Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kinderlada

#1126 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by kinderlada »

Eweleen wrote:Jesam li to ja jedini muškarac ukradenog srca? :|
Ma nisi, ne brini, bilo ih je jos, pa su se izgleda dobro oporavili, a i neka su kad su kukaliiiiii
Pa i mene dirnuli njihovi postovi.

Samo polako Eweleen doce sve na svoje, ali kad prodje punoooo vremena.Do tada glavu gore i ne daj se. :)
Lesli Eldridž

#1127 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Otkud znaš da su se svi oporavili? To je samo zaliječeno, a rane ostaju...
jedna

#1128 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by jedna »

A Lesli nam se opet ovdje javlja. Pričaj prijatelju, je li bilo nekih dešavanja kod tebe :D
Lesli Eldridž

#1129 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

jedna wrote:A Lesli nam se opet ovdje javlja. Pričaj prijatelju, je li bilo nekih dešavanja kod tebe :D
Nije za javnost. Kad dođe vrijeme... 8-)
jedna

#1130 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by jedna »

Lesli Eldridž wrote:
jedna wrote:A Lesli nam se opet ovdje javlja. Pričaj prijatelju, je li bilo nekih dešavanja kod tebe :D
Nije za javnost. Kad dođe vrijeme... 8-)

ovaj osmijeh nagovještava neku pozitivu. ako je tako - čestitam, samo tako nastavi. :D
Eweleen

#1131 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Eweleen »

Aura Perez wrote:Nije istina kad kazu da vrijeme lijeci sve rane. Ako zamislimo nasu bol kao vatru u sredini prostorije, dok smo pored nje - bol je nepodnosljiva, sto smo dalje od nje - manje boli ali jos uvijek je tu. A ono sto nas udaljava od nje je vrijeme. Istina da je uloga vremena ogromna, ali ne moze uciniti da bol nestane. Nista ne moze uciniti da bol nestane, ona ce uvijek biti tu, nece boljeti, ali ce grijati.

Nesto je u zraku ovog proljeca, pukle su i najjace veze, a s njima i moja. I kao da grad ne zivi, imam osjecaj da se konstantno vrti oko mene siv kao i prije tri mjeseca, bez obzira na sunce i nadolazece ljeto. A vrijeme me je opet iznevjerilo. Nadala sam se da ce me bar ovaj put uvjeriti da prve recenice ovog teksta nisu istina. Umjesto toga, prokleto vrijeme se urotilo sa vatrom.
Ovo kao da sam ja izgovorio :o

Al stvarnoi sve duge i jake veze u mom okruženju su nekako u isto vrijeme i iznenada pukle :-?

Nekako s proljeća, jebiga!
Lesli Eldridž

#1132 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Ma kakvo je to ašikovanje bez fatanja... :D
Bond_JaneBond001

#1133 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Bond_JaneBond001 »

Davno sam se ispovijedala u tuznom cosetu :roll: proslo je vec dugo, predugo, al me opet uhvati sjeta :( ne toliko cesto, al' opet previse cesto da bih mogla reci da sam preboljela to sto mi se desilo. :(
Cini mi se da ovi oziljci nikad nece nestati jer su preduboko.
Lesli Eldridž

#1134 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Bond_JaneBond001 wrote:Davno sam se ispovijedala u tuznom cosetu :roll: proslo je vec dugo, predugo, al me opet uhvati sjeta :( ne toliko cesto, al' opet previse cesto da bih mogla reci da sam preboljela to sto mi se desilo. :(
Cini mi se da ovi oziljci nikad nece nestati jer su preduboko.
To sam i ja konstatovao. Ne može se to tako lako zaliječiti. Samo druga velika ljubav to može malo resetovati.
PticaTrkachica

#1135 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PticaTrkachica »

Lesli Eldridž wrote:Ma kakvo je to ašikovanje bez fatanja... :D
cyber ašikovanje :D
Lesli Eldridž

