Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ortega
#1126 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
meni da je rekao da bi ga bilo stid da se odazove, a da nije standardan, ja bih iste sekunde napustio pripreme, to je vrijedjanje i tacka..zamislite samo sjedne i kaze halo ti , mene bi bilo stid doci, da sam na tvom mjestu, sta tu drugo uradit nego se pokupit i otic, nazalost susic kao da je malo poglup..uredu je reci miske sta je problem, daj se malo trzni, ima u tebi jos kvaliteta, nametni se treniraj jace izbori mjesto, normalan ljudski razgovor, ali ovakve rijeci ne prilice nikako cojeku koji obnasa takvu funkciju...misketa nije prodala reprezentacija, on je tu uprkos prijetnjama koje je imao, dao je mnostvo golova igrac je sa najvise nastupa u reprezentaciji, sa najvise asistencija u reprezentaciji, i sa par golova manje od bolica koji je nas najefikasniji igrac, dakle po doprinosu kada govorimo o misketu mozemo reci da pricamo o najboljem igracu bih poslije rata, statistika ne laze!!
- citroen
#1127 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Susic je ljakse,nemojte mu zamjerit.., 
- jeza u ledja
#1128 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Plasman nije nasa zasluga, vec zasluga drugih???udrch wrote: Sa ovom ekipom i u ovoj grupi, sve postignuto ispod baraža bio bi debakl za bilo kojeg trenera naše reprezentacije..to što smo dva kola prije kraja obezbjedili baraž, iskreno još i nismo, ali i da jesmo, nije naša zasluga (Omjer 8-5-1-2 uz gol razliku 11:7 i nije nešto impozantan, već prosječan), već zasluga Rumuna i Bjelorusa, koji su se koncentrisali na Francuze i ostvarili ciljeve, nisu poraženi ni jedni ni drugi, ali su zato gubili bodove od svih ostalih..
Pa tako mozes reci za sve ostalo buraz. Spanija je osvojila SP jer su ostali slabi. Manchester Utd osvojio EPL jer je Chelsea neozbiljan. Borac osvojio PL jer je Varesanovic trener Sarajeva.
Cuj zasluga drugih?? Kako moze biti zasluga Rumunije, Bjelorusije i Albanije sto su izgubili kod nas, a ne nasa? Skoncetrisali se na Francuze? Pa sto se mi nismo skoncentrisali na Francuze onda? Cija je to zasluga?
Mislim, ne kontam vas stvarno, sjebajete se vazda zbog necega.
No hajd , sad sam skonto da ovo uopste nema vise veze s temom.
-
todd_smith
#1129 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
boldirano je sve reklo o tebi i tvom misljenju o nasoj repki/igracima/selektoru...sad se fino poklopi i na spavanjeudrch wrote:
Meni je svaki trener koji je bilo šta napravio bio KRALJ, znači svi osim Mušovića..pa tako isto mislim i o Papetu..on je meni kralj dok ide uza stepenice, kad se počne kotrljati, jebajiga..
Ovo oko preuzimanja reprezentacije si samo ti izvalio na ovom forumu..Pape nije htio našu reprezentaciju gledati ni na TV-u..posebna je to sorta čovjeka..bio je odličan fudbaler, ali kao patriota je NULA..nikad ništa nije uradio za nas dok nije postao trener..a postao je trener onda kada ga više nijedna klub u Francuskoj nije htio, a čak mu i Istanbul dao otkaz..
Što se tiče papeta i Francuza, on se njima unaprijed predao na Koševu..to je najlošija utakmica koju smo odigrali zadnjih godina..bez ikakve taktike, plana i vizije..
I ja sam bio i ostao na strani Bolića i Kodre bio i na utakmici, bojkotovo Tursku i još jednu, ali vozovi prolaze a ja ne mogu čekati da u našoj državi zumbuli procvjetaju..nemam ja 18 godina..
