Gdje se bori?Platformas wrote:Ja ga nikad nisam dizao u nebesa tako da mogu napisat da je kloc bio i ostao.
Ono se maša jednom u 100 godina.
Valjda u repki nadođe, bar se bori, za razliku od Dzeksona.
Dva hejta po postu
Vedad Ibisevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#1126 Re: Vedad Ibisevic
- Tayyip
#1127 Re: Vedad Ibisevic
leet wrote:Bravo Vedo.
- ultima_palabra
#1128 Re: Vedad Ibisevic
Tako je.jeza u ledja wrote:Vedo je u formi i trpa, a klocevski potezi se desavaju i najboljima.
- Comrad
#1129 Re: Vedad Ibisevic
Golčina!
Vedo je odlicnoj formi.
Vedo je odlicnoj formi.
- amoninan
#1130 Re: Vedad Ibisevic
I to ljevicom, neobranjivo.
Prije toga, odlično je sebi otvorio prostor.
Trpaj Vedo, u inat hejterima
Prije toga, odlično je sebi otvorio prostor.
Trpaj Vedo, u inat hejterima
-
cindrlimindrli
#1131 Re: Vedad Ibisevic
Ma u redu je to, al` njemu se ovi kloc potezi cesto desavaju. On se trebao oprostiti od fudbala kad je odbranioultima_palabra wrote:Tako je.jeza u ledja wrote:Vedo je u formi i trpa, a klocevski potezi se desavaju i najboljima.
gol Portugalu u prvom barazu.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#1132 Re: Vedad Ibisevic
Svaka cast
Da nije bilo one povrede...trpao bi kao Mess i Ronaldno po 40 komada u sezoni
Svi se sjecamo onog pocetka sezeone i rekorda
-
Crvena Tifoza
#1133 Re: Vedad Ibisevic
Ni manje ni više...Yahel wrote:Svaka cast![]()
- Edin H.
#1134 Re: Vedad Ibisevic
Steta za Vedada sto igra u trivijalnoj Bundesligi, on je ipak materijal za Premiershipa, od kada se vratio u formu.
-
LjubiBrat
#1135 Re: Vedad Ibisevic
jarane 18 golova u prvom dijelu sezone nije maloCrvena Tifoza wrote:Ni manje ni više...Yahel wrote:Svaka cast![]()
-
Zgec Lezda
#1136 Re: Vedad Ibisevic
Cudi me kako Vedo danas majstorski zabi sa lijevom a ono poslje penala htio desnom, iako je lijeva izgledala puno vise logicna u onoj situaciji.
- Better Man
#1137 Re: Vedad Ibisevic
Svaka čast majstore, samo zabijaj! Ubjedljivo najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!
-
Crvena Tifoza
#1139 Re: Vedad Ibisevic
LjubiBrat wrote:jarane 18 golova u prvom dijelu sezone nije maloCrvena Tifoza wrote:Ni manje ni više...Yahel wrote:Svaka cast![]()
Jel' to u onu jesen kad je protiv Turske u Istanbulu tribine gadjao?
Ah, da, da. Sjecam se tog Messia da ne kazem Ronalda.
- I am Happy
#1140 Re: Vedad Ibisevic
Ne trebamo se lagati, covjek je oborio rekord bundeslige.... trpao kao lud, samo ga je povreda usporila. Ja nisam rekao da je njihova klasa jer ipak igra u Njemackoj ligi.Crvena Tifoza wrote:Ni manje ni više...Yahel wrote:Svaka cast![]()
Neka mu je sa srecom, nadam se samo da nece biti povreda, a golova ce biti dovoljno za prvog strijelca njemacke lige. Zivi bili pa vidjeli
- Better Man
#1141 Re: Vedad Ibisevic
Možeš ti pričati šta hočeš i omaložavati Vedu, ali on je dokazao da je klasa od napadača i da nije bilo one povrede ne bi mu bilo kraja! Daleko najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!Crvena Tifoza wrote:
-
Crvena Tifoza
#1142 Re: Vedad Ibisevic
A koji je to rekord oborio ako nije neka tajna?Yahel wrote:Ne trebamo se lagati, covjek je oborio rekord bundeslige.... trpao kao lud, samo ga je povreda usporila. Ja nisam rekao da je njihova klasa jer ipak igra u Njemackoj ligi.Crvena Tifoza wrote:Ni manje ni više...Yahel wrote:Svaka cast![]()
Neka mu je sa srecom, nadam se samo da nece biti povreda, a golova ce biti dovoljno za prvog strijelca njemacke lige. Zivi bili pa vidjeli
-
cindrlimindrli
#1143 Re: Vedad Ibisevic
Nevjerovatno ...Better Man wrote: Daleko najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1144 Re: Vedad Ibisevic
Partijaner wrote:Too Vedooooo u inat dusmanima jbm im mater![]()
-
Crvena Tifoza
#1145 Re: Vedad Ibisevic
Mislim da pretjerujes sa tim da je nas najbolji fudbaler u ovom trenutku.Better Man wrote:Možeš ti pričati šta hočeš i omaložavati Vedu, ali on je dokazao da je klasa od napadača i da nije bilo one povrede ne bi mu bilo kraja! Daleko najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!Crvena Tifoza wrote:
Ja ga ne omalozavam, nego samo cinjenice pisem.