#1136 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Eh to je kvaka. Moja bivša me je vazda uspoređivala sa ranijim. Tako iskustvo sam stekao. Možda i nije uvijek, ali jednom je to priznala da je tako bilo kad smo se prvi put rastajali... 8-)
Lesli Eldridž

#1137 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Aura Perez wrote:
Lesli Eldridž wrote:Eh to je kvaka. Moja bivša me je vazda uspoređivala sa ranijim. Tako iskustvo sam stekao. Možda i nije uvijek, ali jednom je to priznala da je tako bilo kad smo se prvi put rastajali... 8-)

Pa to je uvijek tako, ali nije to zato sto mi takpo zelimo. Sad ja kazem "odsad sve poredim s njim", to je nesvjesno i obicno, dok ja skontam sta sam rekla/uradila, steta je vec ucinjena. Bas nedavno mi je super frajer iskliznuo iz ruku zbog mog sranja. Brzi jezik od pameti :)
Otkud znaš da ti je iskliznuo? Napisao sam na drugoj temi da mi jedva čekamo da padnemo u šake kakve fine trebe... :D
Lesli Eldridž

#1138 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Pročitaj ovo sad dobro. Imam iza sebe dosta veza i propali brak, i rekao sam sebi da više neću ni prstom mrdnuti više nego što treba za curom. To se ne isplati. Niti jedna, ama baš niti jedna nije vrijedna sekiracije... Zna se brate šta se hoće kad se ulazi u vezu i kontakte. Ili hoćeš ili nećeš nema trećeg. Sve ostalo je nezrelo razmišljanje. Ima cura kol'ko hoćeš. Ima i momaka kol'ko hoćeš. Znaš onu izreku: "Jedna se protegla..." Slično je i sa muškarcima vjerovatno. Ja ti pišem iz svoga iskustva. Ne isplati se previše truditi... :D
Last edited by Lesli Eldridž on 15/06/2009 22:41, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#1139 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Jes' ova tema tuzna :roll:
Lesli Eldridž

#1140 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Aura Perez wrote:
Lesli Eldridž wrote:Pročitaj ovo sad dobro. Imam iza sebe dosta veza i propali brak, i rekao sam sebi da više neću ni prstom mrdnuti više nego što treba za curom. To se ne isplati. Niti jedna, ama baš niti jedna nije vrijedna sekiracije... Zna se brate šta se hoće kad se ulazi u vezu i kontakte. Ili hoćeš ili nećeš nema trećeg. Sve ostalo je nezrelo razmišljanje. Ima cura kol'ko hoćeš. Ima i momaka kol'ko hoćeš. Znaš onu izreku: "Jedna se protegla..." Slično je i sa muškarcima vjerovatno. Ja ti pišem iz svoga iskustva. Ne isplati se previše truditi... :D
Ti imas razlog za takvo razmisljanje a i ponasanje, ali gdje to vodi.. mozda tako propustis nesto stvarno vrijedno zato sto je ona trazila malo vise truda..
Ma ima cura kolk'o hoćeš nije ništa vrijedno sekiracije i traženja veze pod svaku cijenu. Mlada si još, skontat ćeš. Ima vremena udat ćeš se. Živi sada svoj život, poslije će ti biti kasno... :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1141 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote: Pa ukratko, on ne zeli da se bori protiv sjene bivseg momka kojeg ja jos uvijek volim (to je on rekao :D), a mene je iznerviralo to sto nije spreman ni prstom da pomakne da dobije moju paznju, i tu ja kazem "on bi se borio" na sta se ovaj povukao. A ustvari, sad kad procitam ovo sto sam napisala opet popizdim i vise mi nije ni zao :D
Poznato...jako...potpuno ista situacija nekada bila kod mene. :roll: :-D
Nakon raskida, bolnog i teskog, on dolazi sa pricom kako je zaljubljen u mene od prvog trenutka kada me vidio, a ja sam to znala...skonta se sve iz postupaka :) , ja zbunjena ovako onako sta cu...ne mogu mu davati nikakvu nadu jer meni treba vremena...pokusali smo tada cisto zbog njega sam to uradila ali nije islo, pokusali smo jos jednom tada sam ga ja ostavila zbog situacije gore opisane...prosle su od toga 2,3 godine on i danas kad se sretnemo gleda u mene onim pogledom kao da sam jedina na svijetu i bas ima onaj pogled ko u psica da meni cisto bude zao...
Ali ja se ne mogu boriti protiv njega, on ima svoju viziju necega i sta cu ja. On je znao bivseg, sto je jos gore, naslusao se svakakvih prica, i za njega sam ja najgora osoba na svijetu iako ne znam zasto, za njega ja i dalje volim bivseg iako su prosle 3 godine :shock: , i tako...nikada mi nije ni zelio dati priliku da mu objasnim, da shvati da nije sve tako kako on misli...ali jok. On gleda samo pravo i tvrdoglavo...
Tako da pokusavati bilo sta u takvom slucaju je osudjeno na propast unaprijed. On misli da je bilo tako i tako, iako nema pojma, ali je cuo price, i za njega je to istina. On je povrijedjen :roll: i ne zeli ni danas da saslusa.
Ja pokusala bezbroj puta, a on i dan danas kada mu se javim "ti njega volis" "on je tvoja velika ljubav" "ja sam zbog tebe plakao" "ti si ovakva, onakva" "volis samo njega"...ja na kraju odustala. Jbg...ne isplati se, krivu Drinu ne mozes ispraviti bez obzira koliko ti je stalo... :roll: :sad:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1142 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote: pogled ko u psica, intelekt pseci.
Oooooo da :-) :mrgreen:
Njanjo

