TheOne wrote:Evo nacitah se ja poprilicno... Ceteres' i kusur "stranica"... Mos mislit?

Vragu malo bilo... Nego prije svega, respecta selecta MIRCERKA! A sada, osvrt na istipkane misli. Neki malo ga kake, pa opet kake, pa malo piske, pa opet piske, sto je ok, cak stavise legitimno, ali pitam se what a faaaaak is goin' on? Nema vise onog neceg, onog neceg... Jel se ono multi-kulti tolerancionne zvase? Povrsinski, svi ogrnuti u bijeli pekskir laznog morala, lafo na hodocascu zivota, jednaki pred Bogom, a unutra, iskonski odron generiran krvlju nevinih majki da bi ga se i Juda postidio! Divi sto dobro kombiniram religije! Na kraju se sve svede na to da smo mi, balkanci... Ustvari, ma kakvi balkanci... Bosanci i Hercegovci, srbi, bosnjaci, hrvati, svi iz Bosne i Hercegovine etc etc, gamad koju je za dobrobit nas samih trebalo sprovest u gasnu komoru! Long, long time ago! Pitam se, Vazdusni, kakav ces ti ili bilo tko od nas trag ostaviti koji ce biti relevantan u globalnim razmjerima? I prije smo pljuvali izdanke koji su nam svjetlali obraz, pocev od Andrica, Preloga... "Pisac adj nam napisi nesto!?" "Arrane bil' nam iskemijao nesto?!?" Sta to dade Travnik Ivi mom? Ulicu? Jeah right! Sta dade Sarajevo Vladimiru mom? Ulicu!? Gdje?! Ahaaaa, tako znaci... A u nebesa smo dizali one manje zasluzne! Ili nismo?
Nisam mogao a da ne zapazim quote-anje odredjenog postulata "svima nam dragog predsjednika Alije"! - Ima li i jedan quote o Ravnom na ovom forumu?
Evo jednog - "To nije nas rat!"???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Yeah right!!!
Vazdusni, cekam te ovdje! Obrazlozi nam svima o cemu pricam, jer djeca ne znaju, a ja imam linkove koje postam nakon tvog odgovora!

Ti ces to bolje svakako??? Neka ti bijeli peskir bude zvijezda vodilja dok pises!
No da se mi vratimo na Mrazeka... Svi nesto, kake, piske, iznose svoja neka vidjenja, sto je, kao sto sam vec rekao legitimno, ali da ja sviha vas nesto pitam!
Koliko je vas/nas pitalo tu istu djecu kojih se ovo najvise tice, sto oni misle o tome? Uistinu bi vam bio zahvalan na odgovoru! Hvala!