Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#1126 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Dokaži! :-D
missko

#1127 Re: Manchester United FC

Post by missko »

vaučer wrote:
fidoremilienko wrote: Što si ljubomoran? Najveći svih vremena, Fergie KING! :thumbup:
Nisam uopće, samo uz trenersku veličinu nije izrasla i ljudska.
Jedina mana mu je sto je Skotlandjanin.
A vrline ljudske su mu te da je stotine mladih igraca i zvijezda s parama uspio usmjeriti na pravi put i sportski nacin zivota i naravno bezgranicna ljubav prema samo jednom klubu koja se ne moze kupiti parama, jel se ikad spominjalo da se prodaje SAF, zar to danas nije vrlina ostati nepotkupljiv a svi bi te rado zeljeli.? A zna se i kakva ljudska velicina moras biti da bi dobio titulu Sir.
fidoremilienko

#1128 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

vaučer wrote:Dokaži! :-D
Šta ti ja imam dokazivati, imaš oči, valjda vidiš.
A dobar comment je dao missko :thumbup: :thumbup:
ja.neron

#1129 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

missko wrote:
vaučer wrote:
fidoremilienko wrote: Što si ljubomoran? Najveći svih vremena, Fergie KING! :thumbup:
Nisam uopće, samo uz trenersku veličinu nije izrasla i ljudska.
Jedina mana mu je sto je Skotlandjanin.
A vrline ljudske su mu te da je stotine mladih igraca i zvijezda s parama uspio usmjeriti na pravi put i sportski nacin zivota i naravno bezgranicna ljubav prema samo jednom klubu koja se ne moze kupiti parama, jel se ikad spominjalo da se prodaje SAF, zar to danas nije vrlina ostati nepotkupljiv a svi bi te rado zeljeli.? A zna se i kakva ljudska velicina moras biti da bi dobio titulu Sir.
kao i svi najbolji "engleski" treneri

Matt Busby
Bill Shankly
Kenny Dalglish
Alex Ferguson
belafonte

#1130 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Škotski treneri su u VB kao bosanskohercegovački treneri u ex yugi, nema uspjeha bez trenera iz BiH 8-)
vaučer

#1131 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

-109 000 000 funti :-)

Ako Glazeri ne prodaju Qataru ode United u reprizu zadnje tri Liverpoolove godine.
Bahati govnari kapitalistički :x
belafonte

#1132 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Mah, što čvaknu ove godine, čvaknuli su, onda ide Chelsea era a ManU će ko Liverpool "Twenty years without title and counting"
fidoremilienko

#1133 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

belafonte wrote:Mah, što čvaknu ove godine, čvaknuli su, onda ide Chelsea era a ManU će ko Liverpool "Twenty years without title and counting"
Kakav Chelsea?? Prosječan klub za UNITED! :D
vaučer

#1134 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Chelsea ima staru momčad, nula dobrih momaka u akademiji i rezervama i jedan prelazni rok prije UEFA Financial fair playa, sumnjam da su oni ikakav ozbiljan pretendent za skidanje Uniteda s trona buduće dominacije PL-om.
belafonte

#1135 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Da ti nije šta Pele u rodu ?

...imate istu prognozersku krv
ultima_palabra

#1136 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

vaučer wrote:-109 000 000 funti :-)

Ako Glazeri ne prodaju Qataru ode United u reprizu zadnje tri Liverpoolove godine.
Bahati govnari kapitalistički :x
A ti se nasekirao :D
belafonte

#1137 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Kako se ne sekira, vidiš da naginje prema ManU-u, sve sam mogao vjerovati ali da scouser naginje prema SCUM-u... :run:
vaučer

#1138 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Ja bih da United postoji i da je jak pa da ih onda namirimo i uzmemo titulu u direktnoj borbi. Rugati se klubu kojeg ispiše gramzive pijavice nema smisla, čak ni ako se radi o Unitedu i njegovoj vojsci zombija na Teatru tišine. Možda mi nije više svejedno nakon ona dva kauboja u Liverpoolu, ne mogu poželit nikome onakvo raspadanje iznutra.