Sa ovom ekipom i u ovoj grupi, sve postignuto ispod baraža bio bi debakl za bilo kojeg trenera naše reprezentacije..to što smo dva kola prije kraja obezbjedili baraž, iskreno još i nismo, ali i da jesmo, nije naša zasluga (Omjer 8-5-1-2 uz gol razliku 11:7 i nije nešto impozantan, već prosječan), već zasluga Rumuna i Bjelorusa, koji su se koncentrisali na Francuze i ostvarili ciljeve, nisu poraženi ni jedni ni drugi, ali su zato gubili bodove od svih ostalih..
-
udrch
#1130 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pogrešno si shvatio..jeza u ledja wrote:Plasman nije nasa zasluga, vec zasluga drugih???udrch wrote: Sa ovom ekipom i u ovoj grupi, sve postignuto ispod baraža bio bi debakl za bilo kojeg trenera naše reprezentacije..to što smo dva kola prije kraja obezbjedili baraž, iskreno još i nismo, ali i da jesmo, nije naša zasluga (Omjer 8-5-1-2 uz gol razliku 11:7 i nije nešto impozantan, već prosječan), već zasluga Rumuna i Bjelorusa, koji su se koncentrisali na Francuze i ostvarili ciljeve, nisu poraženi ni jedni ni drugi, ali su zato gubili bodove od svih ostalih..
Pa tako mozes reci za sve ostalo buraz. Spanija je osvojila SP jer su ostali slabi. Manchester Utd osvojio EPL jer je Chelsea neozbiljan. Borac osvojio PL jer je Varesanovic trener Sarajeva.
Cuj zasluga drugih?? Kako moze biti zasluga Rumunije, Bjelorusije i Albanije sto su izgubili kod nas, a ne nasa? Skoncetrisali se na Francuze? Pa sto se mi nismo skoncentrisali na Francuze onda? Cija je to zasluga?
Mislim, ne kontam vas stvarno, sjebajete se vazda zbog necega.![]()
No hajd , sad sam skonto da ovo uopste nema vise veze s temom.
Nisam rekao da baraž nije naša zasluga, već da naša nije što smo to obezbjedili dva kola prije kraja..
I nisam nimalo sjeban, pobjeda je čista kao suza, a vrata baraža sasvim zaslužena..
-
whow
#1131 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Za Misketa imam samo RESPECT. Sta je covjek sve pretrpio ovu zadnju godinu treba mu stvarno odati priznanje. Covjek je od najboljeg asistenta Bundes lige ,bez svoje krivice, dosao do rezerve u Turskoj fildzan ligi da bi se tamo morao nadmudrivati i dokazivati sa iskompeksiranim Hadzijam a potom otisao u daleku Rusiju, odvojen od familije... . Miske ne treba nikome nista dokazivati . Radi se o fudbalskoj i ljudskoj velicini i trebamo biti sretni sto covjek igra u ovoj reprezentaciji. Bez njegovog gola baraz bi jos bi uvjek bio samo kombinatorika a sansa za prvo mjesto bi definitivno otpala. Stoga MISKE veliko ti hvala. A sto se tice Papeta mislim da ovakvu reprezentaciju sa ovakvim zvijezdama bi mogao uspjesno voditi i Mehmed Bazdaravic
ciji je vokabular nazalost jos siromasniji od Papetovog.
-
udrch
#1132 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bar ovo što si ti boldirao nema nikakve veze sa onim što si napisao kao komentar..todd_smith wrote:boldirano je sve reklo o tebi i tvom misljenju o nasoj repki/igracima/selektoru...sad se fino poklopi i na spavanjeudrch wrote:
Meni je svaki trener koji je bilo šta napravio bio KRALJ, znači svi osim Mušovića..pa tako isto mislim i o Papetu..on je meni kralj dok ide uza stepenice, kad se počne kotrljati, jebajiga..
Ovo oko preuzimanja reprezentacije si samo ti izvalio na ovom forumu..Pape nije htio našu reprezentaciju gledati ni na TV-u..posebna je to sorta čovjeka..bio je odličan fudbaler, ali kao patriota je NULA..nikad ništa nije uradio za nas dok nije postao trener..a postao je trener onda kada ga više nijedna klub u Francuskoj nije htio, a čak mu i Istanbul dao otkaz..