#1143 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Njanjo »

cao lady, sta ima ;-) :dance:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#1144 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Šeherzada »

Izgleda da vas ovdje ima dosta koji navracate.....Ja ponekad zavirim,vidim koga ima,i :run: .
K.M.

#1145 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by K.M. »

Bond_JaneBond wrote::( :roll: :oops: :( :roll: :(
Mi se vrtjeti moramo, ne smijemo stati ni zastati. Umor, umorna srca ne smiju priznati.

Pusti krize sunce vani sja...
zenicaein

#1146 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by zenicaein »

tolko o profesionalnosti uprave saxa . ljudi me banovase - hajd nije problem posaljem upit sto niko ni habera - ono ko te je.. svakako si iz zenice a i mi smo svakako zajebani - ja bash. hajd napravim novi profil zenicavan i ne odem srat po forumu vec posaljem upit administratoru ZOOMU66 il tako nesto na private - de mi objasni i ode ja cao cao i gotovo. opet me banova ono lagano jesam zajeban nemoram ja tebi nista ni objasnjavati - vec cu te banovat zato sto ego tripujem i ovo je mjesto gdje sam ja konacno negdje neko i nesto ko i ostatak drustva vjerovatno
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju :D

eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..

a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)

plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz
minela85

#1147 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by minela85 »

