Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#1127 Re: Manchester United FC
Jedina mana mu je sto je Skotlandjanin.vaučer wrote:Nisam uopće, samo uz trenersku veličinu nije izrasla i ljudska.fidoremilienko wrote: Što si ljubomoran? Najveći svih vremena, Fergie KING!
A vrline ljudske su mu te da je stotine mladih igraca i zvijezda s parama uspio usmjeriti na pravi put i sportski nacin zivota i naravno bezgranicna ljubav prema samo jednom klubu koja se ne moze kupiti parama, jel se ikad spominjalo da se prodaje SAF, zar to danas nije vrlina ostati nepotkupljiv a svi bi te rado zeljeli.? A zna se i kakva ljudska velicina moras biti da bi dobio titulu Sir.
- fidoremilienko
#1128 Re: Manchester United FC
Šta ti ja imam dokazivati, imaš oči, valjda vidiš.vaučer wrote:Dokaži!
A dobar comment je dao missko
- ja.neron
#1129 Re: Manchester United FC
kao i svi najbolji "engleski" trenerimissko wrote:Jedina mana mu je sto je Skotlandjanin.vaučer wrote:Nisam uopće, samo uz trenersku veličinu nije izrasla i ljudska.fidoremilienko wrote: Što si ljubomoran? Najveći svih vremena, Fergie KING!
A vrline ljudske su mu te da je stotine mladih igraca i zvijezda s parama uspio usmjeriti na pravi put i sportski nacin zivota i naravno bezgranicna ljubav prema samo jednom klubu koja se ne moze kupiti parama, jel se ikad spominjalo da se prodaje SAF, zar to danas nije vrlina ostati nepotkupljiv a svi bi te rado zeljeli.? A zna se i kakva ljudska velicina moras biti da bi dobio titulu Sir.
Matt Busby
Bill Shankly
Kenny Dalglish
Alex Ferguson
- belafonte
#1130 Re: Manchester United FC
Škotski treneri su u VB kao bosanskohercegovački treneri u ex yugi, nema uspjeha bez trenera iz BiH 
- vaučer
#1131 Re: Manchester United FC
-109 000 000 funti
Ako Glazeri ne prodaju Qataru ode United u reprizu zadnje tri Liverpoolove godine.
Bahati govnari kapitalistički
Ako Glazeri ne prodaju Qataru ode United u reprizu zadnje tri Liverpoolove godine.
- belafonte
#1132 Re: Manchester United FC
Mah, što čvaknu ove godine, čvaknuli su, onda ide Chelsea era a ManU će ko Liverpool "Twenty years without title and counting"
- fidoremilienko
#1133 Re: Manchester United FC
Kakav Chelsea?? Prosječan klub za UNITED!belafonte wrote:Mah, što čvaknu ove godine, čvaknuli su, onda ide Chelsea era a ManU će ko Liverpool "Twenty years without title and counting"
- vaučer
#1134 Re: Manchester United FC
Chelsea ima staru momčad, nula dobrih momaka u akademiji i rezervama i jedan prelazni rok prije UEFA Financial fair playa, sumnjam da su oni ikakav ozbiljan pretendent za skidanje Uniteda s trona buduće dominacije PL-om.
- belafonte
#1135 Re: Manchester United FC
Da ti nije šta Pele u rodu ?
...imate istu prognozersku krv
...imate istu prognozersku krv
- ultima_palabra
#1136 Re: Manchester United FC
A ti se nasekiraovaučer wrote:-109 000 000 funti![]()
- belafonte
#1137 Re: Manchester United FC
Kako se ne sekira, vidiš da naginje prema ManU-u, sve sam mogao vjerovati ali da scouser naginje prema SCUM-u... 
- vaučer
#1138 Re: Manchester United FC
Ja bih da United postoji i da je jak pa da ih onda namirimo i uzmemo titulu u direktnoj borbi. Rugati se klubu kojeg ispiše gramzive pijavice nema smisla, čak ni ako se radi o Unitedu i njegovoj vojsci zombija na Teatru tišine. Možda mi nije više svejedno nakon ona dva kauboja u Liverpoolu, ne mogu poželit nikome onakvo raspadanje iznutra.
A Chelsea je, ne zamjeri belafonte, ipak daleko od velikog kluba na razini Uniteda ili Arsenala.
A Chelsea je, ne zamjeri belafonte, ipak daleko od velikog kluba na razini Uniteda ili Arsenala.