Što se tiče papeta i Francuza, on se njima unaprijed predao na Koševu..to je najlošija utakmica koju smo odigrali zadnjih godina..bez ikakve taktike, plana i vizije..
I ja sam bio i ostao na strani Bolića i Kodre bio i na utakmici, bojkotovo Tursku i još jednu, ali vozovi prolaze a ja ne mogu čekati da u našoj državi zumbuli procvjetaju..nemam ja 18 godina..
Sa ovom ekipom i u ovoj grupi, sve postignuto ispod baraža bio bi debakl za bilo kojeg trenera naše reprezentacije..to što smo dva kola prije kraja obezbjedili baraž, iskreno još i nismo, ali i da jesmo, nije naša zasluga (Omjer 8-5-1-2 uz gol razliku 11:7 i nije nešto impozantan, već prosječan), već zasluga Rumuna i Bjelorusa, koji su se koncentrisali na Francuze i ostvarili ciljeve, nisu poraženi ni jedni ni drugi, ali su zato gubili bodove od svih ostalih..
Obadvoje se odnosilo na selektora, oni su za mene samo prolazni vozovi, koji dođu i odu..nijedan dosad nije napravio ništa više nego što sam ja uradio..
Nijedan nije zadužio ovu repku više od mene..oni su tu dok ih se plaća, a ja sam uvijek, i po snijegu i po kiši u redovima po tri sahata i za ulaznicu i za ulazak na stadion..nikad nisam bio u situaciji da kupujem kartu od preprodavača, jer ja uvijek kupujem na vrijeme..nikad ne čekam rezultat..kao student sam davao posljednju marku za ulaznicu..
Ja sam jedan od rijetkih koji može dokazati da je bio na utakmicama i kad nam je išlo loše i kad je bilo dobro..
Spadam u grupu onih 1000 navijača koji su bili na utakmici protiv Litvanije na Koševu, pokušavajući da se sakriju ispod novinarskih loža dok ih ledena kiša ubija..bio sam na utakmici protiv Lihtenštajna u Zenici, a ta utakmica je bila posljednja i nije nam značila ništa..nisam siguran da je bio i direktan TV prijenos, jer golove sa te utakmice ne mogu nikad da nađem..bio sam protiv svih Malti, Farskih ostrva i drugih..uživo nisam gledao samo utakmicu protiv Turske nikad, jer sam u kvalifikacijama bio u pogrešno vrijeme blizu pogrešnih navijača koji su razvalili ogradu..dok sam to dokazao kapije su bile zatvorene..u prijateljskoj smo navodno trebali bojkotovati..
Ti mi dokaži da si bio protiv Litvanije i samo protiv jedne od ovih slabijih i povlačim sve što sam rekao, a ja tebi mogu dokazati bilo koju hoćeš, jer ljubomorno čuvam svaku od Grčke do Bjelorusije..
Protiv igrača i bilo koje reprezentacije ove zemlje nikad nisam rekao ni riječ lošu, pogrdnu..kritiku samo ponekad..
Odi na teme u košarci, pa se uvjeri, dok su svi pljuvali poslije poraza od Finske, ja sam jedini ih podržavao, a kasnije od istih pljuvača nisam mogao komentar ostaviti kad smo deklasirali Hrvatsku..
Tema je Miske i on je za mene legenda..na njemu nema pravo da trenira strogoću neprincipijelan trener na način na koji to radi..da sam birao ko treba da igra, izabrao bih isto po trenutnoj formi, ali treba paziti šta priča..
Sve ovo ne znači da ću ja pljuvati po Papetu dok je u igri..ako ne bude rezultata, a igra bude na nivou, ja ću to aminovati i biti za opciju da mu se mandat produži, ali ako se preda opet Francuzima kao što je to uradio na Koševu, što se mene tiče može da ide..
