Oooo drame, ovo je vec postalo neukusno, redanje ovoliko napadaca, svaki od njih placen 20 miliona funti, a maksimalno dvojica mogu igrat, nidje veze, ovaj City je veci cirkus i od Reala
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- belafonte
#1126 Re: English Premier League
Manchester City have confirmed the signing of striker Emmanuel Adebayor from Arsenal. The Togo international has passed a medical and signed a five-year contract.
Oooo drame, ovo je vec postalo neukusno, redanje ovoliko napadaca, svaki od njih placen 20 miliona funti, a maksimalno dvojica mogu igrat, nidje veze, ovaj City je veci cirkus i od Reala

-
shadow
#1127 Re: English Premier League
ode Adebayor, fala qrcu 
- abondanzieri
#1128 Re: English Premier League
I meni je sada Arsenal puno drazishadow wrote:ode Adebayor, fala qrcu
- cyprus
#1129 Re: English Premier League
Ma može City redat cifre kako hoće (bilo bi licemjerno da im zamjeram na tome), ali kako to nakaradno rade, neće ništa postić. Velika četvorka će i dalje biti gdje je i bila proteklih sezona, mada bih volio, čisto iz zanimljivosti da se i ta "tradicija" prekine...
-
shadow
#1130 Re: English Premier League
Upravo tako! Ima Arsenal boljih i manje nafuranih igraca. Evo Rosicky se napokon oporavio, danas je igrao u pripremnoj tekmi i bio odlican. Uz oporavak svih povrijedjenih i mozda par pojacanja bice gunnersi opet konkurentni.abondanzieri wrote:I meni je sada Arsenal puno drazishadow wrote:ode Adebayor, fala qrcu![]()
City nema pojma sta radi, imaju pare ali srljaju pravo, mislio sam da ce Mark Hughes malo bolje posloziti kockice.
-
shadow
#1131 Re: English Premier League
Eh, vrijeme je za pokret
Chelsea - Hull C. 1
Aston Villa -Wigan Athletic 1
Blackburn R. - Manchester C. X
Bolton W. - Sunderland 2
Portsmouth - Fulham X
Stoke C. - Burnley 2
Wolverhampton W. -West Ham U. 1
Everton - Arsenal 2
Manchester U. - Birmingham C. 1
Tottenham H. - Liverpool 1
Chelsea - Hull C. 1
Aston Villa -Wigan Athletic 1
Blackburn R. - Manchester C. X
Bolton W. - Sunderland 2
Portsmouth - Fulham X
Stoke C. - Burnley 2
Wolverhampton W. -West Ham U. 1
Everton - Arsenal 2
Manchester U. - Birmingham C. 1
Tottenham H. - Liverpool 1
- energy_shock
#1132 Re: English Premier League
FT Aston Villa 0 - 2 Wigan Athletic
FT Blackburn R. 0 - 2 Manchester C.
FT Bolton W. 0 - 1 Sunderland
FT Portsmouth 0 - 1 Fulham
FT Wolverhampton W. 0 - 2 West Ham U.

FT Blackburn R. 0 - 2 Manchester C.
FT Bolton W. 0 - 1 Sunderland
FT Portsmouth 0 - 1 Fulham
FT Wolverhampton W. 0 - 2 West Ham U.
-
Dr.Belajsuz
#1133 Re: English Premier League
Poluvrijeme:
Everton-Arsenal 0-3
Cikcanga, udri ih.
Denilson, Vermaalen i Gallas za pobjedu već nakon 45. minuta.
Everton-Arsenal 0-3
Cikcanga, udri ih.
Denilson, Vermaalen i Gallas za pobjedu već nakon 45. minuta.
