dino84 wrote:Dje ste ba raja,sta ima...

Evo naletio malo,kad sve po starom,sto bi rekao Erih Maria Remark "Na zapadu nista novo".Doduse,kad su simpatizeri mladjeg sarajevskog kluba u pitanju nema nista novo ni na istoku,a ni sjevernije prema Visokom...
1. Cape ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(38 Posts / 29.46% of user’s posts)
2. Ćiro ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(42 Posts / 26.25% of user’s posts)
3. džipalo_junuz ---- Most active topic:
FK Zeljeznicar
(48 Posts / 25.00% of user’s posts)
cccccc,Junuz u vodstvu,Ciro bolan u trecu ubaci,a i ti Cape,mozete ga jos stici,pa titula mora barem ostati u gradu,ha ja

Nije Junuz neuhvatljiv!!!
Uglavnom,naletio sam da vidim komentare na vijest o otkazivanju gostovanja Juventusa,je li stvarno istina,kad naravno na pitarskoj temi ni glasa o tome.Ne pada mi na pamet tamo pisati kao niti jednom navijacu Zelje,kad vidim opet aktivnija tema starijeg kluba.Jos par stranica pa slavimo jubilej,pedeseta stranica o Zelji.
Elem,
http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=15269 kaze Suman da ce to kostati 250 000 eura,pa kad se ima vec para,ne kontam sto bar neke kvalitetne igrace ne dovodite a ne trosite za gostovanje Juventusa.
Eh da,za kraj,sjecam se da je neko nakon objave ovog famoznog gostovanja rekao nesto u stilu,nekom Partizan nekom Juventus,pa dobro kad smo vec u tom crno-bijelom fazonu,rekoh da podsjetim ove omladince sa Sjevera na jednu takvu predstavu...
Sta je ovo ba,Zapad pun...
istok isto pun...Ali sta je sad ovo - Zeljini salovi ispod loze???ccc,kakav bezobrazluk...
Trans Joint Union na istocnoj tribini,pa ovo je vec provokacija...Pored njega pise nesto RED,ali nije pitarski...Pa to su gosti iz Mostara dosli gledati utakmicu...
Ok,Jug je tu kao i uvijek,ali cekaj,sta to pise na nebu?Www...Gle,pa Manijaci imaju i svoju stranicu,cuj to,pa kako ih nije stid?Ali gdje su nam Junuz,Baltazar,Ciro i ostala ekipa?
Evooooooooo ihhhhhhhhh!!!Pa oni su na Sjeveru,razmjenjuju salove sa navijacima Newcastlea,grickaju kospice i gledaju veliku utakmicu.Malo im je tijesno,ne smiju puno pricati jer ima i Zeljinih navijaca tu koji su dosli barem do te karte,ali nema veze.Kuci ce ponijeti lijepe uspomene i lijepo zaspati.
Veliki pozdrav od mene,i zapamtite :
Junuz nije neuhvatljiv!!!!!!! Samo hrabro,sami protiv svih!!!