Aura Perez wrote:
Pa ukratko, on ne zeli da se bori protiv sjene bivseg momka kojeg ja jos uvijek volim (to je on rekao

), a mene je iznerviralo to sto nije spreman ni prstom da pomakne da dobije moju paznju, i tu ja kazem "on bi se borio" na sta se ovaj povukao. A ustvari, sad kad procitam ovo sto sam napisala opet popizdim i vise mi nije ni zao

Poznato...jako...potpuno ista situacija nekada bila kod mene.
Nakon raskida, bolnog i teskog, on dolazi sa pricom kako je zaljubljen u mene od prvog trenutka kada me vidio, a ja sam to znala...skonta se sve iz postupaka

, ja zbunjena ovako onako sta cu...ne mogu mu davati nikakvu nadu jer meni treba vremena...pokusali smo tada cisto zbog njega sam to uradila ali nije islo, pokusali smo jos jednom tada sam ga ja ostavila zbog situacije gore opisane...prosle su od toga 2,3 godine on i danas kad se sretnemo gleda u mene onim pogledom kao da sam jedina na svijetu i bas ima onaj pogled ko u psica da meni cisto bude zao...
Ali ja se ne mogu boriti protiv njega, on ima svoju viziju necega i sta cu ja. On je znao bivseg, sto je jos gore, naslusao se svakakvih prica, i za njega sam ja najgora osoba na svijetu iako ne znam zasto, za njega ja i dalje volim bivseg iako su prosle 3 godine

, i tako...nikada mi nije ni zelio dati priliku da mu objasnim, da shvati da nije sve tako kako on misli...ali jok. On gleda samo pravo i tvrdoglavo...
Tako da pokusavati bilo sta u takvom slucaju je osudjeno na propast unaprijed. On misli da je bilo tako i tako, iako nema pojma, ali je cuo price, i za njega je to istina. On je povrijedjen

i ne zeli ni danas da saslusa.
Ja pokusala bezbroj puta, a on i dan danas kada mu se javim "ti njega volis" "on je tvoja velika ljubav" "ja sam zbog tebe plakao" "ti si ovakva, onakva" "volis samo njega"...ja na kraju odustala. Jbg...ne isplati se, krivu Drinu ne mozes ispraviti bez obzira koliko ti je stalo...