vratio na temu na kojoj je već napisao stranice i stranice gluposti i prije ključanja.....zonbirile wrote:kako smiješno,mizerno je čitati postove u kojima se ovde kaka o sportu,ligi,klubovima.Koje dno dna,a kolike budale to glorifikuju.
-
Omerovim_Koracima
#1135 Re: Huliganstvo
A kako nema,kad ne znas dobro situaciju i neke stvari. odavno si tamo kolko ja znam.al normala samo se ti pravi pametan.cartman wrote:trenutno u inostranstvu. i ne tamko kakve to veze ima ? :SOmerovim_Koracima wrote:cartman je dijasporac,koji prati deshavanja preko interneta,Semire nemoj se nervirat i trudit mu objasnit nesto,plus je onaj otamo sa druge strane miljacke.
Nema potrebe da repliciras
- cartman
#1136 Re: Huliganstvo
Omerovim_Koracima wrote:A kako nema,kad ne znas dobro situaciju i neke stvari. odavno si tamo kolko ja znam.al normala samo se ti pravi pametan.cartman wrote:trenutno u inostranstvu. i ne tamko kakve to veze ima ? :SOmerovim_Koracima wrote:cartman je dijasporac,koji prati deshavanja preko interneta,Semire nemoj se nervirat i trudit mu objasnit nesto,plus je onaj otamo sa druge strane miljacke.
Borba prava je tek pocela![]()
Nema potrebe da repliciras
Dobro sam upoznat sa svim desavanjima dole, i nisam dugo u odsustvu
zadnja replika
-
internazionale
#1137 Re: Huliganstvo
hrasno38 wrote:Čuj davljenik u viru hahahahah Ličiš mi na čikija sa ovim komentarima.
Pa ja ti upravo o tome i govorim da je nakon šampionske sezone i počelo lagano da tinja protiv Uprave. Kada već govoriš o toj šampionskoj sezoni, svaki iskreni navijač Sarajeva, koji prati situaciju oko kluba, će ti reći da titula nije osvojena zahvaljujući OVOJ Upravi, nego zahvaljujući ljudima koji su bili prije njih tu, prije svega mislim na gospodina Nijaza Gracića.
Ekipa koja je u jesenjem dijelu sezone harala Ligom, nakon14 odigranih kola imala 7 bodova prednosti ispred prvog konkurenta Zrinjskog, u četvrtfinalu Kupa izbacila Željezničar je bila sastavljena mahom od igrača koji su u klub došlo upravo u Nijazovo vrijeme. A onda je došla zimska pauza u kojoj su iz kluba prodata ČETIRI NAJBOLJA IGRAČA u jesenjoj polusezoni: Marinko Mačkić, Vule Trivunović, Samir Duro i Ajdin Maksumić, pa se umalo desilo da Sarajevo gotovo sigurnu titulu prokocka, upravo zahvaljujući tim govnima iz Uprave (nešto slično su ove zime uradili i čelni ljudi Borca prodajom Vranješa, Bilbije i ostalih).
A dalje što spominješ da se tad slavilo, a nije se pljuvalo protiv Uprave, pa jel' vidiš čovječe o čemu govoriš. Pa logično je da se slavilo jer je ostvaren uspjeh, šta smo možda trebali prekinuti slavlje pred Vječnom i otići kući je li? Argument ti je što bi Mostarci rekli "niđe veze". Uzmi za primjer bilo koji drugi sportski kolektiv i navijače istog pa ćeš vidjeti da je svugdje takva situacija. Navijači su godinama pjevali "Savez napolje", pa kad dođe Ćiro i rezultati, nešto ne čuh nikoga da je na utakmicama pjevo "Savez napolje". Željini navijači su godinama proklinjali Žuju i Brkovića i agoniju u kojoj ih je ovaj dvojac ostavio, pa se evo sad nakon njihovog povratka i prvog mjesta na tabeli opet kunu u njih. Navijači KK Bosne su se kleli u Nihada Imamovića i Dinu Konakovića dok je bilo rezultata, dok se igrao Final 8, a sad ih pljuju na sve strane.