- fidoremilienko
#1139 Re: Manchester United FC
Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je!vaučer wrote:Ja bih da United postoji i da je jak pa da ih onda namirimo i uzmemo titulu u direktnoj borbi. Rugati se klubu kojeg ispiše gramzive pijavice nema smisla, čak ni ako se radi o Unitedu i njegovoj vojsci zombija na Teatru tišine. Možda mi nije više svejedno nakon ona dva kauboja u Liverpoolu, ne mogu poželit nikome onakvo raspadanje iznutra.
Prvo je bio Roy Keane, pa Beckham, pa Ronaldo, evo ide i Rooney. Ma nema veze, nije UNITED jedan ili dva igrača, to je mnogo više...
- Better Man
#1140 Re: Manchester United FC
Beckham je bio prije Roya Keanea.fidoremilienko wrote:Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je!vaučer wrote:Ja bih da United postoji i da je jak pa da ih onda namirimo i uzmemo titulu u direktnoj borbi. Rugati se klubu kojeg ispiše gramzive pijavice nema smisla, čak ni ako se radi o Unitedu i njegovoj vojsci zombija na Teatru tišine. Možda mi nije više svejedno nakon ona dva kauboja u Liverpoolu, ne mogu poželit nikome onakvo raspadanje iznutra.
Prvo je bio Roy Keane, pa Beckham, pa Ronaldo, evo ide i Rooney. Ma nema veze, nije UNITED jedan ili dva igrača, to je mnogo više...
- vaučer
#1141 Re: Manchester United FC
fidoremilienko wrote: Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je!
Ja o gramzivim vlasnicima i o tom da vam klub bilježi preko sto miliona funti gubitka usprkos najvećim prihodima.
A o čemu ti?
Usput Ferguson je podržao Glazere bez obzira na ovakvo poslovanje. Toliko o nesebičnoj ljubavi prema klubu.
-
mikelandjelo
#1142 Re: Manchester United FC
svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
- fosil
#1143 Re: Manchester United FC
Pa Mourinho samo ceka da SAF ode u pemziju i eto ga nazad na ostrvo.mikelandjelo wrote:svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
-
TLFanaticos777
#1144 Re: Manchester United FC
nada zadnja umire zar ne?mikelandjelo wrote:svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
-
Vernes_AMG
#1145 Re: Manchester United FC
fosil wrote:Pa Mourinho samo ceka da SAF ode u pemziju i eto ga nazad na ostrvo.mikelandjelo wrote:svi znamo da ce kad ode ferguson, united nanizati otprilike isto godina bez titule kao i liverpool
Jos Mourinho kaze da je United jedini klub u kojem bi se mogao skrasiti
- ja.neron
#1146 Re: Manchester United FC
hajde bola ne trolaj kad i sam znaš da klub ne duguje ništa nego vlasnicivaučer wrote:fidoremilienko wrote: Nije to Unitedu prvi put, ali ko se zamjeri sa Fergiom, najebao je!
Ja o gramzivim vlasnicima i o tom da vam klub bilježi preko sto miliona funti gubitka usprkos najvećim prihodima.
A o čemu ti?
Usput Ferguson je podržao Glazere bez obzira na ovakvo poslovanje. Toliko o nesebičnoj ljubavi prema klubu.
- ja.neron
#1147 Re: Manchester United FC
belafonte wrote:Mah, što čvaknu ove godine, čvaknuli su, onda ide Chelsea era a ManU će ko Liverpool "Twenty years without title and counting"
ti si meni sad legenda sa ovim izjavama jer nema cikcange, hidranta i drugih njegovih nickova
- erni3
#1148 Re: Manchester United FC
Ja sam zato da ga preparirajuLSD wrote:Statue oko Old Traforda
Sveto trojstvo, koje nadgleda sir Busby
Red bi bio i da Fergusona jednog dana izliju ispred stadiona.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1149 Re: Manchester United FC
erni3 wrote:Ja sam zato da ga prepariraju
- vaučer
#1150 Re: Manchester United FC
A klub samo otplaćuje čast i privilegiju da su mu vlasnici Glazeri jelija.neron wrote: hajde bola ne trolaj kad i sam znaš da klub ne duguje ništa nego vlasnici
Eto vas tamo, ionako će netko kupiti klub prije nego se govna zatalasaju, a očito blaženoj masi dođe iz guzice u glavu.