-
shadow
#1134 Re: English Premier League
Evo dade Saha jedan pocasni za Everton
...konacni rezultat Everton-Arsenal 1:6, o yeah baby
Odlicna igra Arsenala, strasna kontrola lopte, zalaganje, ma sve je bilo extra. Nisu odavno ovako "pleli", pozelio sam se ove ljepote
U slijedecim tekmama cemo vidjeti jel Everton toliko los ili je Arsenal odlican ali ovakva igra obecava
Odlicna igra Arsenala, strasna kontrola lopte, zalaganje, ma sve je bilo extra. Nisu odavno ovako "pleli", pozelio sam se ove ljepote
U slijedecim tekmama cemo vidjeti jel Everton toliko los ili je Arsenal odlican ali ovakva igra obecava
- belafonte
#1135 Re: English Premier League
uhhhhhhh, kakvo prvo kolo, frca na sve strane, evo jos se oporavljam, jedino sto je sigurno da nista nije sigurno
Arsenal sampionski startovo, ko ispaljeni iz onog topa sa Highbury-ja su startovali, koliko ce izdrzati, vidjet cemo, ja jos uvijek ostajem pri stavu da im treba odbrambeni tipa Hangeland da budu ozbiljni konkurenti.
Celsi i Manu kao stare lisice, malo mucno su startovali, ali najbitnije da je pobjeda upisana i da je sampionska utrka pocela.
Liverpool mozda i najvece razocarenje ovog kola, pored Aston Ville, ja sam gledo prvo poluvreme, Reina ih je spasavo a Keane zapuco tri 100% sanse, gori je od Avdica
, nisu pasa uvezali kako treba, isto kao da su se iskljucili to poluvrijeme.
Totenham
, imaju strasnu ekipu i odlicnog trenera, konkurenti za prva cetiri mjesta.
City i pored pobjede, losa igra, Given junak tekme, mora se tu jos puno raditi.
Wigan

Arsenal sampionski startovo, ko ispaljeni iz onog topa sa Highbury-ja su startovali, koliko ce izdrzati, vidjet cemo, ja jos uvijek ostajem pri stavu da im treba odbrambeni tipa Hangeland da budu ozbiljni konkurenti.
Celsi i Manu kao stare lisice, malo mucno su startovali, ali najbitnije da je pobjeda upisana i da je sampionska utrka pocela.
Liverpool mozda i najvece razocarenje ovog kola, pored Aston Ville, ja sam gledo prvo poluvreme, Reina ih je spasavo a Keane zapuco tri 100% sanse, gori je od Avdica
Totenham
Wigan
-
cikular
#1136 Re: English Premier League
Arsenal komentarisem na svojoj temi, ali ostale mgu i ovdje.belafonte wrote:uhhhhhhh, kakvo prvo kolo, frca na sve strane, evo jos se oporavljam, jedino sto je sigurno da nista nije sigurno![]()
Liverpool mozda i najvece razocarenje ovog kola, pored Aston Ville, ja sam gledo prvo poluvreme, Reina ih je spasavo a Keane zapuco tri 100% sanse, gori je od Avdica, nisu pasa uvezali kako treba, isto kao da su se iskljucili to poluvrijeme.
Totenham, imaju strasnu ekipu i odlicnog trenera, konkurenti za prva cetiri mjesta.
Wigan![]()
Chelski je to odradio rutinski, mada bi mogao imati probkema sad protiv Sunderlanda.
Ancheloti hoce na silu.E, nemere!To ce ga i kostati.Igrat ce Chelski puno x-eva ove sezone, zbog ovog ziherasa.
Utd. je korektno odradio posao, mada ne idim kako nas mogu ugroziti za dvije hefte, pogotovo ako izvedemo
sredinu sa pet igraca.Laganini ih rasplest.Fali im firepower.
Looserpool je tragikomicna ekipa sa kvazitrenerom.Idi bolan vodi Betis i tako te kvaziekipe.
On se brani protiv T......, gdje igraju poluigraci, osim Palaciosa.
Wengeru li Wengeru, umjesto da ga dovedes, ti ga preporucis Wiganu.Nema veze.Imamo Songa.
Pitanje je vremena kada ce se King povrijediti i onda slijedi raspad sistema.
Huges je isto los trener.Ne mozes ti ekipu na silu napraviti.Muce se sa losim Blackburnom!
Wigan sada ima zanimljivog strucnjaka, koji gaji atraktivan i napadacki nogomet.
Pitanje je koliko su im igraci sposobni da to realizuju.
Jedino je sigurno da ce postizati ili primati mnogo golova.
Stoka je tu i tamo.
Evertonu fali kreativac.Dok nema Artete, ne pise im se dobro.
Ostale cemo komentarisati u hodu.
Come on Arsenal!
Last edited by cikular on 17/08/2009 13:12, edited 1 time in total.