Dakle to je tako, u tom trenutku su rezultati postojali i normalno da nema potrebe da budeš nezadovoljan, ali čim je trebalo napraviti ozbiljan iskorak, te ponoviti taj uspjeh i u iduće tri godine, pokazalo se da ti ljudi nisu sposobni za to, neki su to uvidjeli i u toku proljetne polusezone kad smo bili prvaci, ali eto zbog titule, se na to zaboravilo, a nekima je situacija postala jasna tek u julu te godine, kada je prvo napravljena igranka Husrefu Musemiću, a onda i kad su usred takmičenja u Ligi prvaka opet prodata dva najbolja igrača tima (Emir Obuća i Faruk Ihtijarević), a onda kako je vrijeme odmicalo ta Uprava je samo pokazala svoje pravo lice. Uslijedio je napad na navijače nakon utakmice sa Marsaxlokkom, uslijedila je suspenzija za Musemića uoči utakmice sa Baselom, uslijedila je katastrofa u Baselu, uslijedio je period OD TRI GODINE BEZ TROFEJA...
Upravo ovako isto razmišljaju i ljudi iz Uprave, baš kao i ti. Pa eto donijelo smo vam titulu 2007. godine, što ste sad nezadovoljni.
I kad već stavljaš ove teme, evo ti možda i najbolji primjer razmišljanja navijača, pogledaj ovaj post sa jedne od tih tema: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 2#p1258272
Dakle čestitke TRENERU, IGRAČIMA I NAVIJAČIMA. Pokušaj sam pogoditi koji od četiri segmenta koja čine jedan klub ovdje nedostaje (Uprava, struka, igrači, navijači).prleitihi wrote:čestitke na tituli husrefu..igračim i navijačima!
Titula je te godine osvojena iz razloga sto ste slavili jubilej 1946 -2006/2007 dakle 60 godina i siljeno vam je na sve strane i znalo se i prije sezone da cete biti prvaci. Nije bilo utakmice na kojoj vam nije sviran penal.
Pa zar i tada nije valjala uprava????????? Ili je bilo previse policije na utakmicama za vas ukus????? Ulozi kviska!!!!
A ovo ostalo dokazuje da ste toliko nafurani da stvarno mislite da ste Manchester a ne kita od ekipe kao i sve ostale u nasoj ligi. Mozda kada budete slavili 65 ili 70 godina budete opet prvaci. Ja se ne sjecam da je iko igdje od navijaca skandirao upravi kad je osvojena neka titula. Skandira se igracima i treneru ali se podrazumjeva da je za uspjeh zahvalna i uprava.