-
doktor78
#1133 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Da sam na Papetovom mjestu, u narednih nekoliko dana ne bih davao nikakve komentare oko ove nazovi afere, jer sto se vise opravdava, sve se vise produbljuje jaz izmedju njega i Misketa. "No comment" za medije, za oktobar poslati pozivnicu Misketu kao da nista nije ni bilo i probati preci preko svega, jer sad nam najmanje treba raspirivanje negativne atmosfere
-
Corola
#1134 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
@udrch veze ti nemas sta pises.Protiv Francuske taj isti Miske je sam potvrdio da se igraci nisu drzali dogovora iz svlacionice da su na neki nacin sami krivi sto su syebali koncepciju programa.
Drugo kenjas i to ko foka kad pises kako je Pape patriota nula ili nije pratio repku ni preko tv.
Ocit dokaz da pored veze koju stvarno nemas usput si jako bezobrazan.
Godina 93 Pape u dresu sa Ljilanima i jedan od prvih meceva repke ikada BIH-Kaiserlautern sve u humanitarne svrhe.Sav novac poslan u BIH.
Djabe ti sve te tvoje tekme i kisnjenje glOOve kad si usrao i sefa i stanicu.
Drugo kenjas i to ko foka kad pises kako je Pape patriota nula ili nije pratio repku ni preko tv.
Ocit dokaz da pored veze koju stvarno nemas usput si jako bezobrazan.
Godina 93 Pape u dresu sa Ljilanima i jedan od prvih meceva repke ikada BIH-Kaiserlautern sve u humanitarne svrhe.Sav novac poslan u BIH.
Djabe ti sve te tvoje tekme i kisnjenje glOOve kad si usrao i sefa i stanicu.
Last edited by Corola on 08/09/2011 08:51, edited 1 time in total.
- emigrazione
#1135 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja ne znam odakle tolika potreba da selektor nekome nesto objasnjava. Papetu je mana sto nije krkadon pa sve one novinare s noge na nogu ne posuta a Misimovica kopackom u glavu odvali nakon ovoga, pa neka ide kuci zeni psovati ako i to smije. Zamjera mu se kako nema autoritet, bas me zanima kako bi veliki trenerski autoriteti reagovali u ovoj situaciji. Kod Fergusona bi vjeruvatno bila samo jedna dilema dal' kakva letva ili samo kopacka 
- Sasvim_Obican
#1136 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
I šta smo dobili s ovim ?!emigrazione wrote:Ja ne znam odakle tolika potreba da selektor nekome nesto objasnjava. Papetu je mana sto nije krkadon pa sve one novinare s noge na nogu ne posuta a Misimovica kopackom u glavu odvali nakon ovoga, pa neka ide kuci zeni psovati ako i to smije. Zamjera mu se kako nema autoritet, bas me zanima kako bi veliki trenerski autoriteti reagovali u ovoj situaciji. Kod Fergusona bi vjeruvatno bila samo jedna dilema dal' kakva letva ili samo kopacka
-
Corola
#1137 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Disciplinu kicme.Sasvim_Obican wrote:I šta smo dobili s ovim ?!emigrazione wrote:Ja ne znam odakle tolika potreba da selektor nekome nesto objasnjava. Papetu je mana sto nije krkadon pa sve one novinare s noge na nogu ne posuta a Misimovica kopackom u glavu odvali nakon ovoga, pa neka ide kuci zeni psovati ako i to smije. Zamjera mu se kako nema autoritet, bas me zanima kako bi veliki trenerski autoriteti reagovali u ovoj situaciji. Kod Fergusona bi vjeruvatno bila samo jedna dilema dal' kakva letva ili samo kopacka
- Better Man
#1138 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kad smo kod ovog tvog komentara, treba biti pošten i reči da ima istine u njemu! Sušić bi trebao znati da ne može u trenerci sjediti na klupi i voditi reprezentaciju, pa nije na treningu! Trebaš biti malo šlifovan. Nek se ugleda na npr. Guardiolu, Fergusona, Mourinha i druge. Obuci odjelo ili ne moraš odijelo, možeš traperice i neku košulju, vestu i sl. i izgledaj kao gospodin, a nemoj od sebe praviti seljaka! Malo eleganicije ti neće škoditi. Tolike godine igranja i života u Francuskoj, ali neke stvari vezane za dress code izgleda nije naučio.citroen wrote:Susic je ljakse,nemojte mu zamjerit..,
