Dogovori za protest 13. 2.
-
fixer
vrhunski. legendo promaknut si. posto si premjer forumarajvosa^ wrote:Odlicno!delightful wrote:Sefe, i ostali direktori, tekst za CNN:
This is the third in the series of protests against violence and corruption in Sarajevo since the 9th of February this year, sparked by the recent surge of juvenile crime in Sarajevo. The citizens of Sarajevo, fed up with the arrogance of the authorities, are demanding resignations from the Sarajevo Mayor and the Sarajevo Canton Prime Minister. After years of silence, the citizens of Sarajevo are starting to show their revolt and discontent with inefficient authorities that do not seem to be accountable to anyone, let alone to the people who elected them. The problem of juvenile crime is just one of many that Bosnia and Herzegovina is facing today, but it is the one that woke the battered spirit of a heroic city.
-
nesvjesna
ta kešina zabrana će nam samo donijeti nove mase. ko se ne sjeća perioda kad je bio srednjoškolac i ne zna da je ono što se zabrani upravo ono što srednjoškolci žele raditi? pobjeći će od kuća ako im mame pokušaju zabraniti 
-
fixer
ne. nije potrebno da budemo okarakterizirani kao opozicija kad mi to nismo.alica.k wrote:eh ljudi, ja imam 9 hamera STA CU PISAT?
i hocemo li oblaciti narandzastooooooooooo
a pisi:
fixer je moj idol- ja volim fixera
salim se
pisi nesto u stilu: mi nismo rulja, mi smo obicni gradjani
-
skojotovski
GRADANI NISU RULJA, A NISU NI BUDALE!
VRATITE NAM PALICE !
VRATITE NAM PALICE !
Last edited by skojotovski on 15/02/2008 22:46, edited 1 time in total.
- maki_celo
alica.k wrote:ostavi meni jedan paket u merkatoru nije biloanakadabra wrote:ljudi muzika nam ne treba, pištaljke kupite i vozdrateAMICA wrote: Slazem se
ja ujutro idem u interex i kupit ću sve što nađem
citav tim bojničana vazdan pravi vrbove pišće
-
teAMICA
napisi "nemojte ih gadjati, to jedva cekaju"alica.k wrote:eh ljudi, ja imam 9 hamera STA CU PISAT?
a sto se tice narandzaste, mislim da ces biti jedina, osim ako ste niste drugacije dogovorili dok sam bila odsutna (radila pa mi se nije dalo sve redom citati - pa nisam Samiha!
-
uhljupce
Napisi (prvo sto mi pada na pamet) :alica.k wrote:eh ljudi, ja imam 9 hamera STA CU PISAT?
"RULJA" PLACA POREZE
ORGANIZATOR PROTESTA JE WALTER
JASNO NAM JE STO MEDJU GRADJANIMA VISE NEMA RAJE I PAPAKA ... PAPCI OTISLI U VLADU ....
POKLANJAMO VAM STID ... TREBA I TREBAT CE VAM
VLADA KS = MASINA ZA PROIZVODNJU DELIKVENATA ...
-
jasminasab
Mislim da je ovo "nemojte ih gadjati, to jedva cekaju" odlicno! Svaka cast na ideji...
- shuriken
vjerovatno bi se neko nasao ko nocas moze skinut sa nekih torenata finih pjesama protestnih koje imaju jake poruke a smirujuce su po atmosferi
naprimjer:
Pink: Dear Mr President
Bob Dilan: Hard rains gonna fall
Bare: Gdje nestao covjek
U2: Sunday Bloody Sunday
Kosa: Age of Aquarius
Knockin on the havens door verzija od Gunsa
Tracy Chapman : Talkin' 'bout A Revolution'"
Lennon : Imagine
hajte jos neke prijedloga
smiksamo jedan sat
dajem 50 KM autoru - kompilatoru
cijenjene ponude na PM
naprimjer:
smiksamo jedan sat
cijenjene ponude na PM
-
teAMICA
uhljupce wrote:Napisi (prvo sto mi pada na pamet) :alica.k wrote:eh ljudi, ja imam 9 hamera STA CU PISAT?
"RULJA" PLACA POREZE
JASNO NAM JE STO MEDJU GRADJANIMA VISE NEMA RAJE I PAPAKA ... PAPCI OTISLI U VLADU ....