Medjutim ovo nema veze sa onim sto se desilo u proslu srijedu i gdje se "dio" (da naglasim) navijaca Sarajeva ponio pickasto da ne moze pickastije i samim tim zapecatilo navijacku sudbinu kompletnih Hordi za neko duze vrijeme u buducnosti. Prica gotova,poslije jebanja nema kajanja ali zato kao sto smo svi vidjlei ima bjezanja.!!![/quote]
pa što odmah ne kažeš pod kakvim frustracijama pišeš cijelo vrijeme
- respo
#1138 Re: Huliganstvo
ni jedno ni drugo ni trece tako da mi je zao sto nisi zadovoljan poslije ovog posta ajd zdraometar_drva wrote:malo nervozan, a? kontam ja to, bio rat, stres, sad recesija, krupna žena, sitna djeca, pritislo sa svake strane, voljeni klub u rasulu, valja neki ventil nać...respo wrote: onda izadji iz kuce prosetaj
-
hordas 87
#1139 Re: Huliganstvo
internazionale
ma joj svi su pickice samo ste vi masine ba, svi su debili samo ste vi gospoda ba, svi pojma nemaju samo vi imate...ajde sad idi se lijeci nekih komplexa.. nesta pokusavate da nas ponizite pa pasa moj mi samo priznajemo da je stanje otislo u kurac, i pokazalo se u srijedu sta mislimo o igracima i upravi, to za titulu proslu ako kazes da je namjestena onda je i ova zeljina namjestena 100 % neki su mi govorili da ce je uzet a nije ni pocela sezona, i cek cek pogledaj malo statistiku osvajanje titula pa ce ti biti jasno da se ova nasa liga namjesta uveliko...samo eto to je fazon sad zeljo kad treba osvojiti titulu sve im je krasno i bajno zaboravise oni na sve, a vicemo za koju godinu...tako ste nam se rugali kad smo bili na zapadu pa smo vidjeli na sta ste spali..tipa bojkotovali derbi ovo ono daj ba sta ste si vi nesta digli, nemas ni pojma sta se sve desavalo oko Hordi i Sarajeva ti sve sto znas to su vijesti preko tv-a i mahalske neke price zato suti nisi kompetentan davati neke izjave tako glupe i pune komplexa nekog..
ma joj svi su pickice samo ste vi masine ba, svi su debili samo ste vi gospoda ba, svi pojma nemaju samo vi imate...ajde sad idi se lijeci nekih komplexa.. nesta pokusavate da nas ponizite pa pasa moj mi samo priznajemo da je stanje otislo u kurac, i pokazalo se u srijedu sta mislimo o igracima i upravi, to za titulu proslu ako kazes da je namjestena onda je i ova zeljina namjestena 100 % neki su mi govorili da ce je uzet a nije ni pocela sezona, i cek cek pogledaj malo statistiku osvajanje titula pa ce ti biti jasno da se ova nasa liga namjesta uveliko...samo eto to je fazon sad zeljo kad treba osvojiti titulu sve im je krasno i bajno zaboravise oni na sve, a vicemo za koju godinu...tako ste nam se rugali kad smo bili na zapadu pa smo vidjeli na sta ste spali..tipa bojkotovali derbi ovo ono daj ba sta ste si vi nesta digli, nemas ni pojma sta se sve desavalo oko Hordi i Sarajeva ti sve sto znas to su vijesti preko tv-a i mahalske neke price zato suti nisi kompetentan davati neke izjave tako glupe i pune komplexa nekog..
- metar_drva
#1140 Re: Huliganstvo
aj zdravo (znaš šta se rimuje sa zdravo)respo wrote: ni jedno ni drugo ni trece tako da mi je zao sto nisi zadovoljan poslije ovog posta ajd zdrao
-
internazionale
#1141 Re: Huliganstvo
nisi ti lave baš skont'o šta sam napis'ohordas 87 wrote:internazionale
podvuk'o sam prave razloge beskonačnog pisanja ovog delije gore
ima još par takvih
-
sumirprimus
#1142 Re: Huliganstvo
Jedino mi se ne svidja,ovo pod tackom 6.zlopotreba alkohola i laHkih droga...
Ima ljudi koji ne zloupotrebljavaju alkohol i meHke gedro,nego ih Upotrebljavaju pomalo...
Nego laganini,pivkane u plasticnim casama,4-5 ne treba vise,cisto radi cirkulacije
Ima ljudi koji ne zloupotrebljavaju alkohol i meHke gedro,nego ih Upotrebljavaju pomalo...
Nego laganini,pivkane u plasticnim casama,4-5 ne treba vise,cisto radi cirkulacije
- ultima_palabra
#1143 Re: Huliganstvo
Majmun je tamo gdje mu i jeste mjesto, .... iza stakla, resetaka i mreza.