- bingov buraz
#1139 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
kralju,sahu,idoluBetter Man wrote:Kad smo kod ovog tvog komentara, treba biti pošten i reči da ima istine u njemu! Sušić bi trebao znati da ne može u trenerci sjediti na klupi i voditi reprezentaciju, pa nije na treningu! Trebaš biti malo šlifovan. Nek se ugleda na npr. Guardiolu, Fergusona, Mourinha i druge. Obuci odjelo ili ne moraš odijelo, možeš traperice i neku košulju, vestu i sl. i izgledaj kao gospodin, a nemoj od sebe praviti seljaka! Malo eleganicije ti neće škoditi. Tolike godine igranja i života u Francuskoj, ali neke stvari vezane za dress code izgleda nije naučio.citroen wrote:Susic je ljakse,nemojte mu zamjerit..,
-
Glanzer
#1140 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ako im je Pape (Misketu i Ibricicu)rekao a jest,da bi njega bilo stid da sjedi na klupi a da dode u tim kao veliko pojacanje koje je dobro placeno,neznam sta je pogrijesio.Ovo je kostruktivna kritika doticnih igraca i umjesto da se ljute,bolje bi im bilo da se potrude da u svojim timovima izbore startnih 11.Na kraju krajeva Pape im je ovo rekao na samo,u 6 ociju
,znaci nije do njega.Miske FUCK OFF.
- bingov buraz
#1141 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
emigrazione wrote:Ja ne znam odakle tolika potreba da selektor nekome nesto objasnjava. Papetu je mana sto nije krkadon pa sve one novinare s noge na nogu ne posuta a Misimovica kopackom u glavu odvali nakon ovoga, pa neka ide kuci zeni psovati ako i to smije. Zamjera mu se kako nema autoritet, bas me zanima kako bi veliki trenerski autoriteti reagovali u ovoj situaciji. Kod Fergusona bi vjeruvatno bila samo jedna dilema dal' kakva letva ili samo kopacka
Sta ima suteru?Cuj Pape i Ferguson komparacija
Mozda bi i Pape sutnuo ali haj sutni igraca koji u malom noktu ima vise znanja nego ostatak veznog reda zajedno.Jebi ga ko ce onda zabiti lukasenkovim bunkerasima kad se svi vec halale sa pobjedom.Potrebniji je Miske Safetu nego Safet Misketu!
- bingov buraz
#1142 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
A jel ti mislis da za svakog igraca ide ista vrsta motivacije,ono sto nekog ojaca nekog slomi,svaki igrac je individua za sebe i tako mu treba prici da ga motivises...naravno za to treba strucan trener pa i psiholog a ne davati seljacke izjave koje dodju kao so na ranu.Glanzer wrote:Ako im je Pape (Misketu i Ibricicu)rekao a jest,da bi njega bilo stid da sjedi na klupi a da dode u tim kao veliko pojacanje koje je dobro placeno,neznam sta je pogrijesio.Ovo je kostruktivna kritika doticnih igraca i umjesto da se ljute,bolje bi im bilo da se potrude da u svojim timovima izbore startnih 11.Na kraju krajeva Pape im je ovo rekao na samo,u 6 ociju,znaci nije do njega.Miske FUCK OFF.
-
Glanzer
#1143 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa nije Pape davao izjave nego im je to rekao u oci.Kad bi Miske bio realan kao sto nije shvatio bi da ga ovaj selektor cijeni,davao mu je prilike kad niko nije.bingov buraz wrote:[
A jel ti mislis da za svakog igraca ide ista vrsta motivacije,ono sto nekog ojaca nekog slomi,svaki igrac je individua za sebe i tako mu treba prici da ga motivises...naravno za to treba strucan trener pa i psiholog a ne davati seljacke izjave koje dodju kao so na ranu.