Protiv onako krhkog HSV je imao tri 100% sanse iz tri pokusaja. Najboljim se to ne desava.
Izgleda da se ovdje pokusava omlozavati Dzeko sa ovim vjecitim "talentom".
- Better Man
#1146 Re: Vedad Ibisevic
Ne pretjerujem, jer redovno zabija golove i to što je promašio penal i te šanse to se dešava i velikom Messiu i Ronaldu. Trenutno jeste bolji od Džeke, jer redovno zabija golove i puno više igra, dok Džeko zbog idiota Manchinia puno više sjedi na klupi, ai daje manje golova od Vede.Crvena Tifoza wrote:Mislim da pretjerujes sa tim da je nas najbolji fudbaler u ovom trenutku.Better Man wrote:Možeš ti pričati šta hočeš i omaložavati Vedu, ali on je dokazao da je klasa od napadača i da nije bilo one povrede ne bi mu bilo kraja! Daleko najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!Crvena Tifoza wrote:
Protiv onako krhkog HSV je imao tri 100% sanse iz tri pokusaja. Najboljim se to ne desava.
- I am Happy
#1147 Re: Vedad Ibisevic
Bitno je srati i pljuvati po ostalim, nije cak ni vazno znas li o cemu pricas, bitno je samo biti negativanCrvena Tifoza wrote: A koji je to rekord oborio ako nije neka tajna?
Kad vec ne znas koristi google....
18 golova i 7 asistencija za jednu polovinu sezone je normalna pojava?
-
Crvena Tifoza
#1148 Re: Vedad Ibisevic
Mislim da pretjerujes sa tim da je nas najbolji fudbaler u ovom trenutku.Better Man wrote: Možeš ti pričati šta hočeš i omaložavati Vedu, ali on je dokazao da je klasa od napadača i da nije bilo one povrede ne bi mu bilo kraja! Daleko najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!
Izgleda da se ovdje pokusava omlozavati Dzeko sa ovim vjecitim "talentom".[/quote]
Ne pretjerujem, jer redovno zabija golove i to što je promašio penal i te šanse to se dešava i velikom Messiu i Ronaldu. Trenutno jeste bolji od Džeke, jer redovno zabija golove i puno više igra, dok Džeko zbog idiota Manchinia puno više sjedi na klupi, ai daje manje golova od Vede.[/quote]
Uredu cijenim tvoje misljenje. Isto tako mislim da je Ibisevic danas zabio strasan gol.
Ali...
Ne kazem ja da se to ne desava vrhunskim igracima kao sto su Messi, Ronaldo, Dzeko
Koristeci tvoju logiku, mozemo li se onda sloziti da za par odgiranim kola ove nase B-H Telekom lige, jedan napadac koji bude imao na kontu 5, 6 golova recimo, proglasimo boljim od Dzeke, jer ce vjerovatno postici vise pogodaka.
Zelio bi da moja misao bude skromna i da ne uvrijedi neke ljubimce Ibisevica, ali ubijedjen sam da sutra Dzeko prestane igrati fudbal, i da se bavi, ne znam, kriketom, Vedad Ibisevic - samo prozvani idol nacije, ni tad ne bi bio bolji od Edina Dzeke. Samo moja mala skromna konstantacija.
- BHF_Manijak
#1149 Re: Vedad Ibisevic
A kojeg HSV-a? KAd su sa njima igrali? Lahko je drugima samo srat i kontru pucat'....Crvena Tifoza wrote: Mislim da pretjerujes sa tim da je nas najbolji fudbaler u ovom trenutku.
-
Crvena Tifoza
#1150 Re: Vedad Ibisevic
Jel' serem ako normalno pitam koji je to rekord oborio?Yahel wrote:Bitno je srati i pljuvati po ostalim, nije cak ni vazno znas li o cemu pricas, bitno je samo biti negativanCrvena Tifoza wrote: A koji je to rekord oborio ako nije neka tajna?
Kad vec ne znas koristi google....
18 golova i 7 asistencija za jednu polovinu sezone je normalna pojava?
Znam ja vrlo dobro o cemu pricam.
Nego hoces li mi normalno odgovoriti koji je to rekord oborio, i ko je drzao taj rekord dok ga Ibisevic nije oborio,
ili ces i dalje koristiti izraze svo'g kucnog odgoja kad ti ne ide nesto na tvoju.
Last edited by Crvena Tifoza on 28/08/2012 23:18, edited 1 time in total.