- aerosa
#1144 Re: Huliganstvo
Pogledaš mu avatar i uvidiš tu moralnu čistoću koju razasipa po ovoj temi...ultima_palabra wrote:Majmun je tamo gdje mu i jeste mjesto, .... iza stakla, resetaka i mreza.Svaka čast, baš onako nediskriminacijski, ljudska prava, tolerancija, ovo-ono
Naravno onom ko je u originalu okačio post...a ni ovaj očito nije puno bolji.....
- metar_drva
#1145 Re: Huliganstvo
izvinite molim vas, zaštitnici ljudskih prava, a šta su to huligani?aerosa wrote:Pogledaš mu avatar i uvidiš tu moralnu čistoću koju razasipa po ovoj temi...ultima_palabra wrote:Majmun je tamo gdje mu i jeste mjesto, .... iza stakla, resetaka i mreza.Svaka čast, baš onako nediskriminacijski, ljudska prava, tolerancija, ovo-ono
![]()
Naravno onom ko je u originalu okačio post...a ni ovaj očito nije puno bolji.....![]()
p.s. reći da su majmuni može jedino biti uvreda za majmune
- aerosa
#1146 Re: Huliganstvo
Hm ,sve što bih ti napisao na to neki bi jedva dočekali pa ću ti samo reći da je Darvinova teorija čudo....metar_drva wrote:izvinite molim vas, zaštitnici ljudskih prava, a šta su to huligani?aerosa wrote: Pogledaš mu avatar i uvidiš tu moralnu čistoću koju razasipa po ovoj temi...![]()
Naravno onom ko je u originalu okačio post...a ni ovaj očito nije puno bolji.....![]()
Primjetiš li to po sebi ?
- metar_drva
#1147 Re: Huliganstvo
naravno. ja evoluirao, ti još nisiaerosa wrote:Hm ,sve što bih ti napisao na to neki bi jedva dočekali pa ću ti samo reći da je Darvinova teorija čudo....metar_drva wrote:izvinite molim vas, zaštitnici ljudskih prava, a šta su to huligani?aerosa wrote: Pogledaš mu avatar i uvidiš tu moralnu čistoću koju razasipa po ovoj temi...![]()
Primjetiš li to po sebi ?
- ultima_palabra
#1148 Re: Huliganstvo
U tekstu se govori o gostujućoj navijačkoj grupi, ne o huliganima...metar_drva wrote: izvinite molim vas, zaštitnici ljudskih prava, a šta su to huligani?
- metar_drva
#1149 Re: Huliganstvo
yeah, a gostujući navijači su u stvari familije sa po troje djece. zidovima su odvojeni od ostalih navijača jer nije lijepo da svi gledaju kako majke doje djecu, a mreža je postavljena jer familije dolaze sa buketima cvijeća, koje u trenutcima radosti ubacuju u teren, pa se onda utakmica prekida dok se cvijeće ne pokupi...ultima_palabra wrote:U tekstu se govori o gostujućoj navijačkoj grupi, ne o huliganima...metar_drva wrote: izvinite molim vas, zaštitnici ljudskih prava, a šta su to huligani?
- ultima_palabra
#1150 Re: Huliganstvo
Dok god samo grlom i dlanovima bodre svoj klub, oni su gostujući navijači. Ako neko od njih želi praviti belaj, onda ga policija savlada i vodi u stanicu...jednostavno, zar ne?metar_drva wrote:yeah, a gostujući navijači su u stvari familije sa po troje djece. zidovima su odvojeni od ostalih navijača jer nije lijepo da svi gledaju kako majke doje djecu, a mreža je postavljena jer familije dolaze sa buketima cvijeća, koje u trenutcima radosti ubacuju u teren, pa se onda utakmica prekida dok se cvijeće ne pokupi...ultima_palabra wrote:U tekstu se govori o gostujućoj navijačkoj grupi, ne o huliganima...metar_drva wrote: izvinite molim vas, zaštitnici ljudskih prava, a šta su to huligani?
Ne znam čemu tolika mržnja, jel te neko maltretirao od navijača kad si bio mali?