Nasmijah se kad vidjeh ovu temu na forumu:)
Sjedim, rokovnik je otvoren ispred mene, ponovo ispisane nekolike stranice...Svakim danom ih je sve vise....uvijek sam govorila da papir vise trpi od ljudi, da je najbolje svu bol prenijet na papir on se nece buniti...
Sto pisem sve ovo? Malo sam sama sebi smijesna...al sta fali, papir ili tastatura isto mi dode....Ko god ovo procita mozda ce se nasmijat, mozda ce se sazaliti...ne znam...ali iskreno nije mi ni bitno...Potrebno mi je da napisem svoju pricu, da "progovorim" sa nekim...
S momkom sam vec preko 3 godine..bili smo i vjereni. sve do trenutka kada sam saznala da me vara...Necu opisivat kako sam se osjecala nakon saznanja, jer taj osjecaj ne mozes opisat, samo ti prolaze slike kroz glavu, sta ste sve skupa prosli tokom 3 godine, sta sam sve radila, trudila se da uspijemo...i na kraju dobijes prevaru....Dugo nije htio da mi prizna...Jer prevario me sa djevojkom koju mi je predstavio kao svoju rodicu, pa i svaki put kad je izlazio sa njom ja sam znala....bas koliko je i ona znala za mene...Tek kada je vidio da me je izgubio, sjeo ej sa mnom i priznao mi sve..pa cak da je prije te jos djevojaka bilo.....Bol...bol....Ali opet nakon nekog vremena sam mu operostila jer nisam mogla zaboraviti sve..Vjerovala sam da mozemo uspjeti, da mu pokusati da mu opet vjerujem...A on pokusava sve da mi to dokaze...Ali svaki dan je sve gori i gori...Svakim danom u mislima se okrece ista prica, vidim njega sa njom...i opet suze...ne prestaju da teku..i milion pitanja....I eto, sad kad je opet "moj" ja opet nisam sretna....Hoce li ikada biti kao nekada? Nekada imam osjecaj i da ga mrzim, nekada kada me zagrli najradije bih ga odgurnula od sebe....ne mogu da shvatim zasto? Zar je moguce voljeti nekoga i opet ga varati???
burek_in_space

#1148 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by burek_in_space »

minela85 wrote:Nasmijah se kad vidjeh ovu temu na forumu:)
Sjedim, rokovnik je otvoren ispred mene, ponovo ispisane nekolike stranice...Svakim danom ih je sve vise....uvijek sam govorila da papir vise trpi od ljudi, da je najbolje svu bol prenijet na papir on se nece buniti...
Sto pisem sve ovo? Malo sam sama sebi smijesna...al sta fali, papir ili tastatura isto mi dode....Ko god ovo procita mozda ce se nasmijat, mozda ce se sazaliti...ne znam...ali iskreno nije mi ni bitno...Potrebno mi je da napisem svoju pricu, da "progovorim" sa nekim...
S momkom sam vec preko 3 godine..bili smo i vjereni. sve do trenutka kada sam saznala da me vara...Necu opisivat kako sam se osjecala nakon saznanja, jer taj osjecaj ne mozes opisat, samo ti prolaze slike kroz glavu, sta ste sve skupa prosli tokom 3 godine, sta sam sve radila, trudila se da uspijemo...i na kraju dobijes prevaru....Dugo nije htio da mi prizna...Jer prevario me sa djevojkom koju mi je predstavio kao svoju rodicu, pa i svaki put kad je izlazio sa njom ja sam znala....bas koliko je i ona znala za mene...Tek kada je vidio da me je izgubio, sjeo ej sa mnom i priznao mi sve..pa cak da je prije te jos djevojaka bilo.....Bol...bol....Ali opet nakon nekog vremena sam mu operostila jer nisam mogla zaboraviti sve..Vjerovala sam da mozemo uspjeti, da mu pokusati da mu opet vjerujem...A on pokusava sve da mi to dokaze...Ali svaki dan je sve gori i gori...Svakim danom u mislima se okrece ista prica, vidim njega sa njom...i opet suze...ne prestaju da teku..i milion pitanja....I eto, sad kad je opet "moj" ja opet nisam sretna....Hoce li ikada biti kao nekada? Nekada imam osjecaj i da ga mrzim, nekada kada me zagrli najradije bih ga odgurnula od sebe....ne mogu da shvatim zasto? Zar je moguce voljeti nekoga i opet ga varati???

Drzh' se ti Bosne i ne raspituj se o Kataru,jer to nece rijeshiti problem. ;-)
minela85

#1149 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by minela85 »

Hahahahahaha....hvala na informaciji, al ideja je njegova ;).....mozda ce se tamo popraviti:)
Loulou

#1150 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Loulou »

@minela 85
Pročitavši tvoju priču, prvo što mi je palo na pamet:

Lyrics: http://www.lyricsfreak.com/m/madonna/yo ... 86975.html
Last edited by Loulou on 25/07/2009 20:31, edited 1 time in total.
Post Reply