Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima i televizija svog Kiflu-icu. Ova Hubjer dozova reporterku iz studija, svratite u prvu pekaru, svega nam donesite! Bože sačuvaj! Novinarki je blago neprijatno bilo, i ovo htijelo biti direktor TVSA.
danas prebacio da ne gledam dodika i njegove nebuloze, kad brankica i neka voditeljica vijesti nesto komentarisu. ova voditeljica vijesti pocela da nabraja sta ce biti veceras u vijestima u 7. kad nesto lupnu. jel ispalo nesto ili ne znam ti sta. al ove dvije se keslaju, brankica se jedva suzdrzava da ne zaplace od smijeha. ja reko neozbiljne televizije i voditelja
insaneinthebrain wrote: ↑24/04/2025 18:14
danas prebacio da ne gledam dodika i njegove nebuloze, kad brankica i neka voditeljica vijesti nesto komentarisu. ova voditeljica vijesti pocela da nabraja sta ce biti veceras u vijestima u 7. kad nesto lupnu. jel ispalo nesto ili ne znam ti sta. al ove dvije se keslaju, brankica se jedva suzdrzava da ne zaplace od smijeha. ja reko neozbiljne televizije i voditelja
brankica je jedino sto valja na tvsa zbog nje i pogledam špicu i sandra sabic je imala dobre reportaze s terena ali je nema dugo na ekranu
last mohicans wrote: ↑24/04/2025 09:31
Ima i televizija svog Kiflu-icu. Ova Hubjer dozova reporterku iz studija, svratite u prvu pekaru, svega nam donesite! Bože sačuvaj! Novinarki je blago neprijatno bilo, i ovo htijelo biti direktor TVSA.
Ili su ti dali pogrešnu informaciju ili je ti nisi shvatio i razumio: Hubjerka je SDA-ovka sa dna kace
A neki dan na bhrt govori kako je preporodila tvsa samo da joj je bio jos jedan mandat to bi bila extra tv, ali jbg kaze trazili me u ministarstvo nisam imala izbora rece gdja pravnica