A Chelsea je, ne zamjeri belafonte, ipak daleko od velikog kluba na razini Uniteda ili Arsenala.
fidoremilienko

#1139 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

vaučer wrote:Ja bih da United postoji i da je jak pa da ih onda namirimo i uzmemo titulu u direktnoj borbi. Rugati se klubu kojeg ispiše gramzive pijavice nema smisla, čak ni ako se radi o Unitedu i njegovoj vojsci zombija na Teatru tišine. Možda mi nije više svejedno nakon ona dva kauboja u Liverpoolu, ne mogu poželit nikome onakvo raspadanje iznutra.

A Chelsea je, ne zamjeri belafonte, ipak daleko od velikog kluba na razini Uniteda ili Arsenala.
Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je! :D
Prvo je bio Roy Keane, pa Beckham, pa Ronaldo, evo ide i Rooney. Ma nema veze, nije UNITED jedan ili dva igrača, to je mnogo više... 8-)
Better Man

#1140 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

fidoremilienko wrote:
vaučer wrote:Ja bih da United postoji i da je jak pa da ih onda namirimo i uzmemo titulu u direktnoj borbi. Rugati se klubu kojeg ispiše gramzive pijavice nema smisla, čak ni ako se radi o Unitedu i njegovoj vojsci zombija na Teatru tišine. Možda mi nije više svejedno nakon ona dva kauboja u Liverpoolu, ne mogu poželit nikome onakvo raspadanje iznutra.

Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je! :D
Prvo je bio Roy Keane, pa Beckham, pa Ronaldo, evo ide i Rooney. Ma nema veze, nije UNITED jedan ili dva igrača, to je mnogo više... 8-)
Beckham je bio prije Roya Keanea.
vaučer

#1141 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

fidoremilienko wrote: Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je! :D

Ja o gramzivim vlasnicima i o tom da vam klub bilježi preko sto miliona funti gubitka usprkos najvećim prihodima.
A o čemu ti?
Usput Ferguson je podržao Glazere bez obzira na ovakvo poslovanje. Toliko o nesebičnoj ljubavi prema klubu.
mikelandjelo

#1142 Re: Manchester United FC

Post by mikelandjelo »

svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
fosil

#1143 Re: Manchester United FC

Post by fosil »

mikelandjelo wrote:svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
Pa Mourinho samo ceka da SAF ode u pemziju i eto ga nazad na ostrvo. :D
TLFanaticos777

#1144 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

mikelandjelo wrote:svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
nada zadnja umire zar ne? :lol: :lol: :lol: :bih:
Vernes_AMG

#1145 Re: Manchester United FC

Post by Vernes_AMG »

fosil wrote:
Pa Mourinho samo ceka da SAF ode u pemziju i eto ga nazad na ostrvo. :D

Jos Mourinho kaze da je United jedini klub u kojem bi se mogao skrasiti :-D
ja.neron

#1146 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

vaučer wrote:
fidoremilienko wrote: Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je! :D

Ja o gramzivim vlasnicima i o tom da vam klub bilježi preko sto miliona funti gubitka usprkos najvećim prihodima.
A o čemu ti?
Usput Ferguson je podržao Glazere bez obzira na ovakvo poslovanje. Toliko o nesebičnoj ljubavi prema klubu.
hajde bola ne trolaj kad i sam znaš da klub ne duguje ništa nego vlasnici
ja.neron

#1147 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

belafonte wrote:Mah, što čvaknu ove godine, čvaknuli su, onda ide Chelsea era a ManU će ko Liverpool "Twenty years without title and counting"
:thumbup: :run:
ti si meni sad legenda sa ovim izjavama jer nema cikcange, hidranta i drugih njegovih nickova
erni3

#1148 Re: Manchester United FC

Post by erni3 »

LSD wrote:Statue oko Old Traforda

Image
Sveto trojstvo, koje nadgleda sir Busby

Image

Red bi bio i da Fergusona jednog dana izliju ispred stadiona.
Ja sam zato da ga prepariraju
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1149 Re: Manchester United FC

Post by 1946 »

erni3 wrote:Ja sam zato da ga prepariraju
:lol:
vaučer

#1150 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

ja.neron wrote: hajde bola ne trolaj kad i sam znaš da klub ne duguje ništa nego vlasnici
A klub samo otplaćuje čast i privilegiju da su mu vlasnici Glazeri jeli :lol:
Eto vas tamo, ionako će netko kupiti klub prije nego se govna zatalasaju, a očito blaženoj masi dođe iz guzice u glavu.
Post Reply