Last edited by Glanzer on 08/09/2011 09:40, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#1144 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa i u oci treba imati takta,ne mijenja sustinu mog posta.Glanzer wrote:Pa nije Pape davao izjave nego im je to rekao u oci.bingov buraz wrote:[
A jel ti mislis da za svakog igraca ide ista vrsta motivacije,ono sto nekog ojaca nekog slomi,svaki igrac je individua za sebe i tako mu treba prici da ga motivises...naravno za to treba strucan trener pa i psiholog a ne davati seljacke izjave koje dodju kao so na ranu.
- Obuca9
#1145 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
E to je ta vaša objektivnost. Kad treba pljuvati Sušića, onda se ne biraju sredstva, kad treba pohvaliti, onda se to zaobilazi na sve moguce nacine.lord blackadder wrote:Sliskovica je dijelila jedna utakmica od Eura i Svjetskog, isto kao i Susica, tako da ne vidim mjesta uzdizanju Susica. Luxemburg je savladao Albaniju a on ih je jedva dobio kuci, na strani kiksao. Imao je i dobrih poteza, ali i losih.
6 bodova protiv Bjelorusije sam ocekivao. I da mi je otac selektor, rekao bi mu napusti klupu jer nije uzeo 6 bodova iz ovog dvomeca. (pustite mi komparacije s Francuzima)
Pogledja bolan sta si napisao. Dakle, kad treba omalovaziti uspjeh, onda ide priča nemojte mi komparacije s drugim ekipama, kad treba istaći neki kiks, kao ovaj u Tirani, onda odjednom komparacija s drugim ekipama nije problem, nego se ističe kako je Albanija igrala s drugim reprezentacijama.
- Obuca9
#1146 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Zadnja trojica selektora su bili: Meho Kodro, Miroslav Ćiro Blažević i Safet Pape Sušić.Dasi wrote:Inace, ja sam uz Misketa 100%
Sva trojica selektora, u jednom dijelu svog mandata su naišli na jedan isti problem? Šta misliš koji?
Pa ne može svaki put selektor biti kriv.
Last edited by Obuca9 on 08/09/2011 09:53, edited 1 time in total.
-
Glanzer
#1147 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa Miske bi trebao dosad da je shvatio da je Pape jedan dobronamjeran lik sa prilicno slabim vokabularom.On ga je podrzavao kada niko nije,karijera bi mu bila u ambisu da mu Pape nije pruzio ruku kada mu je bilo najpotrebnije i ovaj sad iznosi dobronamjernu kritiku u medije i zabija mu noz u leda.Neposteno najblaze receno.
- ultima_palabra
#1148 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Odakle ti Mustafa Kodro, to je onaj što igra u Veležu?hz__semir wrote:Zadnja trojica selektora su bili: Mustafa Kodro, Miroslav Ćiro Blažević i Safet Pape Sušić.Dasi wrote:Inace, ja sam uz Misketa 100%
Sva trojica selektora, u jednom dijelu svog mandata su naišli na jedan isti problem? Šta misliš koji?
Pa ne može svaki put selektor biti kriv.
A zar je imao Meho problem sa Misketom?
- Obuca9
#1149 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
hahahha Čuj Mustafa hahahhaa Koji sam ja kloc, Mustafa je onaj iz Veležaultima_palabra wrote:Odakle ti Mustafa Kodro, to je onaj što igra u Veležu?![]()
A zar je imao Meho problem sa Misketom?
Pa kod Kodre se Miske prvi put oprostio od reprezentacije (hint: kapitenska traka), drugi pot kod Ćire, a evo mogao bi i sad opet povući priču o opraštanju, ne bi me začudilo.
- vicious
#1150 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Na source. ba malo duži tekst, vrlo dobar komentar ove cijele situacije s Misketom, ne znam je li postavljano ranije:
http://source.ba/clanak/77105462737/spo ... ajcitaniji
http://source.ba/clanak/77105462737/spo ... ajcitaniji