FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1126 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Simpa je ovaj Atletico tim,fino igraju i svaki put hoce da se nadigravaju sa Barcom :lol: :lol: koja greška u samom startu :-)
Mislim,poštuje se ta hrabrost što jest jest,ali ko god je pokušao da IGRA i da se nadigrava sa Barcom (umjesto da im kvari igru,opstruira i vadi živce) taj se proveo ko bos po trnju...nije to samo slucaj sa Atleticom,vec i sa Realom,Bajernom,Lyonom i svim onima koji precijene svoje mogucnosti i pomisle da mogu IGROM parirati podmazanoj mašeneriji sa Nou Campa.
Doduše,nema ni svako igrace-strojeve poput Čelzija koji mogu fizikom da pariraju i da kvare Barcin "sitan vez" na terenu.
P.S. evo prođe i peta godina a ja ih još nisam vidio da su se timski branili više od 15 minuta na jednoj utakmici (racunam i one finalne utakmice LP protiv Arsenala i Manchestera)
do_tokija

#1127 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

LSD wrote:Simpa je ovaj Atletico tim,fino igraju i svaki put hoce da se nadigravaju sa Barcom :lol: :lol: koja greška u samom startu :-)
Mislim,poštuje se ta hrabrost što jest jest,ali ko god je pokušao da IGRA i da se nadigrava sa Barcom (umjesto da im kvari igru,opstruira i vadi živce) taj se proveo ko bos po trnju...nije to samo slucaj sa Atleticom,vec i sa Realom,Bajernom,Lyonom i svim onima koji precijene svoje mogucnosti i pomisle da mogu IGROM parirati podmazanoj mašeneriji sa Nou Campa.
Doduše,nema ni svako igrace-strojeve poput Čelzija koji mogu fizikom da pariraju i da kvare Barcin "sitan vez" na terenu.
P.S. evo prođe i peta godina a ja ih još nisam vidio da su se timski branili više od 15 minuta na jednoj utakmici (racunam i one finalne utakmice LP protiv Arsenala i Manchestera)
hhahahaha protiv Arsenala su ih vile nosale a imali su skoro cijelu tekmu igraca vise, pa svi se sjecamo sta je Henry sve fulio pri vodstvu arsenala 1-0 i na kraju izjednacujuci gol dadose iz ofsajda!
Bušman

#1128 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

do_tokija wrote: i na kraju izjednacujuci gol dadose iz ofsajda!

U trenutku skretanja lopte prema Eto'ou:

Image
do_tokija

#1129 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

to nije trenutak kad je lopta upucena! pokusacu da nadjem onu sliku gdje se fino vidi da u trenutku dodavanja eto je bio u ofsajdu!
Image
Bušman

#1130 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Cak i tu je u liniji. Samo se ne vidi fino jer je mala slika. I btw, nije ti ovo atletika da se gleda torso, gledaju se noge :D
MaToUkOu

#1131 Re: FC Barcelona

Post by MaToUkOu »

do_tokija wrote:to nije trenutak kad je lopta upucena! pokusacu da nadjem onu sliku gdje se fino vidi da u trenutku dodavanja eto je bio u ofsajdu!
Image
bilo bi super da pronađeš pa da vidimo, iako sam ja također uvjeren da je taj gol bio regularan ;-)
Charuga
Globalni moderator

#1132 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

A sto ste se uhvatili utakmice sa Arsenalom. Utakmica gotova, Barsa dobila 2:1, osvojila LP-a i to je to. Zar ima jos ljudi koji ne mogu da prihvate taj poraz .. :D
do_tokija

#1133 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

MaToUkOu wrote:
do_tokija wrote:to nije trenutak kad je lopta upucena! pokusacu da nadjem onu sliku gdje se fino vidi da u trenutku dodavanja eto je bio u ofsajdu!
Image
bilo bi super da pronađeš pa da vidimo, iako sam ja također uvjeren da je taj gol bio regularan ;-)
eto sliku sam postavio jasno se vidi, i noge su ofsajdu sve je u ofsajdu a vidi se i da larson jos nije uputio loptu tako da je tu eto sigurno jos vise bio u ofsajdu. jes utakmica prosla jesu smradalonci osvojili titulu ali nemojte vi mene ubjedjivati da je bilo regularno kad nije i to se jasno na slici vidi!
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#1134 Re: FC Barcelona