- homo_sapiens
[quote="alica.k"]eh ljudi, ja imam 9 hamera STA CU PISAT?
Svakoj ideji za parolu treba dati redni broj, pa kad se skupi dovoljno parola, a i kad ostali forumaši pristignu, onda odabrati najzvučnije, one najsmlislenije
Svakoj ideji za parolu treba dati redni broj, pa kad se skupi dovoljno parola, a i kad ostali forumaši pristignu, onda odabrati najzvučnije, one najsmlislenije
Last edited by homo_sapiens on 15/02/2008 22:54, edited 2 times in total.
- alica.k
OVA PRVA DVA SAM VEC PISALA!teAMICA wrote:uhljupce wrote:Napisi (prvo sto mi pada na pamet) :alica.k wrote:eh ljudi, ja imam 9 hamera STA CU PISAT?
"RULJA" PLACA POREZE
-
fixer
i josh jedna super vazna stvar. sutra nije samo potrebno mjenjati ponasanje politicara prema nama, vec je potrebno i poruciti mladima da nasilje nije nikad rjessenje. potrebno je stalno ponavljati mladima i ostalim gradjanima da je potrebno boriti se protiv nasilja lijepim primjerom. na taj nacin ce mediji vidjeti da nash cilj nisu samo politicari vec i drustvo. mjenjamo drustvo isto kao i nacin na koji se politicari odnose prema njemu. jasno poslati poruku mladima OBAVEZNO. http://youtube.com/watch?v=Ynf3u3hkZzE
i za kraj bi bilo super kad bi svi odpjevali ovu miroljubivu pjesmu.
iako je to moja zelja ne znaci da je dobra ideja. izvolite popljujte

i za kraj bi bilo super kad bi svi odpjevali ovu miroljubivu pjesmu.
iako je to moja zelja ne znaci da je dobra ideja. izvolite popljujte
-
nesvjesna
napiši makar na dva to "NEMOJTE GAĐATI, ONI JEDVA ČEKAJU"
još je neko napisao pet komada... strateški rasporedimo, i nema šanse da nas optuže da smo pozivali na nemire...
neki šuk semihi koja zahtijeva da joj moralnu odgovornost propišu akti...
"MORAL - SKUP NEPISANIHPRAVILA, SEMIHA"
ili da joj na razglas neko pročita definiciju morala
još je neko napisao pet komada... strateški rasporedimo, i nema šanse da nas optuže da smo pozivali na nemire...
-
teAMICA
što se ne sjeti ranije, imam kojekakve muzike na 17 dvd-a, necu to pronaci do sJutra u podne... Ako sta nabrzinu nadjem, javim ti na PM (necu pareshuriken wrote:vjerovatno bi se neko nasao ko nocas moze skinut sa nekih torenata finih pjesama protestnih koje imaju jake poruke a smirujuce su po atmosferi
naprimjer:
smiksamo jedan sat
cijenjene ponude na PM
- homo_sapiens
fixer wrote:i josh jedna super vazna stvar. sutra nije samo potrebno mjenjati ponasanje politicara prema nama, vec je potrebno i poruciti mladima da nasilje nije nikad rjessenje. potrebno je stalno ponavljati mladima i ostalim gradjanima da je potrebno boriti se protiv nasilja lijepim primjerom. na taj nacin ce mediji vidjeti da nash cilj nisu samo politicari vec i drustvo. mjenjamo drustvo isto kao i nacin na koji se politicari odnose prema njemu. jasno poslati poruku mladima OBAVEZNO. http://youtube.com/watch?v=Ynf3u3hkZzE
i za kraj bi bilo super kad bi svi odpjevali ovu miroljubivu pjesmu.![]()
![]()
iako je to moja zelja ne znaci da je dobra ideja. izvolite popljujte![]()
Ovo je jako lijepa misao, i treba je uvrstiti u program čitanja
- alica.k
ja pisem na 5 ovo "nemojte ih gadjati..."nesvjesna wrote:napiši makar na dva to "NEMOJTE GAĐATI, ONI JEDVA ČEKAJU"
jos imam ova dva organizator protesta je walter, i rulja placa poreze. znaci jos 2!