- ja.neron
#1137 Re: English Premier League
cikular/hidrant/cikcanga nemoj molim te više komentarisati odigrane utakmice iz tvojih komentara se vidi da slušaš sinana i objektivan si ko pun mjesec
-
cikular
#1138 Re: English Premier League
Znam da istina boli.ja.neron wrote:cikular/hidrant/cikcanga nemoj molim te više komentarisati odigrane utakmice iz tvojih komentara se vidi da slušaš sinana i objektivan si ko pun mjesec
Ako mislis da ne zborim pravo, izvoli dati svoj komentar.
Ko ne voli Sinana ne treba da zivi!
-
Edo_77
#1139 Re: English Premier League
Ove godine se zna sampion...
Chelsea FC
Chelsea FC
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1140 Re: English Premier League
Jasta je...Edo_77 wrote:Ove godine se zna sampion...
Chelsea FC
-
mirzanek
#1141 Re: English Premier League
Pročitao sam negdje na stranici da je manbčaster jači od arsenala.Bogami se nebi složio sa tom konstatacijom.Gledajući trenutni igrački kadar arsenal ima bolje igrače,nego mančaster,a i liverpul.Jedino je čelzi po igračkom kadru jači od arsenala.
- ja.neron
#1142 Re: English Premier League
od ovih svih Arsenalovih igrača nijedan nije osvojio Englesku Premier Ligu toliko o kvaliteti igrača i tačkamirzanek wrote:Pročitao sam negdje na stranici da je manbčaster jači od arsenala.Bogami se nebi složio sa tom konstatacijom.Gledajući trenutni igrački kadar arsenal ima bolje igrače,nego mančaster,a i liverpul.Jedino je čelzi po igračkom kadru jači od arsenala.
.....pardon nisu bitne titule je li tako cikular/hidrant/cikcanga
- cyprus
#1143 Re: English Premier League
Ma nisam ja nešto presretan sa dolaskom AnčelotijaEdo_77 wrote:Ove godine se zna sampion...
Chelsea FC
-
shadow
#1144 Re: English Premier League
Pa i nemas razloga da budes sretan, bice tu dosta patnje i pobjeda od 1 razlike.cyprus wrote:Ma nisam ja nešto presretan sa dolaskom AnčelotijaEdo_77 wrote:Ove godine se zna sampion...
Chelsea FC
- rIder
#1145 Re: English Premier League
Na svijetu ne postoje bolji treneri od italijana..cyprus wrote:Ma nisam ja nešto presretan sa dolaskom AnčelotijaEdo_77 wrote:Ove godine se zna sampion...
Chelsea FC
-
cikular
#1146 Re: English Premier League
rIder wrote:
Na svijetu ne postoje bolji treneri od italijana..
Rece covjek koji navija za tim kojeg vodi Portugalac i osta ziv.
Come on Arsenal!
- Petit_Beurre
#1147 Re: English Premier League
Ancelotti je strašan trener i uspjeh je zagarantovan.
Chelsea sasvim sam siguran osvaja ove godine. Nadam se i da Tottenham bude oko 4. mjesta

Chelsea sasvim sam siguran osvaja ove godine. Nadam se i da Tottenham bude oko 4. mjesta
- rIder
#1148 Re: English Premier League
Mourinho je vrlo inteligentan covjek, najbolji je komunikator i motivator ubjedljivo i zna da sav pritisak sa igraca prebaci na sebe ali o fudbalskoj igri i taktici on samo moze u italiji da uci i jednog dana kada se vrati u premiershit da gazi sve redom.cikular wrote:rIder wrote:
Na svijetu ne postoje bolji treneri od italijana..
Rece covjek koji navija za tim kojeg vodi Portugalac i osta ziv.
![]()
Come on Arsenal!
-
Danss
#1149 Re: English Premier League
Burnley 
-
shadow
#1150 Re: English Premier League
Dobar Burnley, jos goldzija odbrani Carricku penal. Napatili su se za ove 3 bobe.
Sto su se ovi supci sa White Hart Lane-a digli, treba ih sto prije spustiti da se rumeni Harry ne nafura pa i taj belaj
Sto su se ovi supci sa White Hart Lane-a digli, treba ih sto prije spustiti da se rumeni Harry ne nafura pa i taj belaj