Post by Halleluhwah »

Art-Vandaley u ponovnoj borbi sa vjetrenjačama. :mrgreen:
Bušman

#1135 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Halleluhwah wrote:Art-Vandaley u ponovnoj borbi sa vjetrenjačama. :mrgreen:
Ma pusti ga. Al ima i gorih slucajeva - samo se sjeti onih sto jos vjeruju da su pobijedili 1389. :D :D (sala mala :-D )
adcor wrote: puyol feat. abidal vs pcela:
Image
Ovo su Puyol i Abidal pokazivali kako ce ih Real napasti, a oni ih fino otresti :D :D
ja.neron

#1136 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

Image
cikcanga/hidrant/cikular/do_tokija
Baltazar_khan

#1137 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

ja.neron wrote:
Image
cikcanga/hidrant/cikular/do_tokija
paja_patak ;-)
Sajoni

#1138 Re: FC Barcelona

Post by Sajoni »

Jebo te o cemu ljudi razmisljaju jos...jel Eto bio u ofsajdu ili nije hehehe....Razumijem da ne volite Barcu,al manite se tih gluposti hehe...za sve neuspijehe vasih klubova optuzite samo vase klubove...pustite Barcu na miru...Vamos Barca
adcor

#1139 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Bušman wrote:samo se sjeti onih sto jos vjeruju da su pobijedili 1389. :D :D (sala mala :-D )
:lol: :lol: :lol:

henry o nasem omiljenom forumasu: cikcanga/hidrant/cikular/do_tokija/paja_patak... :D
Image
MIME

#1140 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

RACING SANTANDER-BARCELONA 26.min već 0-3 IBRAHIMOVIĆ opet strijelac 22.min
Rauber

#1141 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

Zlaja opasno izvrnuo nogu :( Nadam se da ce biti dobro :(

edit: ipak se vraca u igru :thumbup:
Baltazar_khan

#1142 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

0-4 Messi. Sistem koji melje...
Rauber

#1143 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

0-4 opet Messi
Zlaja zamijenjen s bolnom grimasom na licu, nebi valjalo da je ozbiljno...
Baltazar_khan

#1144 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Kakav potez Ibrakadabre :shock: :thumbup:
Rauber

#1145 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

Na kraju 1-4 :thumbup:

Golovi

Trenutak kada se Zlaja povrijedio

Baltazar_khan

#1146 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Mislim da nije povreda toliko teška, da mora da pauzira nekoliko mjeseci. Dobro je pa nisu ligamenti koljena. Vratit će se Ibrakadabra jači nego ikad :oops:

Imao sam istu ovakvu povredu, iskrene se stopalo, i nevjerovatna je bol. Jedno 7 dana nisam mogao da hodam.
adcor

#1147 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

pff jeftino primljen go :-x
ponavlja se cruyffova konstatacija...
ako se ne varam ovako je i bojan povrijedio zglob :?
Rauber

#1148 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

I ja sam znao dosta puta ovako ruzno iskrenuti zglob, u prvom momentu toliko zaboli da kontas "evo ga, zajebo sam zglob pravo" , medjutim ja sam za 3-4 dana sam mogao igrati lopte.
Zlaju eventualno odmoriti sljedeci vikend i vjerujem da ce biti spreman za Dinamo ;)
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#1149 Re: FC Barcelona

Post by Halleluhwah »

A meni jednom poplavila noga, odnosno poljubičastila i bila k'o dres Fiorentine. (I još hiljadu puta manje pored toga.) Boga mi, Radomir Antić me odmarao dvije sedmice tada.
Baltazar_khan

#1150 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Halleluhwah wrote:A meni jednom poplavila noga, odnosno poljubičastila i bila k'o dres Fiorentine. (I još hiljadu puta manje pored toga.) Boga mi, Radomir Antić me odmarao dvije sedmice tada.
:lol: :D
Post Reply